Sexy sunday

Igår sprang jag runt i stan med mina kära föräldrar. Lite shopping blev det, för min del alltså, ett par fina sommarpartyskor, kilklackar, hur mycket jag än vill ha "vanliga" klackar så går det inte riktigt, min rygg är ju inte den bästa...
Apropå min rygg måste jag göra något igen, går helt snett och får hela tiden ont i högersidan. Vet inte om jag ska till sjukgymnast, kiropraktor eller naprapat. För kiropraktor och naprapat är väl 2 skilda saker eller....öh....? Skitsamma, något måste jag iallafall göra. Risken är att om jag struntar i det att det bara förvärras, det har det ju gjort hittills.
Tillbaka till gårdagen, köpte också örhängen. Efter det var vi och åt på en halvsunkig restaurang som min mam och pap älskar. Sen gick vi till centralen där vi skildes åt. Satte mig på mitt gamla jobb och hängde med B. Bidrog till deras föräljning gjorde jag också. Snällt av mig. Meningen var att jag skulle träna, och min träningsväska har B förvarat på jobbet sen ett ett tag (vilket bevisar att jag inte tränat på ett tag, får PANIIIK) men då visar det sig att de stänger 18 på lördagar, gymmet alltså, jag trodde de stänger 20. Så då hann jag inte igår heller...
Tänkte då att jag hämtar ut mitt Zumba när jag kommer hem så kör jag det. Nä då hade de också stängt när jag kom hem. Så dumt det blev.

Idag ska jag slappa hemma hela dagen. Ikväll är det äntligen dags för KENT! Lovely.

Nu ska jag ner till centrum och hämta mitt spännande paket...

Stay away

Okej. 
Vet ni vad jag hatar mest av allt? Människor som är så fega att de inte kan säga som det är.
Fega jävlar.
Håll er långt borta ifrån mig.

Finally

Så kom då morgonen från hell med stort H. Gick hemifrån en timme tidigare än vanligt för jag skulle vara ute i god tid. Hoppade på ersättningsbussen och den åkte nästan på direkten, men, när en buss ska åka till varje tunnelbanestaation, tar det liksom lite lång tid. Jag har aldrig i mitt liv sett maken till så många bussar, människor, och kaos som imorse. Vet inte hur många bussar vi mötte. By the time när jag skulle börja jobba egentligen, hade vi bara kommit halvvägs. Då blev jag dessutom kissnödig och jättehungrig. Äntligen framme i Liljeholmen så väntade tunnelbanan några minuter innan vi åkte. Jag kom en och en halv timme sent till jobbet, trots min marginal på en timme. Sjukt. Men jag var glad ändå för att jag kom på en buss så snabbt, förväntade mig en väntetid på en sisådär 1 timme i kylan.
Jag blir så trött på folk som bor inne i stan som säger typ "sluta gnäll det hjälper inte" och liknande.
Vet ni vad? Prova själva att sitta fast i en lägenhet långt ifrån stan i 2 dygn, och sen stå ute och vänta på en buss som tar 2 timmar, smockfull och iskall, så ska vi se hur kul ni tycker att det är. Jag vet mycket väl att det inte hjälper ett dugg att gnälla, men det känns bättre, dessutom tycker jag att man har all rätt att göra det, när hela stan rasar samman för snö och kyla. Okej om det skulle vara i en halv dag, men nu snackar vi från fredag till onsdag. Det är inte ok. Alls.
Sen kan man ju ta det hela ett (ok, några) steg längre och säga: tänk om det blev typ krig eller någon annan katastrof, hur fan skulle det gå, när de tydligen inte ens kan hantera vintern? då blir man lite mörkrädd faktiskt...
Jaja, nu är det förhoppningsvis över, kunde åka ända till Alby på väg hem, och nu står det på SLs hemsida att tuben går hela sträckan. Nu är jag glad igen. Nu ska jag aldrig, ALDRIG mer klaga på ett försenat eller inställt tåg, utan då istället tänka på hur vidrigt detta varit.
Jag var såå lycklig på vägen hem för att jag fick åka nästan hela vägen hem. Tänk hur man prioriterar om snabbt.
Sen har jag världens bästa jobb som förstår till hundra procent att jag är sen. Och världens roligaste arbetskamrat, kökschefen. Jag skrattar så jag får ont i magen åt honom. Sjukt rolig kille.

