Need I say moore?



Inte mycket gjort idag. Jävla regnet gjorde mig på bajshumör.
Jag cyklade senare ner till centrum för att hämta ett paket och köpa cigg. Kommer dit och märker att jag inte har plånboken med mig! Fick såklart panik, hade ingen väska, stoppade allt i mina fickor bara. Trodde ju såklart att jag tappat plånboken, som tur var kunde jag hämta paketet för avin hade jag i min ficka. Cyklade hem fort som faan och där, i min lägenhet lligger den förbannade saken. Så det var ju bara att knalla ner till kiorren och köpa cigg. Bråttom hade jag för min serie "mistresses" var på väg att börja. Missade bara 4 minuter typ. Åh vad jag älskar den där serien. VIll köpa, men den finns inte nånstans. Jo, på Amazon.com, kanske ska köpa den där då. Eller vänta lite tills den kommer till CDON eller discshop eller nåt.

Nu ska jag dricka mitt kaffe, ta en cigg och kolla Heroes! det var det som var i paketet jag hämtade! Min älskade DVD-box. Jag vet vad jag kommer göra nästa vecka...  eftersom det är Pride nu, tänker jag inte sitta hemma denna vecka iallafall. Ska iallafall se första avsnittet nu, ser fram emot Niki/Jessica, hon är min favorit från första säsongen.




Ali Larter - Niki/Jessica...  need I say moore?

Imorgon öppnar parken! FAAAAN om det regnar. Fan säger jag bara.

090727 måndag



Japp då var det igång, eller ja lite iallafall. Parken har inte öppnat än men ändå.
Fy faan va trevligt det är med Pride. Var i stan idag och sprang runt som en tok och såg alla härliga bög- och flatpar. Lovely.

Jag och A var på jakt efter outfit till årets parad. Förra året var ju en succé så vi har lite att leva upp till i år, men vi lyckades ganska bra. Lite finslip kvar, det tar vi imorrn.
Så undrar jag om det blir partei imorrn då? hoppas på det.
Idag har jag sjukt ont i fötterna för jag tog på mig ett par skor som jag typ aldrig använt, och sen gick jag runt hela Sthlm. Det gör lite ont nu. Följde med B hem och hoppades på plåster eller nylonstrumpor. Inget av det hade hon. En stay-up hittade hon, så jag klippte bort spetsen och delade den i 2, men då var ju tårna ute i det fria på ena foten, så jag tog en liten gummisnodd och löste problemet. Jättefint blev det.

Nu ska jag sussa kudde, Gonatt.


ZQ





Zachary Quinto, also known as Sylar, för oss Heroesnördar alltså. Fast det är vi som är dom mest coola.

Inte igår


Det var för fan inte igår jag tyckte en kille var sjukt sexig i en serie, men nu så.
Sylar, förjävla het. Precis sett de 2 bästa avsnitten i hela serien tror jag. CP.bra. Och så mitt i allt bra så spelas en låt som jag gillat sen jag var liten, en av min mammas favvolåtar, Runaway med Del Shannon., och inte i vilken scen som helst, utan en så jääävla snygg scen med Sylar! Jag dog! Det kunde inte bli mer perfekt! Kolla på avsnitt 21 säsong3, när Sylar sitter i bilen... sen kan ni kolla avsnittet innan, där Tracy fryser allting till is, sjukt snyggt.

Vad ska jag säga? jag är kär, totalt förälskad. Och fullkomligt supertöntig. Gillart.

http://www.youtube.com/watch?v=4gXsmEU9WbE

090725 Lördag

Var på söder vid zinken igår kväll med brudarna, det blev ganska kort men skoj häng där. Efter det käkade vi utomhus vid zinken.
Nu börjar det närma sig på riktigt med Pride, fantastiskt. Imorrn ska det smidas lite planer och sen blir det Hary Potter på bio med bästa B. Som jag har längtat efter denna film, me love Harry Potter.

Vaknade 8 imorse av att det var satans varmt! Då började även mina kära grannar ovanpå hoppa, slänga grejor i golvet, spela ashög musik och kolla på Tv på högsta volym, faan! Så sova var  ju inte ens att tänka på, legat och kollat på Heroes och det tänker jag fortsätta med. Vädret är ju skit idag igen. Ska fixa lite tacosallad och lägga mig tillrätta i soffan.

