Happy B-day


Grattis bloggen! I efterskott. Min lilla blogg fyllde i söndags ett år. Hurra för den.

Som tur är så har jag inte känt någonting av sjukan idag, kanske lite i halsen men inget farligt. Phew.

Jobbat som en tok idag igen. Ätit en massa också, måste faan ge mig snart med det där alltså. Inte bra, inte bra.

Igår kväll fick jag en släng av min dödsångest igen. Får såhär ibland, tror fan att sist jag fick det var vid denna tid på året också. Jag klarar helt enkelt inte av detta land på hösten/vintern. Börjar tänka på att jag ska dö och då kommer panikångesten. Får svårt att andas och vill bara gråta. Usch. Jag vill inte. Det är så oändligt och omöjligt att tänka sig men ändå känns det så fruktansvärt. Blir helt yr i huvudet. Måste slå bort tankarna på en gång. Jag hatar den där känslan jag får i kroppen när det blir såhär. Varför är jag såhär? varför så jobbigt? Det är nog kontrollbehovet i mig som spökar. Jag har noll kontroll över vad som händer sen. Det gör mig livrädd. Usch.

Behöver någonting att glädjas ordentligt över. Må det ske inom en snar framtid. Så dessa hemska tankar grävs ner djupt.

Mmm okej. Dags att sova nu. Behöver min skönhetssömn.

Pimp my ear

Glömde lägga upp en bild på mina nya tunnlar...

En fördel nu är att jag kan ha vanliga större örhängen, typ ringar igenom tunnlarna. Hade jättefina i fredags som jag tappade bort. Fattar inte, jag tappar aldrig bort något, lade väl dom på något smart ställe där på natten på fyllan.

Köpt en ny klänning som jag hade i fredags. Hela klänningen är svart spets, med en tunn svart underklänning. Ryggen är helt öppen, med spänne i nacken, så BH finns inte på kartan. Lite krångligt eftersom den är genomskinlig, men jag har ett trick som funkar alldeles utmärkt. Väldigt nöjd med min fina blåsa. Den ska få följa med på Boostergalan i slutet av Oktober.

Nu ska jag sova, känns som jag har feber. Gaah.

I held on to something that was never mine

Amen gissa vad...  
Jag har ont i min hals och i kroppen. Igen. Tänk att...  Jag har verkligen jordens sämsta immunförsvar. Hoppas detta är borta när jag vaknar imorrn bitti, för jag har varken tid, råd eller lust att vara sjuk just nu.
Det har jag väl aldrig iochförsig.

Förra veckan gick snabbt. Gjorde väl inte så mycket.

På onsdagen gick jag och skulle lämna tillbaka en klänning jag köpte någon dag innan. Kom såklart ut med dessa istället


Sjukt snygga stövlar. för typ 700 spänn, helt okej tycker jag.

På onsdagen drog jag iväg sent och kom hem nån gång mitt på dagen på torsdagen. Handlade grejer till fredagens mojitopartaj.

Fredagen var galen på jobbet, massor av folk, tvingades jobba över en halvtimme, sen stressade jag till Skrapan. Tog en dusch och fixade till mig och sen blev det mojitos för hela slanten. B är ju en gammal van bartender så de blev fantastiska, dock såg de mer ut som Rom & Cola med mynta i, vi körde på något mörkt socker, därav den konstiga färgen. Men inte gjorde det något. Hällde i oss en flaska rom + diverse annat. Drog ut på krogen sent, vilket i princip hade kunnat skippats, vi behövde inte en droppe mer att dricka, men men. Hann vara ute en timme eller nåt, sen åt vi fyllemat på Donken och ramlade hemåt. Fick trevligt nattsällskap på den gigantiska uppblåsbara madrassen.

Dagen efter var vi förvånade över att vi lyckats ta oss hem. Eller att vi lyckades gå ut också för den delen. Vaknade mindre pigg, hällde i mig Pommac och sen låg jag och B i "min" säng och kollade Transformers. B och KTH:aren har fixat projektor så de har en liten biosalong, helt underbart! Vi kollade även I am Legend sedan, och självklart har jag drömt mardrömmar sedan dess... Fast den var helt okej, bara det att jag gick sönder när hunden dog.
Till slut skrek min mage efter mat så vi gick iväg till Harem för att käka pizza. Där utanför stod the Batmobile, kolla!

KTH:aren och hans vänner dök upp och gjorde oss sällskap till maten. Sjukt seg var jag och efter maten var jag tvungen att åka hem till mina älsklingar. Spenderade kvällen i soffan med dom, Heroes, Cola och chips typ. Såg även Skavlan från fredagen och njöt. Henrik Schyffert och Jay-Z, kan det bli bättre?

