Näbbstövlarna


Ja, dåså, här är nu en bild på mina nya Näbbstövlar.
Kom att tänka på dessa för någon månad sen och letade febrilt igenom affärer utan resultat. Började då leta på nätet och insåg till min förskräckelse att de gick att beställa men var svindyra. Men efter noga övervägande så tänkte jag "äh, what the..." och beställde ett par. Det tog en och en halv vecka innan de var hemma hos mig och nu är jag helt frälst! Nästa vinter tror jag det blir ett par till, kanske lägre, kanske i en annan färg, jag får se.
Världens finaste är de iallafall, och sköna!

Jag och B var ute och svirade igår.
Herregud så jag mått idag. Fy. Jag är så glad att jag lärt mig hur jag blir dagen efter så att jag aldrig gör misstaget att dricka en dag innan jag ska jobba, för idag hade det inte fungerat kan jag lova.
Hittade 150 spänn precis när vi kom in på Solidaritet igår. Mycket skoj. sen blev det en himla massa alkohol. Och dans! Jodå, igår hade jag satt på mig dansskorna minsann. Kanske därför jag hade typ kramp i vaden när jag klev upp imorse?
Drog hem idag vid 14 tiden och gjorde pizza, åt, och somnade sedan, faan, det var liksom inte alls meningen, nu kommer jag ju ha assvårt att sova ikväll, ska upp strax innan 06,00 imorgon bitti.

Nu kollar jag på en massa På Spåret avsnitt jag missat. Sen måste jag försöka sova.

Underbart

Idag har jag jobbat på mitt nya jobb.
Jag kommer inte ihåg senast jag var pigg efter att ha jobbat 10 timmar.
Inte heller kommer jag ihåg när jag senast gick mätt, belåten och glad som en lärka ifrån jobbet? Men idag var det så! Så himla skönt. Detta känns jättebra verkligen.
Visst, det är ju lite struligt och rörigt, men så ska det ju vara när man är ny.
Alla är jättetrevliga och jag får riktig mat till lunch! God är den också. Nästan så jag längtar till lunchen imorgon. Och skulle det mot all förmodan vara något äckligt till lunch (jag är löjligt kräsen) så finns det ett salladsbord jag kan äta mig mätt på. Och en massa gott bröd. Så är det varje dag! Underbart.
Helt underbart alltihop. Jag är så nöjd så det finns inte. Trodde inte det kunde bli såhär bra.

Dessvärre är jag mindre glad för att mina stövlar fortfarande inte kommit...  Jag vill ha de nu!!

Nu ska jag äta lite minimorötter och sen sova för det är jobb imorgon också.

A b s t i n e n s

Fredagen var mycket trevlig.
Jag jobbade, sov och sen blev det en impulsfest i skrapan. Förväntade mig att bara få se B där, men istället var hela lägenheten full av killar. Och B förstås. Vi drack en del och sen blev det taxi in till stureplan, där sprack planerna lite så jag och B hamnade på grodan och drack en fantastisk Mojito. Satan va gott det är alltså. Innan våra Mojitos var slut blev vi bjudna på varsin caipirinha. Den steg rakt upp i huvudet på mig och hej och hå va snurrigt det blev. Vi tog en taxi upp till 54 på söder där vi träffade M och hans kompis. Drack ännu mer drinkar och jag var lite tråkig för jag inte ville dansa. Men jag dansar bara om det spelas R'n'B! Så jag hängde i baren och snackade igenom lite grejer med M. När lamporna tändes hamnade vi på Donken som var fullt av poliser. Sjukt full var jag och galet roligt hade vi. Hur kul man nu kan ha på Donken? men det hade jag iallafall.
Träffade Sara också, jag har för mig att vi bara stod och skrattade åt varandra typ. Sen blev det taxi hem med sällskap.
Lördagen spenderades i soffan, jag introducerade the L Word för M. Gick och köpte mat, sen hem och däckade i soffan. Såg på Boogie Nights på kvällen. Bra film det där.
 
Igår jobbade jag min första dag på mitt nya jobb. Ostrukturerat kan man kalla det.
Först hittade jag inte dit, sen kom jag inte in, sen fick vi vänta i någon timme innan vi började jobba. Från 8 till 19 jobbade jag! Hade räknat med en halvdag men så blev det icke. Ser fram emot att komma tillbaka dit på onsdag.
Imorgon är sista dagen efter 9 år på centralen. Så många har kommit till mig och sagt hur tråkigt det är att jag slutar.
Det bevisar ju bara en sak.
Fel fel fel.
Vilket misstag de gjort. Det är inte min förlust utan deras. 

Jaja, nu måste jag krypa i säng.  

