Buster är här!

Äntligen!!
Nu är han här, älskade efterlängtade Buster.
Min bästa vän (som även är min kusin) Titti blev igår mamma!! Buster heter underverket. Har inte pratat med henne ännu, men via mamma har jag fått veta. Eller jag fick ett sms med lite info från Titti igår. Sen en jättesöt bild!
Är ju ingen barnmänniska överhuvudtaget, aldrig varit heller, och kommer nog aldrig bli. Men det här barnet är speciellt. Jag blev jätteblödig och lycklig när jag fick veta igår.
Längtar till jag får åka och hälsa på, tyvärr bor dom lite långt bort, men jag ska ta mig dit så fort jag kan och får. 
Titti  är en av dom viktigaste personerna i mitt liv, en av dom jag verkligen kan prata om allt med. Helt underbar min älskade Titti. Hon är som en syster, fast på ett bättre sätt. Vi växte i princip upp tillsammans, jag var alltid hos dom ute på landet när jag var liten, sån där idyll med bondgård, massa djur, höskulle med lian, och vi körde traktor och åkte hölass. Badade, var ute på gården jämt... den absolut bästa delen av min barndom. Skulle inte byta den mot något i världen. Min moster är världens bästa också! Titti har även 3 bröder, varav den ena är 1 år yngre än jag, den andra 1 år äldre än jag, den tredje är 9 år yngre så han var liksom inte med oss på samma sätt. Dom var som mina syskon när jag var liten, vi lekte jämt.
Tyvärr har vi inte lyckats hålla lika bra kontakt som jag och Titti, men det betyder inte att jag "glömt" dom.
Nu väntar jag på att Titti ska få komma hem från BB och orka prata i telefon.

Idag ska jag dra iväg till en tjej på grillfest, vi är en hel del tjejer som ska dit och sitta ute och grilla och dricka sprit hela dagen. Så najs!!  Vädret är helt underbart!!  Vi ska göra Mojitos, mums. Sen blir det utgång i stan, får se var vi hamnar, men ska jobba imorrn så blir inte sent...

Musiktipset idag är:
Milow - ayo technology

Nu ska jag fixa och dra iväg så snart jag kan!

barnkalas

Söndagen var en mycket bra dag. Längesen jag hade en sån trevlig söndag.
Först ut var ett av flera 30årskalas detta år...
Närmare bestämt Sara's. Hon bjöd in några vänner till hennes underbara lägenhet på Bondegatan, som jag är satans avundsjuk på, men jag hade iallafall turen att få låna den en vecka förra året.
När jag klev in så fick jag en överraskning, en "gammal" vän jag inte sett på...jadu...typ 4 år iallafall. En tjej som var en av mina bästa vänner under lång tid, vi har känt varandra sedan lekis. Det var väldigt skoj att träffa henne igen. Ännu en av mina "gamla" bästa vänner var där.
Jag kastas omedelbart tillbaka till stället jag kommer ifrån, den lilla skitstaden, som jag är glad att slippa nu. Men i detta fall är det BRA minnen jag kommer ihåg. Vi var ett gäng tjejer som bodde i samma område, som alltid umgicks.
Alla kvällar i Nilssons källare, med "Melrose Place", "Beverly Hills" och andra serier som gick där i mitten av 90talet. Alla kvällar på "Folkan", i stadsparken och några år senare "Buddys" och "Prinsan". Alla fester, tältningar, tjuvrökningar vid kiosken, bakom "tobak". Åh... och "Kungen" helt fantastiskt.
Fast ändå så ville vi bara bort därifrån, och så blev det. Det finns EN av mina gamla vänenr som bor kvar, fast vi slutade iofs umgås i ettan på gymnasiet ungefär. Resten av gänget, ganska många, bor inte där längre, Vi är typ 6 stycken som hamnat i Stockholm, efter stopp i Uppsala, Nottingham, Grenoble och några andra städer i världen.
2 av oss bor numera i Dublin och England (kommer inte ihåg vad stället heter).
Det är väldigt sällan vi alla träffas nuförtiden, jättesynd.
MIn syster som är 7 år äldre än jag, och hennes kompisar, är jätteduktiga på att träffas. Dom träffas minst 2 gånger om året. Fattar inte hur dom lyckas få ihop det. Jag önskar vi också kunde göra så. Men men... alla har ju nya liv.

