Love

Jag vill ha en tjej som tycker om sig
Jag vill ha en tjej som tycker om mig

If only I could turn back time

Tänker på hur dessa dagar kändes när man var liten. Alldeles fantastiska, dagarna innan jul. Julpynt överallt och julskinkemackor med senap.
Mina julaftonar när jag var liten var helt underbara, sådär idylliska liksom. Har alltid (nästan) firat jul med min familj, mormor och min låtsasmorfar (som är den enda morfar jag haft) och mina kusiners familj. ofta var vi hos dom ute på landet, Tomten kom där långt borta i mörkret på åkern med en lykta och stor säck, som det ska vara. Efter julklappsöppningen lekte vi med alla våra fina julklappar. Jag kommer ihåg att jag aldrig ville åka hem, jag ville att julaftonen aldrig skulle ta slut, å andra sidan tänker väl de flesta barn så.
Sen när vi kom hem ville jag aldrig sova, utan ville sitta vaken hela natten och leka med mina nya leksaker, längtade tills jag fick leka med mina kusiner igen.
Jag kommer ihåg en julafton speciellt, måste ha varit runt 7-8 år. Jag hade önskat mig ett My Little Pony stall, men trodde aldrig att jag skulle få det, och på kvällen vid julklappsutdelningen hos mina kusiner fick jag det inte heller. Jag tänkte inte alls på det vad jag kommer ihåg. När vi kom hem så säger mina föräldrar att de glömt ett paket hemma, så öppnar jag det och där är stallet jag så gärna ville ha. Sådan lycka vet jag faktiskt inte om jag någonsin upplevt efter det. Jag har alltid fått fatastiska julklappar av min familj, alltid något jag verkligen velat ha.

Detta blir tredje julen jag inte firar med någon ur min familj. Det är inte detsamma längre så det känns inte likadant ändå. Min mormor har alltid gjort köttbullar som jag och min kusin föråt oss på, men nu är hon så sjuk så hon kan inte gå upp ur sängen i princip. Nu är det mamma och min moster som står för maten, såvida inte min moster och mina kusiner firar jul någonannanstans, vilket är helt förståeligt, de har nya egna familjer och då blir det liksom så.

Jag saknar våra jular från när jag var liten, eller vi firade så till för några år sedan bara. Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden, då skulle jag göra det varje jul.

Den dagen jag alltid hatade och fortfarande har svårt för är juldagen. Min släkt åkte alltid på julotta tidigt på morgonen då, varför vet jag inte riktigt, ingen är troende för fem öre ens, det är en tradition bara. Jag kan inte minnas att jag någonsin följde med. Sen kom de hem och sov halva dagen och jag var uttråkad för ingen kompis kunde leka heller.

I år ska jag jobba till 18,00, om vi inte stänger tidigare. Sen blir det hemåt till mina missar. Ska fixa smaskig mat till oss tre. Sen ska vi öppna lite julklappar. Jag har köpt en ny resebur som jag slagit in, och även köpt en bok och ett par tofflor åt migsjälv som jag slagit in. Jag har en liten minigran på en julgransmatta och där ligger paketen. Så det blir en liten julafton här med. Det känns skönt faktiskt. Ingen stress eller press. Någon julmat blir det inte, det enda jag ätit på julbordet har varit mormors köttbullar, allt annat tycker jag är äckligt. Jag ska laga något annat gott istället.
Jag jobbar alla juldagar, är ledig den 27e bara. Den 26e ska vi förmodligen ut, det är välbehövligt nu. Sen den 27e på kvällen ska B komma hit, och nu jäklars ska hon inte banga! Jag ska fixa lite tacos och så ska vi snacka skit och se någon tjejig film. Typ Välkommen till familjen, Sex and the city, Förtrollad eller Love Actually. Sen har hon fått äran att sova på min resesäng.

Idag har jag varit till veterinären med Bagheera, han vaccinerades. Hon rakade även bort en stor tova vid svansroten. Han var så snäll! Jag är helt chockad! han som aldrig låter mig ens klippa klorna på honom här hemma...  Sen vägde vi honom, 7.5 kg ligger han på nu. Hans gigantsika morfar vägde vid samma ålder 5.8 kg och idag som 6åring väger han 10 kg. Jag har köpt mig en bjässe helt enkelt. Älskade söta Bagheera. De tyckte han var så fin hos veterinären, och det är han! Fast mamma villl inte ha hem honom till dom hehe, vi är lite rädda för vad han ska ta sig till därhemma. Julgranen blir spännande att se vad han gör med, hjälp. Vi ska åka upp dit nästa vecka över nyår. Jag har världens snällaste föräldrar så de kommer och hämtar oss och skjutsar sedan tillbaka oss hit efter några dagar. Ska bli så skönt att bara komma dit och slippa göra något ansträngande, ingen press på att hitta på något på den mest överskattade kvällen av alla, nyårsafton. Då ska jag ligga i pyjamas i mamma och pappas soffa och jäsa bara. Fy så skönt!

