Karatefylla

Åååh. Håååh. Imorgon är det fredag, och vet ni vad? Jag planerar en karatefylla. Sjukt längesen jag var full och mer än en månad sen jag drack om jag inte minns fel. En fylla är vad jag behöver för tillfället.

Jobbade idag, första gången på typ en vecka. Jätteskönt var det, träffa massa folk igen, vara sysselsatt. Känna sig lite slut vid den här tiden på dygnet för att man faktiskt gjort något ansträngande under dagen.

Min tatuering dödar mig. Den kliar nåt så in i helvete. Jag vet inte vad jag ska göra! Jag blir galen snart alltså...  Någon som har tips på något man kan ha på tatueringen som gör så att det kliar mindre? Kör med Helosan nu. Snälla någon som har ett tips?!

Jag har fortfarande inte rökt, snusat eller använt nikotin på något annat sätt, imorgon fredag har det ju gått 2 veckor. 2 ganska smärtfria veckor, men idag, när jag kom till jobbet kände jag suget. Typ hela dagen på jobbet. Det är den vanan som är svårast att bryta.
Kaffe + cigg på morgonen. Det finns inte mycket som slår den grejen. Shit jag hade nästan kunnat döda för det imorse alltså. Men jag höll mig. Snäppet surare bara. Hehe.

Nu är jag sanslöst trött och ska krypa ner i sängen.

Natti natt

Jag vill att hon ska hata mig

Jag vill att hon ska hata mig. Det är den finaste komplimang jag kan få.

Ååh jag älskar henne, jag skrattar så jag har ont i magen när jag läser hennes blogg.
Som häromdagen när jag läste hennes samtal som hon hade med sin syster om barnet. Alltså jag dör. Jag vet seriöst ingen roligare människa.
Ibland kan hon gå lite över gränsen, men oftast är hon bara helt underbar.

http://www.finest.se/katrinSchulman

Katrin Zytomierska.

dienstag

Idag har varit en lång dag som ändå gick bra till slut.
All kärlek till min älskade Sanna som ställde upp för mig idag. Det betyder sanslöst mycket för mig!

Jag låg och slökollade på "Christine" på 5an, jag gillar den serien som attan, hon är så sjukt rolig. Iallafall så drack hon vin och jag fick världens sug efter rödvin. Så i helgen funderar jag på lite rötjut helt enkelt. Får se, vill inte riktigt planera än så länge vad jag ska göra i helgen, vi får se... tjejfest på frrdag, libra på lördag, + diverse andra aktiviteter...  vi får se som sagt.

Köpte en bok idag. Liam Norberg - insidan, jag såg en intervju med honom för några månader sedan där han pratade om boken och jag tänkte: den där ska jag köpa! sen har jag såklart glömt bort den... idag såg jag den när jag greppade Slash's biografi, och den fick det bli. Så nu ska jag lägga mig och börja läsa den, shit jag tyckte han var så snygg i Sökarna, jag var typ 13 år när den kom på bio, och vi var och såg den flera gånger.
Jag gillar sådana där böcker, en annan jag rekommenderar är ju Peter Rätz, fascinerande bok!



dagens (eller årets kanske) citat:

when you go to Disneyland, you dont spend your whole day in the rollercoaster!

Är lite ledsen för att jag ikväll skulle vara någonstans jag inte kunde vara. Hade verkligen varit skitkul, tror jag...

sommar och sol

Vet ni vad?
Jag har fortfarande inte rört någon form av nikotin, och nu har det gått över en vecka.
Jag är så jävla bäst. Jag är grym.
På riktigt alltså, inte bara för det här med rökningen, utan i allmänhet.
Jag är typ världens bästa, på alla sätt och vis, och då menar jag det inte på ett skrytsamt sätt, utan så är det bara, ett faktum liksom.

Nu ska jag kolla på resor till nästa år, här ska åkas på solsemester!