Igår jobbade jag, och jävlar i min lilla låda vad vi hade att göra. Sjukt skoj. Helt slut när jag stämplade ut kl.19.

Jobbar kortvecka denna vecka, skönt. Behöver en lugn avslappnad helg, så det ska jag unna mig kommande helg.

Bajs bajs.

diggiloo-diggiley

Har en liten bloggsvacka för tillfället känner jag...

Den här helgen har varit slitsam... 
I fredags jobbade jag, skulle bara åka hem men tyckte det var tråkigt så jag tog mig till Skrapan.
Där befann sig B och hennes pojkvän+vänner, vi snackade lite skit och sen gick jag och B iväg för att käka, handlade lite chips och grejer på vägen tillbaka. Vi hängde i soffan, kollade Idol och käkade lite chips hela kvällen. Roade oss kungligt med datorerna också.
Klockan blev massor och jag insåg att jag inte skulle orka åka hemåt, så jag somnade på den gigantiska uppblåsbara sängen.
Väckte efter några timmar av KTH:aren och hans vänner som ramlade in lite smått onyktra. De somnade men jag kunde såklart inte sova förrän efter ett tag. Vaknade vid 9 när B gick till jobbet. Resten av dagen spenderades i "sängen" med grabbsen, kollade på filmer, drack alkohol och hade det riktigt bra. Till slut pallrade jag mig hem, somnade, sov 2 timmar, duschade, fixade till mig och drog sedan till Zinken till Ava och Elli. Där blev det en hel del alkohol, vid tolv drog vi till Zipper, köade ett tag, kom sedan in och hann dricka väldans mycket på typ 45 minuter. Jag drog vid 01.45 och mötte upp 2 stycken som jag tidigare på dagen hängt med. Vi gick till Grodan och hann dricka en sjuuuukt god Mojito, jag döör! Sen blev det taxiresa ut på landet, till typ Värmdö: Full som en kastrull och väldigt lite sömn blev det den natten. Vaknade såklart ganska tidigt, låg i soffan hela dagen, såg filmer och var bakis, men hade en skön bakisdag.
Vid 16 var det dags att röra sig hemåt, tog buss intill SLussen och sen tuben, sov heela tuben hem. Köpte kebab och gick och lade mig, DÖD. Somnade 20,00, totalt slut.
Är fortfarande helt slut, så idag blir det också till att sova tidigt. Börjar 8 imorgon. Längtar till torsdag då jag ska sova lite mer för då är jag ledig!

Min "walk-of-shame" i dessa igår var inte nådig kan jag lova.

Nu ska jag äta och sedan fixa klart tvätten. Efter det blir det sängen tidigt igen.

Inatt visas nya Heroes i USA. Finally. Härligt med ett nytt avsnitt imorrn. Sweet.

090914 Måndag

Idag har jag varit ledig. Fy så skönt det har varit.
Jag har spenderat hela dagen i min soffa. Vaknade typ 8, kollade ett avsnitt av Heroes och somnade sedan. Kollade några till, diskade lite, lagade mat och åt, såg ett till avsnitt och sov igen.
Nu har jag suttit här vid datan ett tag, fixar lite musik till min iPod.

Jag har jobbat hela helgen, lördagen var lugn som satan, men igår var det lite mer tack och lov, jag blir knäpp när det inte finns något att göra, helt rastlös och springer runt bara.

Fredagen skulle jag ju bara åka hem efter jobbet, mådde inte speciellt bra, men hamnade på Ankan med "kollegorna" där vi som vanligt tramsade och hade allmänt skoj. Det blev sent och jag orkade/ville inte åka hem ensam så jag fick sova på soffan hos en av dom, så skönt att slippa tuben på natten.

Beställde en väska på nätet igår, den såg jättefin/bra ut och jag hoppas det stämmer med verkligheten, den borde komma imorgon.

Såg även 2 dokumentärer på SVT idag, varav den ena fick mig att gråta, såklart handlade den om djur.
Vanligtvis gillar jag inte apor, men den här var helt fantastisk, om en park någonstans i Afrika som tar hand om föräldralösa och skadade Gorillaungar.
Oj vad jag grät, jag är ju så sjukt känslig när det kommer till djur så det finns inte.
Önskar jag vore rik så kunde jag också göra sånt där, jobba ideellt för någon organisation som tar hand om djur.

Imorgon är det äntligen lön igen. Ska spara en del till min tatuering den 22/10 men måste köpa ett fodral till min iPod iallafall. Får bli senare i veckan, för imorgon och på tisdag jobbar jag  10-19 så jag hinner inte shoppa då.

Så är det ju äntligen Idol imorgon igen, gud så jag älskar dessa Idol-auditions! Sen när finalisterna är klara är det inte alls roligt, nu när folk gör bort sig och så är det hur kul som helst.

