oh my


Haha! Den är min, MIN, MIIIN!


090831


Det här är tydligen nån jävla idiotisk trend.
VAD ÄR FEL PÅ ER??!
Ta bort dessa ifrån min åsyn innan jag blir galen på riktigt.
 
Jag satt igår och kollade igenom en massa bloggar som toppar listor över de mest lästa nu.
Tjejerna som är typ i 15årsåldern hoppas man ju bara på att de snart kommer ur de där barnsligheterna, men alltså dom som är runt 20 har jag ju bara lust att ge ett kok stryk, det är det dom behöver.
Det kommer bli massjälvmord om ca 10 år, när dessa flickor vaknar en dag och ser all restylane, silikon och annan skit i spegeln.
Allvarligt talat, vad är det för hjärnlösa brudar? varför spela på att tjejer ska se ut som uppblåsbara plastdockor? VARFÖR? Hur kan man vilja vara så? jag fattar inte. Dessutom bete sig som man inte har någon hjärna överhuvudtaget.
Någon måste banka vett i dessa små blåsta Barbiedockor innan massjälvmorden är här.

Jag önskar att jag kunde låta bli att bry mig och inte bli så upprörd.

I keep doin' my own thing



Life's a game but it's not fair
I break the rules so I don't care
So I keep doin' my own thing
Walkin' tall against the rain
Victory's within the mile
Almost there, don't give up now
Only thing that's on my mind
Is who's gonna run this town tonight




man trodde Blondinbella var en parodi

Sitter och roar mig med att kolla in Youtube-klipp med bl.a Katrin Zytomierska.
Ramlade över klippet där hon diskuterar dom unga fjortistjejerna som bloggar "Kissi,Dissi och Pussy" kallade hon dom hahah!

Jag är lite smått kluven när det gäller Katrin. Jag älskar henne för att hon säger precis vad hon tycker och tänker. Såna människor som hon, är såna människor jag älskar. Inte rädda för vad folk ska tycka.
 
Sen är jag lite förvirrad över hur hennes åsikter går ihop med hennes förhållande med Bingo. Jag känner ju förstås ingen av dessa två personer, men jag undrar, eftersom Katrin hatar och spyr galla över alla Linda Rosing kopior och liknande, hur kan hon ha ett förhållande med honom? Är inte han den största manliga bimbon i Sverige? Eller är det bara mina fördomar? men han har ju haft ett antal såna där plastbrudar, och varit gift med minst en, som han dessutom gifte sig med efter typ en dag... alltså jag förstår inte hur det går ihop.
Jag tror att hon är för smart för honom.

Hursomhelst, jag skrattar så mycket åt henne, hon är så orädd och obrydd men kan samtidigt driva med sig själv. Hon kallar sig själv "eau naturel" men när dom andra påpekar att hon har färgat hår så lägger hon till att hon har extensions och garvar sedan... 

Ja, jag vet inte riktigt. Grejen är, sakerna hon säger är kanske inte alltid blondstämpelfria, men, att hon säger det hon tycker, och är som hon är, det gillar jag med henne. Som fan.
Jag läser hennes blogg, visst det är en massa trams snack, men den är jävligt underhållande.

http://www.youtube.com/watch?v=_dcSTfy_m28

******

Faan också. Jag vill vara frisk imorrn. Jag vill!!
Sneella rå...


take it all, or leave me alone

För en vecka sen idag klev jag av tuben här hemma vid typ 21tiden. Utanför på vägen var det jättemycket folk och polisbilar och en buss stod mitt i vägen. Jag gick inte fram och kollade vad det var exakt som hänt.
Varje kväll jag sen dess klivit av tuben här, har det varit en massa människor, en massa marschaller och ännu fler ljus, tillochmed eldar därutanför. Jag började ju så smått fundera vad som hänt.
Igår fick jag lokala tidningen i brevlådan där det stod att en man i 20års åldern blivit påkörd av en buss och avlidit direkt nästan.
Idag när jag gick av vid ungefär samma tid, var det säkert 200 pers eller fler därute, Ännu fler ljus och marschaller än vad det varit hittills. Jag hade lust att gå ut dit och vara med dom, men mina påsar och väskor och toanödighet hindrade mig.
Nu i skrivande stund, skjuts det fyrverkerier ifrån platsen där det hände. Massor.