Iallafall, kalaset bjöd på Blueberry Pancakes, med sirap och sånt. Till förrätt, sallad och efterrätt fick vi Jelly Bellies haha. Sara har precis firat sin födelsedag i USA, varav detta amerikanska tema. Dricka till maten var, små påsar i olika färger med pulver i. Olika smaker såklart. man blandar med vatten (eller sprit) och så smakar det citron, hallon och något mer. Haha det såg ut som ett barnkalas! hon hade dukat jättefint, lite ledsen att jag inte tog kort, men det var iallafall gröna tallrikar, färgade drinkar, godis i alla möjliga färger och smaker. Saras 2 "nyare" vänner var också där, väldigt roliga tjejer som berättade massa konstiga roliga historier och jag skrattade massor. Det var en sån kul tillställning!

Senare träffade jag Cattis och gick runt hela Söder, i 2 timmar tror jag. Snackade en massa och drack kaffe. Så skönt!
Blev ínbjuden till hennes och Julias nya lägenhet, och fick tacos där. Mycket gott.

Det var en helt fantastiskt skön söndag! Fler såna borde man ha, definitvit.

Igår satt jag, B. och en "kollega" från jobbet på en uteservering och drack lite och snackade skit, sen blev det jättekallt!! Åkte hem, huttrandes... somnade i princip på en gång.

Idag har jag såklart jobbat, det var en skön dag på jobbet, faktiskt en del att göra så dagen gick ganska snabbt. Släpade hem en 10kilos kattsandspåse hem sen....Aj.

En äcklig kille sprang ikapp mig i en tunnel i Skärholmens tunnelbana, och sa typ "hey, how are you? where do you live?"  han kom jättenära och det var fan obehagligt! Jag var kort och otrevlig och när jag sa att jag skulle hem till familjen så vände han. Fy faan. Läskiga människor finns det. Var lite skakis sen, tänk om det varit utomhus och ingen i närheten, vem vet vad som hänt då. Usch.

Nu ska jag sova. Ingen lust med nåt annat. Jo förresten, en sak, men det blir inte idag så...då går jag och lägger mig istället.

Sov gott alla

love at first sight

Lördag. Fantastiska lördag.

Ikväll ska jag och B. till Berns och se Faithless. Gratis. Annars skulle jag inte gå. Dels för att det är Berns, och dels för att jag inte är nåt speciellt fan av Faithless. Visserligen var det några år sedan jag besökte Berns, så det kan ju ha förändrats, men det tvivlar jag på. Inte min cup of tea helt enkelt. Folket är mitt största problem, men äh, nu ska ju jag dit med B. så det blir bra.

Som vanligt när jag får lön så handlar jag alldeles för mycket på en gång. Var i Skärholmen och köpte 2 tunikor, en kjol, ett par leggings, ett linne och en tröja, som jag är kär i!!

den är så snygg!! kärlek vid första ögonblicket.
Fick direkta flashbacks till typ slutet av 80-talet. Då hade jag såna här i massor. Tjejen som sålde den till mig sa samma sak hehe.
Sen har jag även köpt ett par svarta Converse. Vafan lite tråkigt kan jag tycka, för dom är så jävla inne för tillfället, men jag vill ha dom ändå. Dom är lixom en allround sko så det är ett plus. Jag skiter i att alla andra oxå har såna nu.

Bagheera har bitit, rivit och bråkat med mig sen 8 imorse...så jag måste nog sova lite mer annars kommer jag inte palla ikväll. Nu sover han minsann, på databordet här där jag sitter. Så söt min kille. Även fast jag spelar hög musik. John ME, min nya favorit.
Upptäckte en annan ny favvolåt igår, "energy" med Keri Hilson. Jag har tjatat om hennes "In a perfect world" här tidigare, men jag hittar hela tiden grymma låtar. "energy" har grymma beats och sjuka ljud. Stört bra helt enkelt.