Ska nog ta och sova nu, jag är trött igen, har ju haft en sån ansträngande dag så det är helt förståeligt...

sunday bloody sunday

Jaha då har jag åkt på jordens förkylning. Hör intenting för jag har sånt lock för öronen. Igår hade jag ont i halsen, men drack säkert 30 koppar te med honung så den är ok idag. Däremot nyser jag konstant typ...  Hoppas verkligen jag inte har feber imorrn, har bestämt mig för att gå och jobba nämligen...

Städade som en tok i fredagskväll, till typ 01.00. Somnade vid 2 och vaknade 8 igår morse. Mamma och pappa kom sedan vid 11tiden. Dom hade mes sig lite smått och gott till mig, lite av mina grer som finns i deras förråd. Gladast blev jag av mina kängor! Som jag har längtat efter dom! Har tjatat på mamma i typ 5 år att hon ska leta fram dom och ta med dom hit, så äntligen! Jag fick de i julklapp 1996, andvände de inte så mycket för då var dom inte lika poppis som tidigare. Så de ser nästan oanvända ut nu också!
Ok lite slitna är dom, men det syns ju mest såhär nära. Har starka funderingar på att köpa mig ett par DrMartens också, vet inte riktigt bara...de är svindyra, men jag sk atänka på saken, de är ju sjukt snygga.

Bagheera var såklart i sitt esse när mam och pap var här, han är mitt i allt hela tiden och gosar och charmar alla. Cosmos är som vanligt tjuren Ferdinand hihi, sötaste Cosmos.

Mådde så dåligt sen så somnade 21.45 igår kväll, fick såklart ont i ryggen som faan också. Idag har jag bara legat i soffan, druckit te och kollat på Heroes och lite TV. Kurerar mig, måste verkligen jobba, kan inte vara hemma sjuk hur mycket som helst ju. Konstigt system tycker jag dock, vafan är man sjuk så är man väl sjuk, då ska man väl inte behöva försvara sig varför man är hemma? Jag har ett asdåligt immunsystem, vad ska jag göra åt saken?
Jaja... jag går och jobbar iaf.

Nu ska jag sova så jag har lite kraft imorrn.


Cosmos kollar på TV

Mina killar

Bagheera sover, uppochner på golvet...


090905

Älskade söta lilla Tyra fick igår somna in på djursjukhuset.

Tyra var en katt som min Titti hittade i Edsbyn tror jag det var, för ca 6 år sedan, hon satte upp lappar och försökte hitta Tyras ägare, utan resultat. Som den sanna djurvän hon är så tog Titti hem Tyra. Där blev hon bästis med Ozzy, en kattkille som Titti hade sedan tidigare.
Dessa katter + två till, också hittekatter, har sedan bott med Titti och levt det bästa liv en katt kan få leva, dom har fått gå in och ut i princip som dom velat, och fått bästa skötseln och en massa kärlek.

Sista tiden har Tyra betett sig lite annorlunda, det slutade alltså nu med ett veterinärbesök och tyvärr avlivning. Antagligen hade hon FIP.
Denna hemska sjukdom borde inte få finnas.
Jag är så ledsen och har gråtit och gråtit.
Tänker på Titti.

Världens finaste Tyra somnade in.

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...





tors

KARMA

Så är det. Har man varit en idiot så får man genomlida ett helvete sen.

De där orden: "vad var det jag sa?" är så nära att flyga ur min mun titt som tätt nu.
Än så länge har jag inte uttalat dom högt.


Fredag imorrn! Yes! Först en dag på jobbet, ser fram emot den, hoppas det blir lite galet.
Efter jobbet ska jag köpa lite fler tunnlar till mina öron. Köpte stora ringar idag, vanliga örhängen, som man kan köra igenom tunneln, supernajs!

Sov så gott vänner och fiender


svininfluensa mig hit och svininfluensa mig dit, suck

Alltså, jag har ju egentligen inte en aning, jag kan bli totalt lurad, vad vet jag.
Annars, Hur svårt kan det vara?
Jag börjar så smått lessna nu, efter lite väl lång tid. Ja jag vet omständigheterna och att dom är som dom är. Men jag känner att jag lessnar om inget händer typ väldigt snart.

Ava älskling, mobilen jag köpt är Röd. Red baby, Red!

Vad är fel med blogg.se? sjukt segt både igår och idag, irriterande...

Och så är jag less på att höra och läsa om svininfluensan hela tiden. Ja, jag vet att man kan dö och ja, jag vet att man inte ska gå till jobbet. Vad mer behöver jag veta?!
Folk i miljoner dör för fan varje sekund, men oj vad synd det är om oss för vi kanske får svininfluensan.
Visst är det en förjävla tråkig sjukdom, men kom igen, nu räcker det väl...?


RSS 2.0