Thunder!

Det åskade nyss!! Grejen är, jag pratade med mamma för typ en timme sedan och sade: om det vore sommar skulle jag tro att det börjar åska snart. Weird.
Sen kom världens finaste regnbåge, det är så vackert!

Jag var hos läkaren idag, är sjukskriven i 2 veckor, ska på magnetröntgen och även på sjukgymnastik. Nu är hela min rygg paj typ. Jag har belastat helt fel länge pga att jag haft ont. Det knäpper t.ex i mitt vänstra knä när jag går. Men men, nu ska vi se hur det blir nu!

Nu ska jag se på Landgång för det tycker jag är kul!

Pain

Jag orkar inte meeeeeer! Fan nu kan jag varken sitta, stå eller gå. Kan inte någon bara operera mig så detta försvinner för alltid.

Har iallafall träffat fantastiska tjejer idag. Jag behövde det, det var mysigt och trevligt.
Dumma Titti som ska åka bort på lördag =)

Nu måste jag försöka få till en bra ställning för jag är så trött så det känns som om jag ska svimma. Imorgon är det läkarbesök på agendan. Kul. Jippi.


Hangup deluxe

Jag kan inte släppa det. Trots smärtor utan dess like och annat, så kan jag inte sluta tänka på den här grejen. Jag måste göra något åt det. Ta nästa steg, eller bara strunta i allt. Men ojoj så svårt. Det är ju liksom på tiden. Imorgon ska jag leta svar. Jag kan inte sova. Vill ligga på rygg men det går inte för det gör så förbannat ont. Hatar verkligen detta, denna smärta.

tisdag

Alltså vad är det för skit som folk läser egentligen?
Kissie först och främst. Ärligt talat. Och sedan Falsk Sanning.
Först och främst kan ingen av dessa två stava för fem öre, och sedan förstår jag verkligen inte vilka intelligensbefriade människor som orkar slösa sin tid på snorungar och deras icke-liv.
"Men du måste ju själv läsa dessa om du kan uttala dig?!" tänker ni nu.
Jag läste en artikel om dessa och gick enbart därför in och kollade, i typ två sekunder. Sedan fick jag panik. Och jag skäms för att jag gjorde det.

Min rygg gör ont.

Godnatt.

Matchmade


Sådärja! Då var det gjort, mina mörka slingor jag har tänkt göra i hundra år. Sjukt snyggt, men SJUKT DYRT. Jag trodde jag skulle när hon sa vad det kostade. På riktigt! Alltså jag är sjukt nöjd, men det var lite för dyrt, dit kommer jag aldrig gå igen faktiskt... Så nu blir det en jävligt pank månad. Suck.

Sen lyckades jag släpa mig in på Specsavers och köpte 2 par glasögon! Jag passar inte i några glasögon alls, men jag tog de som jag kände mig bekväm i. Det blir jättebra. Jag får dom om en vecka typ.

Det jag inte tänker nämna är min rygg, för jag ORKAR inte gnälla mer om den. Men jag kan säga att den inte mår bra. Alls.

På fredag blir det en tillställning som jag ser fram emot, om jag nu kommer iväg, men jag ska fan dit.

Just ja, sen har jag blivit "utsatt" för matchmaking idag hehe. Rooligt.

Nu ska jag släpa mig till sängen och sova. Godnatt.

J.B & Sean Kingston

Nu var det ju ett tag sen jag körde ett klipp, tyckte det var dags nu. JAG VILL HA JUSTINS TRÖJA. Alltså det behöver inte vara HANS tröja, men jag vill ha en sådan som han har.

fel

Okej jag vet att det stavas gross.

Plocka, färga, klippa, raka, tvätta, borsta... puh! Det är jobbigt att vara tjej.

LISTA

Saker jag borde göra men glömmer:

1. Plocka ögonbrynen.
2. Färga ögonbrynen.
3. Raka benen.
4. Klippa håret.
5. Tvätta håret.
6. Borsta håret.
7. Klippa tånaglarna.

Alltså, vissa av dessa kanske låter lite grose, men illa är det inte. Bara det att jag inte gör det så ofta som jag borde.
Dessa saker är liksom inte så viktiga när man inte har någon som bryr sig om det. Hade jag haft en partner så hade jag ju definitivt gjort de, ofta. Men men. I förrgår färgades och plockades mina ögonbryn, mina ben rakades, mitt hår tvättades och mina naglar klipptes, och nu på måndag ska mitt huvudhår klippas och slingas.
På måndag ska även ett par glasögon inhandlas, jojo! Jag var ju hos optikern pga allt detta med min yrsel och huvudvärk, eftersom alla prover var helt normala. Optikern berättade för mig att jag har ett öga med + och ett öga med -  det är tydligen inte så vanligt sa hon, och det är inte alls konstigt att jag fått dessa yrselattacker osv, Så nu ska jag bli BRILLORM hehe. Känns lite spännande konstigt nog.
Jag vill bara att denna yrsel försvinner, snarast möjligt, för det är sjukt jobbigt att ständigt gå runt i en värld som typ gungar. Dessutom så har min ischias vaknat till liv igen och den är inte att leka med och jag blir lite rädd att det ska bli som i somras, men jag gör mina övningar och hoppas på det bästa. Men faktumet kvarstår: JAG HÅLLER PÅ ATT FALLA SÖNDER. Stackars mig...