Dessa bilder tog Åsa som jag köpte Bagheera av, när hon var här förra söndagen. Så fina!

Mina älskade killar fyller år båda två nu. Bagheera fyller 1 år nu på onsdag den 23e (samma dag som min syster) och Cosmos fyller 4 år på måndag den 28e, stora killen. Mina älskade kärlekar.

Såklart går alla mina tankar också till min kärlek Siroco som jag saknar något så fruktansvärt.  
Som sagt, om man bara kunde vrida tillbaka tiden...

because I'm worth it

Funderar på julklapp åt mig själv, eller räcker faktumet att jag, när denna vinter är slut, lagt ca 9000 på en tatuering? Hmm... vill ju så gärna ha de där bootsen... som jag visserligen inte kommer kunna ha sålänge det är såhär mycket snö ute, men vadå? jag är ju värd dom, eller? Jo. Klart jag är. Utan tvekan.

I förrgår kväll gick jag till träningen direkt efter jobbet, tränade HÅRT och var sjukt nöjd och galet svettig när jag var klar efter 1,5 timme. Åkte till mitt nya favoritcentrum Liljeholmen och köpte mig minimorötter och lite nötter till kvällsmat. Kom hem och däckade typ. Vaknar några timmar senare, fryser ihjäl. Lyckas somna om. När jag vaknar nästa gång svettas jag och det bultar i hela kroppen, då insåg jag att det är helt omöjligt att jag kan gå till jobbet. Lyckades fixa så jag kunde vara hemma, sov heeela dagen igår, till 17,00, var så dålig och hade ont överallt och kokhet. Släpade mig till soffan sen och såg Mad Men på kvällen, sen var jag så trött igen så jag somnade. 
Jag var livrädd och tänkte: nu får jag svininfluensan, där fick jag liksom för jag varit så kaxig om det här med att inte vaccinera mig.
Så vaknar jag idag, och känner mig nästan frisk, alltså inte frisk men sådan skillnad mot igår.
Nu undrar jag om man kan träna sig sjuk, ifrån ingenstans liksom, är det möjligt? Jag fattar ingenting vad det är för konstigt med min kropp..

Nu ska jag fortsätta kolla på Mad Men under mitt täcke.

Skavlan for president

Älska SVT:s fredagkvällar, jag säger bara det. Skyndade mig hem ifrån min träning, där jag för övrigt körde slut på mig själv totalt, jag är glad om mina lår lever imorgon om man säger så...  missade någon minut i början på Skavlan, men hann ändå se hans finalavsnitt, och villket avsnitt! Will & Jada Pinkett Smith och Robbie Williams. Helt fantastiskt, även en tjej vid namn Esperanza Spalding var där. Kvällens avsnitt var väldigt inspirerat av hela Nobels fredspris grejen. Nu efter kör dom hela underhållningen ifrån Norge, ärligt så tog jag fram skämskudden när WyClef sprang runt och fick alla pensionärer till att försöka med någon gangstadans... men jag tror fan att kvällens pinsamhetspris tog Erik i Idolfinalen, han vann och det var han värd tycker jag, dock tog han upp sin flickvän (tror jag) på scenen och det blev riktigt smörigt och pinsamt. Usch.

Jag är lite kär i den här mannen, han är så söt!

Det bästa avsnittet hittills var ändå detta, Melody Gardot saknas på bilden dock. Jag tycker dom ska släppa en DVDbox med alla avsnitt! Den vill jag ha isåfall.

Nu ska jag sova för jag svimmar nog annars, sjukt trött. Hoppas min smärta i muskeln i ryggen inte kommer tillbaka ikväll, måste sträckt mig på träningen igår, vaknade 00,30 inatt och kunde inte röra mig utan att dö typ. SÅ ONT. Tvingade mig upp och tog en alvedon forte + voltaren, sen somnade jag gott... inte känt något speciellt idag så hoppas inte.

Natt natt

hur kul är det på en skala?

Hur kul är det att komma hem och inse att hissen är ur funktion när man bor på femte våningen? INTE ALLS KUL.


Shakira. Vacker som få.

all I've got are these photographs

Jaha då var denna jobbhelg till ända. Smärtfritt försvann den.

Jag planerar fest i helgen med mina "gamla" kollegor, som på den gamla goda tiden, i Högalid. Den som bangar nu är utesluten ur gänget för alltid, det lovar jag. Ser fram emot den här festen sanslöst mycket!

