heartless

How could you be so heartless
Oh, how could you be so heartless?

How could you be so cold as the winter wind when it breeze
Just remember that you talking to me
You need to watch the way you talking to me
I mean after all the things that we been through
I mean after all the things we got into
I know there are some things that you ain't told me

You bringing out a side of me that I don't know
I decided we weren't gonna speak so
Why we up 3 A.M. on the phone?

You run and tell your friends that you're leaving me
They say that they don't see what you see in me
You wait a couple months then you gonna see
You'll never find nobody better than me

And you can't make it right
I'm gonna take off tonight


juldagen

I've reached a decision. It feels like the first time. And it feels good.

slacky sunday

Ibland undrar jag... Jag måste varit en jubelidiot i mitt förra liv eller nåt. Det måste va så. Varför i helvete skulle jag annars gå igenom sånt här om o om igen? Det är den enda lösningen jag kan se på detta. Suck.

did I make it that easy to walk right in and out of my life?


på spåret rules

hejje

shit vilken bakisdag idag. Lyckades ta mig ut och åkte till Skärholmen och var nog faan in på varenda affär typ, näe men nästan hehe.
Köpte en svart kort jeanskjol, provat milj svarta kjolar idag, men denna var mkt bra!
Var tillbaka till Weekday igår med mina trasiga jeans iallafall, men tjejen i kassan var så jäkla envis, först tänkte hon ge mig ett par NYA jeans, men jag vägrade ta emot dom, så nu har jag ett tillgodokvitto på Weekday som jag gärna säljer om det finns nåt intresse?

hittat en askul sida med massa reklammusik! Jag blir ofta sådär när jag ser reklamer att jag vill veta vad det är för låt, om den är bra vill säga...  och nu behöver jag aldrig mer tänka så mycket på det. Mycket underhållande sida med Youtube klipp.

Haha, jag har kommit på en till Tv-serie jag följer. Dettta går egentligen emot hela min fjortisimage haha. På spåret! Ja, jag är allvarlig. Typ världens bästa frågeprogram. Sanslöst allmänbildande, och sen är Björn Hellberg så himla rolig hihi. Kollade nyss på avsnittet från igår, skrattade ihjäl mig hehe.

Nu ska jag sova, ska jobba imorrn bitti, eller det blir nog hela dagen...




snygga Lizzy Caplan

Gonatt darlings

somliga går med trasiga jeans

Då ska jag gå tillbaka med mina nya jeans imorrn då... helt stört. haft dom på mig EN dag, inte ens det! typ 2 timmar bara, så har dom gått sönder jättekonstigt upptill vid fickan. Fy faan va dåligt alltså. Om jag inte får pengar tillbaka så jävlar...

Ska dricka Likör 43 med mjölk drinkar imorrn! Det blir kul som attan! Det va ett tag sen kan man säga.

Och förresten, jag har inte förlorat, jag har vunnit. Det är underbart.


sov gott!


tänkvärt


underhållning på högsta nivå

gomorron. min lediga dag idag, mycket skönt! som vanligt när jag är ledig har jag svårt att sova längre än till 8-9, om jag inte är bakis, då brukar det funka.

Jag är så jäkla trött på det här vädret! Kommer knappt ihåg senast jag såg solen. Regn, regn och regn. Så jäkla tråkigt!
Skönt att Julafton snart är över, efter jul blir det lixom bara lättare tycker jag. Då går det mot sommar igen, och man ser ljuset hehe.
Jag ska jobba hela julveckan. Det gör mig ingenting alls, julen är inte som den var när jag var yngre ändå så. Alla gamla jultraditioner är som bortblåsta. Så jag befinner mig på centralen from nu på södag tom annandagen, då avslutas julveckan med utgång, mycket roligt!
Vet inte vad jag ska göra på Julaftonskvällen bara, slutar lixom kl14. Jag har ju hela min släkt många många mil härifrån, Jag börjar tidigt på Juldagen, så jag kan inte åka bort heller. Och de flesta vänner åker bort eller har stora släktmiddagar.
Men jag anser iofs inte att det är en så viktig dag nuförtiden. Så det är lite som vilken annan onsdag som helst. Äta kebab och kolla någon film blir det nog. Det visar sig. Jag och missarna får äta nåt smaskigt :D

