Rihanna Baby!

Just det, glömde ju att det faktiskt finns EN rolig sak att säga.
Gissa vem jag ska gå och se nästa år...

Jorå, Rihanna! Så jävla nöjd är jag, jag och fina Stina ska minsann se henne.
Dock är det nästan ett år kvar till konserten, men vafan, då har man något att se fram emot!

Living Hell

Jaaa, då är jag här igen, i helvetet alltså. Ryggsmärtor.
Denna gång värre än någonsin, känns dock som jag sagt så varje gång de senaste gångerna.
Men nu är det någonting annorlunda. Den här gången hjälper inte min fåtölj mig, som den alltid gjort förut. Så det enda jag kan göra nu är sitta "rakt" på min datastol. Soffan och fåtöljen är ett minne blott.
Att resa sig är ett projekt, att sätta sig är ett om möjligt ännu större projekt, jag kommer knappt ner på toalettstolen, när jag ska gå får jag gå med världens minsta steg, i snigelfart, det gör ont i hela vänster skinka, och i benet inuti, knäna gör ont för jag inte kan gå ordentligt, jag kan knappt tömma kattlådan, ja såhär är det att vara CathyP för tillfället. Och då äter jag 3 Voltaren + 4 Alvedon Forte om dagen. Helt sinnessjukt är det.
Inatt vaknade jag efter mindre än 2 timmars sömn av att det gjorde så ONT så jag var sjukt nära att ringa en ambulans och åka in akut.
Nu sitter jag och väntar på att min läkare ska ringa upp. Jag behöver smärtstillande, och jag behöver kryckor, för jag kan nästan inte gå, något måste ske NU.
Detta tar fruktansvärt på humöret & mitt psyke.

Förutom detta kan ju också passa på att uttrycka min besvikelse över en utebliven ursäkt, efter att ha kallats korkad och dum.

Tur, jag säger bara TUR att jag har de här 2 lurvbollarna och vänner jag kan prata med när det är som det är just nu, jag hade nog avlidit annars.
Datorn, icke att förglömma, datorn är nog min allra bästa vän i nuläget.

Sådärja, nu ska jag sluta dela med mig av allt roligt som händer, dags för ett försök till promenad runt lägenheten.

Snälla Tomten...


...jag vill ha ett par Justbeats.

RSS 2.0