jag har blivit mamma

Ja då har man blivit mamma...  så känns det iaf.
Att få hem en 13 veckors kattunge är inte det lättaste, hade glömt hur det var, även fast varken Siroco eller Cosmos var i närheten av den här vilden när dom var små.
Jag kan inte göra nånting! så fort jag är i köket så är han på diskbänken, diskar jag så är han i diskvattnet, lagar jag mat så är han på spisen, tvättar jag händerna i handfatet på toa är han där, äter jag så är han inuti tallriken....phew!
Får stänga in mig i köket varje gång jag ska diska eller laga mat, ta ner honom från bordet typ 17 gånger när jag ska äta, att lämna nånting ätbart framme är inte att tänka på! Ett riktigt matvrak är han!
Men alla dessa saker vägs upp av att somna med en mysig kattunge mot kinden, eller som vill vara nära hela tiden nästan. Och så är han bedårande söt!!
Dessvärre tycker inte Cosmos det.....hehe. Han är nog sur på mig för tillfället, även fast det går bättre nu än i lördags, då fräste han bara åt Bagheera. Men han är så snäll min älskade Cosmos. Säger inte ens ifrån när han blir bortknuffad från matskålen....  Nu väntar jag bara på att dom ska leka ihop ordentligt, än så länge smyger dom i princip bara på varann, sen blir Cosmos rädd för Bagheera och springer iväg haha. Min älskade Knasboll.
Har spenderat 3 dagar nu med katterna, som förkläde hehe.
Imorrn ska jag jobba igen, inventera, helt okej en tisdag kväll. kort vecka denna vecka, nästa oxå, tagit ledigt på långfredagen, då får jag besök. Och en platt-tv! najs.

Nu måste jag sova, trött....

gonatt


CathyP presents: Bagheera!

Idag är jag tröttare än tröttast skulle man kunna säga... Men, jobbade iaf mina 8 timmar, sjukt mycket att göra när jag skulle gå, men hade gjort en deal om att gå hem tidigt idag och jobba lite senare nu tors och fre, sen e jag ju ledig lör-sön-mån, måste ju vara hemma med katterna så dom inte slår ihjäl varann. Var och köpte mat, leksaker och ny toa till dom idag. Nu känns det att han kommer snart! känner mig som när man var liten inför julafton, förväntansfull och superlycklig!

Bagheera! Så ska han heta. Perfekt!

har inte sådär jättemycket att skriva nu, är så trött så jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Sen har min jävla Ischias börjat spöka igen, fy faaan! det gör så jävla ont så ni anar fan inte. tog mig dubbelt så lång tid som vanligt att gå till tunnelbanan idag. Skit oxå....  hoppas det går över snart. Kan typ inte göra nåt, försökte nyss lägga upp benet på pallen, men det strålar smärta i hela benet. FUCK. Jag måste verkligen dammsuga och torka golven innan Åsa & Bagheera kommer på lördag, och vete fan hur det ska gå till så länge jag har så här ont.

Förresten, ni glömmer väl inte Earth Hour 20,30-21,30 nu på lördag?!  Släck och stäng av allt nu för fasen....en timme bara ju.

Aja, nu ska jag smörja in mina extremt torra händer och sen sova....

Just det, en länk till trevliga Åsa´s uppfödning, S'Maine Orchid:

http://www.maineorchid.se/welcome.html

Natti natt

måndag v.13

Jag är så trött men kan inte sova....suck. Alldeles för mycket i mitt huvud nu. Stress på jobbet, annat på jobbet, "vänner", kärlek, katt och så allt jag ska hinna göra den här veckan innan fredag, SHIT. Hur fan ska detta gå till? jaja...
Jag tror jag har bestämt mig för ett namn iaf, ska fundera lite....
Var i Uppsala och hälsade på katten och hans syskon, mamma och morfar igår. Hans morfar Pillo är helt fantastiskt fin!! en JÄTTEkatt :) min kille var iaf hur söt som helst såklart, jag vill att det ska bli lördag nu!!

lilla hjärtat

Sen Siroco somnade in, har Cosmos blivit en annan katt. Han har aldrig varit speciellt kelig och har nog aldrig legat i mitt knä o så. Men nu, han är så gosig och mysig! Spinner som jag vet inte vad, han har knappt spunnit sen han var liten. och sen hans lekar, haha idag skrattade jag som fasen åt honom. Han hoppade runt här med ett snöre och sprang fram och tillbaka med det, så får han lixom CP-ryck och hoppar och studsar och ser lite ut som Bambi på hal is, kan inte förklara riktigt, men det är väldigt underhållande att titta på honom. Får se om han går tillbaka till som han har varit när Siroco fanns, nu när nya katten kommer, jag hoppas inte det, han är så sanslöst mysig. Han är något speciellt den där katten. För alltid min bebis. Han är så stor så det ser så kul ut när han leker, han är dessutom så klumpig :P

Precis suttit och läst att Lauren "LC" Conrad ska hoppa av the Hills, hon ska skriva böcker nu. Den första, L.A Candy, släpps den 16e Juni. Detta ska bli spännande...hon är så sanslöst vacker den där tjejen!

sjukt vacker...

nej nu måste jag verkligen sova, detta funkar ju inte...har varit duktig och städat och tvättat idag efter jobbet. Jävla helvetesdag var det på jobbet oxå, fy fan va jag hoppas på en bättre dag imorrn. Ska till B och kolla på hennes 8 veckors lejonkanin efter jobbet, den är säkert supersöt!

gonatt lovers and enemies....

