Valborg

Dagens: Veronica Maggio - välkommen in. Jag brukar inte gilla henne, tycker liksom att hon gör lite...tråkig musik, men först och främst ska hon ha all cred i världen för titeln på nya plattan;  Satan i gatan, Fuckin genialisk titel. Den här låten anywho är grym.


La belle et le bad boy

Eftersom jag inte valde någon dagens låt igår blir det två idag. Först ut är Mc Solaar - la belle et le bad boy, någon som vet vilken serie den spelades i, sista avsnittet om jag inte minns helt fel. Fantastisk. Låt nr två hörde jag för första gången häromdagen och tänkte: nej! Har hon förstört denna underbara låt. Men jag ändrade mig, himmel vilken bra version. September - kärlekens tunga. De där 80tals-syntharna är ljuvliga. Glad att den värsta smärtan från igår har lagt sig, efterdrygt en vecka utan någon större smärta kom den tillbaka igår och jag blev livrädd för att jag skulle behöva ringa in mig sjuk till jobbet, men är som sagt mycket bättre idag. Kag börjar lära mig vad jag ska och inte ska göra när jag blir sådär.

Soulmate

Dagens låt: Natasha Bedingfield - soulmate

omaka par

Ångrar mig. Eller ger ännu en låt idag: Organism 12 feat. Peshi - omaka par. Uppsala. Säger bara det. Aaaah...

omaka par

Ångrar mig. Eller ger ännu en låt idag: Organism 12 feat. Peshi - omaka par. Uppsala. Säger bara det. Aaaah...

110426

Dagens låt: Looptroop Rockers - on repeat

I'm not in love

Dagens låt,: crystal castles feat. Robert Smith - I'm not in love. Mitt 80-talshjärta bultar extra för den här. Så. Himla. Bra.

Påskdagen

Dagens låt: Sister Nancy - bam bam

Äggjulafton


Dagens låt. Tipsade mamma och pappa om denna igår och dom blev helt lyriska, och pappa ska föreslå den på musikmötet på hans jobb. Jag borde fan få lite pengar av SR så många låtar jag tipsat dom om...  eller ännu bättre såklart, de skulle kunna ge mig ett jobb :)
Låten anyways, Brittan igen då. Den här skiljer sig rätt rejält från resten av skivan, den är inte min favorit men den har något speciellt som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Sen låter den SJUKT mycket som en låt med Madonna men jag kan INTE komma på vilken låt! Jag blir galen! Hjälp mig någon?

the Tall friday


Dagens låt. SÅ förbannat bra. Jag gillar vanligtvis inte Daniel Adams-Ray, men detta är genialiskt! Ison & Fille konserten är spikad!
Love.

Juda-aa-aas

Dagens: Lady GaGa - Judas

Do it

Dagens: K-Young - Do it. SOM jag har letat efter denna. För typ 3 år sen hörde jag den här, en kompis hade en hände, men vi visste inte vem artisten var eller vad låten hette. Igår hittade jag den!

Tistak

Dagens: Kent - varje gång du möter min blick JÄVLAR vilka känslor det är i den låten.

Plastpåse/plastlåda

Såg nu att i inlägget om Cosmos står det att han ätit i sin plastpåse. Haha. Plastlåda ska det stå. Ny mobil med autokorrigering...  Plastlåda låter kanske lika konstigt det iochförsig, så ska nu förklara.
På Ikea säljer de stora förvaringslådor i plast. Denna är vit transparent. Om man ställer den uppochner på golvet, och har gjort ett ganska stort hål i sidan, så kan katten gå in där och äta. Saken är ju att Baggen inte får äta Cosmos mat, så hålet är gjort efter Cosmos, Baggen kommer inte igenom det, så därinne får Cosmos äta sin mumsmat ifred. Blev tipsad om denna lösning av Åsa som haft kattungar som fått äta i plastlådan för tjockis-morfar Pillo går på diet :)
Tricks va'?!