100121

Jodå.
Då har man fixat sig ett nytt jobb.
SKÖNT.

Wollie bollie

Jag har haft en riktigt bra helg i helgen.
Efter jobbet i lördags mötte jag upp J & E för lite mat. Gissa vad? Kebab såklart. Men denna gång var det faktiskt inte mitt förslag. Sen gick vi hem till J och på vägen dit mötte vi A som hakade på.
De hade tydligen bestämt sig för att titta på Kenny Starfighter.
Jag såg Kenny på tv för 100 år sedan och kan inte direkt säga att jag tyckte det var roligt. Överhuvudtaget. Men nu var jag ju tvungen.
Jag måste erkänna, mot min vilja, att den faktiskt var rolig. Det roligaste är ju det här med att de skämtar om frisörer.
Efter filmen orkade jag helt enkelt inte åka hem, så jag sov i den fantastiskt fina och mysiga lägenheten. Vilket gjorde att jag fick lite sovmorgon dagen efter eftersom det inte är speciellt långt till mitt jobb därifrån.
Åh om jag kunde få bo i stan, så skönt det skulle vara. Men det där med att leta lägenhet ligger på hyllan nu. Har betydligt viktigare saker att fokusera på nu. Och jag kan säga att det ser ut att gå bra. Man vet aldrig. 

Igår efter jobbet åkte jag till den andra delen av söder hem till S. Vi hängde i hennes soffa och pratade lite om vad som hänt/händer. 
Var dock tvungen att åka efter ett tag för mina stackars lurviga vänner hade varit ensamma lite länge. Mitt dåliga samvete var inte att leka med. 

Nu väntar jag på att mina fina skor jag beställt ska komma. De som i princip ruinerat mig denna månad, men det är de värda. Så fina! Ni ska få se när de anlänt. 

Nu ska jag fixa lite med min iPod och massa ny musik. Får man gifta sig med prylar? den dagen det kommer ska jag gifta mig med min iPod. 


 

fredag den tråkiga

Jag litar verkligen inte på någon.
Alls.
Jag är alltid beredd på att alla ska sticka en kniv i ryggen på mig.
Tragiskt.





I wish I could sleep
but I cant lay on my back
'cause there's a knife
for everyday
that I've known you


all by myself

Jag tycker att man, i princip vilken situation som helst, borde tänka sig in i omvänd situation.
Hur skulle det vara då?
Skulle det vara lika okej då?
Det gamla talesättet "behandla andra som du vill bli behandlad själv" tycker jag är mycket bra.
Alla borde tänka så.
Faktiskt.

Imorgon är jag ledig och det ska bli helt underbart.
Jag vill vara ifred.


5891

Ja då är en av 6 jobbdagar denna vecka över. Skönt. Mådde bajs första timmarna på jobbet men sen blev det bättre. Åkte och köpte kattgräs på vägen hem och möter min vän journalisten. Stod och pratade ett tag, sen förfrös våra fingrar och tår så jag tog tuben hem.
Har tömt halva min gröna iPod, tänkte köra hela, men datan började krångla så jag tar resten imorrn...

Imorgon ska jag minsann få åka SAAB ifrån 1985. Det ni!

the bitch is back...

Idag var det då äntligen premiär för senaste säsongen av the Hills på MTV. Jag är ju ett stort fan av the Hills, gillar att se deras sjuka liv och drama. Nu är det inte riktigt samma sak längre, Lauren har ju lämnat serien och jag är fortfarande tveksam till om jag ska se det eller inte. Istället för lauren, har nu en kär gammal person kommit in i serien igen.
Alla vi som sett Laguna Beach vet vem hon är, och har våra åsikter om henne.
Kristin Cavallari.
Hon har i princip gjrt sig känd som en bitch som alla tjejer ska passa sig för och alla killar avgudar henne. Detta ska hon givetvis ha all cred för, rätt imponerande att bli känd för. Hon är inte speciellt snygg. Alls. Inte jämfört med de andra tjejerna runtomkring henne. Men hon har något. Hon är dessutom som sagt en mansslukerska utan dess like.
Jag förstår varför, hon är som killar är (japp jag drar alla över en kam), ointresserad, nonchalant, spydig. Sådär farlig liksom. Oåtkomlig. Hon utsrålar sådant självförtroende och bryr sig inte ett skit om vad andra tycker.
Jag har delade känslor för henne. Hon är lite för mycket ibland. Men samtidigt tycker jag hon är cool. För att hon skiter fullständigt i vad andra tycker. Hon kör sitt eget race.
Anywho, jag såg då avsnittet idag, först undrar jag hur Kristin och Stacie blev vänner och när? sen undrar jag också när Heidi "förlät" Stacie? för nu hänger ju hon med gänget.
Jag tycker inte de ska kalla serien the Hills längre, grejen är att Kristin tar över hela progammet. Under det knappa 25 minuter långa avsnittet, så fick vi se Audrina, Lo och Stephanie typ 4 minuter. Resten var det bara Kristin i princip. De borde döpa om hela showen och ge henne programmet helt.
Skrattade åt hur de introducerade henne i de första scenerna, de får henne att låta vidrig och sen har de filmat henne så snyggt , man får liksom inte se hennes ansikte i början. Underhållande . Hade jag varit hon hade jag varit sjukt nöjd.
Försöker hitta nån bra bild på henne, men hon gör sig liksom inte riktigt på bild, inte hennes bästa sidor iallafall hehe.


