blaj blaj

hey hey hey...
Ja då ska jag tillbaka till jobbet imorrn då, inte för jag vet hur det ska gå till, känner mig låååångt ifrån frisk, tvärtom, inatt blev de inte mycket sömn, hostade sönder mig typ... är så "öm" i typ gommen och halsen, och så gör det såklart ont i öronen...näe det här är verkligen inte roligt nånstans, bläääääsch. Ska dessutom jobba sent imorrn och inventera och grejer, suck...får knapra alvedon så fixar det sig nog.
Jag har pressat egen jos i några dagar nu, apelsin- och citron jos, behövligt med vitaminer nu, speciellt eftersom jag knappt äter någon frukt heller. Måste börja med det, tycker typ bara om kiwi och plommon, och såklart nektariner, men dom finns ju inte nu tyvärr.
Apelsiner och clementiner klarar jag inte för "skinnet" alltså det vita lixom, fy fan, jag får kväljningar bara av att tänka på det. Banan är äckligt. Äpplen, då ska dom va gröna o lite sura, men då får jag ont i magen så det är ju inte heller bra. Vad finns det mer? Päron, ja om dom är saftiga och ganska mjuka. Kiwi är bäst, riktigt gott! det ska jag äta imorrn!

Så är jag lite deppig för jag vill ha mitt långa hår igen...ska göra nå kul m håret nästa lön iaf, lite olika slingor vill jag ha tror jag. Sagt det i flera år men det har aldrig blivit av tidigare, men nu så ska det fixas, hoppas jag.

Om två månader är det nyårsafton kom jag på. Undra vad man ska hitta på i år? Egentligen är jag ganska emot alla högtider, framför allt midsommar och nyår, det blir så stor grej av en vanlig kväll, helt onödigt, för oftast har man så höga förväntningar så allt blir bara paj till slut ändå...Skulle vilja sitta och käka middag typ några stycken bara, typ snacka och spela spel eller liknande. jaja det visar sig, det är ju ett tag kvar ändå.




Straight?
So is spaghetti until you heat it up!


Santa Claus

Jultomten ställer upp i valet om Usa:s president, haha, Thomas O'Connor ser ut som jultomten och bytte för nåt år sen namn till Santa Claus. Nu ställer han alltså upp i presidentvalet. Humor. Kan inte hela Usa bara rösta på honom, shit va hysteriskt kul det skulle vara.


Närå, Go Barack Obama! Det är allt jag har att säga om den saken.

Nu fryser jag så ja skakar, och är sanslöst trött verkligen. Vill sova i hundra år känns det som. Gaah!

nightie niht...

vinter

Nu vete fasen vad som händer alltså. Har en extrem längtan efter vintern, och snö! Jag har inte på många år velat ha vinter överhuvudtaget. Men nu har nånting hänt som sagt. Tänker tillbaka på alla snöfyllda vintrar från när jag var liten. Vill köpa en gigantisk übervarm vinterjacka, och byxor, Snowjoggings, mössa, vantar. Flytta upp till smällkalla Norrland och bara vara. Riktiga Norrland alltså, inte nå jäkla fjollställe, utan typ, Pite eller Lule eller liknande. Jag skulle behöva några månaders semester och sitta däruppe i lugnet. Kanske jag skulle stanna kvar, kanske skulle jag längta hysteriskt tillbaka till Stockholm, who knows...  Man vet ju inte förrän man provat, eller?
Shit undrar om det är en ordentlig ålderskris jag går igenom nu...på riktigt alltså. Känner mig så oförutsägbar på något sätt. Och förvirrad. Inte i mig själv, utan om saker runtomkring mig typ. Svårt att förklara, speciellt eftersom jag inte riktigt vet vad jag håller på med heller haha.
Äh, tar dagen som den kommer, får väl se var jag hamnar till slut. Har inga direkta band någonstans som håller mig fast. Vänner absolut, men man kan ju faktiskt ha vänner på avstånd också  =)


utanför min lägenhet förrförra vintern


sanslöst vackert




Well well...fortfarande sjuk. Blä. Men börjar iallafall kännas lite bättre nu. Inte den där vidriga smärtan i halsen längre.

Nu ska jag diska lite, sen laga mat. Tror det blir ostfyllda Tortellini med ostsås idag. Mums!

senare darlings...


höst

Är det bara jag eller händer detta fler människor? Jag får ett extremt behov av närhet nu på hösten. Jag vill verkligen inte vara sån. Vill kunna njuta till 100% av ensamheten och singellivet. Men det är så mörkt, kallt och tråkigt så det går lixom inte. Sen blir det ju iochförsig inte bättre av att jag är sjuk heller, då blir jag extra ynklig och i behov av närhet. Jag orkar inte gå ut på krogen och springa och hitta någon för en kväll hit och dit, Näe. Jag pallar inte det, det är inge roligt tycker jag.
Jag vill ha någon som jag blir riktigt kär i, som blir riktigt ordentligt kär i mig också. Som vill ligga i soffan eller sängen med mig. Kanske gå ut och gå, ta en öl eller två och sen åka hem till sängen igen. Som skickar mysiga mess hela tiden. Gaah! eller vill jag verkligen det? herregud, en mer snurrig människa än jag är nog faan omöjligt att hitta för tillfället.
Får alltid extrem åldersnoja på hösten och vintern också, Jag vill ju inte vara så gammal som jag är, skulle gärna stannat på typ 22 eller nåt. Det kommer så mycket press med åldern, familj, jobb, lägenhet, körkort, plugg, ansvar och blä och usch! Jag vill bara vara lixom, som när jag var 22, ingen förväntade sig något direkt av mig, mer än att jag skulle betala min egen hyra typ. Nu är allt annorlunda och jag orkar inte! Låt mig bara vara som jag är, jag kanske aldrig kommer ha en familj, troligen inte, om jag inte hittar någon som kan få mig på andra tankar gällande barn förstås.
Klart jag nånstans letar efter den där kärleken, den rätta, men finns det verkligen någon som är den rätta? har vi inte alla våra skavanker? kommer det någonsin kännas perfekt? kommer man någonsin sluta tänka: tänk om någon bättre kommer förbi om ett halvår eller liknande? det vete faan alltså...