In a perfect world

Den där jävla påven alltså..
Exakt vad är det han gör undrar jag egentligen? Hur mycket pengar sitter den där gubbjäkeln och kostar varje sekund? Han lär ju knappast vara gratis iaf.
Jag är inte det minsta insatt i Vatikanen egentligen, inte så mycket i Katolicismen heller för den delen.
Jag är emot religion i allmänhet, är det nånting som skapar krig osv så är det religioner.
Hursomhelst, nån jävla måtta får det väl vara med den här halvdöda gubben?
Sitter och uttalar sig om saker han inte ens vet vad det är fan. Hur kan det vara fel lösning att dela ut kondomer i Afrika? och alla andra idiotiska uttalanden om aborter och homosexualitet.
Undrar om han skulle säga samma saker om han själv var kvinna och blivit våldtagen och gravid av sin styvfar, vid 9års ålder!!!!!!!
Usch det är så läskigt att såna där människor får sitta och ha makt. Framför allt när det gäller religion, folk blir ju så satans fanatiska.....  
Jag blir mörkrädd.

Nej såna "nyheter" blir man ledsen av.
Nyheter man skrattar åt istället, är tex den som det stod om i veckan
Fredrik Federlay krossade 2 av Anna Books tår i en shotstafett....   Hahaha jag har nog aldrig skrattat så mycket åt en "nyhet" som då. Helt underbart. Inget ont mot Anna Book alltså, hon är säkert en jättetrevlig människa. Men alltså hela grejen är mycket underhållande, och även att det skrivs om sånt här i tidningar....  Hilarious.

Ska strax dra iväg till Uppsala. Ska bara ladda min iPod med ny musik först.
Keri Hilson - In a perfect world. Satan vilken grym skiva! Men så är ju bl.a Timbaland inblandad, allt han petar på blir ju till Guld. Timbaland är min gud. En av dom iaf, han har sällskap av en hel del andra artister också.

jada jada jada...

Ibland stör jag mig fruktansvärt på mitt extrema namn- och datumminne.
Det finns tillfällen då dessa egenskaper är väldigt uppskattade. Men det finns även stunder då jag önskar jag inte hade dom.
Som sagt både för- och nackdelar, just nu känns det dock som en stor nackdel.

Imorgon bär det iväg till Uppsala för en sista titt på Katten innan han flyttar hit. Jag sliter mitt hår för jag fortfarande inte bestämt mig för ett namn....kommer på en massa, men dom känns lixom för dorky. VIll ha ett klockrent namn på honom! Cosmos, Siroco och Princess hade jag lixom klara innan jag hämtade hem katterna. Den här gången är det svårt.
Ska iaf bli fantastiskt roligt att åka dit imorrn, ska försöka komma ihåg att använda min kamera denna gång, glömde ju det sist...tills jag skuile åka hem, så jag stressfotade dom och resultatet blev....ja, inte så bra helt enkelt.

Mycket tankar inatt.
Fick idag reda på att min s.k "vän" stulit pengar och använt en annan kompis namn och beställt saker i, och sen inte betalat räkningar så det höll på att sluta riktigt illa för min goda vän, som räkningarna stod på, utan att hon visste om nåt.
Vad är problemet?! herregud! En vuxen människa på 25 år som ljuger och stjäl pengar ifrån sina vänner, Hur är detta möjligt?! Jag har tänkt tanken förut, och trot jag sagt det oxå..... Du är fan precis lika illa som A, och du har suttit och dömt henne för det ena och det andra, men betett dig sjukt illa själv.
LESS är jag på människor, sjukt jävla less alltså! vafan! VÄX UPP.
Gör något åt era problem och sluta förstör för andra människor!!!!!  förstå att världen inte kretsar runt bara er!
"jag mår så dåligt, jag vet inte varför jag gjorde det, jag ångrar mig, förlåt, du förtjänar inte ens att känna nån som mig....bla bla bla...jada jada jada..."
men för i helvete...det där jävla martyr-tycka-synd-om-snacket äcklar!!! fyfan jag blir spyfärdig...
Ni anar inte hur satans trött jag är på sånt här, fy faan. Jävla stolpskott är ni.
Den ena värre än den andra. Skitsnack hit och skitsnack dit.
Jag tror jag typ ska trycka en tröja med texten "idioter undanbedes" eller nåt likanande, kanske gå runt med en lapp i pannan där det står typ  "skitsnack, falskhet, lögner och drama kan du behålla för dig själv" 
Eller så kan jag sluta umgås med folk överhuvudtaget. Det är såklart oxå en lösning.
From nu, detta menar jag verkligen, sluta ljug! sluta va såna jävla fegisar! Säg inte nåt bara för att det låter bra, säg nåt ni menar istället! eller håll käften stängd.
Vänner my ass säger jag bara.....tsss.
Jubelidioter. Patetiska människor som fastnat i ett beteende man hade när man var typ 5 år.

För övrigt så skriver jag här istället för att skriva dagbok i princip. Jag skriver vad jag känner och tycker, hur jag ser på saker och ting runt mig.
Det är väl en av anledningarna till att bloggarna uppstått.
Det finns ett val för den eller dom som läser. Antingen fortsätta eller sluta. Fritt val.

Avslutar med några klockrena sanningens ord såhär på morgonkvisten:

"god självkänsla handlar om att ha en grundtrygghet som kommer av att kunna se och stå ut med både styrka och svaghet hos sig själv."


godnatt, eller godmorgon kan man ju oxå säga 04,33 på morgonen....


tors

I wish
I could sleep
but I can't lay on my back
'cause there's a knife
for everyday
that I've known you








en bra baksmälla

Var och såg "Män som hatar kvinnor" på Rigoletto igår, först måste jag säga att balkongplatser is the shit!
Filmen iaf...  jag är inget big fan av svenska filmer överhuvudtaget direkt, så jag hade verkligen noll förväntningar på den här filmen. VIlket kanske gjorde mycket till eftersom jag tyckte den var jättebra verkligen!
Men alltså, scenerna ganska tidigt i filmen, med Lisbeth och den där vidriga mannen, det var bland det obehagligaste jag sett. Jag Mådde SÅ illa. Jag grät. Det är så vidrigt så jag hittar inte ens ord till det. Fy fan. jag klarar inte sånt där, drömmer mardrömmar i evigheter sen, mitt psyke e för svagt tror jag, åtminstone när det gäller sånt där äckligt. Vill inte säga för mycket för dom som inte sett filmen.
Men jag är iaf mycket nöjd, inte en enda gång under filmen tänkte jag hur mycket klockan var eller så, det är ett bra tecken.
Jag har boken, men inte velat läsa den innan jag såg filmen, man brukar bli så besviken då. Så nu ska jag börja läsa den.