Idag var jag iallafall duktig som sjutton. Mitt jobb skulle ha någon form av peronalfest, men jag åkte hem. Jag jobbar imorgon och på söndag och orkar inte vara bakis på jobbet igen. Usch det har dessutom varit så mycket dricka och dåligt med sömn nu så nu får det vara nog, nu sätter jag ner foten!

Annars går jag mest runt och funderar på när Justin Bieber ska komma till Sverige, snart antar jag. Jag har fått lite hintar om det nämligen. Hoppas bara han inte gör nån liten spelning för skivbolag och sånt bara, utan något riktigt liksom. Lilla söta J.B. Shit vilket sällskap han fixat. Usher, Sean Kingston, Ludacris, Soulja boy, Drake mfl. Dessutom älskar ju artisteliten honom. Katy Perry och Lily Allen är tydligen helt överförtjusta i honom.
Jag råder er till att skaffa Twitter, där kan man följa i princip vemsomhelst. De flesta kändisar har Twitter och använder det flitigt. Riktigt roligt. För oss som inte har något liv.

Nä nu ska jag köra några J.B klipp och sedan sova, ska upp tidigt imorrn och jobba. Hoppas, håller fingrar och tår i kors, för att min rygg är snäll imorgon.

Btw så fyller sötungen Buster 1 år imorgon, och alla ska dit och fira honom...  Jag vill också. Jag firar honom i mina tankar istället :)


Denna fina somriga bild är ifrån Prideinvigningen 2008. Jag, Elin, Iza och Ava på djurgårdsfärjan på väg till Skansen. Härliga minnen! Sen att idioten dök upp och var ett stort mongo är en helt annan sak.
Apropå mongot, så har jag återigen fått ett mail ifrån henne. Orka. Vara dryg är det enda hon kan och är bra på.

Nu är det dags att sova! Nattinatt babes!


Godnatt

Jag satt i typ en timme och fixade med bild och grejer och trixade för att fixa lite här i bloggen, och vad gör jag, jo, jag råkar stänga ner alltihop! BUHUUUUUUUU. Fy faan va' arg och ledsen jag blev!

Men, en liten rolig grej hände typ nyss, satt och läste en ganska känd svensk blogg, och får se en bild som var lite skoj, så jag mejlade iväg en bild och fick svar direkt, dessutom ett väldigt intressant svar hehe. Snart så...

Imorgon är det personalfest efter jobbet, och jag har sjuklig beslutsångest om hur jag ska göra. Jag mår ju inte så tiptop med min yrsel (vilket jag nu vet beror på min syn, var till optikern och har fel på synen, så jag håller på att fixa glasögon, spännande!) och dessutom ska jag ju jobba på lördag. Men hur kul är det att banga när ALLA andra ska vara med?! Jobbigt läge...

Jag ska göra ett nytt försök med bloggen så fort jag har lite mer tid. Måste fixa ju. Har laddat ned ett grymt kul program där jag suttit och lekt med bilder ikväll.

Just ja, jag har fått tinnitus tror jag, de senaste dagarna har det börjat tjuta i mina öron tillochfrån. Kul va?! Är det någon del av min kropp spm mår bra?! Nej. Så är det att bli gammal...
Men jag väger ju upp det här med att min kropp börjar bli gammal genom att ha Bieberfever! Hehe.

Här är ju beviset på det.

Nu måste jag sova!


Lauren Horton in my dreams

Har jag nämnt min nya favvoserie Peak Season? MTVs nya reallife såpa. Jaja. Det är så sjukt mycket hetingar med i den så fy. Min favorit kommer här.




Jag avlider typ. HUR snygg får man bli? Usch, hon är min drömtjej, förbannat het.

@theashcloud, now on Twitter!

Nu ska ni få se något roligt.




Detta är humor. Hilarious.
@theashcloud twittrade även "ah-ah-ashoo!" för en stund sen.
Åh jag älskar Twitter, och roliga människor.

