BieberCash

Lyssna på låten efter han skojat klart. Herregud vilken röst. Undra när jag ska sluta tjata om den här killen? Hmm. Aldrig kanske.

100331

Mitt braiga humör håller i sig. Nästan all snö är ju borta!
Och så hade jag en bra dag på jobbet, som alltid. Och imorrn ska vi ut och dricka öl allihopa, eller jag dricker ju inte öl men alkohol. Dock blir det inte mycket, för jag börjar 8 på fredag :(

Läste i dagens city att det nu är trendigt att amma öppet överallt. Hur fan kan det vara trendigt? Personligen tycker jag att det är äckligt. Eller det beror kanske lite på var man ammar, och så beror det på hur gammal ungen är. Är det en liten bebis så kanske det är ok, om man lägger en filt över typ. INTE ÖPPET I RESTAURANGER. Jag mår illa! Äckligt är det om ungen är gammal också. Så tycker jag.

Nä nu blir det lite J.B innan jag ska sova.


100330 tisdag

Saker jag inte gjort idag:

1. Dammsugit
2. Torkat golv
3. Storstädat toaletten
4. Skurat spis och köksluckor
5. Tvättat


Saker jag gjort idag:

1. Sovit
2. Hängt vid datan
3. Ätit chirre
4. Sovit lite mer
5. Missat tvättiden
6. handlat och lagat mat
7. Ätit mat
8. Diskat
9. Hängt vid datorn, blivit ett J.B fan utan dess like.

IDIOT jag är. Hur fan kan man missa en tvättid kl14 för att man sover och inte hör alarmet?! Ingen katastrof, jag har rena kläder ändå, men vafan! Sov dessutom i 4 timmar!! så städa blev det inte heller som sagt... Får helt enkelt göra det efter jobbet i veckan, för på söndag måste det vara fint när mitt besök kommer hit.
Nu måste jag gå och försöka sova, ska upp snart...

Nightie night.

Lyckopiller

I min lilla vinterdepression var detta precis vad jag behövde, längesen jag blev på så förbannat bra humör av musik. Den här killen är rena rama lyckopillret för mig! Sötaste ungen i världen. Shit 60 milj views?! Snacka om att Usher hittat ett guldkorn... Ligger fortfarande i sängen, idag ska jag städa, tvätta och diska så jag vill helst inte gå upp... Lite mer av J.B så ska jag nog orka mig igenom den här dagen också.

Frapino season

Klippet med J.B och Selena Gomez är så bra! Jag blir så himla glad av att se det! Eller det blir jag av att se J.B överhuvudtaget. Suttit på Youtube och kollat klipp med honom, vissa grejer, låtar han framförde innan han blev känd, har 15000000 views. HELT SJUKT! Men han är ju så duktig! Ett riktigt underbarn.  Rolig är han också, i intervjuer som ligger ute.

Idag åkte jag och B till Farsta C, har inte varit där på flera år, var där jämt förut. Men oj va vi blev besvikna. Inte mycket roligt, och inget Espresso House!! Vi som skulle inviga vår Frapinosäsong!
Köpte iallafall en foundation, för 435:-!!!!   Måste ju börja tänka på hur man sköter sin hy... 
Köpte även ett par assnygga leggings!!!



Jag är kär i dom!!!!!!!

Nu ska jag sova innan jag ramlar ihop av trötthet...


One less lonely girl

Jag är helt fascinerad av den här lilla killen, herregud! Så himla söt och fantastiskt duktig!

J.B


Understreck

Jag vill bara understryka en sak i det här "Linnea-fallet" Jag menar såklart inte ALLA i Bjästa. Jag syftar endast på de som valde att inte stötta "Linnea".

Bantning på G

För att bryta hela den här grejen som tar upp de mesta av mina tankar för tillfället, så kan jag bara säga att jag hittat en ny favorit haha. De flesta anser nog att jag borde SKÄMMAS för att säga följande: Justin Bieber. Vilken kille! Ojojoj, hade jag varit 14 år idag hade jag varit GALEN i denna lilla pojke!
Jag tycker det är roligt med såna unga duktiga som dyker upp. Helt fantastiskt ju.


Jag har jobbat idag, en himla massa strul på jobbet på morgonen men det löste sig finfint. Gick hem ca 3 timmar tidigare än vi skulle, vi var ju klara! Vi är så jäkla effektiva så det är helt otroligt.
Gick en sväng i Liljeholmen centrum, handlade lite mat och åkte sen hem.