Samlar krafter för att gå till affären och köpa lite apelsiner och en citron, ska pressa jos till mig själv, måste ha en vitaminkick nu. Det här funkar ju inte längre, nu har jag mått såhär i 5 dagar. Ingen förbättring, och ingen direkt försämring heller. Jo, hostan är värre nu...men har ju Cocillana (hur fan det nu stavas) och det är ju super medicinen nr 1
Tur som i helvete att jag har en data och mina katter. Annars skulle jag seriöst gå under.

måste springa nu...see u l8er

musique

Ill always think of you
Inside of my private thoughts
I can imagine you
Touching my private parts
With just the thought of you
I cant help but touch myself
Thats why I want you so bad
Just one night of
Moonlight, with you there beside me
All night, doin it again and again
You know I want you so bad
Baby, baby, baby, baby

Oooh I get so high
When Im around you baby
I can touch the sky
You make my temperature rise
Youre makin me high
Baby, baby, baby, baby

Cant get my mind off you
I think I might be obsessed
The very thought of you
Makes me want to get undressed
I wanna be with you
In spite of what my heart says
I guess I want you too bad
All I want is
Moonlights, with you there inside me
All night, doin it again and again
You know I want you so bad
Baby, baby, baby, baby

Oooh I get so high
When Im around you baby
I can touch the sky
You make my temperature rise, ooh girl
Youre makin me high
Baby, baby, baby, baby

I want to feel your heart and soul inside of me
Lets make a deal you roll, I lick
And we can go flying into ecstasy
Oh darlin you and me
Light my fire
Blow my flame
Take me, take me, take me away

http://www.youtube.com/watch?v=1T1g-H7hcco


Mad Men

Hello

Måndag igen, sjukskrev mig för idag, mår verkligen inte bra, min hals alltså, shit. Blev väckt av min chef 7.45 imorse, trots att jag blev lovad att inte behöva komma in till jobbet alls idag, så blev jag i stort sett tvungen, så jag fick tvinga upp mig, för att vara på jobbet i typ 2 timmar imorse. Tack tjejen som orsakade detta, snällt, verkligen...
Åkte hem bums när jag var klar. Legat i soffan och frusit och sovit hela dagen.

Jag såg på Kulturnyheterna för några veckor sedan, där det diskuterades om en Amerikansk serie som utspelar sig på Manhattan på 60-talet. Fick se några klipp, och fick även höra att den har samma skapare som "Sopranos". Verkade ju väldigt intressant, så idag har jag kört igenom 5 avsnitt. Jäklarns vilken bra serie! Snygg som fasen, skön musik och skön stämning. Nu är jag fast hehe. Vill bara se mer och mer. Och jag har ju all tid i världen nu när jag är hemma sjuk. Glass, Mad Men och min soffa, helt okej faktiskt. Även fast det skulle vara mysigt med sällskap ;)




Don Draper & hans Fru Betty

Tillbaka till avsnitt 6 nu!


killsnack

haha jag måste ju bara lägga upp den här oxå, hilarious...det var min favoritlåt på lekis. Kolla in slut-posen lixom, fränt!

http://www.youtube.com/watch?v=lDvxLx4trIc&feature=related

länken

Länken jag snackade om tidigare, här är den. Jag älskade det här när jag var liten. Tyckte hon sjöng jättefint, hehe. Jaja, nostalgi på högsta nivå iallafall.

http://www.youtube.com/watch?v=EGaklzWHDjI

...

Sjukt uttråkad, sitter hemma och mår bajs, jäkla förkylning...mina öron gör ont oxå. Äh, ska inte gnälla mer.
Håller på att fixa lite mat, insåg just att jag inte ätit på 24 timmar, eller ja, lite ostbågar åt jag idag på dagen, men ingen mat. Så nu ska här ätas veg burgare, mums!

Lägger upp lite bilder på världens bästa serie...






min drog

min hals är inte så mycket bättre idag tyvärr. jag sjöng lite singstar igår så jag får väl skylla mig lite själv antar jag.
haft lite nostalgi morgon idag, kollat på´klipp från gamla tv-serier jag såg när jag var liten. Toffelhjältarna, med Martyna som jag var lite smått kär i. Solstollarna, svenska sesam, dårfinkar och dönickar, ebba och didrik, bullen med klassliv, varuhuset och en hel del andra serier. Tv var så mycket bättre när man var liten. Barnprogrammen framför allt! Idag finns ju inte alls lika bra barnprogram ju. Sen så är det ganska frustrerande för det finns så många program man kommer ihåg lite av, men man vet inte vad det hette. Sånt kan göra mig galen!
Försöker länka till en grej, men det funkar inte, grr...får testa igen med det senare då.