Alltså, jag bor i en förort där det inte bor speciellt många svenskar. Jag tvivlar på att det skulle gå till såhär om jag bodde nånstans där de flesta var svenska.
De här människorna har suttit där varje kväll nu i en vecka, och hedrat den här killen som av någon anledning krockade och gick bort. Jag tycker det är helt fantastiskt, och jag skäms lite för att vara svensk och inte göra såna här saker.
Jag hade velat ta ett foto och lagt upp här så skulle ni få se hur fint det var ikväll, men kände mig helt mongo om jag skulle gå dit och fota, respektlös liksom. Så jag lät bli.
Men det är fint tycker jag, att göra såhär, vad det än var som hände där förra torsdagen.


Idag har varit en ok dag på jobbet, lider fortfarande lite av mitt illamående, men men, jag överlever.
Imorgon ska jag tvätta klockan 7 vilket jag nu ångrar fruktansvärt, jag behöver den där sovmorgonen. Å andra sidan är jag ledig i 3 dagar sen. Underbart.

På lördag åker jag på årets fest :) ser fram emot det, ska ta med kameran och försöka ta en massa foton, men jag vet av erfarenhet att jag är värdelös, så vi får se hur det blir med den saken.

the less you give, the more I want


 
I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone

I will never be your stepping stone

I'm standing up or I'm on my own

And the less you give, the more I want so foolish of me

But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing up or I'm on my own





Jag tyckte det tjatades så mycket om Duffy då när hennes "Rockferry" släpptes, och hajpen runt henne var helt bisarr. Därför gav jag henne aldrig någon chans i princip, tänkte att hon är väl en i mängden av alla andra dom där tjejerna som jag inte brukar gilla.

Men (jag måste erkänna mitt misstag) hundra år efter alla er andra, har jag upptäckt vilken underbar platta "Rockferry" är. Jag älskar syrup & honey, I'm scared och framför allt, stepping stone, den framkallar så mycket känslor. Det gör ont i mig, på ett vackert sätt, när jag lyssnar på den, om och om igen.

Ofta brukar jag upptäcka musik i tid, men ibland är jag jävligt efter. Som nu.


whats up?

Vad är det som händer? Jag mår sjukligt illa, hela tiden, är konstant trött och irriterar mig på allt och alla.
Det här är fan inte roligt alls.
Imorse på tuben var jag på väg att gå av vid varje stopp för att jag trodde jag skulle spy. Kallsvettades också som attan. På vägen hem nu var det också illa, men inte lika som imorse dock.

Kan jag bara snälla få må fysiskt bra snart tack?!
Och nej, jag är inte gravid.

TB

Dagen började helt fantastiskt med att tuben hade fuckat upp på något sätt. Kom till Mariatorget men fick sedan ta ersättningsbuss därifrån. Säkert hundra miljoner människor stod och väntade på bussarna som aldrig dök upp såklart, så jag promenerade till jobbet därifrån.
Stressig dag som fan på jobbet, men kära B jobbade ju idag igen, det lättade upp stämningen lite.

Imorse stod det i både City och Metro om "True Blood", succéserien från Alan Ball. Jag har inte sett ett enda avsnitt ännu. Alla säger och skriver att den är helt fantastisk, men jag är ledsen, bara artiklarna jag läste imorse om den fick mig att må så illa så jag höll seriöst på att spy. Jag klarar verkligen inte av blod, det gör mig sjukt illamående. Vampyrer gör mig om möjligt ännu mer illamående. jag kommer helt enkelt inte att kunna se denna tydligen underbara serie, om jag inte vill spendera en kväll med att krama toaletten.
Lite synd kan man tycka kanske, men så ligger det till.

Denna bild får mig också att vilja kräkas...

