Dagen efter personalfesten

Personalfest igår. Skoj. Full blev jag. Åkte sen till skrapan och festade lite mer. Sen bar det av till Imperiet. Satans dyr taxi hem. Sällskap. Trevligt.
Idag: BAKFYLLEÅNGEST DELUXE. När ska man växa upp och sluta vara ett sånt blockmongo?

Nu ska jag sova. Har sovit väldigt för några timmar inatt.

Distraction

Vart bär det här av? Det visar sig...

Imorrn ska jag jobba och jag borde sova. Men jag distraheras. SKa sova nu, lovar...

Oh what a day

Jaha. Vad blev gjort idag? Inget. Det enda som jag kan få någon form av cred för att jag gjort idag var att jag slängde soporna på väg till pizzerian.
För övrigt har jag kollat på TV och hängt vid datan.

Till Elinor's lycka har jag gjort ännu en topplista!

De 10 sämsta tv-serierna:

1. Glee
2. Scrubs
3. Lyxfällan
4. That 70's show
5. America's funniest home videos
6. A shot at love with Tila Tequila säsong 2
7. Biggest Loser
8. Wipeout
9. Våra värsta år
10. 16 and pregnant 

Sen finns det en jävla massa fler usla serier också, Förhäxad, the Ex-factor (eller vadfandetheter), Made, Next och fler som jag bara inte kan komma på nu. Listan kan göras lång.

Nu väntar jag på SNL-avsnitten, där kan vi snacka BRA tv. Fantastisk!
Blir inte så mycket sömn inatt tror jag...

Now Playing:


Jag är en festis


Detta är min favoritreklambild ever. Jag har den i mitt kök.

Inte för att jag känner mig som en festis just idag. Tvärtom. Lägenheten ser ut som skit rent ut sagt, ren tvätt ligger i Ikea-kassar, tidningar och reklam på golvet i hallen, disken svämmar snart över bänken, och det behövs dammsugas och torkas golv. Ni hör ju! VEM orkar ta tag i ett sånt projekt?! Inte jag iallafall. Dessutom är jag hungrig. Funderar på om jag ska beställa en pizza? det var sjukt längesen faktiskt. Eller åka till skäris och äta? GAAH!
 
Idag är en av de få dagar jag känner att jag vill ha en partner. Hade varit perfekt! Legat i sängen hela dagen. Ätit. Kollat på film. Mm, det hade varit nåt det.


Ihopplock

Idag har jag hängt hela dagen i Tanto igen, men med nytt sällskap. J, B, KTH:aren och några till. Mycket roligt. Och skönt som tusan!
Lyckats sola framsidan idag, eftersom ryggen fick sitt igår. Kom hem strax innan 19, fixade lite käk, vilket blev 4 köttfärsbiffar med massa kryddor och grejs i, supergoda, men ingenting till haha. Men jag har inget hemma som passar till! Jag kan ju inte äta makaroner eller spaghetti till, så det blev "bara" dom. Jättegott var det iallafall.
 
Hade så jäkla skitiga fötter, men orkade verkligen inte duscha, så mamma gav mig tipset att fylla en hink med vatten och tvål och sätta fötterna däri. Sagt och gjort. Väldigt effektivt, och skönt!
Någon blev lite intresserad...

Skulle ha åkt in till stan ikväll men jag är så slut! min rygg är jätteansträngd också, så det är lika bra att stanna hemma. Har inte en krona heller typ så..


Detta är min SUPERGODA pizza jag gjorde häromdagen. Jag gör så goda pizzor så herregud. Tomatsåsen blandar jag till med kryddor och grejer, sen brukar jag ha, som det också är på denna, färsk tomat, fetaost och kronärtskockor. SÅ förbannat gott! Åh va sugen jag blev på det nu. Måste nog göra pizza imorgon tror jag.

Detta är min strand häromdagen när jag var där en sväng. Inte en människa, 2 svanar dock. Längtar till jag kan ligga här i sommar och steka. Blir ju inte alls som förra året, då var jag ju ledig i 8 veckor och bodde i princip på stranden, men lite ska jag väl hinna med iallafall. Kommer dock aldrig få lika bränna som i fjol, den var trevlig.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Hoppas på att det är sol imorgon, annars blir det en hemmadag bara, inte så kul...