Idag ska jag ligga i soffan och köra igenom Heroes från början. Jag har aldrig i hela mitt liv sett en så bra serie som Heroes! Sjukt spännande och totalt oförutsägbart. Den gör såna vändningar så man knappt hinner med. Nu i dom nya avsnitten i säsong 3 har dom hittat riktigt läskiga människor, jag blir nästan äcklad, men måste kolla ändå, för det är så satans grymt! Heroes är min drog. Jag klarar mig verkligen inte utan den serien alltså. Längesen något program fick mig så fast. Inte sen BH 90210 när jag gick i sjuan typ haha.
Ni som missat Heroes har gjort ett fettigt misstag kan jag lova.

nu ska här sovas lite till!

freaky friday

Faan! min hals dödar mig idag, blä. Varför ska jag alltid få så sjukt ont i halsen när jag blir sjuk? kunde jag inte bara få feber och vara lite förkyld istället? suck...jaja, klarade mig igenom 8 timmar på jobbet idag iallafall, mycket stolt! Nu blir det 2 dagars vila här framöver.

Giraffen och Göteborgskan ligger i soffan och småhånglar lite, A sjunger singstar ensam, haha, typiskt henne, tss...Jag sitter vid datan och äter lite ostbågar och sippar lite på en Likör 43 med mjölk, mums! Ska köra Gossip Girl race om ett tag. Sen blir det sängen!

hasta la vista chicas

I have a confession to make...

Kalla mig barnslig om ni vill...det skiter jag i.




Jag förstår inte riktigt varför jag är så besatt av My Little Pony. Jag hade kanske fattat om jag ville ha en massa när jag var liten, men aldrig fick någon. Men jag hade jättemånga! Och stall o saker.

Jag var väl inte direkt bortskämd när jag var liten, jag fick absolut inte allt jag ville ha och pekade på.
Men iochmed att min syster är så pass mycket äldre än jag (7 år äldre) så blev jag lite som ensambarn, min syster flyttade ganska tidigt och så. Så jag fick en hel del grejer på födelsedagar och i julkappar. Min absoluta favoritleksak, både då och nu när jag tänker tillbaka, är My Little Pony. Det kanske redan då var för den där fantastiskt fina regnbågen hehe. Dom är ju så fina!
Jag har fortfarande kvar alla mina söta Ponies. Jag sa till min mamma när hon skulle slänga massa gammalt skit, att du får slänga eller sälja vad du vill, jag skiter i Barbie och liknande, men rör du mina favoritleksaker, då blir jag tokig. Så hon sparade dom. Jag är lyckligast i världen för det idag.
Hade under ett tag dom i min bokhylla, då menar jag nu alltså, inte när jag var liten. Jag hade även en period för typ 3-4 år sen när jag var på många loppmarknader och letade efter vissa Ponies ifrån 80-talet, och köpte dom. Har även under perioder köpt dom "nya"  dom är ju inte lika fina som dom från 80-talet, men Hey, dom är ju trots allt My Little Ponies...Dom är så vackra!
Min favorit var "Surprise" hon var vit, med neongul man och svans, och hon har vingar också. Helt fantastiskt vacker!




Kolla va söta dom är! hur kan man inte älska dom? dom här små sötingarna har jag!

Jag vill resa tillbaka till typ 1986-1987. Och leva i My Little Pony världen igen.
Sånt är ju okej när man är liten.
Inte när man fyller 30 om mindre än ett år...men vafan,  det bjuder jag på.   

Kan man vara kär i leksaker? isåfall är jag kär i mina My Little Ponies.

http://www.youtube.com/watch?v=SOZLoWu4BHM&feature=related

rehab

http://www.youtube.com/watch?v=ejcKLpq923E


Baby, baby
When we first met
I never felt something so strong
You were like my lover
And my best friend
All wrapped into one
With a ribbon on it
And all of a sudden
you went and left
I didn't know how to follow
It's like a shock
That spun me around
And now my heart's dead
I feel so empty and hollow

And I'll never give myself to another
The way I gave it to you
Don't even recognize
The ways you hurt me
Do you?
It's gonna take a miracle to bring me back
And you're the one to blame

And now I feel like,
You're the reason
Why I'm thinking
I don't wanna smoke on
These cigarettes no more
I guess that's what I get
For wishful thinking
Should've never let you enter my door
Next time you wanna go on and leave
I should just let you go on and do it
Cause now I'm using like I bleed
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
It's like I checked into rehab
Baby you're my disease
I gotta check into rehab
'Cause baby you're my disease
I gotta check into rehab

Damn,
Ain't it crazy
When you're loveswept
You'll do anything
For the one you love
'Cause anytime
That you needed me
I'd be there
It's like
You were my favorite drug
The only problem is
That you was using me
In a different way
That I was using you
But now that I know
That it's not meant to be
You gotta go
I gotta wean myself off of you


lördag med Lauren

ciao

"personalfest" igår. Slutade inte riktigt som planerat, men inte en dålig kväll för det. 
Sov till klockan 14.00 idag, jävligt skönt! Käkat pizza, druckit Cola, slappat och kollat på "the Hills". Finns det någon bättre bakis-serie? nä precis...Jag älskar den där serien, och framför att Lauren. Hon e grym, riktigt jäkla vacker också. Hennes ögon är helt fantastiska! Jag har följt henne sen första säsongen av "Laguna Beach", egentligen ganska patetisk serie, om henne och hennes vänner i L.A, men sjukt underhållande, framför allt en dag som den här.
Dessutom en hel del heta tjejer att kolla på...


så jäkla snyggt omslagsfoto till Rolling Stone

Ska kolla in ett till avsnitt nu, och kanske sova lite mer...

going on friday...