Kanske sova lite till först? mm.

Fab!

Gick in på discshop idag för jag tänkte beställa Heroes, där kostar den 399:- tänkte att jag kollar väl CDON också, man vet ju aldrig, det kan ju vara skillnad i pris. Mycket riktigt, på CDON kostar samma 149:- ! Hur fan är det möjligt? 250:- billigare! men lycklig blev jag såklart. Snart dimper den ner i min post. Inte nog med det, beställde även Juno och Little miss sunshine för 69:-! alltså båda filmerna för det priset. Toto blev det 250:- ca för 2 filmer och hela säsong 1 av Heroes. 
 
Totally Fab!

Så sjukt bra film!

När?!

Pissväder!!
När ska jag få sola?! Faaaaaan också.
Kommer ju sluta vit som snö den här sommaren.

NÄ, då lägger jag mig i sängen och kollar på Heroes i iPoden. Jag vägrar gå därifrån förrän det blir sol. Jag bojkottar allt annat.

Åtminstone tänker jag inte flytta mig förrän på onsdag, eller möjligtvis tisdag.
För vet ni vad som händer nästa vecka? jo, då är det PRIDE! Den bästa veckan på hela året, Äntligen!
Måndag skulle jag ju iochförsig se Magnus Betnér i Kungsan, så det blir då jag går upp ur sängen.
Magnus är värd mycket han. Typ den roligaste människan jag vet.


För er som inte vet hur han ser ut, och er tycker jag lite synd om...

What if the words I said to you were lies?

Jag har hittat en ny favoritserie, "Mistresses".
Satt och zappade runt i tisdags och hamnade på 4an där denna visades. Tydligen är det en BBC-serie, och av min erfarenhet gör BBC grymma tv-serier. Nu har jag sett 4 avsnitt + det halva jag såg i tisdags, och jag är helt besatt, igen. Den handlar om 4 engelska kvinnor i 35års-åldern typ (lite svårt att veta vilken ålder det är på dom, men 30-40 tippar jag på) och deras liv. Antingen så blir dom bedragna eller så bedrar dom någon.
Det var längesen jag såg något som framkallar så mycket känslor. Jag antar att det beror lite på att jag själv blev bedragen under en lång tid, jag känner verkligen igen mig själv ibland.
Har du inte sett den, se den. Jag är helt frälst. Sen så är en av dom hysteriskt vacker också, eller alla 4 är väl det, men en är outstanding.



Fantastiskt vackra kvinnor, i en helt underbar serie som sagt.

Det finns en person, som jag under en lång tid varit attraherad av, typ 3-4 år kanske? Ibland var jag så nära att låta fantasin bli till verklighet, men pga mitt sk "förhållande" med Aleks så gick det aldrig riktigt långt.
Jag kan säga att vid några tillfällen gick jag nog över gränsen för vad som är "tillåtet" i ett förhållande, men ändå ganska oskyldigt.
Det var så väldigt förbjudet med denna människa så det gjorde ju saken ännu mer spännande. Blickar, ord och närhet.
Det förbjudna är ju alltid spännande, så även för mig... nobody's completely perfect. Attraktionen finns definitivt kvar idag, och den har blivit starkare och mer påtaglig.
Vi får väl se hur detta slutar...eller snarare var och när detta slutar...


Imorrn hoppas jag att jag vaknar utan halsont, jag vill inte bli sjuk nu!


sysslolös

Igår var jag så sjukt effektiv hela dagen. Jag började med att tvätta kl 07.00, tvättade åtta maskiner.
Under tiden jag väntade på tvätten så körde jag igång mitt projekt jag skulle gjort för längelängesen... putsa fönster.