Cosmos har hittat sin favoritmat idag! Han som knappt äter något annat än kattmat, de fick smaka parmaskinka och han blev som tokig! Baggen däremot ville inte ha alls.
Apropå det. Jag vägde de häromdagen. Cosmos lilla plutten ligger på 3,8 kg, han har iallafall inte gått ner mer, han står typ stilla nu. Men Bagheera, 8.9 kg! Han är ett år och 3 månader. Så nu ska han bantas. Jag kan säga att det blir ett jäkla meck eftersom Cosmos inte ska gå ner ett gram!
Har pratat med Åsa som jag köpt Baggen ifrån, och fått tips på hur jag ska göra, iallafall försöka med det. Ska till IKEA på måndag, och kommer förklara sedan hur detta ska fungera...  Håll tummarna!
Om 2 veckor ska jag hälsa på 6veckors kattungar :) Ojojoj vad ni ska få se på sötingar då. Den mest charmiga åldern också, ser fram emot det!

Nu ska jag äta lite, sen se Millennium, och sen SOVA.

What's done is done

Jag är fortfarande engagerad i denna Bjästa-röra. Jag är fortfarande lika upprörd, framför allt nu när det börjar ploppa upp människor som säger sig inte vetat något om vad som skedde. Men herregud, 4000 människor gick med i en grupp som visade sitt stöd för killen, jag förstår att alla de inte bodde i Bjästa kanske, men i en sådan liten håla så klart som sjutton att man måste vetat. Eller menar ni att ni inte visste att han ljög, utan var helt säkra på att han talade sanning? JA MEN EXAKT. Det är ju det som är en del av problemet, att alla valde hans sida, utan att gentligen veta.

Sen de som inte förstår hur hela Sverige tycker mindre bra om många invånare i Bjästa, men i meningen efter säger "jag älskar Lennart Kempe, han är världens finaste, förstår du det?"  hallå...   då är det väl klart som sjutton att det knappast blir mer förståelse ifrån oss 140000 som är upprörda över detta.
Det spelar ingen roll att han jobbat jättelänge däruppe, det gör saken bara värre! Då borde man ha lite mer erfarenhet och veta lite bättre hur man ska bete sig och ta reda på fakta osv. Och inte uttala sig för hela Sverige på det sättet, då måste man förstå att man kanske inte får speciellt positiva reaktioner.

Jag vet inte, men jag får en känsla av att denna lilla by är lite....   speciell. Men jag vet inte, det kanske bara är som det låter... Och självklart vet jag att det finns undantag däruppe. Hoppas jag iallafall.

Gjort är gjort. Man måste som människa lära sig att stå för sina ord och handlingar.


Ilska

Jaha nu läser jag om "Oskars" familj som hotas och får skydd av polisen. Det här är ju problemet. Jag förstår alla som som hotar och skriver massa elakheter till och om honom och hans familj, det skulle jag också vilja egentligen. Men saken är ju den att det hjälper ju inte. Det kommer ju bara till att hans familj får skydd och stöd som sagt.
Vi alla borde bara ignorera denna lilla mupp till kille och hans familj nu. De vet ändå vad folk tycker och tänker om dem och vad de förtjänar, tror jag, hoppas jag.
Kolla den här tjejen som skrivit massa skit i sin blogg, hon fick en himla massa läsare och uppmärksamhet, precis vad hon ville.
Jag vet att det är svårt och man vill inget hellre än att göra dessa människor illa. Men det ger lite fel effekt. Och visst, killen är som sagt en liten skit med usel kvinnosyn, och det han gjort är vidrigt! Men nu handlar det ju om större saker också. Föräldrar, skola, vänner, kyrka, och hela samhället. Det är det vi får fokusera på nu. 
Missförstå mig inte, snälla. Jag håller i princip med er alla om alla elakheter.
Helt fantastiskt med gruppen på FB som nu är uppe i över 110000 medlemmar, som visar sitt stöd för Linnea och den andra tjejen. 
Jag hoppas Linnea nu förstår att vi är så många på hennes sida. Lilla vän, detta är det stöd du skulle fått ifrån början. 

Jag är fortfarande lika upprörd som igår morse. Hela den här sinnessjuka grejen har berört mig så himla mycket. Jag drömmer tom om det. 