I took a walk around the world
To ease my troubled mind
I left my body laying somewhere
In the sands of time
I watched the world float
To the dark side of the moon
I feel there is nothing I can do



sovtajm nu mina babes...


ännu mer ear candy

Tja...

Pimpat mitt andra öra idag, hade ju från början bara tänkt göra det högra, men idag blev det mitt vänstra. Ska komma ikapp det högra tänkte jag. Ska ju inte töja SÅ himla mycket alls. Har sagt 8, men man vet ju aldrig, sånt där kan ju ändras, kanske mer, kanske mindre, det visar sig...

Var o shoppade igår. Två par stövlar, för 534:- stört billigt. Det hittar man ju oftast inte ens ett par för jue. Hittade oxå lite annat smått och gott. Ska ju ut imorgon, var tvungen att ha en ny Outfit till dess. Vi är hur många som helst från jobbet som ska ut imorgon, så jäkla kul! Får se var vi hamnar allihopa, lite svårt att samsas om ett ställe, vi kommer säkert hamna på alla olika ställen till slut...Men men, huvudsaken är att vi alla träffas ett litet tag på samma ställe iallafall.
Det kommer bli en grym kväll, jag säger bara det...

Mina hörlurar pajade för några veckor sedan! Jag är en sån som älskar hög musik och mycket bas, annars låter jag hellre bli att lyssna, på riktigt alltså! Jag är ju sjukt beroende av musik dessutom, får typ panikattack om jag glömmer min iPod hemma lixom...Så gissa om jag dog när den vänstra "luren" knäcktes av, eller vad man ska säga. Jag har såna ganska stora helsvarta Sony lurar, haft dom i 3 år och dom är helt enkelt grymma! Konstigt att dom hållit så pass länge ändå, med tanke på hur jag förvarat dom i 3 års tid. Inte varit direkt försiktig. Anywho, i typ nåt år har jag suktat efter ett par Rosa Skulls lurar, men har tyckt det varit onödigt att köpa, eftersom jag varit så nöjd med mina. Men nu såg jag ju min chans, Skulls är ju så sjukt snygga!
 



 




 
Kolla in dom där lixom! Shit dom är verkligen galet snygga. Dom överst är ju jag, hihi... Men så fick jag testa min kompis Skulls, efter hon sagt att det inte är så bra ljud i dom, och mycket riktigt! Ljudet är inte ens i närheten av mina Sony, för mindre än halva priset. Fattar ni hur frustrerad jag blev?! Jag vill ju så gärna och har velat så länge, ha dom där astuffa lurarna. Men jag kan ju omöjligt köpa dom fast ljudet suger, så jag köpte exakt likadana som jag hade innan. Och satan vilket ljud det är i dom alltså, inget slår mina svarta Sony till slut ändå alltså...


I love them



Nu till en låt som är så jävla bra!
Tyvärr så är videon inte lika bra, tycker jag, men men...lyssna, om ni inte redan hört den. Å andra sidan så kan man höra den tusen gånger, den är fortfarande grym!


http://www.youtube.com/watch?v=HHhhcKxflMY


bajs bajs





 


sick and tired

Ännu en helg till ända.

Igår blev jag klippt, jättefint! men tyvärr önskar jag att jag hade långt hår. Fy vad jag vill det nu. Långt och blont. Det är mitt projekt för tillfället.
Lite konstig lördagkväll, men väldigt trevlig och mysig.

Idag var det jobb igen, men inte mycket att göra, så gick hem 2 timmar tidigare än planerat. Var/är så sjukt trött, inte mycket sömn har det blivit denna helg heller, suck...när ska jag börja gå och lägga mig tidigt?

Har ett störningsmoment på hjärnan för tillfället. Vill bara få det ur världen, Nu.

Näe nu ska jag surfa runt och kolla lite jackor, ska köpa mig en ordentligt varm vinterjacka, som jag ska ha i flera år, så måste kolla utbudet.

Nu vill jag bara att det ska bli fredag!! Kul som faan kommer det bli!


 

I feel so untouched
And I want you so much
That I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
I've gone crazy from the moment I met you


15 år senare...

Vilken fredagkväll! ojojoj...För första gången sen jag var 15 så blev jag riktigt dålig på fyllan. Sanslöst. Förstår inte riktigt varför heller, jag har druckit betydligt större mängder än igår kväll, men nånting var ju tydligen fel. Haha, stackars Giraffen som fick ta hand om mig, gnällig och ynklig som fan. Och stackars A som fick "nöjet" att ha en däckad Korven sovandes i sin säng. Herregud va orutinerad man kan vara ibland. Men som sagt, det händer inte ofta, det händer i princip aldrig.
Men innan det gick illa var det kul! frestarn & jag på fest, det ni, haha.
Idag mår jag ju mindre bra kan jag ju erkänna...skakig och helt tom i magen, lite rädd för att äta nåt, men nu ska jag strax pallra mig iväg för att köpa nåt att äta ändå. Sen ska jag bli klippt, wiiee!