Nä nu har jag ätit upp min tonfisksallad och ska gå och sova, jobb imorrn med.

Natti

Mensvärk, huvudvärk och annat jobbigt

Blä vad trött jag är, men ändå KAN jag inte gå och lägga mig...  Inatt somnade jag med datorn på magen.
Hiskelig huvudvärk fick jag nu på eftermiddagen/kvällen, jättejobbigt. Mensvärk också. Inte mycket som är rätt nu inte.

Har däremot hittat 2 bloggar som jag plöjt, 2 svenska tjejer som bor i LA med sina familjer. Väldigt underhållande. Jag vill också träffa någon som jobbar med nåt coolt och måste flytta till LA. Anyone?

Imorgon bitti ska jag försöka ta mig till jobbet, det blir... eh... intressant. Gröna linjen håller de på att fixa nu, de tog den före den röda, man tackar...  Så jag antar att det blir tidigast torsdag jag kan åka tunnelbana igen. Snacka om lycklig jag kommer vara då! Man sänker liksom kraven rätt rejält nu när man suttit inlåst, och blir glad om det går ett tåg varannan timme i princip. Snart är vi inne på 4e dygnet utan tunnelbana. Helt jävla otroligt. Hur kan detta få hända?
Har iallafall 2 resplaner för imorgon bitti, den ena är motorvägsbussen till Fridhemsplan, och sedan 4an därifrån. Den andra är 172an till Högdalen, sedan gröna linjen till Gullmars och därifrån 4an. Första förslaget är definitivt det mest lockande, jag hoppas på det, är inte så säker på att de kör motorvägsbussen nu, men jag får testa.

Jag har en ganska fullspäckad och spännande helg framför mig. Föräldrarna kommer ner för att gå på Björn Skifs på lördag. Själv har jag lite planer för fredagkvällen som jag inte riktigt kan gå ut med. Och på söndag är det äntligen dags för Kent! Ååååh vad skoj. Har inte varit på konsert sen jag vet inte när. Blir sjukt kul.

Natt natt

Stuck

Ännu en dag fast i förorten...  
Tur jag har saker att göra hemma, som diska, plocka och STORSTÄDA. För fy hur min lägenhet ser ut. Har idag gjort katternas låda, diskat den gigantiska disken och plockat allt. Nu ska jag vila lite och titta på film, sen blire dammsugning, dammning, torka golv, göra ren toan och handfatet, rensa avloppet i tvättstället och duschen. Kommer gå finfint.

Skulle ju verkligen behöva komma tin till stan för att träna, men det kan jag ju glömma. Tror jag ska köra ett danspass här hemma eller nåt bara för att röra mig lite.

Apropå tågkaos och liknande, gå in på Aftonbladet och skriv på för att SJ ska ta tillbaka resegarantin som dom nu plockat bort, idioterna. Läste även på SLs hemsida att deras resegaranti inte gäller vid väderlek som drabbar samhället, fan för dom om de inte betalar mina taxikvitton. Inte nog med att man förlorar inkomst på jobbet för de timmar man kommer försent, sen ska de inte betala taxi heller???  SKITföretag. Ska det vara så svårt att få bort snön ifrån spåren? Ska det vara så svårt att sätta in fler bussar?

Idag har jag, beställt Zumba. Ja jag vet, jag har gått på reklamen, men jag har faktiskt källor som säger att det fungerar, så jag ska köra. Hade dock behövt det nu, när jag inte kan åka iväg och träna...

Nu ska jag se nån film och äta tonfisk.

Ciao.