Hoppas för allt i världen att allt löser sig på bästa möjliga sätt. Och att människor ska förstå hur man reagerar i såna här situationer! Att alla i Bjästa skäms ögonen ur sig, speciellt de kvinnor vi hörde i telefonsamtalen som uttalade sig om att Linnea skulle hittat på det hela och att det inte borde vara så svårt att bita ifrån när man blir tvingad till oralsex. Idiot. Hur i helvet kan man säga så? Tänk om det vore ditt barn som kommit hem och sagt att detta hänt henne/honom, hade du sagt likadant då?! Arrrgh, jag blir så himla förbannad. Satans människor. 
Vad jag tycker att de förtjänar, ska inte skrivas, då kommer jag hamna i fängelse.  


Svensk Hederskultur, fint serru.

Debatt blev ju inte som jag hade hoppats direkt.
De ansvariga satt ju bara och gjorde pinsamma försök till att "be om ursäkt" eller vad man ska kalla det. Vilket jag förstår att det vill, men i detta nu har det ju kommit till en gräns då det inte hjälper. Eller det kanske det visst gör, #Linnea" kanske godtar ursäkten.
Men vilken tjej denna Amanda! Ojojoj vilken klippa!

Katarina Wennstam sade något som jag tänkt hela dagen "hade detta varit en kriminell invandrarkille, hade han inte alls fått detta stöd"
Belinda Olsson frågar om detta kan kallas "svensk hederskultur" och det håller jag fan med om. FY FAAN. Jag vill inte ha den minsta del i något som har med det att göra. Heder hit och heder dit. SLUTA.
Var mänskliga för sjutton!

FY

Såg ni Uppdrag Granskning igår kväll? Om inte, gör det på svt.se.
Jag såg det inte, var på fest. Men direkt efter började facebookstatusarna komma, och jag tänkte vad är det alla snackar om? Vaknade imorse och såg programmet direkt.
 
Det var bland det vidrigaste jag sett. Det förde omedelbart mina tanakr till de galna ställena i sydstats-USA. Sektkänsla.
Det handlar alltså om en liten by utanför Övik där en 14årig flicka "Linnea" blev våldtagen på en skoltoalett av 15åriga "Oskar". Hon anmälde honom men han nekade, rykten började spridas och alla valde hans sida, tom hennes vänner, tom alla VUXNA. Oskar erkänner sedan allt och berättar exakt samma historia som Linnea, han döms i både tingsrätt och Hovrätt. Trots detta väljer i princip hela samhället att tro tro att Oskar är oskyldig.
Skolavslutningen kommer. Linnea går inte dit. Till saken hör att Oskar har fått besöksförbud mot Linnea. Prästen i samhället, Lennart Kempe, bjuder in Oskar. Någon har filmat detta spektakel som får mig att känna Josef Fritzl känslor typ. Vidrigt. Oskar står och delar ut blommor och kramar till eleverna, till applåder och jubel.
Kvällen efter våldtar han ännu en flicka.

I programmet pratar de med en hel del ungdomar i skolan, som alla pratar om alla rykten, som är en hel del. Sen får man höra telefonsamtal med 50åringar som  säger "Linnea var kär i Oskar, hade sex med honom på toa i tron om att de skulle bli ihop, sen när han inte ville det, så hittade hon på att han våldtog henne" "jag har hört det via bekantas bekanta" osv.
Även en intervju med en ledare på fritidsgården visas, där ledaren säger att de höll sig "neutrala", de orden säger även skolan.
Det värsta är intervjun med Lennart Kempe. Det är nog den läskigaste människan jag sett i Sverige. Jag kan inte ens återge vad och hur han säger här. Jag rös. Och mår fortfarande illa.

Linnea orkade inte bo kvar i Bjästa, hon flyttade 50 mil söderut till en skola, det blev för hotfullt för henne i byn. Nu när hon ska börja gymnasiet, så vill inte hennes kommun finansiera det, utan de tycker att hon ska flytta tillbaaka.

VAD ÄR DETTA?
ÄR DET PÅ RIKTIGT I DAGENS SVERIGE?

Vad är det för vuxna? Okej att 15åringar inte har så mycket vett, men alla dessa vuxna? föräldrar, lärare, prästen, fritidsledarna, och rektorn? (glömde nämna henne tidigare, det var bland det mest pinsamma jag sett) Hur kan detta bli såhär?

Sen är det inte slut här. Oskars mamma och bror startar nån jäkla blogg och grupp på Facebook. Gruppen får 4000 medlemmar, där skrivs hot och vidriga saker om Linnea, och allt stöd går till Oskar.

Idag var bloggen borta. Helt plötsligt.
Jag har sällan sett maken till engagemang. Grupper som skapas som stöd till Linnea, som under dagen fått över 50000 medlemmar.

Förstå hur skönt det måste vara för denna lilla tjej nu, som fick alla emot sig men nu en ganska stor del av Sverige på sin sida. Även för den andra tjejen som han våldtog "Jennifer" såklart.