Nu blir det hårt jobb hela veckan, avslutar med ett kvällspass på fredag. Lördag blir det kräftskiva för hela slanten i Vaxholm. Ska bli mycket skoj. Jag har aldrig satt min fot i Stockholms skärgård (tror jag) men jag har hört att det ska vara väldigt trevligt, vi får väl se. Där blir det antagligen tältning med bästa B. om jag hittar en sovsäck, för en sådan äger jag inte, eller jo, men den är typ 20 år gammal och befinner sig i min hemstad, och dit åker jag knappast innan lördag. Någon som har en att låna ut kanske?

Jag ska tamejfan gå och lägga mig nu, sjukligt trött och har en intressant dag framför mig imorgon.

Godnatt.

everybody needs a hobby

Vaknade och gick ut på balkongen imorse, kommer ut och det stinker brandrök. Försöker kolla om jag ser någon rök men icke, då hör jag hur det "sprakar" uppifrån. Får panik och ringer 112. Pratar med henne och vi kommer överens om att jag ska gå och knacka på lägenheten ovanpå mig medan hon är kvar i luren.
Mannen öppnar men förstår inte ett smack av vad jag menar. Jag försöker få fram att det måste brinna någonstans för på min balkong luktar det massor "fire, balkongen" då fattar han, smäller igen dörren i ansiktet på mig. Jag hör hur han häller typ en hink med vatten på elden, för det "pyser" sådär som det gör när man släcker eldar. Han kommer tillbaka och säger "oj, cigarett, förlåt, nu är det slut" och stänger dörren i mitt ansikte.
Jag avslutar samtalet med 112 och går in i min lägenhet och ut på min balkong, som nu dryper av vatten, allt vatten han hällde har ju nu hamnat på min balkong...  Det var faan droppen, jag ringer störningsjouren och berättar allt, en mindre intelligent tjej sitter på störningsjouren och fattar inte att händelsen nyss inträffat, till slut fattar hon och säger att hon ska skicka folk dit.
Grejen är att dessa grannar har varit ett problem sen dag ett. Dom lever om jämt, dom dammsuger kl 2 på natten, dom häller ut något ifrån fönstrena, piskar mattor och jag vet inte allt dom håller på med. Nu får det faan räcka alltså. Jag hoppas för guds skull något mer inträffar snart så dom blir vräkta. Jag vet att fler i min trappa har klagat på dom också. Idioter till människor det kan finnas. Grejen är ju också, hur fasen kunde han låta bli att känna lukten? dom var i köket, det hörde jag för dom bankade och höll på, dom borde väl ha sett elden? eller var det medvetet? försökte han bränna upp hela huset med flit kanske? Mongon. Nu vågar jag ju aldrig åka hemifrån igen typ...

Förutom denna lilla incident så är det en fantastisk söndag. Ligger i soffan, ska snart äta tacosallad.
Har precis sett det sista Heroes-avsnittet för nu, tragiskt. Får vänta ett bra tag antar jag innan det kommer nya, eller så går det fort förhoppningsvis.
Den här säsongen var grym. Avsnitt 20 och 21 är så sjukt jävla bra. Självklart så drömde jag hysteriska mardrömmar om Sylar inatt, vaknade helt svettig och kippade efter andan flera gånger. Jag fattar inte att jag är så känslig och drömmer mardrömmar så lätt. Men det är det fan värt iallafall. Sylar är så fantastisk, han droppar så många klockrena kommentarer. Het är han också, shit jag kommer ihåg i första säsongen tyckte jag han var sjukt läskig och kunde inte titta på honom. Nu är det tvärtom, jag väntar hela tiden på att han ska dyka upp, fast läskig är han fortfarande, men nu är han rolig också. Så har ju min favorit Ali Larter varit med rätt mycket i denna säsong, perfekt. Ska börja om från början med hela serien nu. Världens bästa.

Jag har annars lyssnat på "Highway Man" säkert 7 gånger idag redan, och den är fortfarande lika underbar. Det där klippet jag länkade till i förra inlägget, satan i gatan vad sjukt skillade dom är! Såna förbannat bra röster. mycket kärlek i det där klippet så jag sitter bara och ler igenom hela.