Imorgon är det jobb som gäller igen, ska bli kul! värsta gänget så det blir toppen!

Den här låten nedanför, har sjukt bra intro...och är även jävligt bra

http://www.youtube.com/watch?v=4NLs3odG2Kc

ear candy

You've got magic inside your finger tips
its leaking out all over my skin
everytime that I get close to you
your makin me weak with the way you
look through those eyes

And all I see is your face
all I need is your touch
wake me up with your lips
come at me from up above
oh I need you

I remember the way that you move
your dancin easily through my dreams
its hittin me harder and harder with all your smiles
you are crazy gentle in the way you kiss

All I see is your face
all I need is your touch
wake me up with your lips
come at me from up above

Oh baby i need you
to see me, the way I see you
lovely, wide awake in
the middle of my dreams

And all I see is your face
all I need is your touch
wake me up with your lips
come at me from up above

All I see is your face
all I need is your touch
wake me up with your lips
come at me from up above
ahhhhhh, I ..... I need you


http://www.youtube.com/watch?v=Hzg0dowHgsM&feature=related



eye candy

http://video.yahoo.com/watch/1188759/4243973



moral? ja tack

Jamen hallå. Några dagar har passerat och inte mycket har hänt.
Jag har iallafall fått blekta slingor i mitt hår. Mycket nöjd. Bara det att håret blir ju förjävligt efter man blekt slingor! Så jävla risigt lixom. Måste ju dränka det i balsam för att det inte ska bli ett enda stort fågelbo typ. Och jag hatar att borsta mitt hår överhuvudtaget. Jag gör det typ aldrig. Det gör ont. Usch. Det är tråkigt också. Så ska jag bli klippt på lördag också! wiiiieee! Inte mycket dock, har bestämt mig för att spara ut mitt hår igen. Jag hade min period med kort hår nu under våren och sommaren.

Träffade Bullen & Giraffen idag. Det var mycket roligt. Vi hängde på donken som 3 fjortisar gör ungefär, haha. Sen ville jag göra något roligt. Typ dricka alkohol och bli full, men jag har tydligen pensionärer till kompisar så dom åkte hem och sov! Inte någon annan hittade jag heller som ville hitta på något skoj. Faan också. Så jag blev tvungen att åka hem, och nu sitter jag alltså här. Ska nog gå och sova snart jag med...shit igår somnade jag klockan sex typ, och vaknade klockan sex imorse, inte dåligt! Men är lika trött ändå.
Rolig dag på jobbet idag igen. Jag älskar mina kära arbetskamrater. Ni är så roliga! Ser faktiskt fram emot att jobba på söndag igen, Gsus, jag vet, jag håller på att bli totally crazy tror jag...

Nu till en annan sak. Jag börjar seriöst fundera över min moral. I vissa lägen har jag typ för lite moral, medan i andra lägen har jag sjukt mycket moral. Och det känns som min moral prioriterar helt fel saker ibland? virrigt nu. Jag måste sluta bry mig så mycket om vad andra människor gör och inte gör. Inte för att jag bryr mig så mycket egentligen. Är bara nyfiken. Men det är inte bara en fördel tyvärr, utan även en stor nackdel, ibland.
Nä jag har bestämt mig, jag ska bli känslokall, egoistisk och en riktig jävla subba. "som att du inte redan är det?" tänker nog en hel del. Men vänta ni, så ska ni få se på Subba...It ain't over ´til the fat lady sings som det heter...

Förresten, det har visst hänt en del saker. Jag hade ett långt samtal häromdagen, är oerhört lättad efter det. Känns som en tung sten är borta. De senaste dagarna har varit så mycket lättare. Jag behövde tid. Kanske inte så lång tid egentligen, trots allt. Men nu känns det som jag har tagit den tid jag behöver. Jag hoppas det. Jag hoppas det bara går framåt nu. Jag vill det. Jag tänker följa mitt hjärta, jag tror på det. Kämpar ganska mycket för tillfället med om jag ska hålla fast vid principer eller inte. I det här fallet så känns det bara löjligt. Det finns nog en hel del människor som tycker jag är helt jävla fucked up som tar det här steget, men tyck det då. Jag har de senaste dagarna fått höra att jag är stark, som står fast vid vad jag tycker och tänker. Och det är jag. En del av mitt liv under en period, en stor del av mitt liv trots allt, kan jag inte bara låta försvinna. Jag har med lite tid insett det. Hur mycket jag än vill att det inte ska vara så, men nu är det så.
Go ahead, judge me if you want to...dom som inte står vid min sida av mina beslut, respekterar mig inte.
Du betyder massor för mig. Jag kan inte säga något annat.



sometimes we fall in love.
sometimes for real, other times with illusions. sometimes we fall in love with the idea of being in love. and then other times we think we fall in love, but reality is - we don't, we just want to or perhaps even wish to.

someone once told me that just because you once met someone really special doesn't mean you won't ever meet someone that special again - which, in all honesty, is quite true.

all that said. feelings are treacherous. they betray you and they wear you down. make you feel broken and lost. so i shield myself the best i can. rarely let anyone close. they think they're close, but they don't really know. think they got me all figured out. "oh, i will heal you," they tell themselves. but no, they won't. they can't, because i cannot be healed i feel.

but then there are the few ones who crawl in under your skin when you least expect it. the ones you cannot turn from or even blink away from. and when they catch you, life as you know it... is over.

it's over.