Jag har bott i min lägenhet i 4 år men har aldrig putsat mina fönster, ja jag vet jag är värdelös, men iallafall så tog jag tag i det igår. Sedan Bagheera flyttat in så har det liksom urartat, hans blöta tassar har ju gjort en hel del avtryck kan man säga...så även på mina fönster.
Sagt och gjort, körde alla fönster, in och utsida. jag har även två glasdörrar som fick sig en omgång, och badrumsspegeln också. Nu ser jag helt plötsligt ut! mycket trevligt.
Dessvärre har den där galna katten redan satt sina tassar på sovrumsfönstret såg jag nyss....Grrr.

När jag drar igång såna här grejer som "storstädning" så finns det nästan ingen hejd på mig, då blir jag sjukligt pedantisk. Tänkte att jag skulle rensa min garderob med skor i, och ta alla vinterskor, lägga dom i en sån där påse med dragkedja. och ställa ut i förrådet. Det gjorde jag, men då tänkte jag vafan nu kan jag lika gärna köra alla garderober.
I min lägenhet finns 7 garderober och ett städskåp. Jag är väl medveten om att jag kommit hem efter att ha köpt något, slängt in lite påsar och kartonger i en garderob och sen bara låtit det vara så. Men fy faaan! mycket skit jag hittade! Gamla kartonger i oändlighet, påsar i miljoner, väskor i miljoner, gamla bruksanvisningar, förpackningar och skit bara.

Jag har ju en massa leksaker, mina gamla My Little Ponies, fabler, skogsfamiljer och Barbies. De har legat utspridda i typ 70 påsar i alla garderober, nu sorterade jag dom och proppade in allt i samma.

Städskåpet/medicinskåpet ska vi inte ens prata om, haha varför har jag så mycket spikar och skruvar?
Jaja, jag är så nöjd med resultatet, nu är det så organiserat och jag vet vad jag har därinne.

Innerst inne i mig bor en pedant, faktiskt. Bara att den går i ide under långa perioder men vaknar till liv ibland, och då jävlar.


Detta är det jag slängde, eller jag hade faktiskt slängt massa innan jag tog denna bild.

Köpte nya sängkläder häromdagen som jag tvättade och fixade till sängen med igår. Bestämt mig för att köpa massa nya sängkläder och slänga i princip det jag har. Ut med det gamla och in med det nya heter det ju.

Jag tror jag bara ska köpa grönt och vitt till sovrummet. Jag älskar det. Mina tapeter är gröna, min matta är grön/vit. Lite färg måste jag ha, men inte så mycket som jag hittills haft, ska tona ner lite. Sov helt lovely inatt.

Katterna hade förstås väldigt roligt under tiden jag städade, dom älskar mina garderober, men får aldrig vara i dom, det räcker med det katthår jag har i resten av lägenheten... nu kunde jag ju inte hålla på att öppna/stänga dörrar hela tiden så dom hade en väldigt spännande dag.

Efter sån dag så måste det ju stortvättas, och var passar bättre att göra det, än i handfatet?

Sen totaldäckade han, bara sådär på golvet i hallen. Gulle.

Efter all effektivitet lagade jag mat, finns det något jag älskar, speciellt på sommaren, så är det tzatziki. Jag skulle kunna leva på det, lätt. Så det blev det.

Potatis i ugn, tacobiff och tzatziki i massor, under tzatzikin gömmer sig fetaost.

Idag vill jag till stranden, eller det vill jag väl varje dag, men jag blir så trött på vädret!!! Det är ju kallt ute, stormar gör det också. Jag viiiiiill sola, buhuuu. Pissväder.

Istället lyssnar jag på den här låten hela dagen http://www.youtube.com/watch?v=barLaHrtvoM
Jag har hakat upp mig. Blir helt mongo av den här låten, värsta lyckoruset, hoppar runt och spelar luftgitarr. Haha jag kan faktiskt det. Tur ingen ser.

Nu kommer bilderna som inte laddades upp i förra inlägget




Vanligtvis tycker jag inte att Britney är så het, men i den här videon är hon on fire...  och live uppträdandet på MTV Awards 2001 (var det tror jag iaf) kommer jag faan aldrig glömma.