Bored

Idag skulle middagen äntligen bli av, vi hade äntligen hittat en kväll som passade alla, vad händer? jo århundradets tunnelbanekaos, så jag sitter fast i förorten...  suck. Jag är så himla ledsen för detta :(

KTH:aren har lånat ut en router till mig, så nu ligger jag i min säng och surfar, värsta lyxen! Cosmos är med mig, kolla här:



Jag har aldrig haft en webcam förrän nu, väldigt skoj. Han är så gosig ibland min vackra Cosmos.

Annars har jag tvättat idag. Och plockat undan lite. Ska strax äta lite tonfisksallad, mumma. Sen tror jag det blir en liten siesta...

Kaos

Vintern 09/10 kommer jag då fan aldrig glömma... 
Vilken kaoshelg! Herregud. Kom nästan 2 timmar försent till jobbet i fredags, och idag var jag 2 timmar sen, det tog mig 3 timmar att åka hemifrån till jobbet. 3 timmar!!!  Helt sjukt. Åkte taxi en bit i fredags, och även igår kväll, SL ska få kvittona...  idag hade jag inget att skynda mig hem till så jag åkte kommunalt, vilket innebar: tunnelbana från Tekniska till Liljeholmen, ny försenad tunnelbana därifrån till Skärholmen, där stod en ersättningsbuss och väntade. Snabbt som fan blev den proppfull och en kvinna med barnvagn fick inte plats och folk började klaga på att det borde vara större bussar osv. Så mycket gnäll den där busschauffören fick ta! Trots det körde han värsta Sällskapsresangrejen haha. I mikrofonen: Hej och välkomna till denna resa som ska ta oss till Vårby, vädret i Vårby är -15 och mörkt...  haha så skön chaffis verkligen. Sen i Vårby fick vi vänta i en halvtimme på tunnelbanan som sedan körde snigelfart till Norsan. Sanslöst.
Men jag är glad att jag kom hem iallafall. Tyckte den där chaffisen gjorde ett sånt bra jobb så jag tackade honom när jag klev av bussen, han fick mig på bra humör igen!

Annars har jag jobbat i helgen. Jag träffade B och KTH:aren efter jobbet i fredags, hängde med till skrapan en sväng men åkte hem sen.

Har hakat upp mig på tonfisk också, fy sjutton vad det är mumsigt! Ska leva på det nu ett tag.

Imorgon ska jag tvätta, träna och sedan äta middag med mina kära "barndomsvänner" det ska bli elt fantastiskt skoj.

Musiktipset? idag är det Kelly Clarkson - already gone. Riktigt bra,

Nä shit nu gör det ont i ögonen för jag är så trött, dags att sova.


nightmare

Nu var det ett tag sen jag skrev något här. Anledningen är att jag skaffat mig ett liv.
Närå, skoja bara. Anledningarna är flera 
1. Min dator crashade. 2. Jag åkte bort förra veckan. 3. Jag har inte haft tid.
Köpte mig alltså en ny dator i förrgår. Åkte till M på tisdagkvällen och vi satt på nätet och letade efter en passande dator, den ena föll på att skärmen var för liten och den andra för att det var Windows Vista i den. Men till slut så hittade jag/vi en som passade som handen i handsken. Bokade den och en HDMIsladd, sen var jag och köpte de i onsdags. Lycklig som ett barn på julafton var jag, och är fortfarande. Såååå fin och ljuvligt att ha en ny snabb, fin och lätt dator.
Nu är det bara ett litet problem. Min iPod måste antagligen registreras om och nollställas iochmed mitt nya köp. HUR IDIOTISKT ÄR INTE DET??????  Faaaaan. Jag har all musik kvar i min externa hårddisk så det är inte problemet, bara det att det tar sån jääävla tid att fixa allt igen. Men det har jag inte orkat ta tag i ännu.