Nu måste jag fixa lite mat, dör av hunger snart.



I wish I could rip out a page of my memory
'cause I put to much energy in him and me
Can't wait till I get through this phase
'cause it's killing me
To bad we can't re-write our own history

Such a mystery when he's here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chance's fading now, patience running out
This ain't how it's supposed to be

I'm having nightmares from sleeping with the enemy
How do we re-reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy
Energy, my energy
Taking all my energy
Energy, my energy
Taking all of (my energy)

Seems only like yesterday, not even gravity
Could keep your feet off the ground when you go to me
How can two be as one
We've become to divided now
There's no use hiding from my misery

Now I can feel a change in me
And I can't afford to slip much further
From the person I was meant to be
I'm not afraid to walk alone
Not give it up but moving on
Before it gets too deep
'cause you're taking all of my energy

I'm having nightmares from sleeping with the enemy
How do we reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy

You're killing me
You're taking all of me yeah, oh
This love is taking all of my energy


 


ännu en sjukdag

Okej.
Jag har en ny idol.
Katrin Zytomierska heter hon.
Så jävla klockren tjej.
Nu låter det kanske som jag träffat henne och blivit bästa kompis med henne, men det har jag inte, tyvärr måste jag erkänna.
Jag skulle vilja vara hennes bästa kompis.
Fast jag skulle bara skratta åt henne hela tiden.
Läs hennes blogg. Läste någonstans häromdagen om nån som tycker att det är onödigt och amatörmässigt att använda svordomar och liknande i bloggar. Tvärtom tycker jag. Jag tycker det är hysteriskt underhållande.
Katrin är hård och skriver ganska många fula ord.
Det är därför jag älskar henne. Ja faktiskt, jag älskar henne, eller hennes sätt att skriva och vara iallafall. Såg henne på TV häromdagen. Skrattade lika mycket då som jag gör nu.

All kärlek till dig Katrin.

Benet är iallafall bättre. Magen är väl lika som förut. Suck. Men imorrn ska jag fan jobba. Trött på att bara vara hemma nu, fy bubblan.


my heart's like an open book

Jag bestämde mig för att lägga det som hänt bakom mig.
Försöka förlåta.
Nånstans börja om på nytt.
Alla lögner, allt ont och all skit, jag ville bara glömma det. Det kändes som det hade gått tillräckligt med tid. Jag hade läkt. Inte helt. men tillräckligt. Jag hade äntligen byggt ett liv utan henne. Kommit riktigt långt. Träffat andra.
Så jag tog upp kontakten. Efter ca ett halvår av ingen kontakt, inte mer än det jag var tvungen till.

Det var skönt. Att prata igen. Umgås. Bara vara. Inte bråka. Inte vara osams.
Jag hatar att vara osams med människor. Faktiskt. Men jag är inte rädd för att vara det heller, om jag känner att jag blir behandlad illa. Men jag ogillar känslan av att vara osams.
Det gick bra. Jag fick höra ifrån henne själv. Lögnerna. Det var mycket prat i början, om allt som hänt. Vi satt och hon berättade mycket. En del tårar blev det. Ofrånkomligt. Ett sår inom mig som läkt någorlunda. Revs upp när jag fick höra. Men det var ändå lättande.
Jag förstod och förstår fortfarande inte hur hon kunde göra allt. Mig så illa.
Och jag förstod och förstår fortfarande inte alla som visste. Som inte sa något. Hur har man hjärta till sådant?
Detta var i oktober. Nu ca 6 månader sedan.

