Here we go again.

TÄNK ATT...   vad trött jag blir på folk. Här tror man att börjar man umgås med folk som är i sin egen ålder lär man slippa all drama, men ack så fel man kan ha.

Okej, såhär. Väldigt svårt att förklara detta kort, skulle behöva en bok (som med mycket annat) för att få med allt. Testar en kort version.

En människa jag varit vän med ett tag, visade sig inte vara en sån bra vän överhuvudtaget.
Inte ett försök till att försöka rätta till det som hände, hade jag fått ett samtal och en förklaring + ursäkt, vilket jag tycker man kan ge om man nu är så bra vänner som denna person mer än en gång sa. Men nej, inte ett ord. Ja helt okej med mig då, jag säger återigen, folk som ljuger, får sig själva att framstå som bra, men visar sig vara den som gjort fel + fått sin partner att verka som ett rikspucko, dom klarar jag mig utan. 
SÅ, jag tänkte: fine, vi låter detta rinna ut i sanden, försvinna. jag är inte den som snackar en massa skit, så länge inte du försöker baktala mig när det är DU som gjort fel. 
Vi har en himla massa gemensamma "vänner", som jag hade, om jag velat, kunnat snacka SÅ förbannat mycket skit till om jag hade velat, eller varit en sådan person. Men nej, jag har varit tyst som en mus. 
Och så nu då, nu får jag höra av en av våra gemensamma vänner att personen i fråga har uttalat sig om att "jag inte mår så bra" Jag alltså, inte min såkallade vän. Ursäkta? Jag har inte utbytt ett ord med denna person på 2 månader, för att personen aldrig hörde av sig. Så på vilket sätt skulle hon nu kunna veta OM jag inte mår så bra?! Jag kan härmed meddela att det är en total osanning. Jag mår lika bra som jag alltid gjort, varken bättre eller sämre om jag ska vara helt ärlig. 
Poängen är ju, varför ens säga ett knyst om mig? Personen hade kunnat säga "jag har ingen aning, vi har inte pratat på ett tag, pga en sak jag inte vill prata om" eller helst sagt "pga att jag gjorde en dum grej" 
Men neej då, här är det återigen en människa som inte kan sätta sig själv i ett sämre ljus. 

Hur man ens VÅGAR uttala sig i detta läge? jag sitter inne på en jävla massa info som skulle kunna ge ett smärre helvete, men jag tänker inte bete mig som en fjortis och försöka få ned dig i skiten. Dvs, så tänkte jag hittills. Nu vete faan alltså. 

Detta är inget hot. Överhuvudtaget. Det är som det är bara. 

Och btw då, för alla som fått höra både det ena och det andra. Jag mår som sagt finfint.  

Morena


Detta är min sommarlåt i år. Videon är den sämsta video jag sett i hela mitt liv! Hahaha så värdelös!
Men låten! Högt ska den spelas, grym!

RSS 2.0