Nu ska jag fixa tacosallad och fortsätta min TV-helg.

without you by my side there's no me

För ett gäng år sedan, typ 2004 tror jag, jobbade jag med en tjej som hade bränt en skiva som vi alltid lyssnade på på jobbet. Där fanns en låt som både hon och jag körde jämt. Hon var bekant med en kille i det bandet och hade på så vis fått tag i låten. Jag försökte hitta nån skiva med gruppen då, förgäves. Sedan glömdes det där bandet bort liksom, ibland har jag kommit på dom och kollat upp, men inte hittat.
NU minsann, gick det. Både på Spotify och på PB, äntligen. Tyvärr missade jag konserten med dom precis innan Pride av olika anledningar.
Gruppen jag snackar om är såklart Hoffmaestro. Fantastiska.
"I'm not leaving now" och sen helt galet bra "Highway Man"  jag får rysningar av dessa låtar. Jag hittar liksom inte ord för mina känslor.
Kolla in denna : http://www.youtube.com/watch?v=xftXg7hf0O4
Jag är faan kär i dom där killarna alltså. "highway man" går på repeat hos mig idag.
Love it, love it, love it.


För övrigt: ja, jag har till slut efter många om och men "skaffat" Spotify. Jag veet att jag sagt att det inte kommer hända typ, men vafan inte visste väl jag att det skulle bli olagligt att ladda hem musik...  hade inte lagen kommit hade jag inte fixat det, Så jävla fantastiskt är det inte, mest en massa tributeskitmusik tycker jag, men men.
Det känns iallafall inte tiptop att jag till slut kröp till korset.

exposed

För en gångs skull så är det skönt med regn. Min helg ska bestå av att sova, äta och plöja tv-serier. Jag ska köra igång med Heroes, sen blir det Mad Men och förhoppningsvis hinner jag med Gossip Girl också. Så jävla skönt ska det bli att bo i soffan.

Igår hade jag en riktigt skön och rolig dag på jobbet. Jobbade sent, sen gick jag och Marcus in på Ankan. Besöket där blev inte långvarigt, av flera anledningar. Men men, lika bra det för jag kan inte dricka någon alkohol för tillfället ändå.


Nu har den här tjejens album släppts också. Lovely.

En helg med god mat, DVDboxar, musik och mina älskade killar, perfekt.

Nu, Heroes.

a little too much

För tillfället pågår lite väl mycket saker runt mig.
Det är därför det inte händer så mycket här, det mesta är saker jag inte vill prata om här.
Till råga på allt så kom febern idag också, eller det är väl säkert svininfluensan med min tur.

Jag är nyss hemkommen från jobbet, en sjukt påfrestande dag som jag aldrig trodde skulle ta slut, men nu ska jag gå och lägga mig.

Jag fick iallafall min "Mad Men" säsong 2 idag. Nu vet ni vad jag ska syssla med i helgen.

better late than never

Kollade upp lite fakta nu, borde kanske gjort det innan, men bättre sent än aldrig.
Hon är 16 år, inte 14. Men jag håller ändå fast vid det jag sa.

Alla har vi varit fjortisar

Äntligen! äntligen fick jag häcken ur vagnen och gick till tatueraren. Snart börjar det, fortsättningen på min arm.
Nu ska vi göra en typ skiss för hela armen och sen "jobba av" på några gånger. Jag ser fram emot det så sjukt mycket! Tänkte ju att han som gjort mina blommor skulle göra klart den, men han är fullbokad tom Mars nästa år...  Stört. Antar att han är duktig som faan. Nu ska jag istället till en kille som kära Ava går hos som är grym också. Jag längtar, få lite riktiga, snygga tatueringar, inget hemgjort trams som ser ut som skit...  fy fan för sånt, blä. Jag fattar inte mig på sånt alltså. Har man bestämt sig för att tatuera sig, varför gå till någon bara för att den är billig? fast allt den gör ser ut som bajs... Den ska ju liksom sitta för resten av livet, är det inte värt att lägga ett ex antal tusen kronor på den då? Idioter...