Sötast


Jag som inte ens tycker ungar är söta. Det här är fan det sötaste jag sett.

Boktips

VILKEN UNDERBAR DAG!!!
Solen skiner och jag har satt på mig bikinin (och äntligen rakat mina ben...) drar nu iväg och träffar fröken A.

Jag läser för övrigt världens bästa bok för tillfället, fick hem den igår. Chelsea Handler - my horizontal life. Jag försökte läsa den på tuben igår men det gick inte för jag började skratta högt. Alltså den är fruktansvärt rolig! Jag avlider typ. Hon är helt fantastisk. LÄS DEN!

Ett gott skratt förlänger livet!


J.B & USHER!!

Remix på den BÄSTA Justin-låten! Med Usher, totally fab!

RIP

Har ju glömt nämna en hemsk sak som hänt.

Nbc (tror jag det är) har bestämt att lägga ner Heroes. Helt utan slut.
Sista avsnittet som visats är första avsnittet av en ny säsong.
Det är så hemskt så jag orkar inte ens tänka på det. Jag blir så arg! 
Pga för dåliga tittarsiffror. Mätning av tittarsiffror borde ju läggas ned helt, eller göras om på något konstigt sätt. Jag menar, jag har följt HELA serien, men inte bidragit till en enda tittarsiffra. Och det är ju inte bara jag som gör så. MIljarder andra gör likadant. Inte med bara Heroes då, utan de flesta serier.
Hemskt är det iallafall, jag hoppas bara på att någon annan kanal tar över och gör en säsong till. Bara så man får ett slut liksom. Å andra sidan är det inte kul att de ska tvinga fram ett slut heller.
Pga sådant här borde serier inte göras i fler säsonger än 3, kanske 4. Då hinner de oftast inte läggas ned.
Tragiskt är det.
Nej, mitt liv rasar inte samman pga detta, men jag tycker det är skittråkigt rent ut sagt.
Älskade Heroes. Den bästa serien jag sett.
Gillar bilden. Spegelbilden i vattenpölen mest, Niki/Jessica.


Suttonde maj!

Jag har varit hos sjukgymnasten idag. Det gick bra, hon är superbra, hon visade mig hur och vad jag ska göra, och även vad jag ska tänka på när jag tränar. Så imorgon tänkte jag åka och träna, om det är dåligt väder. Vilket det INTE varit idag. Tog cykeln och cyklade till stranden efter jag hade varit hos sjukgymnasten. Knappt en kotte var där. Satt i solen ett tag, så skönt! Sen är jag ju så jävla snygg (trots mina oversizeade Adidasbrallor) så jag blev såklart uppraggad där. Tyvärr var killen lite FÖR ung, så jag avstod erbjudandet om att ses senare. Cred ändå till killen kan jag tycka. Fan jag hade aldrig vågat gå fram till någon sådär mitt på dagen. Nästan så att jag ångrade mig sedan att jag avböjt. 

Sedan jag kom hem har jag förberett mig på denna förjävla otrevliga grej jag ska iväg på nu. Magnetröntgen. Usscch! Jag har hört så många som gjort det, och alla har fått "åkt in i" olika grejer. Vissa har varit öppna, vissa helt stängda, vissa har det varit något som åkt över en osv. Jag har lite smått panik för att ligga inträngd i ett rör i 20 minuter. Andas. Puh. Jag vet inte om jag kommer överleva detta. Jodå det kommer jag ju, men hur många panikattacker som krävs innan? Jag öskar jag fick vara sövd, men det får man tydligen inte. 

Nu ska jag bege mig, måste hinna köpa kattmat också, innan. Stackars katterna äter upp den sista maten exakt i detta ögonblick.  

AAW CMON!