Inatt har jag drömt en riktigt hemsk mardröm. Om en vän som jag inte kunde lita på, som gick bakom min rygg och ljög för mig om en viss händelse som betyder (händelsen finns på riktigt) väldigt mycket för mig, jag kan tyvärr inte säga vad det handlar om. Det finns en del personer som inte skulle gilla det.
Men alltså, nu är jag trött på det här, att jag alltid ska tvivla på människor och vänner, att jag hela tiden långt därinne tror att de ska sticka mig i ryggen så fort tillfälle ges. Det känns som det bara blir värre också, såhär illa har det liksom inte varit tycker jag. Suck.
Idag går jag runt med en hemsk känsla i magen och tänker att drömmen kanske var sann? det kanske blir exakt så, det känns mer troligt än att det inte blir så.
Jag är sjuk i huvudet. 

Det här är mitt ärr. Detta får jag leva med pga henne. Alla andra får lida för vad hon gjorde och hur hon betedde sig.
Och hon säger att hon gjorde något bra för mig. In my ass att hon gjorde.
Detta är vad hon gjorde. 
Inget annat.

Blaj

Då har jag jobbat hela helgen. 
Igår kväll när jag och min nyfunna vän M skulle gå därifrån så blev det ett litet missförstånd mellan oss så vi drog igång larmet hehe. Tinnitus deluxe fick vi, ringde Securitas som återkallade larmet men det slutade inte tjuta, sen kom de från Securitas iallafall så visade han hur man gör om man råkar vara så korkad igen...
Efter denna traumatiska upplevelse blev vi akut hungriga så tog oss till McD. Där satt vi ett tag och snackade skit och käkade, sen skulle jag handla på Coop. Andra dagen i rad, och i kassan jobbar Annelie från PH. Var inte hon en av de som vek ut sig från årets PH? äh jag vet inte, men hon ser fruktansvärt bra ut i verkligheten. Jättefin, faktiskt.

Jag har så många saker jag ser fram emot nu, och så mycket planerat, längesen jag hade så mycket planerat. KENT konserten närmar sig med stormsteg och det ska bli sjukt roligt. Men jag kom på att jag har så många favoritlåtar med Kent att jag kommer nog bli lite besviken, för det finns inte en chans i världen att de spelar alla dom, och just exakt dom jag gillar mest.
Sen en dryg vecka efter det ska jag på 30 Seconds to Mars! Jag ÄLSKAR dom och ser fram emot den konserten fruktansvärt mycket! Skulle sett de för 3 år sen, men en idiot kom emellan så det blev inte så. Hoppas de säljer nån snygg hoodie, då ska jag köpa en.
Jag älskar deras skivor och den senaste är fuckin underbar. Sen är ju Jared den snyggaste killen som gått på denna planet.
Sen blire SONISPHERE i Augusti, äntligen ska jag se Mötley Crue. LOVELY. Hoppas bara att det finns biljett kvar på måndag...  annars köper jag faan via blocket.

På fredag drar jag, ser inte alls fram emot att släpa katterna på tåg för 2 nätter hos mina föräldrar, men jag har inget val. Uhh, måste packa också, och leta fram mina boor, min syster vill absolut låna en. Usch det känns mest jobbigt att åka upp. Men men, jag får iallafall skjuts ner igen på söndag och då ska vi även till ICA och handla, passa på när jag kan åka bil.

Har fixat med min iPod, lagt in 170 låtar som jag plockat ur från mina "gamla" ipods. Allt sånt tar sån jäkla tid för jag är så perfektionist när det gäller sånt här. kan inte missa EN låt, och måste dubbelkolla allt, och skriva om låtar osv osv...  Mennu är det gjort. har ett gäng låtar till osm ska in, men de måste skrivas om först och jag orkar inte mer nu. Mådde sjukt dåligt på eftermiddagen och är fortfarande seg...
Ska till sjukhuset 8 imorgon bitti och sen tvätta halva dagen.

Nu ska jag kolla på L word.


Återigen...

När man får en känsla av att något inte stämmer. Att allting är lite konstigt, man lägger liksom ihop pusselbitar och resultatet blir jättekonstigt. Att man inte riktigt kan lita på en vän. Då är något fel. Ordentligt fel. Så känns det nu. Sånt vill jag inte ha. Antingen är du min vän eller inte. Så enkelt är det.