Man blir RÄDD för vilken värld vi lever i.
Sen kan man tycka att det är löjligt hit och dit med detta extrema intresse för detta fall på så kort tid, men jag tycker det är fantastiskt att veta att det fortfarande idag finns en hel del "normala", vettiga människor i detta land. "Varför bryr ni er NU? det har gått så lång tid? jomen jag, och många andra hade inte hört talas om detta tidigare, av någon anledning har ju detta inte fått någon "slagkraft" innan.
"Ni vet inte vad vi egentligen gjorde i byn" Nej det vet vi inte, men vi vet ganska mycket, och det vi sett och hört är inget positivt.

Efter programmet sade en, åklagare tror jag att hon var, att detta inte är första gången hon ser detta, det händer hela tiden, överallt. Och jag är ju inte dummare än att jag förstår att detta inte är det enda fallet med sånt här innehåll.

Se debatt nu strax på 1an, 21.30. hela programmet handlar om detta. Det ska bli mycket intressant.



fredag?

Jag är så dålig på att hålla igång mitt bloggande. Usch usch.

Helgen var lovely. Faktiskt.
Fredagen bjöd på spontanfest i Fridhemsplan. Ovanför min kollega, helt sjukt, världen är så liten.
Vi satt ett gäng tjejer och drack, eller vi hade en Carl med ett tag innan han tröttnade på tjejsnacket :)
Det slutade med att jag, Johanna och Titti satt/låg och delade med oss av våra fyllehistorier. Väldigt underhållande. Drog hem alldeles för sent och var så trött. Stängde av mobilen och vaknade 13 på lördagen, så jäkla skönt! Låg i soffan, gjorde hemgjord pizza och såg massa grejer på tv. Sen såg jag Män som hatar kvinnor igen.
Snäll som jag är så hade jag erbjudit mig att hjälpa till på jobbet i söndags, trots att jag egentligen var ledig. Rätt skön dag, jobbade mellan 9 och 14 typ. Sen mötte jag B som var bakis och ville ha pizza, så det åt vi, för första gången sen i typ September åt jag pizza. Det är inte så gott längre, och jag mår så illa efteråt.
Gick till B och såg New Moon med ena ögat och satt med datan med det andra. Och så snackade vi en massa strunt. Kände mig inte på topp alls. Hela dagen hade präglats av en obehaglig känsla. Åkte hem i snöstormen (!) och bröt ihop innanför dörren?? Hade helt enkelt en riktigt dålig dag. Men jag har underbara vänner som fick upp mig igen. Tänk så fina människor jag har runt mig ändå. Ni är bäst, ni vet vilka ni är darlings...

Igår och idag var det jobb. Mötte B idag på centralen och drog med henne till SKHLM. Där åt vi världens, nästan, godaste sallad. Mumma.

Imorgon blir det ferre! Jag är ju ledig ons-tors denna vecka. Så imorrn blir det förfest i Fridhemsplan med babesen, sen står utgång på schemat. Underbart. Lönen kommer ju på natten också!

Så har jag lite musiktips. Jobbar ju i princip bara med en drös rockare, så det spelas Bandit, Rockklassiker och rock i allmänhet hela dagarna. Vare sig jag vill det eller inte.

Mustasch - I'm frustrated. Satan i gatan vilken bra låt. Älskar stråkarna! 
Backyard Babies - abandon
Renegade five - running in your veins
Biffy Clyro - bubbles, och även that golden rule. Men å andra sidan har jag inte hittat en enda dålig låt med de...  tackar min fantastiska chef för det musiktipset.


Peace and Love

Hemma. Efter första jobbdagen på nästan 2 veckor. Lite nytt hade hänt, men alltid skoj som vanligt på jobbet. Det blev dock lite utdraget pga en människa som klantat sig lite.
Jag kom nästan nyss hem, har gjort ren mina kära älsklingars toalett och gett dem deras favoritmat, så nu är Cosmos lite väl kär i mig och ska vara på tangentbordet.
Ska alldeles strax ta en snabbdusch och sedan dricka en kopp te med honung för FY vilken hosta jag fått idag. Usch, och jag VÄGRAR bli mer sjuk nu. Ska ta lite hostmedicin också, och sedan hoppa i säng.
Ställde in mina partyplaner för i helgen för jag vågar fan inte dricka alkohol och riskera att bli ännu sjukare. Näpp!
Sen ska jag dessutom jobba extra på söndag, behöver det och kände för att ställa upp.