Ja, ni ser vilken extremt händelserik helg jag har haft, eftersom mina största problem är frågor kring en blajserie på MTV. Hehe. 

Hade iallafall en kul kväll i helgen. Drack en himlans massa alkohol med J hemma hos mig. Vi blev ganska fulla och snackade massa skit & lyssnade på musik. Väldigt bra kväll. Resten av helgen har jag ätit, sovit och tittat på TV.

Känner mig lite friskare nu iallafall. Jag blev ju riktigt sjuk ett tag. Jag behöver hålla mig frisk nu, dags för en 6dagars vecka. 




 

This is war

Dagens musiktips! Eller årets tillochmed. 30 seconds to mars - This is war. Detta är deras senaste album, och kanske det bästa! De har använt sig av sina fans på många av låtarna. Helt sjukt fantastiskt! LYSSNA!

100106

Igår och idag har jag jobbat. I åtta grader. Förstår ni?! 8 PLUSGRADER!
Vet ni hur kallt det är??!
Dessutom står vi precis vid dörrarna som inte är såna smarta svängdörrar, nädå, det är såna som står öppna i princip hela tiden för att det går folk ut och in.
Idag jobbade jag iklädd följande: strumpor, raggsockor, leggings, jeans (trosor också, antar jag att ni förstår) BH, linne, undertröja, skjorta, fleecetröja, mössa, vantar och halsduk. Ja och så skor också då förstås. Normalt?
Gissa vad nu då, jo, jag är dödsförkyld och har sviiiinont i min hals. Hinkade te med honung hela kvälleen igår och hela dagen idag. Hoppas för guds skull att jag vaknar frisk imorgon.
Jag ska fan stämma Jernhusen (hyresvärden på jobbet) för att de tvingar oss att jobba i detta. 
JAG FÅR INTE BLI SJUK MER! 

Som vädret är nu skulle jag inte bli förvånad om jag möter en sådan här...
Men jag ska väl inte klaga, citerar min far: Nej det är skönt att det är såhär kallt, och du vet det är bra också, är det väldigt kallt tillräckligt länge så får vi inga fästingar i sommar.
Ja, det gäller då att se något positivt i allt...

Sen stör jag mig på detta påhitt någon kommit på på FB, att alla ska skriva färgen på sin BH på sin status. Sen kom nästa uppmaning, att skriva hur långt hår man har, i cm. Vem i helvete sitter och hittar på dessa totalt inte roliga saker? Nej tack. Jag kan gärna utan problem avslöja färgen på min BH. Men då ska det vara vid ett betydligt trevligare tillfälle (läs:när du har sex med mig).

På tunnelbanan hem idag kom det fram en tjej, först när jag satt på perrongen, och tryckte (nästan) upp sin tiggarmugg i mitt ansikte. Hon tog inte bort den förrän jag sa NEJ högt och tydligt. Sen kommer hon igen på tuben och gör likadant, återigen får jag säga NEJ och nu börjar hon gå mig på nerverna. En kort stund senare kommer hon en tredje gång, och pekar på min Coca Cola flaska som sticker upp ur min väska, jag stirrar förbannat frågande på henne och hon säger: Coca Cola. JA DET ÄR MIN COLA OCH DU FÅR DEN INTE OCH INGET ANNAT HELLER svarar jag henne. Fine, jag har inte så mycket emot folk som tigger pengar, men vissa får jag en känsla av att det bara är bullshit, och dessutom tror jag inte ett skvatt på att de inte förstår eller kan prata ett ord svenska heller.
Fruktansvärt irriterad blev jag.

Dagens undran: varför är denna dag en röd dag? är det verkligen nödvändigt? Trettondagen, totalt meningslös.