Igår gick jag hem hela vägen från jobbet med fantastiska Jenny, det var väldans trevligt. Skönt att snacka med nån som tänker ungefär lika om vissa saker och ting. Idag promenerade jag runt söder med bästa Ava. Bjöd henne på mat på Primo, fy satan vad gott det är där. Nu är jag sjukt törstig...

Sen är det en grej jag blir lite smått irriterad på, eller irriterad kanske inte är rätt ord...  Den här himla "hajpen" runt Amandavardet.blogg.se eller vad den heter exakt...  Folk har klippt ihop en film av hennes miljoner filmer där hon står framför spegeln och sminkar sig och pratar med sin kamera typ. Nu cirkulerar den på FaceBook och folk gnäller och garvar åt den.
Ja, jag håller med. Hon ger ju inte ett direkt intelligent intryck, men, tjejen är seriöst bara 14 år. Give her a break.
Som jag sa till mina vänner idag, fy faan alltså, tänk om det funnits blogg och internet när jag var 14, fy satan vad jävlar i helvete vad jag hade gjort bort mig fullständigt! Vafan vi har alla varit 14 år och mindre klyftiga.
Hon kommer snart bli vuxen hon också.
Gsus.
Låt henne snacka med sin kamera och sig själv.
Låt henne vara fjortis för faan.

Glam Pie

Då var denna helg slut. Det har varit en sjukt skön och rolig helg.

 I fredags direkt efter jobbet gick jag till Ankan med mina "kollegor". Satt där och töntade oss, nivån var ganska så låg kan jag säga...  Sen dök lite mer folk upp och vi drog upp till söder. Kom på att kära B hade lite fest så jag och snygga tjejen gick upp dit och drack upp vår alkohol. Hon och jag åkte sedan till Paradise och träffade några människor. Därinne träffade jag min kära vän Annica, det var på tiden! Roligt hade vi men tiden gick snabbt och drinkarna blev alldeles för många....   Vi hamnade på en bänk på södermalmstorg i typ  2 timmar och snackade blaj. På fyllan kommer man ju ingenstans direkt...
Så jag gick hem, eller till Skrapan där jag skulle sova. Kom dit 04,30 och däckade. Vaknade dagen efter kl.10 av KTH:aren som skrek ute i köket. Då gick jag upp och jag och B gick till donken och handlade mat. Tillbaka, käkade, sen kom Frisören. Jag fick blonda slingor och blev jättefin! B fick långt hår och blev jättefin! Hann äta en gång till på donken...
Sen låg jag och B i sängen och sov och kollade på barnprogram till typ 19,00 då jag tvingade mig själv att åka hem. Efter mycket skratt åt KTH:aren och hans kompis K.

Idag blev det shopping! Sjukt snygga skor! sjukt snygg tröja! även 2 par leggings, ett linne och en skjortklänning inhandlades. Just ja! kpte en tunnel med strass i till mitt öra, så fint blev det. Nu är jag glad och shoppingtarmen mår bra.

Här är mina nya fina skor. CPsnygga. Synd bara att allt inte syns så bra på bilden. Det är strass längs med sulan i fram också. Jag blev kär! jag såg dom för typ en månad sen och äntligen kunde jag köpa dom. Så fantastiskt fina. Längesen jag köpte ett par "dyrare" sneakers så det var på tiden.

090811

Jag ska nog aldrig mer tänka: "Nu är jag lycklig, på riktigt, äntligen"
I princip på en gång efter det, rasade saker och den där känslan av att vara olycklig infann sig igen.