Jackie

Jag tycker det var så jäkla bra att Jackie vann. Lovely. Hon är rolig.

Jag gillar henne. Såg henne på stan igår, med Patrik, en okänd tjej och Rami???! Haha Jackie hade kortkort och höga klackar och försökte gå i snön, det var underhållande.

Nu hoppas jag att det bestämda mötet blir av. Då jävlar...

Tristan Da Cunha

Idag har jag äntligen träningsvärk.
Var och tränade igår eftermiddag och tydligen så lönade det sig. Härligt. Ska iväg idag också, tänkte prova Liljeholmen. Lite läskigt, jag har tränat på samma ställe ett bra tag nu, men det blir nog bra, det är helt nytt vad jag förstår så så illa kan det väl knappast vara.

Tisdagkvällen var bra, mycket bra. Men jag har ju kommit på att jag är så jävla vill-ha-mer hela tiden, jag blir liksom inte nöjd. Suck.

Igår vann tydligen Kenza Aftonbladets modebloggpris eller något liknande. Hon tävlade mot en hel del "riktiga" modebloggar, men tog hem priset ändå. Jag gillar det. Jag gillar Kenza. Hennes blogg, Emmy´s blogg och Katrin Zytomierska´s  är de jag läser i princip varje dag. För att de underhåller mig. Sen en del vänners bloggar också. Den jag däremot aldrig läser och jag önskar att fler inte gjorde det, är Kissie´s.

Jag hämtade ut min bok igår också, kanske därav träningsvärken i armarna, för helvete vad stor och tung den är! En bok jag velat ha i typ 10 år, men aldrig fått häcken ur vagnen att köpa förrän nu.
Yann Arthus-Bertrand "Jorden sedd från ovan"  Boken är fylld med flygfoton av olika delar av världen. Så sanslöst häftigt!
En gång för typ 10 år sen (nä mindre men iaf) hamnade jag, mamma och min syster utanför Berns mitt på dagen, där utanför hade de en massa bilder från denna bok och jag var som besatt! jag kunde knappt lämna stället. Sedan dess har jag tänkt tillochfrån på den där boken, och nu så, finally. Men den är sjukt stor och jag vet inte riktigt var jag ska ha den? Känns som min hylla kommer ramla ihop om jag ställer den däri. Men jaja, det löser sig.

Iochmed denna bok kom jag att tänka på en annan sak jag är lite besatt av.
En ö som heter Tristan da Cunha. Ja, jag vet jag är lite konstig hehe.
En gång när jag bodde i Uppsala så prenumererade någon av tjejerna på DN, och en dag var det en artikel om denna spännande plats.
Jag har alltid älskat hemliga världar och liknande, filmer som Den hemliga trädgården, Bröderna Lejonhjärta, Den oändliga historien, Mio min Mio och Narnia var mina abslouta favoriter när jag var liten. På senare år har tex Harry Potter, Enchanted och Guldkompassen tillkommit som mina favoriter. Alla dessa har en sak gemensamt, de handlar om hemliga och annorlunda världar.
Den här ön, ger mig en sådan känsla, och därför är jag lite smått besatt av den.
Jag är så fascinerad av att läsa om den, kan spendera timmar på nätet och läsa allt möjligt som har något med ön att göra.
Ön har ingen flygplats det går inte direkt att åka båt dit heller. Endast sydafrikanska fiskebåtar åker dit ibland, är det för svårt väder så kan man inte gå iland. Människorna som bor på ön, ca 300, har liksom själva valt att bo där mitt ute i ingenstans i princip. De evakuerades till England i början av 60-talet pga ett vulkanutbrott, men valde alltså att återvända 2 år senare.


Tristan Da Cunha är en väldigt liten ö mellan Sydamerika och Afrika, mitt ute i ingenstans i princip. Men fruktansvärt intressant.

Ja det är sånt jag intrsserar mig för. Typ. Nu ska jag fixa mat och sen åka till gymmet.

RSS 2.0