Vet ni vad jag vill göra? JO, åka på Peace & Love. Varför? jo för att Jay-Z kommer dit!! Det skulle ju vara helt fantastiskt. Men biljetterna sålde slut på en gång. Tyvärr. 
Det är dags att hålla koll på vilka/vem som kommer till Stockholm i höst/vinter, måste ju ha någon konsert inbokad då med. 
Nu är det ju Lady GaGa i Maj, och Sonisphere i Augusti. Tipsa mig gärna!



Dags att hoppa in i duschen!
 


Sunny

Jag tycker det är väldigt intressant att de enda av mina ca 230 vänner på Facebook som hela tiden pratar om hur bra "sitt" parti är och hur dåliga alla andra partier är, är moderater. Vad kan man dra för slutsats av detta? Är ni lite oroliga kanske? Lite lågt är det väl att kasta skit på andra partier. Löjligt ju. 

Idag hände något. Jag fick ett ryck. Spolade ner hela mitt badrum inklusive toaletten och handfatet. Rensade både avloppet i badkaret och i handfatet. Skurade toa, badkar och handfat. Skurade runt badkarsfötterna med en tandborste! Skurade golven som en galning. Jäklar vad skinande rent det är nu. Och så fint och lätt vattnet rinner ner i avloppen. Jag är så jäkla bra. Vad ska man med en sk man till?
Sen dammsög jag hela lägenheten och slängde en massa skräp. Sen diskade jag och lagade mat. Nu är jag helt slut. Puh.

Jag ska jobba för första gången på snart 2 veckor imorgon. Gud så skönt det ska bli! Jag är så less på att vara hemma nu. Får se om det skett någon förändring på jobbet, eller om det är precis som det var när jag jobbade sist.

Nu har det varit så fint väder de senaste dagarna, solen lyser in i mitt vardagsrum på dagarna, och en som gillar detta är Cosmos, han ligger och rullar runt i solen gullet.


Ja min gamla dator står fortfarande kvar

INTE okej

Vill ni veta en sak?

Detta är INTE OKEJ!!
Man får inte se ut såhär.
GOD DAMN säger jag bara.

Söndag 100314


Det absolut snyggaste paret. God Damn!

Ikväll har jag haft en liten svacka i min sjukdom, suck...   Känner mig febrig, ont i halsen, ont i huvudet.
NÄR SKA JAG BLI FRISK?

Någon inte frisk människa har ju sagt att han ska till KTH och skjuta imorgon. Läskigt! Jag känner ju en del som går där och hoppas att de håller sig hemma imorgon. Sen är jag själv också ledig vilket känns skönt, för man vet ju inte var denna människa tänker skjuta om det nu blir så. Snälla säg att denna människa hittas och fångas in och att folk slutar med såna här dumheter!
Livet är på riktigt, inget dataspel.

Nu sjunger Timo Lena PH:s "om igen"  han är ju så fantastisk Timo, jag älskar honom!

Nu ska jag ta mitt sista penicillin och gå och sova. Och imorgon när jag vaknar tänker jag vara frisk!

Lördag 100313

Facebook. Msn. Spotify. Twitter. Herregud man kan ju slösa så många timmar på att göra ingenting. Det var nog inte bra för mig att köpa en laptop och fixa en router, nu kommer jag liksom inte undan. Nu förföljer datorn mig.

Har inte gjort många knop idag heller. Lagade iofs pizza, från scratch. Den blev så jävla god så jag åt upp hela. Normalt?! Nej.

Så var det final i Melodifestivalen ikväll. Detta spektakel som jag verkligen inte vet varför jag ser? Kanske för Måns och Dolphs skull, det måste vara därför.
Anna vann. Helt ok med mig, läser att det inte gått att rösta på en del av de andra artisterna, så detta kanske inte var det resultat svenska folket ville ha ändå?

Nu ska jag kolla på nåt på tv och ligga i soffan bara, som den senaste veckan. Urk. Lätt uttråkad kan jag säga.






rip you apart



Honest to God I'll break your heart
Tear you to pieces and rip you apart




skinned her alive, ripped her apart
scattered her ashes, buried her heart
rise up above it, high up above it and see


Music music music...

