Pain is just a simple compromise

Personalfest igår. Sjukt god mat. Sen bowling på världens största O'learys typ, sen Rocks. Dessa människor har även en kärlek till att dricka en massa massa shots. Vet inte hur många jag drack.
Så himla kul och trevlig kväll. På riktigt. Bara en detalj, tänk att man inte ska kunna ha en urringad tröja och kort kjol utan att nån ska tjata om det en hel kväll, vafan liksom. Blir förbannad, jag ska väl för fan kunna klä mig hur jag vill, och när jag säger ifrån så borde det väl vara nog? Men nej då. Tur det fanns annat att sysselsätta sig med. Kan säga att kvällen slutade med hångel för min del, personalfest liksom, då händer ju sånt. Det var himla trevligt iallafall.
Full var jag, alla var det. Åkte och träffade lite folk sen och sov i en lägenhet i stan.
En händelserik kväll kan man säga.

Idag har mina tankar bara funnits på ett ställe. Jag hoppas, men har ingen aning egentligen. Vi får se.

Min favorit för tillfället:

Paramore - misguided ghosts

the Social Network


För att ni ska få se.
Det här med att fota sig själv. Jag hatar det. Jag kan inte. Så det blir såna här töntiga snettuppifrånfoton. Ni får stå ut med det helt enkelt.
Ja, ungefär såhär ser jag ut nu alltså.

Igår var jag och A på bio, the Social Network. Sjukt höga förväntningar hade jag på den. Men OJ vad den var bra tycker jag. Rolig som faan. Riktigt bra film!

Nu ska jag betala de sista räkningarna, mmmm va kul. Elli, jag kan haka på dig denna månad och bara ligga i en soffa och vara fattig.

Svart

Jaha ja. Då var jag svarthårig då. Eller inte 100 %, men en jävla massa. Sjukt nöjd. Sjukt snygg frissa. Jobbigt liksom.
Och så skulle jag nu då försöka mig på att färga mina ögonbryn, vilket jag gör då och då, det är inte speciellt svårt. Vad händer? jo jag glömmer helt bort färgen. Har suttit minst 40 minuter med färgen. Mmm, tror ni det är fint nu? Inget Aceton har jag hemma heller. Nämen va kul, jag får gå till jobbet såhär imorrn bitti. Roligt.

På lördag är det fest. Då jävlar. Oj vad full jag ska bli. Jag har inte varit det på väldigt länge.

Sen planeras det en utgång på gayklubb också. Ska bli sjukt roligt. Jag har inte varit på gayklubb på sjukt länge. Jag saknar det faktiskt lite.

Imorgon ska jag och baby gå på bio, the Social Network. SOM jag sett fram emot denna. Spännande.

Nu blire Sopranos.

Hepp!

It's dead and gone!

NU ÄR DEN BORTA! Äntligen! Fy faan, SOM jag har skjutit upp detta...  
Var och drog ut min sista visdomstand i måndags. Akut. Herregud, ni anar inte vad ont jag haft pga den. Och på tiden var det verkligen kan jag säga.
Ont gör det inte att dra ur tänder tycker jag. Däremot gör det förbannat ont efteråt. När bedövningen släppte ville jag dö typ. Ätit Citodon, Voltaren och Ipren hela veckan. Nu börjar det bli bättre, lite yr och ont i huvudet bara, men det försvinner nog snart.
Jag är så nöjd över att den är borta, TJOHOO!

Legat hemma i några dagar pga värken och yrseln, dessutom kände jag mig febrig. har plöjt alla Harry Potterfilmer. Insåg hur bra de tre senaste är. Ser sjukt mycket fram emot den sista! Som kommer på bio om en månad cirkus.

På tal om bio, ska gå och se the Social Network nästa vecka med världens bästa tjej, en av dom iallafall, den ser jag också sjukt mycket fram emot!

På tisdag ska jag till frissan och göra big change, HEHE. Spännande!

Låten just nu är:
B.O.B - ghost in the machine

Just det, jag vill ha Justin Biebers bok också.

Tack och hej!

Now I can see your pain I'm sorry


Jag har en kollega på jobbet, eller jag har flera såklart, men en kille som pluggade i sin iPod häromdagen och började spela ett band som heter Hollywood Undead. Hela dagen lyssnade vi på de. Och ju mer jag hörde de, desto bättre tyckte jag om de. jag var väldigt skeptisk i början. Men ju mer jag hörde dest mer gillade jag som sagt.
Nu har jag í princip bara lyssnat på de de senaste dagarna. Jag har sjukt svårt att se någon video, för jag tycker det är töntigt med masker. Jag tyckte överhuvudtaget att de var lite töntiga. Men jag gillar HU som fan, jag erkänner.
En annan grupp jag lyssnat på den senaste tiden är Volbeat. Återigen ett band jag varit för envis för att lyssna på. Till slut tog jag mig tid, och OJ vad jag gillar de. 7 shots är min favvo, kan lyssna på den miljoner gånger.

Låttips alltså:

HU - pain
HU - no other place
HU - the diary
Volbeat - 7 shots
Willow Smith ft. Nicki Minaj - whip my hair

With you there's no in between, I'm all in

My darling Justin.

RSS 2.0