Me love my plaja

I 4 dagar har jag legat på stranden från typ 11 till 17. Jag har nu lyckats få till en riktigt bra bränna. Jag ser ut ungefär som jag brukar göra efter en vecka i Grekland. Det är så det har känts dessa dagar. Har bara legat i min solstol, badat, ätit sallad, frukt, nötter och druckit massor av vatten. Det är såhär jag vill leva mitt liv har jag nu kommit fram till. Det är detta jag ska sträva efter. Hur det sen ska gå till rent praktiskt, logiskt och ekonomiskt har jag inte funderat ut ännu. Men jag smider mina planer...
Med lite vemod åkte jag idag hem ifrån "min" strand, med ganska stor risk för att detta var sista gången för i år. Jag älskar mi strand, den har allt! jag vill inte flytta härifrån för då kommer jag aldrig åka tillbaka hit. Det som är så skönt är att man behöver inte vara så jävla snygg, trendig och smal där, som på de flesta andra stränder. Jag hatar sånt. Som nu t.ex, jag har haft en bikini de här dagarna som är minst 6 år gammal, inte trendig för fem öre. Men bekväm och mycket bra.
Jag hoppas för guds skull att det blir minst en dag till i år jag får återvända med min solstol till min strand.

Min militärgröna "gamla" bikini, men åh så jag älskar den.

Som ni kanske förstår så fixade jag min cykel. På fredagsmorgonen klockan 08,00 gick jag till Shellmacken och pumpade den, hårt. Nu fungerar den alldeles utmärkt. Efter långpromenaden där på morgonen cyklade jag sen till stranden som sagt.

Jag vill inte att dessa dagar ska ta slut, men imorgon börjar verkligheten igen. Jobbdags. Fast jag är lite sugen på det måste jag erkänna. har ju varit borta i 7 veckor. Det är ganska lång tid det. Får se hur det går med ryggen. Har inte ätit medicin på 2 veckor nu, jag har inte ont direkt, men jag känner av smärtan tillochfrån... känns lite sådär, men jag måste ju prova att jobba iallafall.

Nu ska jag duscha och smörja in mig, så kanske jag får behålla brännan ett litet tag.

strafftid

Min cykel är trasig, eller trasig är en överdrift. Det finns typ ingen luft i bakdäcket, och nej, så jävla puckad är jag inte så jag tror att den är trasig för det "men vafan pumpa den då" tänker ni väl. Jag kan tala om att det har jag försökt med, i 40 minuter häromdagen, utan imponerande resultat. Och jag har faktiskt pumpat den förut utan problem, men denna gång är något fel. Jag vet inte om det är däcket eller pumpen.
RIngde min pappa när jag inte lyckades få i luft i däcket, det lät ungefär såhär:

jag: det är punka på min cykel
han: va? nej det tror jag inte, vadådå?
jag: försökt pumpa i typ 40 min nu, men inget händer
han: ok, men är däcket helt platt?
jag: näe
han: då tror jag inte att du har punka. Då är det nog pumpen kanske. Hur är det med det andra däcket då?
jag: jaha. Jo, alltså det är lite mer luft i det iallafall, men det händer typ inget när jag pumpar det heller.
han: ja men det verkar ju högst osannolikt att du ska ha punka på båda däcken helt plötsligt. Ta dig till en mack och försök pumpa där.

Det samtalet gav ju inte speciellt mycket. Nu är jag skitförbannad för det fanns en mack anska när amig förut, men det har dom bommat igan! Där brukade jag pumpa. Nu får jag gå aslångt till närmsta mack. Och jag vill ju cykla iväg och sola. jag är så jävla sur på det här så jag går faan sönder snart.