100415 torsdag

Jaha så blev jag hemma idag då :(
Har de senaste dagarna varit i princip konstant yr och vid fler tillfällen varit på väg att svimma. Igår fick jag nog och ringde läkaren, så jag ska dit idag. Ska ta varenda jäkla prov som finns och se vad sjutton som är fel med mig.
Jag förstår inte riktigt...  Jag har ju aldrig tidigare i mitt liv levt så hälsosamt som jag gör nu.
Jag äter "vanlig" mat varje dag, frukost och lunch på samma tid i princip varje dag.
Jag sover ordentligt, verkligen. Visst kanske inte 8 timmar varje natt, men vem gör det i sitt vuxna liv?
Jag dricker inte alkohol varje vecka ens, kanske 2 kvällar i månaden typ.
Visst det är ju det här med rökningen som är FÖRJÄVLIGT jag vet. Suck. Hoppas typ det är något med rökningen så kanske jag kan låta bli det!
Psykiskt mår jag också bra, visst lite små huvudbryn men vem sjutton har inte det?
Jag förstår verkligen inte vad felet är...   Tråkigt som attan är det iallafall.
Men jag ska gå till botten med det nu som sagt.

Imorgon är det iallafall frdag och jag är ledig i helgen. Tyvärr ska det ju bli snö och bajsväder, så picnicplanerna försvann...   Ska bara ta det lugnt och hänga hela helgen istället. Lön nästa fedag så det är lite snålt nu...

I tisdags var jag som ni nog fattade iväg och tatuerade mig. Gjorde "färdig" min arm. Fast jag tror inte den någonsin kommer bli färdig, jo när hela armen är täckt...   men för nu så är den färdig iallafall. Ska tillbaka i sept och påbörja mitt andra projekt. Den andra armen, hade med mig en bild så vi planerade lite och så, den kommer bli helt fantastisk!
Men nu får kroppen vila hela våren och sommaren, vill inte göra något mer innan sommaren, jag är ute och solar och badar, och då är det bättre att vänta istället. Plus att jag inte har råd nu.
Jag har iallafall världens bästa tatuerare. Sjukt trevlig. Sjukt het. Så jävla nöjd är jag.

Nu måste jag klä på mig och gå iväg till läkaren.



Kim+J.B+CathyP





Mina 2 absoluta favoriter! Jag vill också va' meeeed ju...


Hell yeah!


Fy sjuttsingen va' snygg den är!
STOLT!

THAT JUST happened!!

HIL-A-RIOUS!

For real??!!



Är detta sant, PÅ RIKTIGT?!
Jag ska dit, om jag så ska dit SJÄLV.
Eller jag får ju sällskap av alla 10-17åriga flickor såklart.


I was born ready

Gillar att han är så kaxig. "I was born ready" Totally fab!

Happy happy Friday!

Kolla vad jag fick idag! Hehehehe. FJORTISCATHYP.

Jag gick och drack lite alkohol med mina kära arbetskamrater och blev lite på lyset vid 18-rycket. Har nu fått i mig lite luft och mat och börjar bli bakis så jag ska hoppa i säng. Skön fredag! Fast jag hade gärna fortsatt på krogen men men, man är väl ANSVARSFULL. Jag ska ju faktiskt jobba imorgon!

100408 torsdag

Min tröja som jag beställt är på väg. Har fått både mejl och sms om att den är levererad, men ingen avi ännu...  hade hoppats på att jag fått den idag, då hade jag kunnat hämta den imorrn, men icke. Får se, hoppas på att sluta tidigt imorrn så hinner jag hem och hämta avin om den kommit, och sen ner och hämta ut tröjan. HOPPAS!

Igår och idag har jag varit ledig, så skönt! Har verkligen inte gjort något ansträngande alls idag, bara hängt vid datan och sovit typ. Pratat i telefon lite.
Jobbar nu fre-lör-sön, men jobbar ju med sköna gänget så det är inga problem alls!

Så har ännu en tjej dykt upp i Tiger-röran. Hans grannes dotter. Som han hade sex med i en soffa nära deras hem. Man undrar ju hur många fler tjejer det finns därute som han haft under tiden han varit gift med Elin? Hur stort mörkertalet är liksom.

På lördag den 10/4 ska Justin Bieber vara med i SNL. Ojojoj vad det ska bli kul att se. SNL är ju bland det roligaste jag vet.  

Så har jag iallafall gjort någon nytta idag, nämligen bokat tid hos en frisör. Jag har inte klippt mig sen i typ okt
-08, så det är verkligen på tiden. Gillar inte riktigt att gå och klippa mig, tycker det är en pressad och jobbig situation. Hittade iallafall en salong nu som känns okej, hoppas jag blir nöjd också. Ska bara bestämma mig om det får bli mörka slingor nu eller om det bara blir blonda. Vi får se...

Förresten, jag har faktiskt tvättat idag också, typ 7 maskiner. Nu måste jag hänga upp det som inte hann bli torrt. Efter det blir det raka vägen till sängen!

nybörjare

 


Jag har precis lärt mig detta! Jag är väl för duktig jag...  Alltså att kopiera grejer från nätet eller vad man ska säga.