I'm a slave 4 u

Jag och bästa B. var i Skärholmen och hängde idag. Shoppade lite, drack kaffe, åt mat och sen glass. Så längesen vi sågs och det var verkligen på tiden nu!
Åkte sedan hem och sov någon timme, jag kan fan sova hur mycket som helst, det finns inget stopp.
Nu ska jag fixa mer med min iPod och vara allmän datanörd som vanligt. Gillart.


dagens tio-i-topp

Mina favoritmusikvideos, alla av olika anledningar. Utan inbördes ordning vill jag än en gång påpeka.

1. Junior Jack - stupidisco
2. Aphex Twin - windowlicker
3. Chris Isaak - wicked game
4. Michael Jackson - thriller
5. Wham - last christmas
6. Justin Timberlake - what goes around
7. Benny Benassi - satisfaction
8. Enrique Iglesias - hero
9. Radiohead - street spirit
10. Britney Spears - I'm a slave 4 u

Det ligger ganska mycket jobb och funderingar bakom dagens lista, men det som stör mig är att om typ någon timme kommer jag komma på nån annan video som borde varit med. Jag vet det. Well well. Jag står vid mina val nu. Alla dessa är riktigt fantasatiska på ett eller annat sätt. Check them out vetja.

Och så hoppas jag att Elli är nöjd nu!!!

men vafaaaaaan! försöker lägga upp en bild men det gååååååår inteeeeee






Kärleken i mitt liv

Så hittade jag den äntligen.
Kärleken i mitt liv. iPod Classic. 120GB.
Fick den i födelsedagspresent. Kääääärleeeek!
Så jävla pissigt bara att all min musik försvann innan...bajs.

Fick även en ny hårddisk i present. Hämtade musik både hos pappa och hos systers kille, så nu börjar det ljusna igen. Hittade även en del skivor hemma med mp3 på, som jag tydligen gjort förut, väldigt uppskattat nu måste jag säga.
En nackdel med det här med iPods dock, är att det inte går att spara ner det man har inuti sin iPod i datan. Om det hade funkat så hade jag kunnat tagit all musik ifrån mina gamla iPods och bara fört över dom, men det går inte. Iallafall vet inte jag hur man gör det.
Försökte febrilt komma på hur man får in filmer i min nya älskling, fick till slut hjälp och har idag löst problemet. Nu ska jag kolla på heroes och annat på väg till jobbet.

Faan vad gjorde man innan iPoden kom egentligen?? hur överlevde jag?!



Den är så fiiiiin min älskling!

Photos











Back in business

Jag är tillbaka, i älskade Stockholm igen. Typ en och en halv vecka blev jag borta. Fast jag hade faktiskt kunnat vara kvar ett tag till känner jag, men mor och far ville skjutsa hem mig så så fick det bli.

Den mesta tiden har spenderats i stugan, utan data och mobil. Så skönt. Tyvärr var ju vädret inte det bästa så någe solning blev inte av.

Åkte några dagar till viken också, och till Gävle en kväll och hängde med en kille jag känt sen jag var typ 5år insåg jag, herregud, 25 år har vi känt varann, gått på lekis och sen från 1an till 9an. Bott grannar i omgångar, och sen hängt en hel del, framför allt i gymnasiet. Det var skoj att ses igen.

Var även hos min syster en kväll och fick massa gott att äta och dricka. Med hennes kompis sen många år och dennes kille och barn, min syrra är 7 år äldre än jag, syrrans kille är 8 år äldre, satt och lyssnade på 80tals musik hela kvällen, mest hårdrock. Europe, Metallica, Mötley Crue, Bon jovi osv, ni vet alla dom som var stora på 80talet. Ja det var iaf en riktigt skoj kväll.