Angående mitt smärre utbrott i det förra inlägget.
Jag menar att det finns så många som lyssnar på en massa musik bara för att man ska. För att det är lite coolt typ. Detta fenomen har jag märkt blivit värre ju äldre människorna blir, men jag tror de värsta är runt 30, så upplever iallafall jag det.
Grejen är att jag också såklart lyssnar på en del musik som är "trendig" på ett aller annat sätt. Skillnaden är att jag (och såklart är jag inte ensam) tycker att musiken är BRA. Jag lyssnar inte på den bara för att alla andra gör det. För det är ju helt idiotiskt.
Men det här är ju jag i ett nötskal. Jag fullkomligt avskyr personer som inte har en egen vilja eller åsikt. Som bara följer strömmen och aldrig vågar/vill säga emot. Jag tycker det är patetiskt, ointressant och sjukt avtändande. Hellre att jag är med någon som tycker tvärtemot, men man ska såklart acceptera den andres smak och dylikt, så länge det är på riktgt. Är det fejk som sagt, då blir jag sjukt irriterad och vill bara skratta åt dig.
Sen gäller ju detta inte bara musik, utan även kläder och annat. Men musik är en väldigt viktig del i mitt liv, har alltid varit och kommer alltid vara, därför blir jag så upprörd. 
Sen finns det ju många som anser sig ha rätt till att säga att mycket kommersiell musik inte är musik. Att det inte finns känslor osv bakom det. En artist som ger ut platta efter platta som den själv inte skrivit. Såklart det är tråkigt att det är så, men musik är det ju, oavsett vem som skrivit den.
JAg lyssnar verkligen på allt. Förutom dansband. Eller riktig metal där det bara skriks. Skulle folk som inte känner mig kolla igenom min iPod skulle de nog bli lite smått förvirrade om vem jag är. En schizofren människa kanske de skulle tänka. Jag har allt ifrån nya hits, till rock, hårdrock, pop, hiphop, r'n'b, 50- 60- 70- 80- & 90-talsmusik. Allt är en salig blandning av Metallica, the Red Jumpsuit Apparatus, Shout out louds, Jay-Z, the Beatles, Oasis, Smashing Pumpkins, Aerosmith, Justin Timberlake, Timbaland, Imogen Heap, Ken Ring, Unkle, Sebastien Tellier, Westlife, Michael Bublé, Adele, the All-American rejects, Dion, Alcazar, Avril Lavigne, Gwen Stefani, the Animals, Muse, Band of horses, Beth Orton, Del Shannon, Bobby Womack, Nickelback, 3 doors down, Colbie Caillat, Crossfade, the Cure, Dio, Faith No More, Madonna, Spice Girls, Hello Saferide, Portishead, Radiohead, Håkan Hellström, Broder Daniel, Taio Cruz, Flo-Rida, Johnny Cash, Katharine McPhee, Royksopp, the Veronicas, Placebo, Paramore, P.O.D & Norah Jones. Och jag kan säga att detta är inte ens hälften.
Jaja. SÅ. Nu fick jag ur mig lite till. Känns skönt.

Nu ska jag ringa en massa samtal. Måste bli frisk. Pronto.

Even more

Någon underbar människa har lagt upp sina filmer ifrån konserten igår kväll!! Åh så lycklig jag blev när jag hittade dessa!
Känner mig som en 14åring, på riktigt. Hela dagen idag har spenderats åt att se massa klipp och grejer på Youtube på 30stm. Jag blir så lycklig när jag tänker på gårdagkvällen.
Det här bandet betyder sjukt mycket för mig. Jag kommer ihåg när jag "hittade" de för ca 3 år sedan. Jag blev frälst på sekunden. Kunde inte lyssna på något annat på flera veckor. Så känns det nu igen. Ingen annan musik är bra för tillfället. Typ. Jag ser dessa klipp från konserten om och om igen. Tittar på min tröja som jag är sjukt stolt över att jag köpte.
Såg idag att de ska spela på Hultsfred och någon mer festival. Vill så gärna se de igen. Men jag har varken tid, råd eller möjlighet att göra det, och det känns vidrigt.
Den första videon är en av mina favoritlåtar, A call to arms, eller Vox populi som den heter också. Jag älskar stampandet och "allsången" som återfinns i flera låtar på deras senaste skiva.
Sen är det night of the hunter, som jag fastnade för först på this is war.
Den tredje är This is war. Hela den senaste skivan är helt underbar. A beautiful lie plattan är speciell, för den lyssnade jag SÅ mycket på under en lång tid, och det var som sagt när jag precis upptäckt de, så den kommer alltid vara fantastisk. Men This is war är verkligen helt otrolig, det finns seriöst inte EN enda låt som inte är stört bra på den.
Det är det som är grejen med 30stm, jag brukar sällan gilla hela skivor med artister/grupper, det finns alltid låtar som jag inte tycker om. Men med de här herrarna, så är alla låtar amazing.
Aftonbladet recenserar de idag med 3 plus, jag trodde ärligt att de inte skulle få det ens. Den här musiken är liksom inte trendig, så inte många i Sverige lyssnar på det, för alla ska vara så jävla trendiga och speciella och creddiga i det här landet, framför allt i den här stan. Töntar. Skaffa er en egen smak, vilja och egna åsikter och bli lite intressanta istället. Nä alla ska gilla Coldplay och diverse annat som är inne för stunden. Musik är ingen trend you nerds.
Jaja, för att återkomma till recensionen, de beskriver Jared som en 38årig tonåring. Hehe. Han ser ju knappast ut att vara 38 kan man ju lätt säga. han körde riktigt bra med publiken och jag var fan stolt över oss inne på Arenan. Trodde det skulle bli ett gäng kids och vi, i en halvfull lokal. tysta och tråkiga. Men shit, det finns alltså några fler intelligenta människor i detta land, som upptäckt denna fantastiska musik.
Kommer tjata om denna kväll och denna grupp ett bra tag nu. Jag är en ältande människa. Som är sjukt ledsen över att jag inte är Jareds andra hälft. Buhu.
Well... det kommer fler klipp med de. Trust me.