Efter bion blev det visst utgång, det var ju faktiskt onsdag igår ändå. Först Olearys och sen skrattande ankan såklart...det var välbehövligt med lite alkohol. Det bästa av allt, trots lite sömn och baksmälla, jag har inte mått dåligt idag! alls! helt otroligt och fantastiskt! visst trött har jag ju varit som sagt, men det får man ju ta, lätt.

Var och shoppade häromdagen igen, i Skärholmen. köpte stövlar, kofta, kjol och jeansleggings med dragkedja nertill. Sjukt nöjd! Stövlarna kostade mig bara 199:-    sen köpte jag ju 2st korta skinnjackor förra veckan, vilken en av dom är jag hopplöst förälskad i! jag kommer ha den jämt... 
Imorrn ska jag hämta ut min "Mad Men" box oxå.

Nu fattas bara lite saker till katterna, måste införskaffa mig det innan nästa lördag.

Nu ska jag gå o köpa pizza. Med bea och cola. Satan va gott. Sovmorgon har jag imorrn oxå. Skönt som fan.

hej då

the waterboy



Kolla in sötnosen lixom.
Han är ett stort fan av vatten, rasen är "känd" för det, bland annat.
jag är kär i honom :)
Gulle!


helt okej ändå

Den här helgen var väl helt okej ändå.
Fredagkvällen var bäst. Träffade först älskade Sara på OLeary's och pratade lite. Insåg att det var i okt 2007 jag träffade henne senast. Alldeles för längesen, önskar att det vore oftare.
Efter ett par Breezers drog jag mig till Bondegatan och träffade min andra vän Sara, och även Anna. Vi käkade och jag som fått i mig lite alkohol babblade på om allt och inget, som jag brukar kunna göra nuförtiden.... Sen kollade vi på Mia & Klara och skrattade åt när Mia filmat henne o hennes kille genom akvariet när dom har sex. Hahahahaha det är bland det roligaste jag sett! hennes kommentar i sista sekunden "så jävla bra" hahahahahaha  jag döör! Inte mycket som slår den humorn! det enda är Killinggängets grejer. Oj vad jag saknar deras grejer. Hoppas det kommer nåt nytt från dom snart, hört att dom sitter o gör nya grejer, hoppas det blir lika roligt som förut!

På lördagen jobbade jag och kvällen blev lugn trots allt. Ganska skönt faktiskt. Plus att Cosmos njöt av att jag gav honom lite uppmärksamhet, han o jag slåss för övrigt nuförtiden om fåtöljen  :)  han e så knasig den här katten! hihihi
Nästa vecka ska jag besöka hans mamma och hennes kompisar i Sumpan. Det var ett tag sen, så det ska bli kul.
jag är så extremt tacksam att jag har hittat 2 såna fantastiska uppfödare som Cosmos & Sirocos. Även fast det skiljer ganska många år mellan oss, så kan jag prata med dom i timmar och åka och hälsa på och ha riktigt kul. Sånt tycker jag om. Sen har dom ställt upp massor för mig i allt med katterna. Först allmänt med kastrering osv, och sen i allt med Siroco. Jag är evigt tacksam för all hjälp. Vet inte hur jag skulle klarat mig utan dom. Hur det än är, så är det så att vi delar ett extremt intresse för katter, vilket jag inte gör med så många andra, och jag lär mig sanslöst mycket av dom hela tiden. Tack tack tack säger jag bara! Ni är Guld värda!

Idag är jag mätt och trött. Åt hysteriskt mycket mat på jobbet, måste ju passa på när det för en gångs skull är god mat, Lasagne! Åt så mycket att jag fick ont i magen, är fortfarande mätt fast jag åt kl 14,00....  
Sovit jättedåligt inatt, sä därför är jag trött oxå. Ska packa ihop mig snart och gå och lägga mig.

Beställt  "Mad Men" på DVD nu. Den har nyss släppts, boxen är "formad" som ett cigarettpaket, så jävla snygg! hoppas den kommer imorrn. Jag älskar som sagt den serien. Måste ju bunkra upp med saker att sysselsätta mig med till nästa helge den 28/3, då katten kommer :D   nej!jag har fortfarande inte kommit på nåt namn, jag är så värdelös....funderar nu på Nikki Sixx, men vet inte hur "praktiskt" det är. Får se. Jag längtar iallafall hysteriskt till nästa lördag.

Denna vecka ska jag på bio, fika, dricka mig full, städa och sova!! Tänker försöka mig på att städa imorrn så jag slipper det i helgen, då har jag planerat att vara bakis nämligen.
Ska försöka träna lite oxå, eftersom mitt träningskort kostar lite, och jag knappast utnyttjar det, så har jag bestämt mig för att "säga upp det"   ska försöka träna lite på egen hand istället.
Ekonomiskt, men kanske inte så effektivt dessvärre...   jaja, självdisciplin! synd bara att jag knappt vet vad det innebär...