Jag hade saknat henne. Jag kan inte säga att jag inte gjort det.
Hon hade förändrats sa hon. Och jag tyckte mig se det. Men vågade inte riktigt tro det.
Så i december. Kom en dag. När allting rasade. Igen. Min tillit till henne.
Hon ljög igen. Och inte lite heller. Jag var rasande. Bad henne dra åt helvete och aldrig mer kontakta mig.
Ända fram till denna dagen, sa hon att jag betydde så mycket för henne. Att hon aldrig ville förlora mig igen. Som vän. I sitt liv. Att jag var en underbar människa. Som inte förtjänat allt hon gjort. Och jag trodde henne! hon hade ju förändrats?!
Först kom det hon nekat till så länge fram, fast jag och många andra såg. Jag framför allt. Som vet hur hon är, hon var likadan mot mig i början. Dom hade inte bara varit vänner.
många gånger hon nekat till detta, och jag sagt till henne i princip att:berätta, det finns ingen anledning att ljuga, vi har inte haft nån kontakt, jag har ingenting att bli arg för.
Men Nej sa hon, dom hade bara varit väldigt bra vänner. Hon sa att jag måste tro på henne, lita på hennes ord. hon skulle aldrig ljuga för mig igen... detta var den sista lögnen sa hon.
Jag var så arg. Hysteriskt förbannad.
Hur många gånger har jag sagt att, bara du är ärlig från början, så ordnar det sig. Men när lögnerna kommer fram i efterhand, då går jag sönder.
Veckan följdes av ännu fler lögner.
Hon kom och grät, höll fast mig o bad mig förlåta henne. Många vackra ord sa hon.
Jag fick så många förlåt sms.
"jag älskar dig" skrev hon, för första gången på mycket länge.
Jag kunde inte, varken förstå eller förlåta. Jag insåg att jag aldrig, aldrig, kommer kunna lita på nånting överhuvudtaget hon säger.
Jag insåg att hon aldrig kommer kunna ge mig tillräckligt. För mycket är förstört. För mycket är trasigt. Och jag sa det till henne.
Jag ville träffas och prata om det. Men hon lät mig inte. Vi bestämde att vi skulle se några dagar efter detta. För att prata. Jag tänkte, för att avsluta allt. För alltid.
Den dagen, någon timme innan vi ska ses, får jag ett sms, där det står att hon inte mår bra, att hon ska åka till familjen, att hon inte orkar prata nu.
Frustrationen inom mig blev för mycket. Jag ringde och bad henne. Hennes röst var helt kall. Men ändå inte otrevlig. Hon lugnade mig med att säga: jag kommer tillbaka om några dagar, jag försvinner inte. Vi kan prata då"
Dagen hon skulle komma hem, ringde jag henne.
En helt annan person svarade. Det var hon, men hon var någon annan.
Kall. Otrevlig. Elak. Fruktansvärd.
Jag hoppades att det var en mardröm jag snart skulle vakna upp ur. Samtalet var det värsta jag varit med om. Någonsin.
"du kväver mig, du förföljer mig, jag har träffat en tjej, jag har ljugit igen, jag har inte varit hos min familj, jag har varit hos henne, jag är med henne nu, vi ska på bio, jag vill inte prata med dig, jag är en idiot, så jag kan bete mig såhär"
sättet hon sa det på går inte att beskriva. Inte många som känner henne ytligt skulle tro att hon har kapaciteten att låta på det här sättet. Totalt nollställd. Totalt känslokall. Jag kan omöjligt beskriva.
Detta sa hon till mig, 5 dagar efter att hon bett på sina knän i princip, om att jag skulle förlåta henne, 5 dagar efter att hon sa att hon älskar mig, att hon vill bygga sitt liv med mig igen...
Jag dog.

Jag är så rädd. Mot min vilja. Att detta ska förfölja mig för resten av mitt liv.
Att jag aldrig ska kunna lita på någon igen. Min förmåga att lita på folk är lika med noll.
Jag har alltid, innan vi träffades, litat till hundra procent på människor.
Jag tycker, att man i en relation t.ex ska kunna umgås med sina ex. I min värld fungerar sånt.

Så tänkte jag iallafall innan... innan denna människa kom in i mitt liv.
 
2 år har gått sen dess.
Och det finns inte en dag som går, utan att jag ångrar, att jag gav efter så lätt.

Om jag bara kunde vrida tillbaka klockan...

is it fair?