Hit vill jag helst åka, ungefär som paradiset.
Jag älskar Grekiska öar.
Detta är Zakynthos, vilket är det bästa stället jag varit på. Grekiska öarna passar mig perfekt!


Tatuerad




Alltså den är ju så snygg. Tyvärr inte färdig ännu...  Lotusblomman ska färgläggas och även alla små blad, och så ska vi lägga till lite mer. Men jag är sanslöst nöjd. Jag tyckte inte det gjorde så ont, det är fan värre att töja öronen, det håller jag fast vid... Det bränner och svider, men ont tycker jag inte att det gör. Nu satt jag ändå 2 timmar också. Så sjukt bra kille som gjorde den, sanslöst trevlig, snabb och bäst!
Ser fram emot min nästa session, så hela armen blir klar!


tisdag 091020

Tisdagen är slut och jag är fortfarande helt nikotinfri. Helt fantastiskt! Så stolt är jag, jag hoppas att detta är för alltid nu...

Stannade på vägen hem och köpte "present" till mina killar, nämligen kattgräs. Dom älskar det! Jättelängesen dom hade nåt nu så det var på tiden.

Jag gick in och handlade en del i Hornstull, åkte hem och slängde ihop en cheesecake som jag tyvärr inte kan äta ännu, eftersom den måste stå i frysen några timmar innan man ska äta den. Imorgon kommer den smaka helt fab! Köpte hallon som jag kan äta till, mumma!

Nu ska jag faktiskt sova, har en ansträngande dag framför mig imorgon så...

Gonattpuss på er mina vänner


söndag i sängen

Då har det gått mer än 48 timmar sen jag senast fick i mig någon form av nikotin.
Idag har det varit förvänansvärt "lätt" faktiskt. Igår däremot var jag rastlös och kände mig sjuk rent ut sagt, jag vet att det kan bli så. För snart 4 år sedan slutade jag faktiskt röka, lyckades i 2 månader, sen föll jag dit igen. Bad en kompis om en cigg på fredagen och tänkte "vafan en cigg på en fredag är ju helt okej" mm, visst, se hur det gick...   Ju längre tid det går nu helt utan nikotin, ju "räddare" blir jag för att ta en cigg igen, jag vet att jag kommer må skitilla och den kommer inte alls smaka bra. Det är det jag får pränta in i min hjärna när jag vill ha en cigg. Utmaningen blir ju imorrn på jobbet, shit jag är orolig, dessa rökpauser, som har varit min tid för mig själv. Får hitta på något annat, men vad?! Så mycket som händer denna vecka också, hade kanske "behövt" cigaretterna nu...   Jag ska fan kämpa på nu. Tänker lägga undan pengar och spara nu. Alla dessa ciggpengar som blir över. Känns lovely, kanske den där flytten kan bli av nästa sommar/höst? Vill ju även åka till London, och Zakynthos. Mycket kan jag göra föra ca 20000 kr, det är vad jag sparar på ett år.

Idag har jag varit sjukt seg, har sovit typ hela dagen. Till slut ryckte jag upp mig och cyklade iväg till Ica för att handla en hel del, vad händer? JO, när jag kommer fram inser jag att cykelnyckeln inte sitter på knippan, den ligger hemma...   Så jag cyklade hem tomhänt. Jaja, jag fick mig en cykeltur, det behövdes. Gick ner till kiorren och där hade dom potatismos, slängde snabbt ihop potatismos, gräddsås och gourmetbullar (vegetariska köttbullar) så himla gott blev det!! Så längesen jag åt det och så mumsigt det blev.

 

Nu ska jag ta igen en massa avsnitt av Gossip Girl som jag missat, eller det blir nog bara ett, måste sova sen, ska vara på jobbet tidigt imorgon igen. Herregud så mycket jag har att göra denna vecka, ojojoj, hur ska detta gå...