Näe nu ropar sängen på mig!

natt...

söta killen


snart bor han hos mig!






you almost always pick the best times
to drop the worst lines
you almost made me cry again this time
another false alarm
red flashing lights
well this time I'm not going to watch myself die
I think I made it a game to play your game
and let myself cry
I buried myself alive on the inside
so I could shut you out
and let you go away for a long time

I guess it's ok I puked the day away
I guess it's better you trapped yourself in your own way
and if you want me back
you're gonna have to ask

I think the chain broke away
and I felt it the day that I had my own time
I took advantage of myself and felt fine
but it was worth the night
I caught an early flight and I made it home

I guess it's ok I puked the day away
I guess it's better you trapped yourself in your own way
and if you want me back
you're gonna have to ask
nicer than that

with my foot on your neck
I finally have you
right where I want you
right where I want you

I guess it's ok I puked the day away
I guess it's better you trapped yourself in your own way
and if you want me back
you're gonna have to ask
nicer than that
and if you want me back
you're gonna have to ask
nicer than that
nicer


Kajsa & Mums

Då är det onsdag igen.
Oron jag hade igår, e nu borta. Nästan helt iallafall. Skönt!

Häromdagen såg jag en tjej som man såg ganska mycket av på 90-talet. Hon var programledare och gjorde nån hit. Mycket underhållande människa som jag och mina vänner hade väldigt roligt åt då.
Kajsa Mellgren!

kommer ni ihåg henne?  :)

idag var det nåt jäkla tjofräs på centralen inför finalen i globen på lördag. Agnes, Emilia, Måns och den där Sofia eller är det Anna hon heter? haha det hela var ju mycket underhållande. jag och några av mina arbetskamrater gick dit och fotade lite...

haha suddig som fan, men det är faktiskt Måns! nu krånglar det med att lägga upp foton igen, så det blev en miniatyr, det funkade tydligen bättre...  tänkte lägga upp fler, men det går ju inte!!!

jaja.
Jobbat idag som sagt. Ganska långtråkig dag som gick hysteriskt sakta.
Längtar till fredagl och lördag. har lite olika alternativ för vad jag ska göra lördag kväll, beslutsångest. jaja, men det löser sig tills dess. Får ju äntligen lön på fredag!!

Nu sitter jag och gäspar så tårarna rinner, så jag måste verkligen sova.

Ny dag imorgon, som tur är.

Godnatt

for real?

Att ens försöka dig på att uttala dig om vad jag känner och inte känner.
Du måste blivit hypnotiserad eller liknande eftersom du hävdar att du INTE bara gjort mig illa, "det är bara det som känns mest nu"   haha jag skrattar på mig!
Sen när tänker du på andras känslor? och sen när vet du hur jag känner och tänker?
Du har inte den blekaste aning förstår du.
Du och jag ligger liksom inte på samma nivå på nåt sätt.

Vad av "lämna mig ifred" är det du inte fattar, undrar jag?
Inte ett bra minne. Inte ett bra foto. Inte ett bra nånting. Det är sanningen.
Tyvärr kanske jag ska säga eller ?  Nånting borde man ju lyckats skrapa ihop på 2 år, eller?
Fast iochförsig. Komprimerar man tiden, av dom 2 åren vi träffades, du INTE var otrogen, så hamnar man på ett par månader på sin höjd. Och då är det ju inte så konstigt iallafall.

Enough is enough.
For real.


kaffe och cigg i solen vill jag ha

090328
Det är datumet han flyttar hit. Lilla katten!!! spännande. Längtar till dess.

Vad hände med vädret inatt?! skulle det inte bli vår nu?! jävla snö, nu får det fan räcka.
Jag vill sitta på uteserveringar och dricka kaffe och ta en cigg. Med solen i ansiktet och min nya jacka på mig, och solglasögon också!
Ute och gå på söder, eller sitta på Blå porten och fika, bara strosa runt i vårsolen.
Snälla, kan det bara bli så nu tack?

Jag har en oroskänsla i magen jag inte alls tycker om. Läskig sådan. Men jag försöker hålla mig lugn ett tag till. Bedövar oron med sömn tex. Och goda vänners sällskap. Och Cosmos såklart.

Kanske nån tycker jag e mongo i huvudet som lagt upp dom här gamla sakerna fr Aug förra året, nu. Men då kan ni få tycka det faktiskt. Det var en del i mitt liv som jag aldrig nånsin kommer glömma tyvärr. Och jag har inte riktigt ältat klart allt det där ännu. Gör fortfarande mig satans ledsen ibland. Blir jävligt påmind om allt ibland oxå. 

Nu ska jag försöka sova. Har 4 dagar kvar att jobba denna vecka, vilka säkert kommer bli fullproppade med saker att göra.

Sleep tight

saknar...

Aug 2008

2008-08-13

varför utsatte hon mig för det här?
vad gjorde jag för att hon tyckte jag förtjänade detta?
det gör så ont nu så jag knappt orkar stå upprätt.
jag förtjänade aldrig det här.
hon förtjänade mig aldrig.
önskar någon hade sagt något till mig vad som pågick. jag vet att det var fler än en som visste om allt.
men det var bara en som till slut gjorde rätt. den jag minst anade.
och jag är dig evigt tacksam T för att du till slut tog kontakt med mig.
det betyder så oerhört mycket. och kommer alltid göra det.
du är den personen som jag är mest tacksam. för att jag fick veta. för att du räddade mig.
är så fruktansvärt sviken.
och det känns rent ut sagt förjävligt att det är jag som sitter här nu och mår såhär.
det borde inte vara så.
det borde vara Aleks.