Is it fair to say you played me for a fool is it fair to say you used me thats the truth, you've been lying all the time and now I'm mad you drove me to the vodka shots and knocked them back I bet you never thought that I would be a basket case im going crazy cause your'e hooked on someone and that someone isn't me bet you never thought that I would be a psycho bitch the kind of girl thats gonna smash your head lights no that someone isn't me Is it fair to say you went and hit the lock do u think that I should say it to the cops when they ask me where I was the seventeeth........... should I be like you and say it wasn't me I bet you never thought that I would be a basket case im going crazy cause your'e hooked on someone and that someone isn't me bet you never thought that I would be a psycho bitch like the kind of girl thats gonna smash your head lights no that someone isn't me does she do what I don't is she beautiful or will she go where I won't go na na na la la la I bet you never thought that I would be a basket case im going crazy cause your'e hooked on someone and that someone isn't me bet you never thought that I would be a psycho bitch like the kind of girl thats gonna smash your head lights no that someone isn't me....


invalido

Igår började min mage spöka igen....kände av den lite i lördags oxå, men söndagen var lugn. Igår var det fruktansvärt. Så jag stannade hemma från jobbet idag. ingen större förändring i magen nu direkt. tyvärr...

Och ska det va för jävligt så ska det väl...för idag hände följande:
Jag står i köket och min mobil ligger i vardagsrummet och det ringer, så jag ska lixom skynda mig och halvspringa till den. Bara det att min för långa pyjamas har fastnat på något sätt så jag snubblar, och ramlar ordentligt, i köket. Slår i huvudet i väggen, men den värsta smällen tar knäet. Landar lixom på hela min vänstra sida. Det gjorde så jävla ont så jag började gråta. Rädd blev jag oxå. Sen var det i princip omöjligt när jag skulle ta mig upp från golvet. Fick halvt krypa en bit, lyckas någorlunda sätta mig på min högra sida. Så satt jag ett tag och svor med tårarna rinnande. Till slut tog jag hjälp av väggen och lyckades på nåt sätt ta mig till soffan. Där har jag i princip legat sen dess. Jag kan gå, men absolut inte bra. Det gör satans ont från knäet och neråt. Jag kan nästan inte stödja på benet alls.
Suck.... lägger sig sånt här eller blir det värre dagen efter?

Kollat på L Word, sista avsnitten. Usch så sorgligt. Den bästa serien nånsin.



katherine Moennig. Het som få.

Idag är det lite synd om mig. Men bara lite.

näe

Blä. Det är vad jag har att säga efter den här helgen.
"den enda du kan lita på är dig själv" heter det ju. Så sant.
Besviken. Och lite irriterad på det.

Nu ska jag göra nåt kul av det som är kvar av helgen!

you got nothing on me

Jaha ja...då var det över för även denna lördag.
Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker det är bra TV, eller om jag kollar för nostalgiska skäl. Kommer ihåg på den gamla goda tiden, Robinsons glansdagar -97, -98 och -99. DÅ var det riktigt bra haha.
Nu idag irriterade jag mig så mycket på en del, förra avsnittet var det jubelidioten Cristian som tog mest energi. Denna lördag var det Mika. Alltså jag vete faan...  jag säger absolut inte att jag är den "brightaste" tjejen på den här planeten, men alltså den där...haha jag skrattade så mycket åt henne. Hon satt där och blev helt förvånad och upprörd för att Erik sa att hon har överklassfasoner och springer runt med pärlhalsband o grejer. Hon förstod det inte alls! haha sen när hon åkt ut så var det i princip så hon beskrev sig själv, att hon gillar att springa runt i klackar osv.... haha rolig tjej lixom. Intelligent.

Shit idag är en sån där dag jag måste ha min iPod på mig hela tiden, t.o.m inomhus. Jag klarar mig inte utan den idag.
Var i helvete skulle jag vara utan musiken?! usch blir ju rädd av att tänka på det...
följande låtar går nu på högvarv i min iPod:

John ME - love is my drug
John ME - run
Eminem feat. Dr Dre & 50 cent - crack a bottle
Beyonce feat. R.Kelly - if I were a boy
Flo Rida - right round
Mando Diao - you got nothing on me
T.I feat. Justin - dead and gone

hej då

I dont think that they'd understand

And I'd give up forever to touch you
'Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
'Cause sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies
When everything feels like the movies

Yeah you bleed just to know you're alive

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am

I just want you to know who I am
I just want you to know who I am
I just want you to know who I am




Det här är en av mina favoritlåtar någonsin. Ända sen första gången jag hörde den, vilket var för ett antal år sen.
Jag älskar texten. Hela låten är underbar.


fuck

Jag säger bara:

T.I feat. Justin - dead and gone

KNULLA vilken jävla helvetes bra låt.

ursäkta språket...