Jag kan inte hålla mig för skratt.
Hahahahahahaha jag är verkligen en sådan fjortis ibland. Nu sitter jag klistrad framför TVn och kollar på Diary of Justin Bieber som visas på MTV. Samtidigt som jag som sagt garvar åt mig själv.
Och vet ni vad det roligaste är i detta? Jag har redan sett detta förut, på nätet, för några veckor sedan. Hohoho.
Men mina riktiga vänner älskar mig ändå. Faktiskt.

Justin och hans "mentor" Usher. Som har världens grymmaste låt för tillfället, OMG. Min favoritlåt just nu.

French version

Amazing

Skuggan över stenbänken

Jag gjorde så jäkla god mat igår, blev galet mätt och är mätt fortfarande.

Sedan diskuterades och halvt bråkades det på msn. Herregud. När ska människor bete sig vettigt och sluta tramsa runt och istället ta tag i sina liv? Fega och lite smått patetiska kallar jag er. Faktiskt.

Imorgon ska det enligt experterna bli supertrevligt väder, så det hoppas vi på, då blire picnic i en park nånstans.

Har preliminärbokat resa till Uppsala snart också, för att hälsa på Bagheera's familj. Han har ju ganska nyligen fått småsyskon, och jag vill dit och kika på dom, dessutom träffa mamma och morfar katt. Även se det nya huset och såklart träfa Åsa och prata katt, alltid lika trevligt!

Nu ska jag kolla på Iron Man tror jag. Har ingen DVD-box kvar att se, såg färdigt huset Eliott i helgen, och jag träffar ju inte mamma och pappa på ett tag för att få låna nästa del :(
Däremot så fick jag arslet ur vagnen och beställde den jag länge länge velat se, och så släpptes den på DVD i februari, Äntligen!

Det här är en av de få böcker jag gillade när jag var yngre. Jag älskade de! Återigen så kommer vi tillbaka till det här med att jag älskar "hemliga världar" Dessa böcker trollband mig totalt! Det var ju en hel serie med typ 4-5 ? böcker.
Anywho, nu har den släppts på DVD, jag kommer ihåg att jag älskade serien när den gick på tv för hundra år sedan, men det ska bli sjukt spännande att se den igen nu!

Får se, den borde dyka upp på måndag!

Usch, måndag ska jag på magnetröntgen och är vidrigt nervös för det. Jag vet att det kommer gå bra, det är bara sjukt läskigt att åka in i något och typ känna sig instängd. Brr.

Crushcrushcrush

Regn.
Då är det tillåtet att ligga kvar i sängen.
Jag hade en sjuk men bra dröm inatt.
Jag drömde om, Justin Bieber. Varför då kan man kanske fråga sig? Jo, därför att jag trots allt är lite betuttad i den här killen faktiskt. Ett faktum. Men, hur kan man INTE vara det undrar jag?
 

Jag har kollat massa klipp med en annan av mina nyfunna favoriter, Chelsea Handler, som har talkshowen ChelseaLately. Herregud hon är en av de roligaste kvinnor jag vet. Hysteriskt rolig verkligen. Kolla in klipp med henne! Grym tjej! Slutade med att jag hittade klippet med henne och J.B och sen blev det massa klipp med honom.

Så ser min dag ut idag typ. Jag ska väl bege mig ut och handla något gott också strax, innan affärerna stänger, det är ju en sån där röd dag för alla vanliga dödliga människor idag.

Sthlm by night

Ja, då fick jag mig lite motion igår, som var jobbigt som sjutton men som jag tror var bra för jag har inte speciellt jätteont i ryggen idag.
Jag mötte B och KTHaren vid Långholmen och vi skulle gå till en plats där de skulle klättra. Vi gick runt typ hela Långholmen! Sen kom de andra 2 som vi väntade på och då gick vi lite till, och till slut kom vi fram till "berget" där vi fick leta en enklare väg så jag kunde komma upp haha. Så går det när man tar med sig en halvt handikappad människa på friluftsliv.
Jäklar va fint det var, sån himla fin kväll, längst upp var vi och såg ut över hela underbara Stockholm. Vi grillade korv och efter det gick halva sällskapet hemåt, men jag och T stannade och satt där och snackade tills våra tår inte kändes längre. Då började projekt hitta ner från berget i mörkret. Det gick sådär skulle man kunna säga. Efter många försök och "där ser det bra ut, där gick vi hit" haha, så lyckades vi komma ner oskadda.
Grillen med alla korvar.