-----------------------------------------------------------------------


jag vill bara gräva ner mig långt under jorden och komma ifrån allting.
försvinna. från all denna smärta som äter upp mig snart.
men jag måste ta itu med det. trodde jag mådde bra, men inser att så inte är fallet.
känns som jag måste börja om från början igen. med min sorg, ilska och smärta.
så mycket jag vill ha svar på. men det är ingen idé att försöka, jag kommer iallafall inte få veta sanningen. det är det jag vill. det är det enda jag velat. nånsin. och hon visste det.
det enda jag sagt från början när det började. "var ärlig" är nog de ord jag sagt mest under hela tiden. men det hände aldrig.
svek efter svek.
jag var aldrig älskad.
jag älskade henne över allt annat i hela världen. jag gjorde allt för henne.
trodde hon skulle förändra sig.
känns helt absurt nu. att säga dom här sakerna.
eftersom min syn på oss var totalt fel.
hon lurade mig.
trodde hon var en"vanlig" människa som gör misstag, men lär sig av det, och aldrig gör om dom.
men så fel jag hade.
kunde ingen ha sagt nåt till mig? varför? verkligen varför?
hennes mamma tillochmed. fy fan, där har vi en männsika som ska vara vuxen, men lät hennes dotter fortsätta krossa oss. visste om allt.
vidrigt.
ilska och sorg om vartannat. hela tiden.
gråta, gråta, gråta...


2008-08-12


när?

jag orkar inte mer. på riktigt.
jag spyr!
fy fan va illamående jag blir alltså.
jag är så sjukt ledsen fortfarande. det har trots allt gått mindre än 2 månader sedan jag fick reda på allt. och ännu mindre sen hon låtsades som hon är världens bästa barn.

det gör så jävla ont!! fattar du det?
kan du sluta tycka så jävla synd om dig själv för vad du gjort! det är inte det minsta synd om dig.
om du var en vettig människa skulle du förstå det.
fy fan för dig, för alltid.

jag är så ledsen, jag vet inte hur jag ska hantera min smärta. om jag visste skulle jag gjort det för längesen. jag försöker, men ibland känns det inte som jag kommer nånstans.
i stort sett varje morgon vaknar jag med dom här känslorna. sveket. smärtan. den hemska känslan i magen.
bedövar allt med att omge mig med människor jag bryr mig om. sysselsätter mig med diverse saker. men hela tiden finns allt där.
när ska det ta slut?
jag vet inte vad eller hur jag ska göra...

förra året

2008-07-16

ärlig?

shit när ni går in på folks sidor här på qx o dom har fyllt i "ärlig" på fakta"sidan". lita inte alltför mycket på det.
herregud . haha.
människan som verkligen ljugit om allt och det värsta, i över ett år, har nämligen "ärlig" på sin sida.
skrattretande. och läskigt som fan.

nu gråter jag inte för att hon inte finns i mitt liv längre. det är jag glad för, tack gode gud att jag tog mitt förnuft till fånga till slut. lite väl sent men jaja.
nu gråter jag för att jag blivit totalt jävla utnyttjad och förrådd.
SJUKT är det. helt jävla sjukt. det känns seriöst som det sitter miljoner knivar i mig, och att hon vrider runt dom. och samtidigt hånskrattar.
och nu kommer hennes ursäkter "jag skäms över mig själv, jag är så arg på mig själv, jag är så ledsen för vad jag gjort" och hennes trick "jag förstår att du inte tror på ett ord jag säger, det förtjänar jag inte ens" . återigen, tycka synd om...
BULLSHIT
jag har hört dom där ursäkterna och skitsnacket, samma jävla ord typ tusen ggr under det här året. och det var bara trick.
och nu, anledningen till att det kommer ursäkter nu är för att hennes spel med andras hjärtan är över.
för att allt kommit fram.
inte för att hon är ledsen för vad hon gjort!
som jag sa till någon nyligen, "hon är en manipulerande psykopat utan känslor, moral eller gränser"
det ironiska är att hon själv sa för ett halvår sen att hon varit ett monster, men skulle ändra sig.
EN av gångerna hon sa det, att hon skulle förändra sig. men sedan efter några veckor eller mindre så var hon ett ännu värre monster igen.

är sjukt glad för en del saker faktiskt.
att jag aldrig sa upp min lägenhet som hon ville jag skulle göra.
att jag aldrig tog det där lånet åt henne, thank you God.
att det bara hann gå så relativt kort tid som ett år, att jag inte varit en mespropp som inte vågat säga ifrån. visst, hade jag vetat vad som Verkligen pågick, hade jag dragit för längesen.
att jag inte lämnade bort mina älskade missar för hennes skull.
att jag aldrig hann flytta ihop m henne på riktigt.
att jag har ett rent samvete, aldrig ljugit om någonting. iofs skulle det kanske varit skönt om jag hade gjort det. men men...
det gäller att hitta de positiva sakerna.

jag vill bara säga, jag lyssnade på hennes ursäkter och lögner. och trodde på hennes falska krokodiltårar. och se hur & var jag slutade...
och jag lovar. det finns inte en sportslig, att hon kommer förändras. aldrig någonsin.
men visst, är ni villiga att stå som en lurad utnyttjad idiot som gått på hennes självömkande skitsnack om att det är så synd om henne, om några månader eller längre.
bra, tro på henne isåfall!
det är upp till var och en.

jag tror jag ska skriva en bok. inte för att jag tror att någon skulle vara intresserad av den. men så mycket har jag att säga.
det finns inget stopp helt enkelt.
och jag tänker inte sluta förrän jag känner mig klar.
så om du inte är intresserad,
sluta läs nu....

she took my heart

http://www.youtube.com/watch?v=QIvcOsORaqY&feature=related

Satan va bra den här låten är, fortfarande!
dock inte så bra version kanske....