Citerar min kära vän Linda: Jared för life!

Btw, jag ska på Lady GaGa den 7/5, jag fixade biljetter!!!!!!!!!!!! 
Fan vilket konsertår detta ska bli. Grymt.

100310


100310


100310


this is a call to arms


Ikväll har jag, trots att jag inte mår speciellt bra, varit och sett 30 seconds to mars. Äntligen! Fantastiskt, helt underbart. The Kill var bättre live än jag trodde. Tyvärr är jag ju inte 15 år länge och orkar/vill inte trängas med alla fjortisar framför scenen, så vi hamnade ju en bit bak. Men men.
Älskade Jared, vill du gifta dig med mig? De körde the Kill, a modern myth, from yesterday, kings and queens, 100 suns och a call to arms som är en av mina stora favoriter. Det är sån skön allsångskänsla.

Självklart köpte jag en tröja, SOM jag har längtat. Fin.


Charming

Jag har aldrig i hela mitt liv mått såhär dåligt. Typ.
B och jag hade mojitofest igår igen. Jag hävdade att en flaska Captain Morgan inte är tillräckligt "nästa gång köper vi 2 flaskor" sa jag igår när den var slut. Det tar jag tillbaka idag. Inte nog med det, vi drack likör 43 också, sen gick vi till Kvarnen, där ytterligare sisådär 8 mojitos till slank ner...  Herregud alltså.
Hittade en engelsman, kunde knappt hångla, så berusad var jag. Vi tog en taxi till mig och jag minns inte mycket mer, jag tror jag somnade. Vaknade på soffan kl7 imorse, helt utan kläder, med en hink framför mig. Charmig tjej. Schysst intryck jag gjorde på engelsmannen som sov ensam i min säng...
 
Undrar lite när man ska sluta hälla i sig sprit på detta vis? 




Nu ska jag dö lite. Godnatt.  


100304

Duktiga jag gick till banken och fixade en ny dosa idag.
Innan det så jobbade jag. Idag skrattade jag så jag var seriöst sjukt nära att kissa på mig!
Mina kollegor är galna, den ena knäppare än den andra... 
Jag var tvungen att först gå på toa och sen gå ut för att sluta skratta.
Herregud. Fortsätter det såhär så behöver jag knappast träna magen mer på gymet...

Idag är det den 4/3, en dag då ganska många fyller år, ni vet mars-barn, de är gjorda på midsommar, därför det finns så många av de...  Vi hade 3 stycken i vår klass som fyllde denna dag. På senare år har jag träffat 2 till som fyller idag. Lite konstigt är det nog tycker jag.

Nu ska jag plocka ihop mina grejer, för imorrn efter jobbet ska jag direkt till en av mina vänner och vi ska ut på äventyr hehe. Skoj skoj ska det bli.

Dags att hoppa i säng strax!
Natti natt

mitt cyniska hjärta



Så du tog min hand i vimlet
och sa Älskling allt är skit!
Och mitt cyniska hjärta flimrar när mitt livs kärlek drar sin kniv
Du sa Vi följs väl åt till himlen
men gör det bästa av vår tid
Och jag hör klockorna som ringer
För världens äldsta raggningsreplik
Du sa Älskling vi ska alla en gång dö


vi ska alla en gång dö


Irri

Jag har haft ännu en superskoj dag på jobbet. Trodde jag skulle jobba typ själv, istället fick jag jobba med värsta roliga killen. Vi körde musikquiz hela dagen, väldigt underhållande.