I curse the day you were born

Hela familjen var här på besök igår. Äntligen fick jag min underbara TV! kopplad till datan så nu är jag lycklig. Spenderade kvällen i soffan o kollade på allt möjligt. Och åt kebab.
Bla "sex and the city" filmen. Det måste vara en av dom bästa feelgood filmerna nånsin. Samtidigt som den är sorglig. Jag grät och grät. Så mycket i den som rör upp saker i mig. Men jag älskar den. Jag vill vara Carrie, vem vill inte vara det förresten?
Efter den blev det "Juno", som är en av mina favoritfilmer oxå. SÅ underbar film. SÅ cool tjej.

Idag ska jag ut och picknicka i solen. Som vanligt mår jag satans illa på morgonen. Jag fattar inte. Varje morgon samma sak. Och NEJ, jag är inte gravid....  men men det brukar ordna till sig efter några timmar.

Ikväll är det som vanligt "the City" och sen "Robinson".  Det ska jag se. Sen får vi se om det blir häng med fin tjej.... 

Fick ett roligt samtal av min förra chef typ nyss. Han kommer till stockholm i veckan o vi ska ut o göra stan osäker....hehe. Det var längesen. Ska bli kul som fan. Han vet hur man festar ordentligt, och det gör jag med, när jag vill. I kombination kan vad som helst hända...  ser fram emot det. Väldigt.

Musiktipset denna dag är John ME. Den gamla Motorhomes sångaren kör solo, kommer ihåg deras underbara "into the night" med en av dom sorgligaste musikvideosarna nånsin.
Iaf så är  "run" är en av dom bättre låtarna jag hört på mycket mycket länge.

Nu ut i solen!! jag älskar mitt liv! På riktigt alltså. Kan tänka mig att det kanske inte verkar så många gånger, framför alt kan nog mycket jag skriver här tolkas tvärtom... men skenet bedrar :)

tjao

alienated

You make me feel so alienated

Since I've become a shooting star
I've been wondering where you are
Seems like your forever in a getaway
Momma told me that it would happen to me one day
Feels like we've been apart for some light years
Crater in my heart, fill with my tears
Stars align, I'll be your girl again
What i'm tryin say, I want you back in my world again

You're the reason i don't change my number
Don't you know it's still the same
And i bet you remember that summer
When we kicked it everyday
Don't know how it happened, just happened
Kinda like we faded away
And i feel so alienated, don't you feel so alienated

I miss you and I want you back
I lost your signal, Where you at?
And I don't know how we lost contact
Where did you go? I'm searching for you
Can't get you outta my system
Outta my system, Outta my system
Where did you go? I'm searching for you

Sitting watching time passing by me
Voices in my head asking why me?
I'm here wishing you would stop by my place
But the only time we talk is on MySpace
By the way, have you found my replacement?
She should be the one on this spaceship
Waking up, reaching for you when you're not there
You got me in another galaxy, I'm out there

You're the reason i don't change my number
Don't you know it's still the same
Oh boy I know you remember that summer
When we kicked it everyday
Don't know how it happened, just happened
Kinda like we faded away
And i feel so alienated, don't you feel so alienated

I miss you and I want you back
I lost your signal, Where you at?
And I don't know how we lost contact
Where did you go? I'm searching for you
Can't get you outta my system
Outta my system, Outta my system
Where did you go? I'm searching for you

System, my system, my system (If i could only get you)
Where did you go? I'm searching for you, yeah


Keri Hilson är min fuckin' idol...


veckans ord


Fuck you, its over

måndag. eller? dagarna flyter ihop....
Idag tog B och jag oss upp till söder och köpte glass och satt i solen och åt, mums var det! sen promenerade jag lite innan jag åkte hem.
Min kära vän Sara fyller idag 30, är så avundsjuk på henne för att hon firar sin födelsedag i N.Y. Jag vill oxå!!! Å andra sidan vill jag inte fylla 30...suck. men inget att göra åt saken. bara att acceptera antar jag.