Mystacidii







här e då ett gäng bilder på det lilla underverket  :)
Han heter enligt stamtavlan S'Maine Orchids Mystacidii. Alla i 4 i kullen e döpta efter olika sorters orkideer. Men så ska han naturligtvis inte heta här hos mig och Cosmos. Vi gnuggar våra geniknölar för att komma på nåt bra...
Han e en Maine Coon. Alltid varit inne på den rasen men det blev ju Ragdoll och Birma tidigare. Men nu har jag hittat denna trevliga uppfödare och denna supersöta kille, som blir en perfekt kontrast till Cosmos. Hoppas han blir lika stor som sin morfar Pillo. Jaha nähä jag försökte lägga upp en bild på denna gigantiska Pillo, men det gick inte nu. Försöker igen senare. Han väger iaf 10,5 Kilo!!!!! så sanslöst fin!!!
Så nu sitter vi här o väntar på att Mars ska ta slut så vi får hem honom  :P

nu ostbågar och heroes.

bajs bajs

kluvna känslor och söndagsångest

Ännu en helg slut.
Den här helgen har jag spenderat med min mamma, syster och systerson, jag träffar dom inte alltför ofta då dom bor X antal mil härifrån. Så det var mysigt att ha dom här, trots att jag fått sova på soffan i 2 nätter...  :)
Vi har inte gjort något speciellt, i fredags köpte vi mat och satt här och pratade och såg lite tv. I lördags var vi i Skärholmen centrum hela dagen, jag har inga pengar men lyckades shoppa en jacka, top och solglasögon, mycket nöjd! sprang på massa affärer, trånade efter ny soffa på Bolagret och massa roliga smågrejer överallt. Fanns så mycket mer jag ville köpa såklart, så e det alltid när man e pank tyvärr. Sen tog vi bussen över till KK, var på ToysRus så Muxen fick köpa nåt kul oxå, och jag fullkomligt älskar att gå på leksaksaffärer, så jag gick runt o trånade där oxå :P
Sen var vi på Rusta och jag handlade filtar, slängt alla gamla här hemma, det blir katthår som inte går bort, och dom e ju ganska billiga dom där fleece-filtarna.
Sen var min familj så trötta, så dom bestämde sig för att vi skulle ta taxi hem till mig haha. Det var väääldigt skönt kan jag tala om! jag diskade och lagade mat, sen åt vi godis och såg melodifestivalen, den första deltävlingen jag ser i år faktiskt. Gillar inte det där längre, var bara kul när jag var liten...  röstade på Lili & Sussi, men dom kom ju inte till Globen tyvärr.
Idag drog vi in till stan och gick lite på Drottninggatan, köpte en ny taklampa för 50:-, värsta klippet!
Sen käkade vi och dom gick till bussen och jag gick och träffade B, vi åkte till Odenplan och gich Odengatan upp, svängde av Birger Jarlsgatan och gick ända ner till Norrmalmstorg, där vi tog bussen till Söder och letade InternetCafe, utan resultat. Slutade på Konditori för att fira Internationella Kvinnodagen! Sen drog vi hem till B och bestämde oss för en "upplevelse" på liveit.se. Vi vann presentkort där för ett tag sen. Nu ska vi bara boka in en dag, längtar!

Veckan har varit hård, mycket på jobbet som jag misstänkte. Men kul ändå. I torsdags Blev vi bjudna på mat och dricka på O'Learys. Synd var det att jag började 8 dagen efter, och inte hade några pengar, annars hade jag gärna fortsatt hela natten! Men man e ju vuxen och mogen....haha. Vi ska köra en till kväll m grabbarna snart. Mycket roliga och underhållande! ser fram emot det.

Med blandade känslor har jag ju bestämt mig för att köpa en ny katt. Cosmos kan inte vara ensam iom att jag jobbar som jag gör, det är för synd om honom. han har inte tagit så hårt på Sirocos bortgång verkar det som. Han är väldigt mysig och närhetssökande, inte konstigt eftersom han som sagt e ensam väldigt mycket nu. Jag försöker verkligen vara hemma så mycket som möjligt med honom nu.
Men som sagt har jag hittat en liten kattkille som kommer flytta hit inom en månad, inget datum är bestämt ännu dock. Problemet är nu att jag måste hitta på ett namn åt honom!!!! vill inte ha nåt tråkigt vanlit, utan nåt som det finns en förklaring till liksom. Letar för fullt i tv-serier, filmer och saker i allmänhet. Vi får se vad det blir.

Och när jag säger med blandade känslor menar jag såklart att det inte är längesen jag var tvungen att låta min älskade Siroco somna in. Är så fruktansvärt kluven känslomässigt när det gäller detta. Känner liksom som att jag inte kan vara glad för den nya lilla killen fullt ut, för att jag får dåligt samvete för det känns som jag bara "ersätter" Siroco.
Men så är det inte. Jag kommer aldrig hitta en sån underbar, mysig, rolig katt som Siroco. han var så speciell på alla sätt och vis. han kommer alltid betyda allt för mig. Och vara min största sorg. jag gav honom allt och ändå hände detta. Det gör fruktansvärt ont och jag känner mig otillräcklig på nåt sätt. men jag bearbetar sorgen varje dag.
Jag vet att jag inte gjorde något fel och att det inte fanns nåt jag kunde göra för att förhindra det som hände. Men orättvisan. Sorgen. Saknaden. Sliter sönder mig...

Nu måste jag bums i säng. äntligen min egen säng istället för soffan.

Gonatt mina vänner.

still 2008

2008-07-10

den här grejen av att fixera sig vid något som man bestämt sig för. sedan gå över lik, bara för att få som man vill, utan att ens tänka tanken på andra människors känslor. sen när man fått det man jagat, så är det underbart ett tag. man är så jäkla stolt! känner sig så grym! men som alla vet, "underbart är kort" heter det ju.
man lessnar efter ett tag. det är ingen utmaning längre. det finns inget mer att jaga i den situationen.
genast fixerar man sig vid något nytt. och gör om samma sak igen.
då står den stackars människan där.
och det värsta är sveket. det är det absolut värsta. lögnerna. för det är allt det varit. skitsamma i kärleken eller annat. svek. känns mest.

personligen tycker jag det är ens skyldighet som medmänniska att försöka förhindra att någon råkar utför dom här hemska sakerna. att någon utsätter någon för sånt här. för vi vet med säkerhet att det inte var en engångsföreteelse.

om jag hade en kompis. som hade en partner och typ bodde ihop. och jag oxå bodde där. och min kompis var otrogen och hade 2 flickvänner i princip. så skulle jag inte sitta o hålla käften. aldrig! hur egoistiskt är inte det? jag skulle säga till min sk kompis att han/hon är dum i huvudet och allt annat liknande. jag skulle vara fly förbannad! för så är riktiga vänner i min värld!
men herregud vad människor fungerar olika tydligen...
vem fan kan man lita på?