Jag som tycker jag tjatar så mycket om Tvserier, fick en fråga vad jag följer för något. Alltså, jag har svårt att följa serier på Tv, jobbar ganska oregelbundet, och försöker hålla mig ifrån "rutiner" hemma, mitt jobb är så mycket rutin så jag vill inte ha det så när jag är ledig och åker därifrån. Kollar därför inte mycket på tv om jag gör det överhuvudtaget, ibland går det en vecka utan att jag satt igång Tv:n ens. Är inte så som många andra, att Tv:n är på när man är hemma, även om man gör något annat. Går jag ut ur rummet, stänger jag av, vare sig det är Tv, Data, lampor eller liknande. Jag är uppväxt så. Dessutom är det ju bara bra! Spara el och så...
Men, jag har några favoritserier som jag kollar på. Jag har pratat om dom alla. Heroes, Gossip Girl, Mad Men och the Hills (som snart får en spin-off, the City :D). Dom följer jag verkligen. Och nu är jag ledsen för det var tydligen sista GG och även the Hills förra veckan. Iofs är det uppehåll på Mad men också, men har massa avsnitt kvar att kolla på så det är lugnt. Jag har perioder, med mycket, ibland gör jag inget annat, sen händer något och så kollar jag inte alls på något.
Jag väntar iaf nu på the City, den som sett the Hills vet att det kommer handla om Whitney, som får jobb hos Diane Von Furstenberg i N:Y och hennes liv där. Tror inte det kommer bli i närheten av vad the Hills är, men inte sämre för det. Folk runt mig undrar varför i helvete jag kollar på dom här MTV serierna, att det är totalt värdelöst och blablabla...  Jag har följt Lauren (the Hills) ända sen starten i Laguna Beach. Hon är inte en blåst idiotbrud. Hon har mål och hon tar sig dit, jag fascineras över att människor lever sånt liv som dom lever, med det sagt säger jag inte att jag själv skulle vilja ha det sådär. Det intresserar mig bara. Och jag hittar mycket musik där också. Dom är ju grymma på sånt. Sen säger jag inte att jag tycker att alla som figurerar i serien är smarta och intressanta, haha verkligen inte, sinnessjukt vilka idioter det finns, men till skillnad från andra som kanske skulle sluta kolla pga det, så tycker jag att det är mycket underhållande.

Nä nu ska jag ta tag i min dag.
Skriver senare, om inte annat om Cosmos veterinärbesök. Håll tummarna för mig och honom!

bajs bajs

tisdag igen

Idag har jag shoppat! äntligen hittat ett par svarta snygga tajta jeans, riktigt nöjd. Sen gör det ju knappast saken sämre att jag köpt Världens snyggaste "tröja" idag, shit pommes frites! Faan va jag älskar Carlings. Töjde öronen oxå, tunnlarna närmar sig...  :D

Mycket trevlig fika blev det oxå. Nu är jag satans trött och ska strax krypa ner i sängen, skönt... Och jag är ledig imorrn! helt fantastiskt!
Ska till veterinären med en av mina katter, hoppas det går bra....annars vet jag inte vad jag tar mig till. Mina kärlekar, jag kan inte leva utan dom. Men jag känner på mig att det går bra :D

Så ska jag förhoppningsvis få åka och storhandla på min favoritaffär IcaMaxi hihi. Och träffa världens bästa tjej. Du är guld värd!