Livin' hell

Idag har jag och B varit i SKHLM och Kungens Kurva. Sprungit runt där och pillat och kollat på allt typ. Ikea var väl kanske inte en så jättebra ide en regnig lördag, ni skulle sett köerna i restaurangen...  självklart så åt vi lunch där. Faktum är att jag tror jag ätit mat på Ikea typ 5 ggr i hela mitt liv, om ens så många gånger. Maten var faktiskt jättegod. Sen tvingade jag B till Toys'R'Us där jag ville köpa Lego, men vafan det är ju lite dyrt...  och med tanke på min budget denna månad så nä...


Nu är jag hemma igen för en liten stund, ska strax bege mig in mot Söder för middag.

Just det, kanske det mest intressanta just nu, jag har inte rökt på 24 timmar ca.
Köpte nikotinplåster men har ännu inte använt något.
Detta med att sluta röka är ju sjukt.
Jag har en mormor som ligger döende pga rökning, men inte faan hjälper det, jag har fortsatt ändå, det enda som får mig att försöka lägga ner är att det kostar mig typ 50 spänn om dagen, vet ni hur mycket det blir i slutändan? gigantiskt mycket pengar!
En sak till som får mig att försöka sluta är, lyssna på det här, det är riktigt läskigt, jag har rökt i 17 år. 17 ÅR!
På riktigt så skäms jag för att säga det. Fy fan, det är äckligt.
Viljan till att sluta röka kommer jag nog aldrig få, det är det jag alltid trott, att en dag kommer jag vilja sluta röka, men jag har insett nu att så funkar det inte. Nu måste jag trotsa min vilja helt enkelt.


Så nu tillåter jag mig själv till att svulla järnet för det är "synd om mig". Jävlar vad här ska ätas, hela tiden, allt möjligt, allt jag är sugen på. För hur det än är, så är det bättre än att ta en cigg.
Jag kommer bli svinfet, men då får jag göra något åt det om ett tag när jag vant mig vid att inte röka, fan klarar jag att sluta röka, då klarar jag allt annat också. För detta är fan inte lätt någonstans.

Ett living hell kan jag säga att jag befinner mig i. Allmänt. Men ska det vara jobbigt, så ska det, därför ska jag sluta rökanu mitt i all annan skit.  

Det kostar att ligga på topp!

Lön på torsdag:

1. Tatueringen går på 3000-3500
2. Betala väskräkningen 450:-
3. Royksopp biljett 350:-
4. div andra räkningar xxx:-
5. Kattmat typ 500:-

Sen en massa andra utgifter. Låter det som jag kommer vara rik denna månad? Nä, precis, men vafan.
Som vi brukar säga: Det kostar att ligga på topp!

Just nu lyssnar jag på Darin - viva la vida, och sen en tjej som heter Carolina Wallin Perez - ingenting, en Kentcover, fabulous!

Nu ska jag äta mat och kolla på tv. Fan, trodde jag hade vegburgare hemma, så kommer jag hem och inser att så är inte fallet, snacka om besvikelse. Så det blir nåt annat istället.

Jag och B gjorde fantastiskt goda tacos igår, åt mig äckligt mätt, sen låg vi typ döda på madrassen och såg Oceans 13. Som jag älskar de där filmerna! Steven Soderbergh är grym. Sjukt snygga filmer och musiken i dom. Gilla gilla gilla.

Imorrn blir en riktigt fab kväll, Heroes och massa annat... 

Nu maaaat! 