F***A!

Men vad är problemet???!!!!!
VARFÖR kan jag inte byta profild på bloggen helt plötsligt?!
Jag har gjort det förut, och jag vet precis hur man gör, men den kommer ju inte upp?!
Satansjävlaskithelvete. Och hans morsa.

Dance in the dark

Jaha då kommer Justin Bieber till Grönan den 29/5. Helt plötsligt har jag 3 grejer jag vill göra den kvällen. Hur är det möjligt? Så mycket brukar det ju inte hända så ofta. Hur ska jag kunna välja?! jag blir tokig! jag vill ju verkligen se Justin Bieber, men sen är det 2 stora fester samtidigt. Plus en fest dagen innan. Suck. Jag ska inte klaga, verkligen inte.

Jag har bestämt mig för att köpa grönan-kortet i år. Hoffmaestro ska ju spela! Och Timo! Och Mando Diao! Och en hel del annat. Amanda Jenssen också ja. Blir skitskoj. Måste bara vänta till lönen kommer.

Igår hade jag en ångestattack sällan skådad. Angående tandläkaren. Jag tycker det är så jobbigt så jag kan knappt nämna det här nu. Men men, jag ska dit nu i slutet av maj. Duktiga jag som tog tag i det. Phew.

Idag har det inte blivit mycket gjort. Lyssnat på So happy I could die och Monster mest. Tvingade mig ut och köpte tidningarna, recensionerna ifrån igår ska sparas. Sjukt ledsen är jag för jag inte var i Globen idag igen.

Så ska jag knåpa ihop en tio-i-topp låtlista till E. Förstår ni hur svårt det är?! Tio låtar bara. Jag har fått ihop 38. Jobbigt läge. Men sjukt roligt detta, som på den gamla goda tiden då jag och mina vänner gjorde blandband.

Nu är jag rastlös och sitter och lyssnar på GaGa med datan i knät. Men jag har liksom läst ut internet. Kanske skulle ta och sova? Men jag har liksom ingen direkt lust med det. 
Nu är det Dance in the dark, jag blir fan tårögd när jag tänker tillbaka på gårdagkvällen, på riktigt alltså. Jag satt och grät lite tidigare när jag läste recensionerna och såg mina filmer. Men det var verkligen så bra, ren lycka!
Undrar hur det var ikväll...  får väl se imorrn på FB vad folk skriver.

Jag hoppas det blir fint väder imorgon så jag blir lite peppad på att gå utanför dörren. Jag ska ju jobba på torsdag!

Måste visa en grej, ett exempel som går mig på nerverna.

Skylten i mitten. MAN FÅR INTE STAVA FEL PÅ SKYLTAR. Det är INTE acceptabelt. Jag blir fruktansvärt frustrerad och irriterad.

Nä nu ska jag inte skriva mer blaj.

Natti.


Länkad. Joråsattee.

En sak jag måste visa:
 

Har blivit länkad idag, i utbyte av ett "tips"
Det ni!

Måste bara säga till er J.B fans, detta är ingen ren J.B blogg, men mina vänner som inte alls gillar hans musik, tycker jag tjatar om honom hela tiden. Så det dyker väl upp lite grejer då och då.