Lördagen bjöd på årets första cykeltur! SÅ skönt verkligen. Handlade på Ica Maxi med Maria wetterstrand, eller -ström? jaja. Försökte kika ifall hon handlade miljömärkt hehe, men ville inte hänga för mycket i hennes kundvagn,en med en sån där liten bil på, där hennes barn satt.
Annars var helgen lugn och skön! med mina älskade lurviga sötnosar.
såhär såg det ut hemma idag:

hehe...

vackra Cosmos i klösträdsgrottan

Den här veckan blir oxå kort, ledig fre-lör-sön. Familjen kommer på besök, med en platt-TV till mig! fabulous!
Lördag ska jag nog picknicka om det blir fint väder, i Tanto, skulle va kul att dra ihop ett jättegäng och hänga där på dagen/eftermiddagen. Sen ska jag kanske träffa fröken vacker, hehe, vet inte vad jag ska hitta på för hemligt namn åt henne. Behöver inte vara hemlig egentligen, men jag vill. Iaf än så länge... får se vad vi hittar på, nåt utan alkohol diskuteras det om. Och det går ju alldeles utmärkt för min del. Får se som sagt.

Nu är jag som vanligt helt slut och ögonen kliar och sängen ropar på mig, men jag vill ju se "ballar av stål" om en halvtimme! haha jag älskar det, Martin Soneby citysport och bitterfittan. Hysteriskt roligt hihi. får se...det gick visst i repris nån dag oxå, utifall jag somnar...

Nu stänger jag den där lådan. Låser. Slänger bort nyckeln. Raderar. För nu har jag fått nog. Ingenting kommer nånsin förändras. Jag vill vara lycklig och må bra. Så enkelt är det.
För att citera Glasvegas - "fuck you, its over"

Nya friska tag imorrn!

gonatt gonatt...

besatt igen

Nu är jag besatt igen. Jag är expert på det. Denna gång är det miss Keri Hilson som är objektet.
Jag vet jag har sagt det förut, men fy satan vilken jävla platta, "turnin me on" med Lil Wayne e grym, "knock you down" med Kanye och Ne-Yo är helt fantastisk, och "alienated" e som grädden på moset. Förutom dessa, är alla andra låtar oxå sjukt bra. Jag lyssnar typ inte på nånting annat för tillfället.
Dessutom e hon cool


Jag köpte så fina plastglas igår, önskar jag hade mer pengar så jag kunnat köpa fler, blev bara 2 tyvärr. men men... hoppas dom finns kvar när jag fått lön så köper jag 2 eller 4 till.

fina va?

Bagheera och jag bråkar lite varje dag, han ska absolut in bakom TVn och där vill inte jag att han ska vara. Jag försöker oxå klippa klorna och göra ren nosen på honom varje dag, så han ska vänja sig vid att jag petar på honom och så. Det går inte så bra, milt uttryckt. Han är som en ål, och skriker....suck. Vilde!


men söt e han, inget snack om saken

Nu ska jag ut i solen! Dricka kaffe och röka cigaretter, får se vad kvällen bjuder på, lite olika alternativ, men å andra sidan e det ju lördag: the City och Robinson på TV. Skönt det oxå ju.
Får se vad jag känner för helt enkelt.


babies don't sleep this well

The first rule of Fight Club is: you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is: you DO NOT talk about Fight Club!

if I did have a tumour, I´d name it Marla

Shit jag har på nåt konstigt sätt GLÖMT hur bra den här filmen är...helt fantastisk. Jag älskar Edward Norton. Han är min drömman, om jag skulle vilja ha en förstås...

Nu ska jag fortsätta kolla på en av dom bästa filmerna nånsin. Måste köpa den tror jag.


RSS 2.0