Trust

Jag tål verkligen inte otrohet, och då inte bara när det kommer tilll mig själv, utan även i min närhet, folk runtomkring mig.
Jag dömer en person som är otrogen väldigt hårt, och tappar i princip allt för denne.
Även om det som sagt är ett kompispar där den ena är otrogen, och även om det är en väldigt nära vän till mig så spelar det liksom ingen roll, för jag anser att kan man svika personen man älskar och är tillsammans med så pass mycket, så kan man utan problem svika sina vänner också, och sådana vänner vill jag inte ha. Kanske låter egoistiskt, men det är inte riktigt så jag menar, jag vill inte se nära vänner sårade, och sitta där och veta anledningen men inte säga något, jag kan inte vara så "falsk".
Anledningen till detta är ju såklart vad jag själv gått igenom, jag vill inte att någon som jag känner och bryr mig om ska få uppleva samma sak eller liknande.
Så ni som känner mig, om ni tror att er partner är otrogen, om jag visste det så skulle jag berätta, först försöka få den personen själv att berätta, funkar inte det, då gör jag det själv.
Visst, jag är medveten om att det kanske inte är min grej egentligen att "lägga mig i" sådant, men jag kan omöjligt umgås med ett par där jag vet att den ena är/varit otrogen, det går totalt emot mina principer.
 
Jag är väldigt ärlig och lojal, och det har gjort att jag inte har en del människor kvar i mitt liv, av en eller annan anledning. Jag har sagt det förut, jag är hellre ensam än har ett gäng blockmongon som vänner.

Jag tror att detta också kan ha att göra med min familj/släkt, där det aldrig riktigt pratas om jobbiga saker, de sopas under mattan, och har alltid gjort.
Så vill och tänker inte jag leva mitt liv. Saker som inte är rätt måste man prata om, inte låtsas om att de inte existerar.

Är man i ett förhållande så kommer det alltid jobbiga saker, eller grejer man har olika åsikter om.
Men det är sunt, bråk hör till relationer, bara man kan lita på varandra, man får tycka olika och diskutera, utan att det behöver leda till att det tar slut, saker inom rimliga gränser då självklart.
Det är sådant man måste jobba på och sånt som stärker förhållandet.

Idag ska jag fixa lite här hemma, sen åka in till B och kanske dricka en kaffe, laga lite mat, kolla filmer och sen sova där. Vi ska in tidigt till jobbet imorrn och fixa en massa saker, och för att jag ska komma iväg tidigt så behöver jag någon som drar upp mig.
Hoppas vädret är fint imorgon bitti, så vi kan till jobbet, med en kaffe i handen.


SÅ snygg och het bild 

Nu ska jag kolla senaste Heroes, för det har jag glömt bort!

tidsfördriv

[ SENASTE ]
1. Kompis(ar) du träffade: B
2. Personen du pratade med: Mamma
3. Du fick SMS av: Ava
4. Du kramade: det var nog B

[ IDAG ]
5. Kläder: mysbrallor och hoodie
6. Bättre än igår: jag är ledig?

[ IMORGON ]
7. Är det: Ångestsöndag
8. Planer: Gå ut om vädret är fint.
9. Något tråkigt som händer imorgon: Hoppas inte det

[ FAVORIT ]
10. Nummer: 6
11. Färg: Beror på, gäller det kläder så är det nog svart
12. Årstid: Sommar!
13. Saknar du någon? ja
14. Humör för tillfället? Inte speciellt tiptop

[ FRÅGOR & SVAR ]
15. Det första du gjorde idag: kollade mobilen
16. Vad åt du sist? Stekt potatis och schnitzel
17. Vad irriterar du dig på? Fördomar, rasism, homofobi och annat dylikt
18. Tror du på distansförållanden? Nja
19. Vem tänker du på just nu? mamma som har kalas som jag inte kan vara med på
20. Tror du att personen tänker på dig med? Ja
21. Vart reste du sist? till mamma och pappa i somras
22. Vad gjorde du igår kväll? blev bjuden på middag, kollade idol och hängde
23. Liknar du din mamma eller pappa? inga kommentarer
24. Ler du ofta? Average skulle jag tro
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? svårt, kreativitet
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Absolut
27. I vems säng sov du i igår natt? På en madrass i skrapan
28. Vilken färg har din tröja? Grå