Jag kan tänka mig att jag är typ lika sur som busschaffisen vi åkte med igår.
Nu ska ni få höra nåt bisarrt.
Vi hoppade på bussen till beachen igår, samtidigt som vi går på, kliver en kille på med sina 2 barn, ett i vagn, och ett till som var typ 6-7 eller nåt, dom går på längst bak. Då ställer sig busschaffisen upp och skriker :har du någon biljett till honom?! och syftar på det större barnet. Redan där började vi tycka att han var lite väl snål.
Vi åker iväg, det är ca 130 grader varmt på bussen, men det är inte så långt vi ska åka så...
En hållplats en bit innan "vår" stannar vi, och på kliver en familj med kanske 5-6 barn, efter ett tag inser vi att vi bara står stilla och kollar framåt, då är familjen på väg av bussen igen, (vi har alltså inte rört oss med bussen alls från det att dom klev på) det visar sig att dom inte har tillräckligt med biljetter för alla barn... 
En barmhärtig man reser sig och går fram till busschaffisen och ber honom stämpla på hans remsa för det som fattas, efter han stämplat så svär den här snälla mannen åt chaffisen och kallar honom snål och andra mindre snälla ord... 
stänger busschaffisen av bussen och stänger dörrarna!!! Vi står alltså stilla med stängda dörrar, ingen AC och 130grader varmt typ, mitt i solen. Denna man som hjälpte familjen är nu riktigt förbannad och frågar, skrikande, busschaffisen om han försöker kväva oss allihopa? 
Chauffören svarar: ni har strafftid på 5 minuter, jag tänker inte köra, det är ert straff.
Ny policy hos SL?

Sen hade vi iallafall en helt fantastisk dag på stranden, badade flera gånger. Åt gott, snackade skit och solade. Tänk om man kunde få ha det så varje dag?
Ska sola idag också. Får väl se om jag åker buss eller fixar cykeln på nåt sätt.
LESS är jag. Så jävla less.

I'd do anything for a blonde dike..

Now that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you

I need you right now
I need you right now

Let's get lost tonight
You could be my black Kate Moss tonight
Play secretary, I'm the boss tonight
And you don't give a fuck what they all say right?
Awesome, the Christian and Christian Dior
Damn, they don't make 'em like this anymore
I ask 'cause I'm not sure
Do anybody make real shit anymore?
Bow in the presence of greatness
'cause right now thou has forsaken us
You should be honored by my lateness
That I would even show up to this fake shit
So go ahead go nuts go ape shit
Especially in my pastel on my bape shit
Act like you can't tell who made this
New gospel homey, take six, and take this, haters

I need you right now
I need you right now

Me likey

I don't know if you got a man or not,
If you made plans or not
God put me in the plans or not
I'm trippin' this drink got me sayin' a lot
But I know that God put you in front of me

So how the hell could you front on me?
There's a thousand you's, there's only one of me
I'm trippin', I'm caught up in the moment right?
This is Louis Vuitton Don night
So we gonna do everything that Kan like
Heard they'd do anything for a Klondike
Well I'd do anything for a blonde dike
And she'll do anything for the limelight
And we'll do anything when the time's right
baby, you're makin' it (harder, better, faster, stronger)

I need you right now
I need you right now

You know how long I've been on you?
Since Prince was on Apollonia
Since OJ had Isotoners
Don't act like I never told you
Baby, you're making it (harder, better, faster, stronger)


I need you right now


http://www.youtube.com/watch?v=0XC_Rj51DLI

Mitt nya QX-nick

Ditt nya QX-nick är:
Fucked KnullpŒken

Nu vet ni det också.


Remake

Jag visste det, jag sa ju det!
Den där listan jag gjorde för ett tag sen med mina 10 bästa musikvideos, kom ju på en idag som definitivt skulle varit med, så nu måste jag göra om den.

En remake på mina 10 favoritmusikvideos alltså:

1. Junior Jack - stupidisco
2. Aphex Twin - windowlicker
3. Chris Isaak - wicked game
4. Michael Jackson - thriller
5. Wham - last christmas
6. Justin Timberlake - what goes around
7. Benny Benassi - satisfaction
8. Framing Hanley - Lollipop Remix
9. Radiohead - street spirit
10. Britney Spears - I'm a slave 4 u

Kan ju tillägga att jag häromdagen såg den ocensurerade versionen av Junio Jack's - stupidisco. Genialisk är allt jag har att säga.
Hur kan något så bra bli ännu bättre tänker ni nu kanske? Googla på uncensored stupidisco så får ni se...




tidsfördriv deluxe

12 HAR DU:
* Ett förhållande: Nej
* En bästa vän: Ja, flera
* Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
* Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja
* Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja
* Några husdjur: Två katter
* Hamnat på polisstation: Nej