Nu blir det siesta, skönt...


Hej då!

Nu går jag och gräver ner mig tills lönen kommer. Annars kommer jag inte att överleva, har ungefär noll kronor kvar. Detta beror på att jag ska tatuera mig på nästa vecka, dit går alla mina kronor. Ha det så kul mina vänner! Ses 23/4!

I don't wanna go back til just bein' one half of the equation


100407

Var mördaren i Landskrona tvungen att vara utländsk? VARFÖR kunde det inte vara en svensk...? Det finns ju så många svenskar som begår brott, så varför hade det inte kunnat vara det denna gång också?
FAAN detta kommer gynna Sverigedemokraterna, så nära valet också. Jävla mongon. De har publicerat mördarens namn och bild på deras hemsida. Hade de gjort det om denne varit svensk tror ni?!
Detta var verkligen det sista Landskrona, och Sverige, behövde just nu. Så nära valet vill/vågar jag knappt tänka på hur detta kan sluta...
 
Jag kan kanske till viss del förstå att man är lite smått less på invandrarpolitiken i Sverige. Men det många av de som sympatiserar med SD glömmer, är att det har faktiskt ingenting att göra med invandrarna i sig.
Att välja SD in i riksdagen, och vad jag antar att deras väljare vill, ha SD som regering, kommer att bli livsfarligt! SD står för så mycket som jag är ganska säker på att många inte vet och/eller inte tänker på.
De är högerextremister med nazistiska åsikter. Hur kan man som svensk år 2010 vilja ha en sådan regering? Har ni glömt andra världskriget och Hitler?!  "jamen så kommer det inte bli, SÅ långt kommer det inte gå" Precis så sades det om Hitler i början.
Hur kan ni?! Hur vågar ni?!
Skäms på er som vill få Sverige till ett Naziland. 
Jag tvivlar starkt på att alla som tänker rösta på SD har satt sig in i deras politik . Jag blir ärligt talat ledsen när jag läser om den. Sen att människor i min närhet sympatiserar med SD är helt oförståeligt.
Det sårar mig.


Påskafton

Jag hittade denna:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/recensioner/article6844421.ab
Lite smått förvånad över denna väldigt positiva recension, trodde inte att creddiga musikjournalister skulle tycka så. Men jag säger inte emot, det vet ni vid det här laget.
Och för er som tycker jag börjar bli tjatig och jobbig, så vill jag återigen påpeka att det är frivilligt att läsa min blogg.
Ärligt talat, så lycklig som jag varit dessa dagar var det längesen jag var, sen om det beror på J.B eller något annat det vet jag inte. Men jag kommer fortsätta "tjata" bara så ni vet.
Någon som är intresserad av att följa med och se killen när han kommer till Sverige förresten?

Idag har varit en konstig dag, har känt mig bakis igen (eller fortfarande) fast jag satt hemma framför datan igår kväll. Träffade B en sväng efter jobbet och sen har jag suttit och halvsovit hela kvällen, men inte gått och lagt mig...
Ska gå upp 8 imorgon bitti för att städa, för halva familjen kommer på besök imorgon.

Natti

fight?

En liten flörtis minsann. Ska vi slåss om Kim Kardashian J.B?!

Hungover

Ja då hade vi utgång med jobbet igår. Shit pommes.
Jag och Knoll & Tott drog tillsammans till Kellys där alla andra redan var. Sjukt roligt att träffa alla "privat". Den ena fullare än den andra hehe... Och det var precis som "personalfester" är, det slutar med en jädrans massa hångel och smussel, mycket underhållande. Träffade på F och följde med honom hem. Vaknade 8.15 imorse. !!!!!!!!!!!. JAG BÖRJADE 08,00!!!
SÅ det var bara att sätta sig i en taxi till jobbet...  jag var såklart inte den enda som var sen. Norrlänningen också, som vanligt. Bjöd alla andra på ett gott skratt när jag dök upp försent, klev ur en taxi, i solglajer och samma kläder som på kvällen...
Asmycket att göra på jobbet idag, bakis och jävlig och allt var rörigt.
Till lunch blev det bakismat deluxe, ostburgare, friterad klyftpotatis och aioli. Jag och norrlänningen halvlåg på bordet och hade lite svårigheter med att få i oss någon mat överhuvudtaget. Sen intog jag och killarna sofforna där vi spenderade sisådär en timme eller två...  hrm hehe. Skrattade så jag trodde jag skulle dö. Dagen som började förjävligt blev helt bäst till slut! Tack vare mina roliga arbetskamrater, och även Erik som var en ÄNGEL som köpte cigg till mig! Fantastiska underbara kollegor!

Nu är jag död och ska sova. Med J.B i lurarna såklart!

Again


RSS 2.0