the Monster Ball evening

Så pallrade jag mig iväg igår kväll. Och ojojoj vad jag är glad att jag gjorde det. Jag hade aldrig förlåtit mig själv annars.
Jag och Honey B letade upp våra platser, som ju hade 3 rader emellan sig, men det löste sig för en supersnäll kille bytte så jag fick sitta framför Honey B.
Jag hade liksom glömt (som varje gång) hur högt man sitter. Gsus! och då satt vi inte längst upp heller. Jag som är lite smått höjdrädd, får sådan sjuklig svindel. Var tvungen att stå upp och vänja mig ett tag. Vi kom i rättan tid, strax efter 20, och då trodde vi att förbandet inte spelat ännu, men det hade de visst, för 20.30 började GaGa! Satt perfekt (för att inte ha så bra platser) precis till vänster av scenen, de var liksom på gränsen till dåliga platser men de bästa på den läktaren skulle jag säga.
Hon körde igång med Dance in the dark, absolut fantastiskt! och globen kokade. Fullsatt globen, 15000, så häftigt! Och sedan betade hon av låt efter låt med en show utan dess like alltså.
Jag har tidigare sett Westlife, Britney och Justin T, om jag ska försöka jämföra med något, och även om denna tjej är något riktigt extra har jag aldrig varit med om liknande show och fantastisk konsert kombinerat.
Jag (med min onda rygg, men full av mediciner och voltarensalva) dansade seriöst på stolen, och det var jag knappast ensam om. Hade jag inte haft ont i ryggen hade jag stått hela konserten. SÅ GRYMT!
Sen kör hon Telephone och jag och Globen avlider typ. Jag skrek så luften gick ur mig.
Efter den betade hon av bl.a Paparazzi, Poker Face och UNDERBARA Alejandro som är min andra favorit!! och sedan går hon av scenen, och hon har fortfarande inte kört Bad Romance, som jag väntat på, även om jag nu i efterhand tror att Telephone slog den faktiskt. Kanske iallafall.
Så kommer hon och dansarna tillbaka och drar av Bad Romance. Då, då kändes det typ som att taket skulle lyfta och läktarna rasa ner eller nåt. OMG. Som jag har väntat på den låten! Då kunde jag inte sitta längre, och det gjorde INGEN av oss 15000 som var där kan jag nästan lova. Vilken upplevelse! 
Det var då sista låten. Hon har tidigare även lyckats köra solo med sitt piano, Brown Eyes och Speechless, som hon lät oss sjunga med i och sedan sa "Oh you sound so good singin those lyrics" I dessa låtar bevisar hon att hon verkligen kan sjunga, vilken pipa! Det bevisar hon iochförsig genom hela showen.

Detta byte av kläder och scenen är helt otroligt. Hon var ett tag iklädd en lampskärm, sen en gigantisk vit kreation, som någon på Aftonbladet skrev fick Malena Ernman att framstå som... ja, haha. I denna vita stora klänning och fjädrar och SJUKA platåskor gick hon ut på scenen mitt i publiken och hissades upp på en platå i mitten av Globen, sjungades So happy I could die. SÅ snyggt!
Vi satt ju som sagt högt upp, men hade en TVskärm precis vid oss så vi såg ju allt bra på den.
Flera gånger under showen hyllade hon oss svenskar och Sverige, och pratade om hur hon inte varit omtyckt på High School och hur vi, hennes "Monsters" inte ska ändra oss för någon annan.
Hon körde mycket på den här Monster-grejen och freaks genom hela showen. Så sa hon, angående det här med att det skrivs om att hon kollapsar snart och borde ta det lugnt, "I'll sleep when I'm dead" och att hon isånafall vill dö på scenen framför sina "little Monsters"
Jag tyckte hela alltet var helt fantastiskt! Jag måste säga att jag är mer imponerad av henne OCH hennes musik EFTER den här kvällen faktiskt.
Ska jag välja en favorit, så blir det nog Telephone som sagt, när hon körde igång den med "Hello?" så fick jag ett smärre lyckorus. Men Bad Romance är ju min favorit också, däremot så har jag upptäckt massa låtar som jag inte lyssnat på så mycket innan, som tex So happy I could die, Monster och Dance in the dark.
Jag filmade så mycket så jag glömde liksom att fota! Men det blir ju inte så jättebra bilder så högt upp ändå.


Precis innan showen börjar, scenen går ut i mitten av publikhavet.

Synd att jag är en sådant pucko så jag inte fattar hur jag lägger upp filmer, annars hade jag gjort det, för jag har typ hundra stycken.