 


GBKA


Korven, Bullen & Giraffen, tyvärr saknas Apan på bilden.

Saknar er mina bästa!

Födelsedag Big Time

Idag fyller väärldens bästa tjej år! Dessutom förlovade hon sig igår, och ska bli mamma i April. Jag är så glad för hennes skull! Världens bästa Titti <3 så synd att jag inte kunde vara hos henne idag bara. Grattis hjärtat!
Även min älskade systerson fyller år idag. Lillungen blir stor, och fort går det...

Jag har jobbat idag med. Hann sitta ner i 5 minuter på hela dagen typ. Shit alltså. Hela världen kom till centralen kl.13.00 idag. Så skulle jag gå och äta lunch, men då kom om möjligt ännu mer folk så det var ju bara att skita i lunch då. Men roligt var det! som fan! Teamwork på högsta nivå.

Nu ska jag sova. Klockan ringer 04.15 imorrn bitti... Sen ska jag bli blond!!! Finally.



You thought we'd be fine
all these years gone by
now your askin me to listen
well then tell me bout everything
no lies we're loosin time

Cause this is a battle
and its your final last call
it was a trial, you made a mistake, we know
but why arent you sorry, why arent you sorry, why?
this can be better, you used to be happy, try!

You've got them on your side
and they wont change their minds
now its over
and im feelin like we've missed out on everything
i just hope its worth the fight

Cause this is a battle
and its your final last call, Why'd you have to let it go
it was a trial, you made a mistake, we know, cant you see you hurt me soo
but why arent you sorry, why arent you sorry, why?
things could be better, you can be happy, try!

Cause this is a battle
and its your final last call....
it was a trial, you made a mistake, we know cant you see you hurt me so
but why arent you sorry, why arent you sorry, why?
this can be better, we can be happy, try!

This is a battle and its your final last call



yees

hett hetare hetast.



gonatt

hett

Jag är fan helt tom i skallen, 9,5 timmes jobb idag. Skulle tränat efter jobbet, men jag har nog fan sprungit typ en mil på jobbet så jag orkade inte. Men rolig dag dock.
Nu måste det hända något i mitt liv snart. Det börjar bli smått långtråkigt. Måste göra nån sorts förändring.

Just nu finns det typ bara en sak jag vill göra. Men nä.


Gsus...kan det bli hetare? finns det några hetare? näe. shit. ge mig.

Dilemma?

Förstår inte var alla dessa känslor kommer ifrån nu. Antar att jag får ta detta. I perioder. Små saker som påminner mig ibland. Allt kommer tillbaka. Skillnaden nu är att nu kommer inte bara det dåliga, utan även annat. Min ilska har dämpats tror jag. Inte helt, men ganska mycket. Det förvirrar mig. Nu känner jag lite som att jag skulle kunna ha kontakt. Men jag vill inte, av princip. Ska jag verkligen bara strunta i hur mycket hon sårade mig och förstörde mig? och allt ska vara "som vanligt" igen? Precis som jag gjorde under hela "förhållandet". Jag vet inte, Dilemma. Känner lixom att jag nu inte har några större problem att vara i samma rum som henne. Jag bryr mig helt enkelt inte längre. Det är väl för att jag helt gått vidare nu. Gått vidare på det sättet att jag inte längre gråter och har den där hemska magkänslan, att jag kan prata om allt utan att bryta ihop. Men allting finns fortfarande kvar. Det kommer det nog alltid göra. Förlåta kan man kanske göra, inte jag i det här fallet dock, men glömma, det gör man aldrig. Inte jag iallafall. Jag är en sån, har du väl sårat mig en gång, då har jag väldigt svårt att ha dig kvar i mitt liv sen. Jag har "rensat" en del bland folk i min närhet genom åren. Dom jag vill hålla kontakten med, dom försöker jag hålla kontakt med.
Nu handlar inte detta om en gammal vän...utan en tjej som under en period betydde väldigt mycket för mig. Som jag älskade. För första gången på riktigt i mitt liv var jag ordentligt kär. Men jag var bara en lek för henne, ett spel. Det hon gjorde mot mig, det är helt sinnessjukt, sånt man ser i dåliga filmer typ.
men men. Nu har det gått lite tid, och som sagt så har jag kommit långt. Inte tillräckligt långt kanske, men I'm on my way...

texten nedanför passar så sjukt bra in på allt som hände för några månader sen...