En dag var jag med min Titti, Buster, moster och äldsta kusinen (Tittis storebror) honom har jag inte träffat på typ 5 år, vi umgicks jämt tom vi var typ 15, efter det, varje högitd och helg typ. Nu bor han en bit upp i landet med tjej och 2 små barn, så vi har ingen kontakt...  men det var hurkulsomhelst att ses igen. Hans barn Alex och Amanda var också med den här dagen. Vi var först hos moster och gick sedan ner till stadsparken och lekte i en lekpark, sen gick vi en sväng till vår mormor, som är sängliggandes och väldigt sjuk, även fast hon var lite piggare nu tydligen mot för den sista tiden. Så liten har hon blivit, och sitter i rullstol. Det var skönt att träffa henne iallafall.
Efter det gick vi hem, Amanda och hennes pappa följde med till mina föräldrar för att se på mina katter. Amanda är 5 år och blev väldigt förtjust i Cosmos och Bagheera. Senare på kvällen gick jag över till min moster och var där med alla ungarna. Det blev så sent och jag ville inte gå hem själv så jag delade soffa med min storkusin, som på den gamla goda tiden :) Vaknade på natten av Buster som var ledsen, vi sov där allihop. På morgonen käkade vi frukost och jag drog hem efter nån timme.
Var helt slut hela dagen, barn tar all energi ifrån mig.
Buster är typ den sötaste unge jag sett nånsin, så gullig!! Äntligen fick jag träffa min älskade Titti också. Den här dagen med dom allihop var en av dom bästa.
Cosmos och Bagheera blev totalt livrädda för Buster, haha det var så kul, Buster skrek och dom gömde sig, låg och tryckte under sängen, till slut vågade sig Bagheera fram och nosade på honom, men var skeptisk ända till dom åkte hem.

Annars har det slappats på högsta nivå i stugan. Sovit, grillat, ätit och bara varit. Bagheera gilade kattburen, han låg och kollade på allt som surrade och flög runt honom. Provade att gå med honom i kokppel, men han fick CPryck och då fick jag panik och tog in honom (Siroco fick såna ryck förra året, han hoppade till och selen gick upp helt och han var på väg att smita) Cosmos däremot promenerade gärna i koppel som vanligt, inga problem därinte, däremot i buren fattade han ingenting, efter typ 5 min därinne hoppade han mot nätet och blev helkonstig, så där var han inte fler gånger.

Ja, det var en uppdatering om resan. Nu lite bilder:






090705

Ångest i 180. Minst sagt. Nu kan jag ju lika gärna gräva ner mig nånstans. Typ. Imorrn är den stora dagen. Tur att jag ska åka bort känner jag.

Jaja, har haft en jävligt bra helg. En av dom bästa på ett tag.
Fredagen bjöd på Debban, äntligen fick jag hänga med Ava igen, som var alldeles för längesen, det kändes nu när vi sågs. Vi satt och hängde och sen skulle vi gå till Kolingsborg, men vände och gick tillbaka till Debban. En liten promenad hemåt och sen blev det sängen.
Igår var jag i Skärholmen, skulle ju ha en hundsele till Bagheera, men såklart fanns ingen i rätt storlek, så jag fick åka in till stan och köpa en istället. När det var fixat träffade jag Ava, Elli och Jenny och hängde på söder i några timmar, blev medbjuden ut men av olika anledningar valde jag att åka hem, vilket jag snabbt ångrade. För faan va tråkigt jag hade. Så pass tråkigt att jag somnade typ 22.
Idag var en seg dag, men åkte in till söder och spenderade eftermiddagen med Elli och Jenny, en perfekt slapp söndag.

Nu sitter jag här. Klockan 10 imorrn ska jag vara i skärholmen, skynda mig hem för då kommer föräldrarna. Vi ska typ käka och sen åka till stugan direkt. Jag har inte packat en endaste liten pinal ännu! Jag ska ju vara borta i närmare 2 veckor (tror jag) så jag måste ju ha en del grejer med mig. Så nnu har jag lite smått panik och borde verkligen packa, men har såklart fastnat här vid datan. Ett ryck måste göras snarast.

Så nu blir det rätt dött här ett tag. Kommer inte ha någon data. Det ska bli helt fantastiskt.

Nu måste jag faan packa.

Broder Daniel forever

Nu sticker jag till Skärholmen och köper en hundsele. Och fästingmedel. Kul.

Det är ju ändå moln och kallt så jag kan inte sola, dessutom flagnar jag på ryggen nu....blä.

Hade en jävligt trevlig kväll igår, med bästa Ava, Iza, Elli och fler roliga människor.
Debban är helt fantastiskt, igår spelade dom Breeders - cannonball och jag blev så lycklig. Plus att dom körde en jävla massa Broder Daniel låtar, fuckin' lovely.