Kännetecken på en psykopat:
 Munvig och charmig
Ständigt behov av spänning och nya impulser
Bristande ansvar för egna handlingar
Mytomani, ljuger lätt och trovärdigt
Svekfull och manipulativ
Egocentrisk och grandios
Saknar helt ... Read Moreånger och skuldkänslor
Empatistörning (dålig inlevelseförmåga)
Parasiterande livsstil/lever genom andra
Bristande kontroll över beteendet, lättväckt aggressivitet
Promiskuöst och egoistiskt sexualliv
Tidiga beteendeproblem (före tolv års ålder)
Kortsiktigt agerande, bristande långsiktig planering
Impulsivitet
Flackt känsloliv
Frekventa äktenskap och samboförhållanden
Ansvarslöst föräldraskap
Ungdomskriminalitet (före 15 års ålder)
Nya kriminella handlingar under permission
Flera typer av lagbrott bland de följande tio: inbrott, rån, narkotika, olaga frihetsberövande, mord eller mordförsök, olaga vapeninnehav, sexualbrott, grov oaktsamhet, bedrägeri

läskigt jue.


Gonatt mina vänner! puss


am I too good?



Kevin är idolen

I´m gonna love you endlessly
with every bit of me


Kevin vann. inte oväntat, han var helt fantastisk.
jag grät.

Idolfinalsfredag

Never
Never say you love me, if you really do not care
Never talk about feelings, if they are not really there
Never hold my hand, if you are going to break my heart
Never look into my eyes, if all you do is lie
Never say hello, if you really mean goodbye
Never say forever, cause forever makes me cry



Idolfinal!!  har inte alls följt idol denna höst, mer än i tidningarna. Men e ju bara tvungen att kolla ikväll!
Kan inte säga annat än att Kevin är en stjärna! Alice är jätteduktig, men bredvid Kevin är hon liten, tyvärr.
Hoppas hoppas nu, om en halvtimme smäller det.

Ska jobba imorrn. Känner mig inte jättetaggad.
Har en sten i mitt hjärta och en klump i min hals. Jag önskar det försvinner snart. O att allt löser sig.
Jag orkar inte mer nu.


bajs

Det har visat sig att min magkänsla alltid varit rätt.
From nu ska jag ALDRIG mer tvivla på mig själv, eller att någon annan ska få mig att tvivla på saker. Det har verkligen visat sig att jag oftast har rätt  nu så...
Och from nu ska jag bara omge mig med människor som inte drar små lögner och snackar goja.
Hellre står jag ensam, på riktigt. Jag fixar ensamhet, inga problem. Men svek och lögner, det klarar jag mig utan.
Upprörd.

well well

You won't marry anyone

Ouch. Apparently you are too good for others and your own good. Looks like you will marry nobody at this point. Suck it up, though. Singles can always mingle...


vecka 48

nu börjar jag bli lite seg på det här känner jag. beror på att jag mest jobbar tror jag. jaja.

hmmm... vad har hänt?
 
haft en skön helg. gjorde ännu en cheesecake igår, denna gång med hjälp av min kära vän elvispen... lika god som den förra blev kakan iallafall, mumma!

köpte även sötaste chokladkalendern, titta!

me love Hello Kitty

träffat mina underbara vänner Anna och Sara oxå. Och fy vad jag saknar dom. Måste göra en uppryckning när det gäller detta. Snackade skit, åt pizza och det kändes som det alltid gör, roligt som attan! synd bara att det blir så sällan.

Idag har jag jobbat, ovanligt...  hysterisk helg på centralen. Löning och folk blir som galna i att äta och fika. Och åka tåg och buss tydligen.

Denna vecka har även bjudit på pengatjafs med en kompis. Suck. Less blir jag. Sånt orkar jag verkligen inte med.

Måste bara visa hur min gulliga älskling låg och sov i sängen idag hihi

Siroco. hehe, världens sötaste.

Och såhär kan det se ut när jag ska försöka sitta vid datan:


normala katter jag har eller hur? ser ut som kaniner eller nåt m framtassarna sådär.
haha. Mina kärlekar.

Så, nu har jag uppdaterat lite.

nattinatt



RSS 2.0