Nu är det en sådan där period då det finns massa bra musik, då jag blir helt besatt. Det är ett tecken på att jag mår bra, när jag mår dåligt kan jag inte lyssna på musik överhuvudtaget. Kan tyckas lite konstigt men så funkar jag.
Dagens musiktips är alltså en hel del:
Rihanna - russian roulette
Rihanna - te amo
Rihanna - photographs, helt underbar!
Jason Derulo - watcha say,
som har samplat my favourite Imogen Heap!
Rihanna - hard
Rihanna - cold case love
Jeremih - break up to make up
Sean Kingston - face drop
3oh!3 & Katy Perry - starstrukk
Jordin Sparks - S.O.S
Timbaland feat. Nelly Furtado & SoSHy - morning after dark

Hela Timbaland och Rihannas nya skivor är fantastiska. Även Kid Cudis är grym! Lyssna lyssna lyssna!

Nu ska jag lägga mig i min soffa och se Flickan som lekte med elden som jag fortfarande inte sett, shame on me.
Imorgon är jag ledig, tvättstugan väntar på mig...


Tuff brud. SoShy.
Jag funderar på om tatueringen verkligen är äkta? Gillar inte sån där stil, men alltså sjukt hett på henne.
Tänk att Timbaland alltid hittar nya stjärnor till sina låtar, han är ju ett jävla geni den killen. Men det är väl hans jobb så...

never ever

Jag kommer aldrig vara den där tjejen som inte säger ifrån.
Som inte ifrågasätter.
Jag är stark och självständig, jag vet vad jag vill ocih framför allt vad jag inte vill.
Jag kompromissar och anpassar mig inte, efter någon annan.
Aldrig kommer jag vara den tjejen som står och håller med och gör saker mot sin vilja.
Killar kan inte hantera detta. Deras egon får sig sådana törnar så de pallar det inte.

Det är anledningen. Allt annat är bara usla ursäkter.



Glömde den här killen apropå förra inlägget. Sjukt het kille. Han och Fergie är det hetaste paret ever.
Brangelina är absolut ingenting i jämförelse.
Josh Duhamel.

fredagkväll 091204

Ojojoj.
Var ska jag börja?

Onsdagen blev riktigt lyckad, trots min smärta, men den försvann, eller bedövades, lyckligtvis av all alkohol...  Vi hade en sjukt trevlig förfest hemma hos Theres.
Väl inne på gamla Hirschenkeller var det skoj, men alla dessa drinkbiljetter gjorde mig ordentligt jäkla full...  Vi gick alla till Ankan vid 01,00 och dansade och hade allmänt skoj. Till slut tror jag att jag drog för jag hade sjukligt ont i huvudet och var riktigt trött. Begav mig till skrapan där jag blivit erbjuden en sovplats tidigare under kvällen.
Vaknade med förbannat ont i huvudet igår, snackade lite med KTH:aren innan jag drog hem. För första gången på väldigt väldigt länge hade jag lite ångest, trots att jag verkligen inte hade något att ha ångest över. Men mådde sådär konstigt ni vet, nere och bakis och dålig. Till råga på allt så hade jag dessutom min smärta.. så när kvällen närmade sig insåg jag att jag måste göra något åt detta. Åkte helt enkelt in till akuten och blev där ett bra tag. Älskade bästa Ava kom och hämtade mig och skjutsade hem mig sedan.

Dessutom denna fantastiska dag till ära, så hann jag återigen förvånas över hur vissa människor fungerar och tänker. Eller inte tänker överhuvudtaget. SUCK. Jag säger då det...

Ikväll har jag haft grym TV-kväll. Först nypremiären av På Spåret, som jag älskar, även med förändringarna. Sedan Skavlan, med bl.a Dolph Lundgren och Shakira. Herregud, jag måste ta tillbaka allt jag sagt och tänkt om Dolph, för han var inte alls så som jag trott, och sen Shakira, ojoj... vilken tjej. Hon ligger väldigt högt på listan kan jag säga, ännu högre efter jag såg henne på TV ikväll.

Nu tänkte jag gå och sova, ska jobba i helgen och behöver alla krafter jag kan få.

Väldigt sällan lägger jag upp bilder på heta killar här, av den enkla anledningen att jag helt enkelt tycker tjejer är så mycket snyggare. Men, det finns en kille jag skulle göra typ allt för, och det är denne man:




Johnny Knoxville.
DAMN.

fest fest fest :D

Ååh jag köpte en sån snygg klänning idag, hittade ännu en men den får vänta...   provar nu olika outfits. Imorgon ska hela centralen på fest, inte bara SSP utan alla som jobbar på centralen. Ser fram emot det sjukt mycket!

Shit vilken rolig dag det varit idag på jobbet, massa nya grer och mer blir det imorgon! Spännande!

Sen är det det här med min jävla smärta.... idag ingenting, igår så illa så jag grät. Usch. Försvinn.

Nu måste jag packa grejer till imorrn eftersom jag inte ska hem emellan jobbet och festen.

Tjingeling!

RSS 2.0