Jag önskar att jag skulle dit ikväll igen. Faktiskt. Jag funderar tillochmed på att se henne i Malmö i November.
Detta var utan tvekan det bästa jag sett. Och nu menar jag det. På riktigt.




Gaga ooh la la



Nu så, är det inte långt kvar till årets händelse skulle jag vilja kalla det! Några timmar bara! Tjooohoooo!


Dagen från hell

Sjukgymnasten har öppen mottagning 8.30, jag kom dit 8.10, då var det redan fullt.
VARFÖR INFORMERAR MAN INTE OM DETTA INNAN? Jag som tyckte jag var tidig. SKIT.
Nästa tid är på måndag, och då skulle man tydligen vara tidig sa hon i receptionen. Vadå 2 timmar tidigare då eller? CP. Jag har ont och behöver hjälp ju.
Sen visade det sig att jag fått vanlig Alvedon utskriven, jag som trodde det var A.Forte. Vafan hur ska vanlig alvedon hjälpa, när jag gått på Voltaren hittills och inte blivit bättre alls i princip.

Idag är en dålig dag. Det enda positiva är vädret. Sol och inte svinkallt.
Jag går ut och går.

 

LIGHTS

Det jag gillar väldigt mycket med dessa realityserier är musiken. De är sjukt duktiga på att lägga musik alltså.
Jag har "hittat" SÅ MYCKET bra musik genom dessa serier som jag aldrig skulle hört annars. Verkligen.
Mitt senaste "fynd" är LIGHTS. Tydligen en Kanadensisk tjej, helt fantastisk musik!
Mitt musiktips just nu är alltså LIGHTS, först var det låten february air jag fastnade för, men sen upptäckte jag en massa bra låtar med henne, drive my soul t.ex. Så fruktansvärt bra musik! Me love!

Onsdag 100505

Detta är vad jag gör idag typ. Jag var ute på förmiddagen, men sen har jag plöjt denna serie.

Jag kan verkligen inte låta bli att älska MTVs realitysereier i det här stuket. Laguna Beach, Newport Beach, the Hills, the City och nu då Peak Season. I love it!
Däremot gillar jag inte det här med att vi som bor i Sverige inte kan kolla på avsnitt på MTVs amerikanska hemsida. Jag fattar inte, förra veckan fungerade det ju att kolla på avsnitt, idag fungerar det inte. Det gör mig lite irriterad, det tar ju hundra år innan avsnitten läggs upp på den svenska hemsidan. Ladda ned går inte heller för det finns ju typ ingen som lägger upp dessa serier. DÅLIGT.
I-landsproblem.

Lady or not?


Ja här ser ni då ett par av mina glasögon. Jag gillar dom mer och mer. Nöjd tjej.

Jag har nu ett pissigt dilemma, vare sig jag vill det eller inte.
På fredag ska ju jag och Honey B på Lady GaGa, men kommer min rygg palla det? Jag vet verkligen inte. Mår jag som igår är det omöjligt, men mår jag som i lördags så kommer det funka, men hur och när vet jag det liksom?
Eller ska jag sälja min biljett redan nu så jag vet att jag får den såld?
ÅÅÅÅÅÅÅååååhhh! Jag vill ju verkligen gå! :(  Måste bestämma mig under dagen idag iallafall.
Har en fika inplanerad i eftermiddag på söder, måste ju göra något annat än att bara sitta hemma eller cykla/promenera härute hos mig. Så en kaffe får det bli, på mitt favoritkaffeställe i Hornstull. Usch vad jag saknar att bo där, det är min absoluta favoritdel av stan. Om jag någon gång blir rik, då ska jag köpa mig en mysig lägenhet där i krokarna. 

Nä nu måste jag klä på mig lite, ska rulla (på cykeln) ner till centrum och köpa lite ingredienser till min köttfärssås. Av någon anledning får jag aldrig till den så som jag vill ha den. Någon som har ett bra tips på god köttfärssås?  