[ SORG ]
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut? ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? japp
31. Gråter du när du skadar dig? ibland

[ LYCKA ]
32. Är du en glad person? Average
33. Vad gör dig glad? mycket
34. Önskar du att du var lyckligare? jo kanske det
35. Är lycka överskattat? Nej
36. Kan musik göra dig glad? Musik är fantastiskt

[ KÄRLEK ]

37. Har någon annan än din familj sagt ”Jag älskar dig”? Ja
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? Ja
39. Har du en flick/pojkvän? nej
40. Är du nöjd med det? oftast
41. Är du kär? nej

[ HAT ]
41. Vem hatar du verkligen? ödslar inte så mycket energi på någon
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? haha jaa!
43. Är du en mobbare? nee
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Ja!
45. Har du blivit sviken någon gång? Alldeles för många gånger

[ SKOLAN ]
46. Gillar/gillade du skolan? Nja
47. Favoritämne? Språk
48. Värsta ämne? Idrott
49. Har du spytt i skolan nån gång? ja
50. Är/var skolmaten god? Nej jag åt aldrig i skolan

friday night in the skrapa

Jaha då var den här vackan och även fredagen slut.
Jobbade hela dagen. Sen styrde jag mot skrapan där jag fortfarande sitter, borde verkligen sova för jag är sjukt trött...
Vi har såklart kollat på idol. Erik och Tove eller "Scarlett" som jag kallar henne, borde ta hem hela skiten. Jag älskar Mariette, men hon är ingen idol ändå tyvärr, hon är för egen.
Men höjdpunkten var ju lätt början, Darin. Vilken jävla cover! Jag är inget Coldplay fan, aldrig varit, men han gjorde den helt fantastiskt. Grymt Darin!

Imorrn ska jag hem till mina små killar, sen blir jag nog bara hemma tror jag, inget party på mig för tillfället, är ganska så väldigt pank också, det kan ju ha med saken att göra...

jaja, ni som inte såg idol, Youtuba Darin viva la vida, så får ni höra nåt riktigt bra!

gonatt

never trust noone...

torsdag åttonde oktober

Inte mycket är underhållande för tillfället.
Ska dra till jobbet nu, känns sådär, B är inte där, varken idag eller imorrn. Hon är iväg på massa jobbigheter. Tänker på dig bästa B!

Hade lite planer för ikväll som blev inställda. Det blir nog bara åka hem och sova.

Finns en grej som hänger över mig nu som fyller varenda jävla tanke i min hjärna. Gsus. Ibland är man inte speciellt clever och får ta konsekvenserna. Men jobbigt är det ändå såklart.


Snart tatueringsdags...

Sådärja! Har idag varit och pratat med killen som ska tatuera mig och gjort en plan för hur den ska se ut. Så fint kommer det bli! Jag längtar! Men är också sjukt nervös, första gången jag kommer sitta i 3 timmar, har ju bara gjort mindre tatueringar tidigare som tagit typ 30 min. Nu kanske jag kommer tycka att det gör ont? Men skitsamma, jag kan nog stå ut. Sjukt trevlig kille också, skotte, så det blir till att snacka engelska hela tiden, kul!
Jag längtar och räknar ner nu...

Har mått jättekonstigt idag! Illamående och allmänt konstig, fysiskt alltså. Skumt, mår fortfarande så...hmm.
Ska gå och sova snart, tror jag har lite sömn att ta igen, och värre lär det ju bli emot helgen...


En bild ifrån middagen i torsdags, tyvärr sitter B emellan mig och KTH:aren, så hon syns inte här på bilden.. Detta var precis när vi fått in vår mat, jättegott var det!


sunsunsunsunday

"Your computer is infected"
Har kört igenom datan med virusprogram men fortfarande står det så. Jag kan inte mer än så, vad ska jag göra nu? Hur ska jag få bort detta? Gaah!