See you later


En natt på balkongen

Jag sov på balkongen inatt, och oj oj oj vilken bra idé det var. Så fruktansvärt skönt. Vaknade inte en enda gång förrän vid 07,30 imorse när ungjävlarna vaknade till liv. Då gick jag in, och tur var väl det. Annars hade jag nog vaknat av att det ösregnade på mig, eftersom det kom ett oväder efter någon timme. Jäklar vad det regnade! och åskade, usch jag är rädd för åska, fast idag var det helt okej.

Nu är jag bara seg, för seg för mitt eget bästa. Måste verkligen iväg och handla lite, jag ska åka till Skärholmen, ska bara slå mig själv i huvudet med något hårt först, så jag vaknar ordentligt. Sen ska jag hem och sova lite.
Ikväll blir det Debban! åh så tervligt det ska bli. Jag ser fram emot det massor.

Det var kanske lika bra att det inte var sol idag, min kropp behöver nog vila lite från solen. Fast nu är det ju fint och jag är väldigt sugen på att dra till beachen, men idag blir det inget. Men då tänker jag "tänk om det här är sista soldagen? det kanske blir regn varje dag nu fram till 10/8" (då börjar jag jobba) då missar jag ju liksom den sista chansen till sol! Men vafan en dag till med sol måste det ju bli på en hel månad, mer än så tillochmed, eller? Annars kommer jag seriöst flytta till ett annat land.

Nä jag ska väl klä på mig och dra iväg nu, bara vila i soffan lite först...

Kebabrulle is da shit

Jag åkte och köpte mig en kebabrulle. Nu har jag ont i magen.
Varit duktig och städat på balkongen och så släppte jag ut missarna där! Båda sprang ut på en gång, men det var inte så långvarigt, dom gick in efter en kort stund. Jaha, där fick man för att man varit snäll...

Nu sitter jag och svettas, HUR ska jag kunna sova inatt? jag tror faan jag ska sova på balkongen inatt... det ska jag fasen göra. Gsus så skönt!

På måndag tror jag det blir, som jag drar ifrån Stockholm. Lite tråkigt men också skönt. Ser fram emot ett visst möte däruppe. Long time no see som det heter.
Så ska jag självklart träffa syster, systerson och systers sambo. Hänga lite med dom någon kväll och dricka lite vin kanske. Jävlar, medicinen, suck... det blir en väldigt vit sommar det här. Till skillnad från förra sommaren, då var det fest varje helg, minst. Mycket har förändrats sen dess. Vissa visade sig vara helt från vettet, och då orkar inte CathyP.

Imorrn kväll ska jag till Debban (om det inte regnar, då stannar jag hemma) med bästa Ava + flickvän och kanske någon mer, ser fram emot det sjukt mycket. Hoppas min rygg är lite bättre imorgon. Det blir ju självklart en nykter kväll, cola får det bli hela kvällen, men det gör inte så mycket. Irriterande bara att jag har hela kylen full med alkohol, undrar när jag ska dricka den? Pride kanske? Där har jag sjukllg beslutsångest också, biljett eller inte? Det får jag tänka på nu när jag är borta, Paraden är säker iallafall, vilket väder det än blir. Det är så sjukt roligt att gå i den! Världens adrenalinkick får man, och lyckorus. Lyckokänslor i miljoner. Helt underbart. Måste ordna en outfit först också. Förra året var vi ju Pilfs, i år blir det något annat hett.

Lycka. Kärlek. Fest. Aahh, fantastiskt.

Nä nu ska jag bädda på balkongen.

Sov gott.

Jordgubbar och grädde

Tjao.
Idag vaknade jag vid 9, gick upp och fixade lite mat och annat och drog till stranden. Inte så bra dag imorse, hade mer ont i ryggen igen, men sitta i en solstol går finfint. Shit jag trodde jag skulle dö där ett tag av värmeslag, Badade typ 6 gånger idag.
Skyndade mig hem sedan, hann precis duscha och diska lite så kom mamma och pappa förbi med jordgubbar och vattenmelon. Vi åt 2 Liter jordgubbar och sen åkte dom hem.


Nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta till middag? Jag har följande alternativ:

1. Köpa en kebabrulle nere vid centrum.
2. Cykla till Ica Maxi och handla massa och göra något smaskigt, typ tzatziki och något till.
3. Ta tuben till Skärholmen och handla där, göra något gott hemma sen.

Jag borde åka och handla, för om jag ska till stranden imorrn så har jag inget hemma att ta med mig, förutom en hel vattenmelon.
Men orkar jag? Måste diska också om jag ska laga något hemma.
Det mest lockande alternativet är ju att diska, sen köpa en kebabrulle. Så kan jag åka och handla imorgon bitti, tidigt. Jag vaknar ändå vid 8 för det är så varmt.
Så gör jag helt enkelt.

Nu jävlar har jag en solbränna så det heter duga! Överkroppen är helt ok, benen är som vanligt inte så himla solbrända, det tar ett tag att få bruna ben... Ryggen är bäst. Armarna också. Jag är mycket nöjd. Hoppas hoppas att det är fint på förmiddagen imorrn iallafall, så hinner jag bygga lite till.

Ska städa balkongen ikväll, började lite igår kväll redan. Katterna behöver få vara där på mornarna och kvällarna, lite kyla för dom. Men nu är det så äckligt på balkongen så jag kan inte låta dom kliva runt där. Ska sopa och dammsuga och slänga skräp, så blire fint.

Nä jag går väl och diskar lite då. Börjar blir riktigt hungrig.


första Juli

Näe, nu går jag och lägger mig igen. Här har jag suttit och väntat på solen men molnen vägrar ju försvinna. Faan.
Har iallafall gjort någonting vettigt idag. Tvättat. 
En fördel med detta väder iochförsig är ju att det blir skönare inomhus, ahh, äntligen lite luft liksom.

Får se om jag är pigg idag och ikväll, om jag orkar träffa Ava sent på Debban, jag hoppas det, behöver komma ut på krogen och se lite hetingar. Jag har blivit så jäkla bekväm och nöjd i mitt singelliv så jag orkar knappt gå ut, nä illa är det inte, ännu.

Jag vill sola!! Grrr...


Det var längesen jag hade sådant sug efter en solsemesterresa, jag villl så gärna dra iväg en vecka till Zakynthos i slutet på Aug/början på Sept. Men det kan jag glömma innan jag ens tänker tanken. Inte en chans att jag får ledigt en vecka då. Suck.
Detta är på Rhodos för nåt år sen. Åh jag vill vill vill...

pinsamt värre

Jag skäms.
Jag skäms över att jag slösade bort nästan 2 år på en människa som jag numer bara anser vara totalt patetisk.
Hur gick detta till?
Vad hände?
Jag skäms över at jag var tillsammans med en människa som sedan var typ tillsammans med en plastdocka. Inte ens en snygg plastdocka (om det nu finns sådana).
Jag vet, det är jävligt lågt och framför allt töntigt att prata om och älta sina ex "nya", men alltså jag kan inte låta bli, för jag skäms så fruktansvärt!
Vad i helvete såg jag hos en tjej som sedan var med denna extremt dåliga Linda Rosing-kopia? (hur det nu kan bli sämre än Linda?) uh, jag mår dåligt och äcklas något så fruktansvärt.
Det finns en bil som åker runt i Stockholm med en stor reklamskylt på taket med en naken tjej på, det är reklam för någon strippklubb eller liknande, den skylten pryds av denna uppblåsbara-Barbara-tjej, alltså inte hon jag var tillsammans med, utan den tjej jag blev "dumpad" för. Ja faktiskt, ungefär så var det. Det kan jag ärligt säga.
Classy att ha playboy symbolen tatuerad på muttan, hett, eller näe, det är ju bara så urbota korkat så man vet inte var man ska ta vägen.

Iallafall, hur kunde jag spendera all min tid på denna tjej? det är för mig idag helt obegripligt.
Det är det enda jag tänker på och funderar över, när jag tänker på de senaste 2 åren.

Hur gick det till?
Varför såg jag inte då, det jag ser nu?

Ibland kan man ju bli knäpp på sig själv alltså...

RSS 2.0