Intresseflaggan svajar

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja jag gjorde något jag aldrig gjort förut.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag gör aldrig nyårslöften
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja min älskade Titti och hennes Daniel 
4. Dog någon som stod dig nära? Ja, mitt hjärta Siroco.
5. Vilka länder besökte du? Sverige. Bara.  
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? En solsemester vid medelhavet någonstans 
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Fredagen den 13e Februari och 28e Oktober 
8. Vad var din största framgång 2009? Där måste jag väl säga när jag slutade röka
9. Största misstaget? Oj. Vete faan om jag gjort något misstag i år. Jo förresten, men det tänker jag inte säga här och nu.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jaa, ryggen pajade bland annat.  
11. Bästa köpet? Bagheera
12. Vad spenderade du mest pengar på? Usch, Cigg tror jag. 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja en hel del saker, men en sak var när Bagheera flyttade hit. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? sexy bitch och calle ocho 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit glad 
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit ute och festat
17. Vad önskar du att du gjort mindre? suttit vid datan... och rökt också. 
18. Hur tillbringar du julen? I år? den tillbringade jag hemma med catsen
19. Blev du kär i år? nej 
20. Favoritprogram på TV? Mad Men, Heroes och Mistresses
21. Bästa boken du läste i år? the Dirt 
22. Största musikaliska upptäckten? Oj! Massor! Men störst är nog Glasvegas
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jaa, min älskade iPod
25. Något du önskade dig men inte fick? näe 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
satt i en bil, sen var jag i mina föräldrars stuga 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om min älskling hade fått vara kvar hos mig... 
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Blandad, efter humör. Som alltid.  
29. Vad fick dig att må bra? att jag slutade röka, har aldrig mått så bra tror jag.  
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
 Hmm... Kim Kardashian 
31. Vem saknade du? Siroco
32. De bästa nya människorna du träffade? B! & Jenny.


Jag är bäst utan tvekan

Yeeeeesssss!! Fy satan vad jag är grym!
ÄNTLIGEN har jag lyckats med att dra låtar från min gamla iPod till datorn. Wiieee vad jag är lycklig.
Eftersom min hårddisk gick sönder så "försvann" ju mycket musik och det är inte direkt enkelt att hitta något hjäpmedel till det jag nyss lyckats åstadkomma. Men fan vad jag är nöjd! Tamejfan att det gick utmärkt. Men tid tog det, det var lite meckigt. Och då har jag bara plockat från min första iPod än så länge. Min andra har jag en hel del mer musik i så det kommer nog ta lite längre tid. Men det är det värt!

Nu ska jag försöka sova för jag ska jobba min första dag sen förra tisdagen imorgon. Ska läsa lite ur oken om Slash först.

Nightie night friends and enemies...

kom ihåg en sak bara,
CATHYP ÄR BÄST...  hehe.

Listan

Jag är ju ett big fan av listor i allmänhet, och annat liknande. Vi brukade göra massa böcker med listor och frågor till varandra förut. Sådant fick man roa sig med i hålan. När man inte var ute och söp sig full.
Iallafall. Nu kommer jag göra en lista.
Here it goes:

Årets bok: the Dirt (jag vet att den inte kom ut 2009, men ändå)
Årets film: New Moon
Årets låt: Sexy Bitch 
Årets platta: Keri Hilson - In a perfect world
Årets plagg: leggings
Årets Händelse: MJ dör 
Årets serie: Mad Men
Årets grupp: Glasvegas
Årets idiot: där är förstaplatsen delad mellan Anna Anka och Tiger Woods
Årets bästa: sommaren
Årets ont: ischias
Årets sorg: mitt älskade hjärta Siroco somnade in
Årets mat: kebab
Årets nykomlingar: Framing Hanley
Årets genombrott: Lady GaGa
Årets bästa köp: Bagheera
Årets bloggare: Katrin Zytomierska
Årets pryl: min iPod
Årets investering: mitt träningskort
Årets prestation: jag slutade röka

Enligt mig.


Världens godaste mat. Faktiskt.

090103

Okej. 95% då.

090102

Alltså jag har nog tjatat om detta förut men jag blir så upprörd... antagligen för jag sitter insnöad i hålan och vill bara hem.
Vad i helvete händer i flatvärlden? hur blev den som den är? hur kan alla vara som dom är? Jag fattar verkligen inte. 99% av alla jag träffat är riksmongon av högsta kvalitet.
Ena dagen gör man på ett sätt och nästa är det tvärtom. Helt sjukt, men att leva i den där världen är som att vara 15 år igen.
EXAKT LIKA. Totalt ofattbart.
Skitsnack hit och skitsnack dit och sen umgås alla med varandra iallafall för de inte har någon annan att vara med. Eller nåt.
Fy faan vilken jävla ormgrop det där är. Usch. Avtändande. Äckligt. Ointressant.
Det får en att vilja kasta sig över en (eller etthundratjugotvå stycken) kille och aldrig släppa taget.
Brudar alltså.

RSS 2.0