Detta har varit den slappaste helgen på mycket länge. Den enda ansträngningen jag gjort är väl att jag diskade den gigantiska disken igår, och resten idag... då kanske ni kan förstå hur mycket disk jag hade.
Jag förstår inte riktigt, hur är det möjligt att dra ner så mycket disk när man är en person?

Såg reprisen på Skavlan inatt, och på förmiddagen idag. Jag gillar det som fasen rent allmänt, riktigt intressant, man får lyssna på människor man inte hade en aning om att de ens fanns, och sen även de som man vet är stora på ett eller annat sätt.
I detta avsnitt var John Rendall med och berättade en fantstisk historia.
De flesta har sett Youtubeklippet "Christian the Lion". John är mannen som en dag på 60-talet köpte Christian på Harrods i London och sedan tog hand om honom. Alltså det fanns ingen hejd på mitt gråtande när han berättade allting. Så vackert, lyckligt men ändå sorgligt.
Tänk vilka människor det finns.

Dags för jobb imorgon, har en hel del att ta tag i så får se hur länge jag blir där. Ska vara chef nu i någon vecka då vår chef åker på semester. men det kommer gå finfint.

Nu är jag sjukt sugen på något gott, helst i matväg, men jag har liksom inget att bygga på. Åka och handla är inte ens att tänka på, det orkar jag inte nu, om jag hade haft körkort och bil hade jag lätt dragit iväg, men nu, näe. Så jag får nog nöja mig med pasta och färssås, inte för att det inte är gott, men lite tråkigt är det när jag egentligen vill ha något riktigt smarrigt.

Mot köket och diskbänken nu!


saucy saturday

Jag måste ta tag i min lägenhet, såhär får det inte se ut. Men jag hinner ju aldrig! Jag är borta hela dagar när jag jobbar, och sen när jag väl är ledig är städa och fixa det sista jag har lust med. Nu är berget av disk alldeles för stort. Jag har ingenting rent typ. Ska laga mat men innan måste jag som sagt diska. Ändå ligger jag bara här i soffan och kollar på tv och gör typ ingenting. Måste köpa mig lite självdisciplin gällande sådant här. Eller köpa en människa som fixar allt åt mig. Låter mer lockande måste jag säga.

I torsdags träffade jag bästa B och tog en kaffe, hängde lite i skrapan och gick sedan till Broder Tuck för att vara med på födelsedagsmiddag. Jättesmarrig pasta blev det till middag, vi var 10 personer varav jag var den enda som drack alkoholfritt, för jag skulle ju jobba dagen efter.
Jag är så jävla duktig och ansvarsfull ibland så jag blir nästan chockad av mig själv.
Iochmed att jag skulle upp och jobba kl8 så var jag tvungen att gå hem tidigt tyvärr, hade gärna hängt kvar hela kvällen men som sagt, ibland är jag vuxen, så jag åkte hem. Fick däremot sällskap på natten så sömn blev det inte mycket av.
Död kom jag till jobbet igår och var helt vrickad hela dagen, gjorde konstiga saker och kände mig febrig pga min sömnlöshet, men klarade mig igenom dagen trots detta.
Kollade Idol och somnade på sekunden det var slut.

Den här helgen ska jag spendera i min ensamhet. Behöver det nu. Varit så mycket folk ett tag nu. Ladda batterierna lite. Måste ta mig iväg och inhandla kattmat. Annars ska jag inte lämna min lägenhet.

Har fortfarande int ekolla tklart på säsong 1 av Heroes, så det ska jag göra, sen har jag hela säsong 2. Efter de blir det Mad Men, har ju hela säsong 2 där också att se.
Fullspäckad helg har jag alltså inplanerad.

Nä om jag skulle ta och sova lite nu kanske... ja så får det bli.

missing

Att sakna är nyttigt.
Men att sakna något som inte är ens eget, det är inte så hälsosamt och känns inte bra.
Idag saknar jag...


RSS 2.0