Däremot är jag lite irriterad, på flera saker.
1. Varför har jag inte fått tidningen jag prenumererar på? jag har betalat...
2. Varför har jag inte fått min CDbox som jag beställt?
3. Min internetbankdosa fungerar inte. Batteriet var slut så jag köpte nytt, kollade verkligen så det var exakt lika. Satte i det precis som det förra satt, men när jag trycker igång den så visas bara en massa "fyrkanter" i displayen. Jag behöver den ju! Och jag jobbar varje dag så jag hinner inte till banken och fixa med den. Mina räkningar!!!

Well...   Nu dags för sängen.
Gonatt.


hettigt

Aldrig tidigare i mitt liv har jag tyckt att skånska är hett.
Men nu.
O.M.G!

Im gonna be a cougar

Jag är inne i en sån där älska Katrin period igen.
Alltså jag döör verkligen när jag läser hennes blogg. Hur kan man vara så bra som hon?
Kan hon inte byta sida lite? ett liv med henne vore helt underbart.

Idag har det inte hänt mycket. Jag jobbade, skrattade som vanligt åt kökschefen, vi lekte lite med våra walkietalkies igen. Slutade tidigt, handlade gräs till mina gulliga loppor. De blev så glada när jag kom hem med det att de dök ner i påsen på en gång, båda två. Jag är världens bästa matte.
Var riktigt duktig och diskade all disk, sen lagade jag mat och åt. Inge höjdarmat på jobbet idag, för första gången på över en månad.

Nu ligger jag död i soffan och ska sova strax. Hade tänkt vara vaken ett tag till för att se Cougar Town som börjar på 5an ikväll, men jag tog hem det istället. Ska bli sjukt spännande att se. "40 är det nya 20" hävdar de. Jag som nyss hävdade att 30 är det nya 20, men det fick man visst en massa skit för...

Såja. Godnatt alla vänner och fiender.

Bring it on

Har precis återhämtat mig efter att ha garvat i typ en timme åt Katrin Zytomierska. Ni MÅSTE gå in och läsa hennes blogg. Hon är inte riktigt frisk, på ett bra sätt alltså. Hahah. Underbara Katrin.

Jag har spenderat hela dagen i Skärholmen med B. Men när man har pengar, så hittar man aldrig något. Suck. Det slutade med att jag köpte en Puma-jacka inne på Intersport, hur många trodde det liksom?
Men jag köpte även en asrolig bok, med massa fakta och frågor om 90-talet. Sjukt rolig.
Vi hann både äta lunch, som bestod av en kräftstjärt och avokadosallad, och fika på espresso house. Till min lycka såg jag att de börjat sälja Frapino igen. Åååååh älskade sommar kom igen nu.

Kom hem och fixade sallad till middag, och så premiärade jag lite Zumba. Men hahah, jag kan knappt hålla mig för skratt. Men jag ska försöka vara seriös och gå in för det nu. Fast imorgon ska jag till Sats igen, det var alldeles för längesen, jag saknar det. Ärligt alltså.

Har såklart lyssnat på Kent hela dagen, kommer driva folk till vansinne på FB med mina länkar framöver. Men så är det.

Läste för övrigt nyss att Lady GaGa kommer till Globen den 7e maj!! Äntligen! Faan om jag inte lyckas få biljetter till det, till mig och B, då blir jag sur på riktigt.

Nu ska här hoppas i säng. Natti.



Jag önskar jag var där nu

Låt mig behålla det här
Det kan väl jag vara värd
Kom och slå sönder min värld
Det är allt jag begär

<3 KENT <3




Det finns inte ord som kan beskriva denna underbara kväll.
Jag var i extas. Kände mig som jag var 14 år igen. Lycka, gåshud och tårar. Helt sanslöst.
De körde igång med Taxmannen, helt otroligt bra. De bästa var Musik nonstop, saker man ser (såklart, min favoritlåt med Kent) och FF. Alltså alla låtar gjorde dom helt fantastiska. Vi dansade och skrek så vi var helt svettiga. Sen extranumrena, herregud...  Detta var avslutningen då det sprutades ut röda pappersfåglar i massor. Sån stämning!
Det var helt klart, utan tvekan, den bästa konserten jag varit på.
Jag ville aldrig att den skulle ta slut.
Jag vill vrida tillbaka klockan och uppleva kvällen igen.
Jag är kär.

RSS 2.0