How about a round of applause
A standing ovation

You look so dumb right now
Standing outside my house
Trying to apologize
You're so ugly when you cry
Please, just cut it out

Don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

Grab your clothes and get gone
You better hurry up before the sprinklers come on
Talkin' about, girl, I love you, you're the one
This just looks like the re-run
Please, what else is on

And don't tell me you're sorry cuz you're not
Baby when I know you're only sorry you got caught
But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

And the award for the best liar goes to you
For making me believe that you could be
Faithful to me
lets here your speech

How about a round of applause
A standing ovation

But you put on quite a show
You really had me going
But now it's time to go
Curtain's finally closing
That was quite a show
Very entertaining
But it's over now
Go on and take a bow

But it's over now


Nu ska jag sova. Natti Natt










några kg hit eller dit

Så sjukt sugen på något gott att äta. Ostbågar tex! Jag som var beroende av dom jävlarna för ett tag sedan, nu har jag inte ätit det på jättelänge. Kommer inte ens ihåg sist. Ja på nån fest säkert, men jag som brukade trycka i mig en påse minst 4 kvällar i veckan! Stört. Äter inget godis alls längre, eller snax. Å andra sidan lever jag på skitmat, så blir det när man jobbar med snabbmat, smörgåsar, sallader och dylikt. Mina måltider på jobbet brukar bestå av: kanske nån macka till frukost, men kaffe iallafall, typ3 pizzaslices, pommes med guacamole (mmm) detta kan eventuellt varieras med hamburgare eller typ tunnbrödsrulle. Bra mat eller hur? tur jag inte sitter stilla på ett kontor hela dagarna, skulle väga typ 150 kg isåfall. Grejen är att jag bryr mig inte om min vikt speciellt mycket, jag vet iochförsig att jag har ganska "tur" som inte är större än vad jag är, med tanke på vad jag äter och att jag inte rör mig (förutom på jobbet). Jag mår inte bra om jag inte får äta vad jag vill! Då skulle jag bli helt knäckt tror jag. Kollade lite på "du är vad du äter" ikväll, fy fan vad äckligt det är att få se all mat man ätit under en vecka på ett bord sådär. Man vill ju bara gå och spy i ett hörn ju. Alltså jag tycker det är ganska överskattat med dieter och liknande. Men som sagt, hade jag vägt 150 kg och mått dåligt hade jag nog inte tyckt så antar jag.
Jag lyckades faktiskt för ett antal år sedan gå ner ca 20kg, trots att jag levde på endast Burger King och Max typ. Det ni. Jag vägde alltså lite över 80 kg. Detta var för typ 8-9 år sen. Jag hade haft ett förhållande i 2 år. Inte gjort ett skit! bara typ hängt runt och inte rört mig. Så tog det slut, jag började jobba och allt rasade av mig. Eller inte allt, innan var jag för liten och tanig. Men det mesta.
Hursomhelst, det jag ville typ med det hela (fan vad jag babblar) är att jag är ändå nöjd med mig själv, trots några kilos övervikt. Jag orkar verkligen inte bry mig, visst finns det dagar jag kan tycka att det finns lite väl mycket att ta i, men då blir jag bara arg på mig själv för att jag är en tönt. Orka vara tråkig och bara tjata om att äta rätt och inte vad man vill, suck...sånt blir jag bara less på. Jag älskar att äta sånt jag tycker är gott helt enkelt, och har inte en tanke på att lägga av med det.

Nu tillbaka till min chokladboll och gammal nostalgi musik. Vad faan skulle jag göra utan musik? antagligen dö.


haunted

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images

You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick

I never wanted to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
I should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images

And when you left you kissed my lips
You told me you'd never ever forget these images, no

I never wanted to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
I should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine
Did I make it that easy
To walk right in and out of my life?


linds + sam

Lindsay Lohan har alltid varit en favorit. Hon är sjukt snygg verkligen. Sen har hon huvudrollen i en av mina favoritfilmer "Mean Girls" så jävla grym film. Annras har hon väl inte direkt gjort nån höjdarrulle. Bara såna tramsfilmer som "freaky friday", "herbie - fully loaded"(tror den heter så) och sen den där hon spelar ett fan till nån artist som hon är besatt av. Usch, riktigt dåliga filmer. Men hon har gjort bra låtar också, faktiskt. Ja, jag har som sagt gillat henne ett tag. Och nu! har hon gått och blivit tillsammans med Samantha Ronson! typ en av dom coolaste brudarna. Shit vad dom är snygga och häftiga ihop. Hoppas dom håller ett tag, men det verkar väl tveksamt iochförsig. Anywho. Dom är grymma ihop!

Kolla in babesen lixom!


Jag ska också hitta en assnygg grym tjej. Sen nån gång. Nu orkar jag inte. Det här året har varit tillräckligt förjävligt förhållandemässigt. Jag älskar att vara singel, jag vill verkligen inte ha någon jag måste ta hänsyn till, för tillfället. Jag vill bara vara jag ett tag nu. Göra vad jag vill, när jag vill, hur jag vill. Sen kan det vara förjävla tråkigt att vara singel ibland också. När man bara vill ligga i soffan och vara nära någon. Eller en hel dag i sängen med en het tjej...