Dagens låt:
East 17 - house of love

BB

Alltså det här med Big Brother. Det är som en jävla drog. Jag tittade ju rätt mycket när jag var sjuk, typ varje dag. Sen började jag jobba och missade en hel delavsnitt vilket jag tyckte var skönt. Men de här söndagsfinalerna gör ju att man hålls kvar. Söndagkväll, inte ofta det går något mer passande än BB liksom. Och så är man där igen, i beroendet. Faan.
Jag förstår inte varför folk lägger sin röst på tråk-Madde, inte för fem öre förstår jag det.
Och Peter, villl du gifta dig med mig när du kommer ut? Jag är så kär så kär i dig så du skulle bara veta. Du är liksom the man of my dreams. På riktigt alltså, okej, förutom dina barn då...

Intelligent inlägg detta blev. Nu måste jag försöka sova. Sjukgymnastik kl8 imorrn bitti!

Cosmosen

Cosmos provsvar var helt perfekta. Tack gode gud eller nåt. Dock så undrar vi såklart varför han är så mager? Men länge han beter sig såhär och inte visar några symtom, är det liksom inte lönt att göra mer. Han ska däremot få tilläggsfoder, ska till veterinären och prata mat nån dag snart. Köpte nån burkmat som är värsta kaloribomben, som han fick igår. I sin plastpåse, där han inte velat äta förut. Men igår ville han, så maten måste varit mumsig. Baggen däremot var det ju synd om, han får ju absolut inte lägga på sig nåt kg, han är inte direkt tjock nu, men mer behövs inte iallafall. Så han fattade ingenting när Cosmos fick mumsmat men inte han, stackarn spann och gosade sönder mig... Cosmos slickade den där skålen ren! Tur det för maten var svindyr. Nu ska jag åka till skäris.

Dagens

Taio Cruz - she's like a star

Dagens

Dagens låt: LMFAO - party rock anthem.

Så. Himla. Bra.


Vad är grejen med den här killen egentligen? Varför gör han så fantastiska covers men typ inga egna låtar? Killen har ju liksom talang, utan tvekan, han är fan en stjärna. Men så....inget? Jag fattar inte.
Det här är fan det bästa jag hört och sett på jävligt länge.  

Tolfte april

Alltså, jag måste ge henne det. Brittan alltså, hon är förjävla snygg i den där videon. Och låten är grym. Jag dissade nog hennes nya lite VÄL mycket första gångerna jag hörde låtarna. Och nu, nu har hon och Rihanna gjort en remix av S & M, sjukt fab!

Dagen har bestått av telefonsamtal, telefonsamtal och åter telefonsamtal...  helt slut i huvudet nu. Positivt besked i det stora hela, men lite rörigt och jobbigt runtomkring, men men.

Nu blir det jobba 50% ett tag framöver också, på nåt helt annat ställe, det blir skoj! Inte för att jag inte vill tillbaka till mitt vanliga jobb, men lite svårt att köra halvtid där så...  Jag vill ju faktiskt inte vara sjukskriven, som en del ibland verkar tro, utan jag vill ju slippa ha ont och kunna jobba som vanligt!
Jag har inte gett upp hoppet...  

Dagens


Väntan

Jamen hej.
Så mycket jag inte vill skriva om så jag låter bli det.

Men jag har äntligen börjat jobba igen. Och i förrgår hittade jag Hollywood Undead's nya platta så hela dagen på jobbet igår lyssnade vi på den. De är vår gemensamma nämnare, och skivan är så jävla bra så fy!

Förra helgen var full. Bokstavligt talat. Herregud, jag och E körde all-in både fredag och lördag. Så sjukt roligt. Var på efterfest till 7 på söndagmorgon. När jag sedan vaknade kl12 trodde jag att jag var död. Allvarligt alltså. Jag har, med handen på hjärtat, inte mått så dåligt någonsin tror jag. Men det var definitivt värt det.
Igår var det AW och idag blir det utgång igen. Detta är vad jag behöver för tillfället.

Holly's nya platta är som sagt mitt musiktips. SÅ många bra låtar. Kärlek.
Annars längtar jag till Glasvegas nya på måndag. Vill ha den NU.

Hej då.

I can make you levitate if you let me

VÄrldens bästa låt just nu.

RSS 2.0