2008-07-11

blir så sjukt less på människor i allmänhet som inte säger vad dom tycker om allt möjligt.
vad är det som är så farligt?
jag menar, om du säger nåt som din vän inte tycker är rätt. inte kommer den hata dig för det. och om den gör det, jaha, hur bra vän var det då du hade?
detta gäller inte bara vänner emellan. utan i allmänhet.

våga stå för dina åsikter och säg vad du tycker!

men detta kanske är en mognadsfråga. det är mycket möjligt. det kanske bara är jag som alltid varit sån här.
men det tvivlar jag på. för mina vänner är likadana.


2008-07-15

tungt

"hon är så naiv och blåögd som inte fattar"
hånskratt.
orden ekar i mitt huvud om och om igen.
tänk att jag levt m denna människa så länge utan att vetat vad hon sagt bakom min rygg.
aldrig hade jag kunnat tro det var såhär illa.
det finns inget stopp. inga gränser.
allt gör så fruktansvärt ont igen.
på nytt.

jag som gjorde allt i världen för henne...
allt jag fick var djupa ärr.

...svårt att andas...
...hjärtskärande...
...tungt...


-------------------------------------------------------------------------------


jag vet seriöst inte hur jag ska ta in allt. utan att bryta ihop och aldrig mer orka resa mig.

jag hade rätt hela tiden. rösten i mitt bakhuvud som jag skyfflade bort och vägrade lyssna på hade rätt.
tänk att jag visste, men du vaggade in mig i ett falskt lugn och jag trodde dig om allt du sa och lovade.
för du lovade guld och gröna skogar. samtidigt som du stack de vassaste knivarna i mig och drog sakta ut dom.
Du har utnyttjat mig totalt. för ditt jobb.
Jag sa till dig från början att vad som än händer mellan oss så får vi inte låta det gå ut över jobbet. De orden utnyttjade du också. har du verkligen gjort allt detta för att du varit så rädd om ditt jobb?! är det sanningen?! jag visste att du var feg och rädd men inte på sånt här sjukligt sätt.

Du säger du förändrats. Det har gått några veckor sedan du ljög senast. så varför ska jag tro dig? varför ska någon tro dig?
det finns bara en sak du kan göra rätt nu. som bevisar att du menar dina ursäkter.
men jag tror inte du vågar. och om jag har rätt om det, är det beviset på att ditt Förlåt inte kommer från djupet av ditt hjärta som du säger. och också ett bevis på att du är samma människa som de senaste åren.



-------------------------------------------------------------------------



jag hittar inte ord för hur jag känner
såhär sviken har jag aldrig känt mig och hoppas jag aldrig mer behöver känna mig. trodde inte det var möjligt.
min tillit till människor är nere långt under marken.
jag vill bara skrika ut all smärta.
du är vidrig.
jag hatar dig för allt du sagt och gjort.
och jag har all rätt i världen till att göra det.

old stuff

20008-07-02

quite a show

How about a round of applause
A standing ovation

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
Please, just cut it out

Don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
You better hurry up before the sprinklers come on
Talkin' about, girl, I love you, you're the one
This just looks like the re-run
Please, what else is on

And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

And the award for the best liar goes to you
For making me believe that you could be
Faithful to me
lets here your speech


How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

But it's over now

------------------------------------------------------------


hur klarar du att se någon i ögonen och ljuga den människan rakt upp i ansiktet?
hur orkar du leva med dig själv?
efter att ha lovat o lovat över allt annat att aldrig mer ljuga?
men ändå, gång på gång på gång göra samma sak.
såklart det förstör ditt psyke. vem fan skulle inte få depression av att vara en sån fruktansvärd människa under flera års tid?
falska tårar har runnit nerför dina kinder, inte bara en gång, utan många gånger. Gör det inte ont? bränner dom inte? dom borde kännas som knivar som ristar sår.
falska ord och otaliga lögner har kommit ur din mun lika många gånger. mår du inte illa av dom?
det är för mig och många andra totalt oförståeligt hur du orkar. fixar att se dig i spegeln dag ut och dag in. att ha detta på ditt samvete. fast vi tvivlar på att du har något samvete överhuvudtaget.
hur känns det att hela tiden vara tvungen att hålla uppe en falsk fasad? en fasad av en självsäker du.
medan du innerst inne är totala motsatsen. Du är så rädd för att släppa den efter så lång tid nu. du vet inte vad som kommer hända när du gör det. och jag förstår att det måste var så jäkla läskigt alltså.
ett ärligt liv med ett gott samvete kan ju verka fruktansvärt skrämmande.
det är också helt oförståeligt att du fortfarande står på benen. att du orkat så länge.
att du vågar lita på någon? tänk om alla runt omkring dig beter sig lika illa mot dig som du gjort?
du borde vara skitskraj för det.
å andra sidan känner du antagligen inte rädsla heller, och det är nog lika bra det.
för shit va rädd du skulle bli isåfall, varje gång du kollar dig i spegeln och ser det monster du blivit...

måndag v10

Jobbat idag. Fy fan va stressigt. Bokslut. Sjuka människor. Sena människor. Blä. Helt slut e jag.
Men den här veckan kommer bli tuff, det vet jag. bara att härda ut. Sen en helg med mamma, syster och systerson... o sen jobb igen hela nästa vecka.