Åter till Gossip Girl nu...

britney vs christina analys

Yes, då har dom gjort det igen, brudarna. Släppt en varsin låt ungefär samtidigt, Planerar dom sånt fortfarande? Herregud, det känns ju lite som dom inte riktigt spelar i samma liga längre. Eller? Jag menar, den ena åker in och ut på hem o droger allt typ,  scandal efter scandal kör Brittan på. Christina har ju blivit värsta seriös och skaffat barn o grejer, visserligen har ju Britney också barn, men, hrm, vet inte om hon riktigt tänkte efter innan hon bestämde sig för att bli mamma...tråkigt att Britney blivit sån WT, hon var ju grym ett tag. Alltså hon gör ju fortfarande musik som säljer, men för övrigt. Jag var och såg henne i Globen 2004, jag och min mamma =0)  (har även sett Westlife med min kära mor, grejen är, det är hon som velat se dom, på riktigt) Nu låter det kanske som jag är ett jätte Fan av Britney, så är icke fallet. Hon gör grym frestarmusik (hehe) och hon var faktiskt riktigt rolig också, tills hon träffade KFed, han smittade henne ordentligt med WT bakterien.
Men shit vad mycket Britney snack det blev nu, Gomorron lixom, var i helvete kom allt detta ifrån såhär tidigt? nyvaken och spottar ur mig sånt här haha. Det kan vara det viktigaste samtalsämnet idag jue...
Hursomhelst är bådas nya låtar grymma, frestarlåtar!

Ledig idag! Fiii Faan va skönt! slappa och glo på serier och äta. och sova, bara vara hemma och ta det lugnt. Med mina älskade lurvar.
Vaknade av ett erbjudande om att få mitt hår stylat eller nåt. Men lite mer extremt än vad jag har lust med för tillfället, så jag tackade nej. Väntar på att bli slingad nu istället.


haha kolla in knasbollarna. kärlek lixom.




Wanted

Men hallå!! Vem är det som smyger in i min lägenhet och tar mina kläder? Nu är 2 av mina typ favvotröjor spårlöst försvunna... Whoever took it, give it back!
Nej men alltså skumt som faan är det ju. Har verkligen rensat mina garderober, och ingenstans finns dom. Tråkigt också. En av dom var faktiskt ett minne. Som jag gärna ville ha kvar forever.

Jag vill vinna en jäkla massa pengar. Om jag gjorde det skulle jag...

1. Tatuera mig! och det är inte bara en, utan typ 10 stycken...
2. Köpa en ordentlig vinterjacka. Som jag aldrig behöver frysa i. Sett en perfekt Peak. Vill ha!
3. Köpa en lägenhet såklart. En fin liten tvåa i en södernärförort till mitt älskade Stockholm.
4. Betala tillbaka skulder...till typ föräldrar. Som aldrig blir av nu lixom. Jag har ju roligare saker att lägga min lilla lön på.
5. Åka till ett varmt och soligt land! Till Grekland! fast det är ju inte så varmt där på vintern...och jag vill inte flyga längre typ.
6. Åka till Yasuragi! Det kan va det bästa jag gjort någon gång. Grymt! och jag tycker inte ens om massage kan jag      tillägga...
7. Köpa en jäkla massa nya kläder och skor. Me like!
Jag skulle kunna göra den här listan hur lång som helst, men det blir ju lite tråkigt kanske. Så jag stannar där.


 En av mina befintliga tatueringar.

Oh! Ni måste gå in på youtube och söka på Lars Brundin och kolla på alla klipp med honom, Hahaha. Helt stört verkligen. Fan vad jag saknar Killinggänget och deras grejer alltså. Och Hassan! hilarious!

over and out


wacko wednesday

En blogg är en blogg, en sida på nätet du kan läsa om du vill, när du vill. Det är inget papper någon trycker upp i ditt ansikte och tvingar dig att läsa! Är du inte intresserad? fine, då kan du ju besöka någon annan mer intressant sida eller nåt. Eller gå ut och spela fotboll... Orka gnälla över folk som bloggar. Det är upp till var och en, precis som det är upp till var och en att läsa skiten. Det finns en hel del som bloggar för uppmärksamheten, som gärna skriker ut det över hela världen: Läs min blogg! sen finns även en del som skriver för sin egen skull. Typ istället för dagbok eller liknande.
At the end of the day... Om du tycker det är så jävla tråkigt, meningslöst och intetsägande, gör något vettigare då. Nobody makes you do it. Jag har också åsikter om vissa människor som skriver bajs och inte kan stava och jag vet inte allt vad. Klart det är upp till var och en att ha sin åsikt också om blogging. Så länge det finns ironi och humor så är det hilarious tycker jag.

Nu har jag iallafall jobbat halva min helvetesvecka. Blev kvar på jobbet till tolv inatt, tog taxi hem sen. Alltså, finns det något skönare än att åka taxi??? jag tror fan inte det... Ah! jag önskar jag var miljonär eller mer så jag kunde ha min egen privata chaufför, dygnet runt. Fy Faan va Najs det skulle vara!
Anywho, planen var att jag skulle få gå hem tidigt idag och sova och typ dö, men NoNo. Jag blev kvar hela dan... Men imorrn är jag ledig och ska sova! hela dagen! shit jag har sömn sen typ 2 månader tillbaka att ta igen. Man kan inte göra så va? Jag är lixom så trött ibland på dagarna att jag känner mig svimfärdig och får yrselattacker. Det är inte bra förstår jag. Jag måste börja lägga mig i tid på kvällarna helt enkelt. Till saken hör ju också att jag har ett jobb där jag står, går eller springer typ 9 timmar om dagen. Bara det blir man ju helt slut av. Men för det mesta är det kul som fan.

Nu en dusch och sen hittar jag väl på något annat som håller mig vaken antar jag...


 
Did I make it that easy
To walk right in and out of my life?






 



 


RSS 2.0