Ny tatuering



Vill bara visa er detta. Jag har alltså en chans, jag är ju inte ens i närheten av 40.
Förresten, 30 är ju det nya 20.
Jag tror jag ska tatuera in det. I svanken.
Oooh lala.

Diaries

Jag är lite sur på att jag inte kan ligga i min soffa. Ryggen har varit helt okej nu sen i lördags morse, men inatt ich hela dagen idag har den varit elak igen. Har vaknat hundra gånger inatt av smärtan. Och så kan jag som sagt inta vara i soffan överhuvudtaget, om jag inte sitter upp, men hur bekvämt är det? Jag vill ju slänga mig och jäsa liksom, men se det fungerar inte. Så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Alvedon forte hjälper inte alls så bra. Tacka vet jag Voltaren. 

Idag har jag kollat klart Heroes säsong 4, jäklar vilken tid det har tagit. Men ärligt så har denna säsong inte alls varit lika bra som t.ex den förra, den var ju helt fantastisk! Men Heroes är ändå alltid Heroes och jag älskar det. Får se nu när nästa säsong kommer, har inte kollat upp det.

Denna heta babe har förgyllt säsong 4, tyvärr blev hon mördad och kommer kanske inte vara med mer, men å andra sidan är det ju Heroes, där dyker alla upp igen, på ett eller annat sätt. Dawn Olivieri heter hon iallafall. Supersnygg!

Jag har även läst igenom mina gamla dagböcker idag, från högstadiet. OMG. Jag skäms så jag dör. Usch, så fruktansvärt är det att läsa verkligen. Men jag tackar ju gudarna för att internet inte "fanns" då, då hade jag väl suttit och bloggat skiten för alla. Herregud så lycklig jag är för att tekniken inte hann före mina tonår.

Söndag i sängen



Men nu håller de på IGEN?!

Nu ska han komma till  Sverige i slutet av Maj antagligen, det pratas om att han ska vara med på Sommarkrysset den 29/5. Isånafall är det ett jävligt dåligt datum, för då ska jag på en grej egentligen, men detta måste jag ju se! Vi får se helt enkelt.


Backstabbing

En sak bör vetas om mig. Sviker du mig, så sviker jag dig tillbaka.
Jag pratar ju om hur ärlig och lojal jag är mot mina vänner till skillnad från många andra falska jävlar. Men har det kommit till den punkten att jag blir sviken, att jag får reda på det, så hämnas jag gärna och sviker dig totalt tillbaka. Tro inget annat. Tex att jag ska stå där blåögd och naiv och fortsätta vara din vän. Nänä, då får du passa dig. Watch your back som det så fint heter. För då har jag inga gränser alls. Då hugger jag dig utan problem när och varsomhelst.

Som äkta vän ska man unna sin vän allt i världen, trots att det kanske känns orättvist , jobbigt eller hur det nu kan kännas. 
Så synd att inte alla är sådana som vill sina vänner väl, men det är bara beviset på att de inte är äkta.
 


My love


Igår var denna "lilla" älskling en liten sjukling som kräktes hela dagen, han som aldrig kräks annars. Jag fick spruta i honom vatten i munnen och så fick han svälta.
Hela morgonen idag har han varit på mig i sängen och jamat och slickat mig, sen skrek han som en tok "matte jag vill ha maaaat!" Jag kokade fisk och även Cosmos blev då intresserad och fick sin beskärda del.
Nu mår han bra igen min fina fina Bagheera.

Så fina bilder, älskar färgerna. Jag har ätit sallad och som vanligt är han extremt nyfiken så han fick detta salladsblad, som han sedan har legat och sovit på... ?
Världens finaste Bagge är han iallafall! Så skönt att hans mage verkar må bra, igår bara bubblade det i den...

Idag är det kallat ute, men soligt. Jag cyklade en sväng men frös så jag vägrar gå ut igen.
Hade mor och far på besök igår, det storhandlades och fixades lite här hemma. Sedan fick jag oväntat sent besök på natten, det var mycket uppskattat! Vi kollade på Anchorman och Tenderness. Den sistnämnda var inte alls speciellt bra, men Anchorman var hilarious!

RSS 2.0