11 DAGENS:
* Klädsel: trosor och linne, bara varit hemma...
* Hår: utsläppt
* Låt: sultans of swing - Dire Straits
* Vill ha: sex
* Sjukaste: nope
* Saknad: näej
* Godis: inte det heller
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Shit va sliten jag är fortfarande

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: oj, det va ju så länegsen.. minns inte
* Husdjur: katt  när jag var liten,,sen hade jag en kanin också
* Semester: Öland typ varje år, älskar Öland. Och Gräsö.
* Jobb: Oj. sommarjobb inom kommunen, målade lekparker och liknande.
* Köpta skiva: kommer faktiskt inte ihåg tyvärr. köpte sällan skivor, pappa fixade blandband.
* Piercing: Öronen, sen ögonbrynet som jag o mina vänner gjorde på mig. mamma började gråta så jag var tvungen att   ta bort den, det ångrar jag inte idag...  att jag tog bort den alltså.
* Konsert: Tomas Ledin tror jag. Skäms för att säga det.

10 SENASTE:
* Peronen som ringde dig: B
* Personen som du ringde: B
*Personen du sa 'jag älskar dig' till: Det var ett tag sen, men Aleks.
* Bilfärd: Hem till Stockholm
* Filmen du såg: North Country
* Gången du grät: till nåt djurprogram häromdagen
* Måltiden: Kebab med strips


9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: nej
* Våga hoppa bungyjump: nej
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja, ge mig nu!
* Kalla dig själv lycklig: Ja
* Hellre ta bilden än vara med på den: ta bilden
* Kunna gråta över en kille: Ja.
* Kunna gråta över en tjej: Ja.
* Ljuga för någon: nje det tror jag inte
* Kunna springa 50mil: hahah nä då skulle jag dö utan tvekan


8 VAD:
* Gör du just nu: smsar och hänger vid datan
* Ska du göra imorgon: Städa! handla lite också
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: Sluta tyck synd om dig själv!
* Har du med dig in på bion: popcorn, cola och vatten
* Är det för färg på dina byxor: har inga för tillfället.
* Är det för väder hos dig just nu: solen har precis gått ner, inte ett moln
* Skulle du göra om du vann på lotto: köpa mig en lägenhet i en söderförort till Sthlm, om jag vann mkt, en lägenhet i stan.


7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet: näe
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ja
* Luvtröjor: ja!
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: inga piercings. men massa fler tatueringar tack.
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: väldigt olika, men tjejer tror jag.

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: uppgång
* Sommar eller vinter: Sommar! helst året runt
* Vilken ålder har varit bäst hittils: typ 21-22
* Sova på sida, mage eller rygg: rygg


Älskade Pride


Så var det slut på det roliga. Årets höjdpunkter var: tjejfesten på Aladdin, 1500 tjejer var det visst där. Galet kul! och sen då paraden igår såklart! SÅ underbart! Jag tappade bort mina vänner nånstans i Slussen typ, men det gjorde mig inte så mycket, jag hoppade runt och sjöng och var allmänt lycklig ändå. Det är en sån jävla känsla att gå i paraden alltså. Jag vet inte var all min energi kommer ifrån, visserligen var jag alkoholpåverkad men ändå. Det är bland det roligaste jag vet. När det var slut ville jag börja om igen. Hamnade i tanto, mina älskade vänner journalisten och lärarinnan dök upp efter ett tag. Sen hängde jag i tanto några timmar, vid 20 kom huvudvärken...Big time. Så jag drog hem tidigt. Helt slut.

Idag var meningen att vi skulle till Grönan och se Lady GaGa, men alla var helt döda så det blev inget...
Legat hemma och sovit och slappat bara. Känner mig som jag håller på att bli sjuk, eller så är jag bara ovan vid känslan av att vara nykter? hoppas verkligen inte jag blir sjuk...  
En vecka kvar till jobb, min rygg är värre igen... suck.


Från igår efter paraden...  Hittade för övrigt mig själv på bild i Aftonbladet också.

Nu ska jag återgå till sömnen...

RSS 2.0