Under en period förra året skrev jag lite i en sk "dagbok" på QX.
Nu av olika anledningar tänker jag kopiera dom gamla inläggen hit. Av personliga själ. Såklart.



2008-06-25

cut the crap

suck. lite less blir jag på allt snack om att gayvärlden e så liten o skrämmande o hit o dit.
va fan! världen i sig e liten! allt är skrämmande.
herregud. dessutom är jag inte 15. jag är 29 år. om en vecka.
jag har blivit så härdad av 7 års singelliv, säker på att jag varit med om värre saker under den tiden än många av er som säger dessa saker har varit. som dessutom knappt varit singlar säkert längre än vad det tar att nyktra till efter en blöt helg.
fått hårdare hud än jag vet inte vad.
så kom inte och försök snacka om att gayvärlden e så jäkla hård, tuff o liten. tro mig, många av er skulle bli förvånade om ni klev in i heterovärlden ett tag o insåg att, oj då, det var visst samma sak där oxå!
de enda som e skillnad, möjligtvis, om man ska dra folk över en kam. är att flator har så jävla bråttom att flytta ihop o gifta sig o skaffa barn o allting. men de e ju för att de e brudar. som vill så mycket. men som inte tänker efter så jäkla noga före. som går på första känslan typ. what´s the hurry? herregud människor. lugna ner er.
för hur bra brukar det bli i slutändan?

nä nu ska jag sova. o vakna till en ny fantastisk dag imorrn!
ser fram emot fredag. av flera olika anledningar ;)



2008-06-26

pathetic

jag kan bara skratta. åt att jag varit så blind så länge. så döv. ojojoj alltså. idag såg jag allting så klart.
en människa som bara tycker så synd om sig själv. anledningen till att människan får tokspel o säger fuck you o att vi aldrig kommer kunna vara vänner är att jag säger det hon vet. men hela tiden trycker bort. o ingen annan säger dom sakerna till henne för folk är rädda för att vara för ärliga o göra henne ledsen.
men jag har ingen anl längre till att försöka bädda in ord o annat i rosa ludd i hennes öron. tänker inte säga snälla saker o vara falsk. nähe, då kan vi inte vara kompisar. kanske tråkigt, å andra sidan vill jag inte ha såna här vänner. som är såhär. jag har gjort mig av m alla såna för längesen. så varför skaffa nya såna?
jag är bara ärlig. hur hårt det än kan låta. så är jag åtminstone ärlig. det kan folk få veta. jag sitter inte o säger nåt du vill höra för att må bra. åtminstone inte när du gjort något dåligt. OM det verkligen är synd om dig o du gör allt i världen för att komma ur det, men hela tiden kastas tillbaka till skiten, DÅ tycker jag synd om dig. men fan inte när du är korkad o låter det gå ut över andra o annat. o inte när det ska gnällas o självömkas.
fy fan. det är det mest patetiska i världen. människor som tycker det är SÅ synd om dom. när dom egentligen bara förtränger o flyr o vägrar inse o tror att nån annan ska komma o lösa problemen åt dom.
Ett tips:
Ta tag i dig själv. väx upp. bete dig som en vettig människa. inse läget, o ja, det är jobbigt i livet ibland, men sluta gräv ner dig i skiten! gör nåt åt det istället. du kan! jag vet det
patetiskt. så in i helvete.
GLAD att det inte är en del av mitt liv längre.
då kan man ju undra varför jag slösar energi m att skriva om det här o nu? jo för att tyvärr så är det ändå en liten del av mitt liv. tänker inte gå in mer på detaljer.


2008-06-29

"and the winner is..."

jag ska ju egentligen ha en eloge för att jag klarar av att leva i den "hårda verkligheten" till skillnad från folk som tar den ena efter den andra drogen för att bara fly undan.
är det verkligen så jobbigt för vissa andra?
seriöst! fan va stark jag måste vara alltså!
som orkar kliva upp, dag efter dag, o gå till mitt ibland pissiga jobb. utan att bedöva mig m kokain eller alkohol varje dag.
jag har några vänner som oxå ska ha en eloge för detta. ni är så bra!
till dom som inte klarar av vardagen utan droger, det är synd som fan. för det kommer bara gå åt ett håll. inget blir bättre i längden av lite koks vet ni.
vet att allt ine är så svart eller vitt för alla. men vafan jag har oxå haft ett pissigt liv till o från.
men det är endast du själv som kan ändra ditt liv.
men det beror på hur stark man är i sig själv.

för att lämna kokain o andra droger, jag hade en sjukt trevlig fredagkväll. ny vänskap. som känns helt fantastisk. hoppas det fortsätter så.

ingen liten osäker, svag, feg och ensam flicka kommer längre förstöra mina dagar och nätter.
det är helt underbart!
den vännen jag trodde jag hittat, var min värsta fiende. nu får hon klara sig utan mig.
jag är glad att jag inte gett henne mer av mitt liv än vad jag redan gjort.
hoppas att hon nån gång i livet inser att alla fel ligger hos henne själv. men jag tvivlar på att hon nånsin kommer förstå det.



söndag v9

Softly we tremble tonight,
picture perfect fading smiles are all that's left in sight,
I said I'd never leave, you'll never change
I'm not satisfied with where I'm at in life.

Am I supposed to be happy?
With all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
With all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

We made plans to grow old,
believe me there was truth in all those stories that I told.
Lost in a simple game cat and mouse,
Are we the same people as before this came to light?

Am I supposed to be happy?
with all I ever wanted, it comes with a price
.
Am I supposed to be happy?
with all I ever wanted, it comes with a price.
You said, you said that you would die for me...

You must live for me too'...
For me too...yeah, yeah...
You said that you would die for me...

Am I supposed to be happy?
with all I ever wanted, it comes with a price.
Am I supposed to be happy?
with all I ever wanted, it comes with a price
You said, you said that you would die for me...







RSS 2.0