torsdagen den tjugoåttonde maj

Äntligen fredag imorgon! Gsus vad den här veckan har gått fort, men jag klagar inte. Imorrn blir det lugnt, men på lördag då blir det inte lugnt. Dom har ju lovat nästan 30 grader, så det blir helt enkelt plajjan. Tyvärr inget bad tror jag, men sol och picnic iallafall, med bästa B. På kvällen är det fest på Bondegatan, Ska bli hur kul som helst.

Gårdagen var ingen rolig dag, eller det var kvällen som fuckade ur. Comviq låg nere så jag fick inte träffa henne eftersom hon inte kunde nå mig. Comhem strulade också så internet krånglade mitt i massa viktiga saker.
Sist men inte minst, Cosmos öga var helt igenklistrat och jag fick lite smått panik. Ringde mina 3 katt-mentorer och fick lite husmorstips. Som tydligen hjälpte för idag verkar det vara okej. Måste hålla koll på det bara. Älskade Cosmos.

Idag kom min "gamla" chef och hälsade på en sväng. Det är då jag inser hur mycket jag saknar honom. Vi kunde sitta och diskutera allt möjligt, bli osams och sen bli sams igen. Vi ska fixa en utekväll snart, ska bli mycket skoj.


fem-i-topp

saker jag längtar efter

1. Kommande lördag, allså iövermorgon. Sol, picnic, fest och vänner.
2. Löning. 15/6 alltså. Så vidrigt mycket utgifter nu och så värdelös på att hålla i pengar.
3. Min semester. Galet skönt att vara ledig.
4. Pride. Hur kan man inte älska denna händelse? Kärlek
5. Sommaren! Värme, sol, bad. I år ska jag bada massor.


Jag är ju en kattälskare, det vet ni redan. Det här är Snobben, eller Pajandrum Creamcracker, som han heter i stamtavlan. Det är min fina Cosmos pappa. Här var på en utställning i maj 2007, det är Gullvi, Cosmos uppfödare som håller i honom. Det var första gången jag träffade denna katt, även jag höll honom och gosade, sjukt underbart mysig katt, Så vacker!

Vackra Cosmos. Min kärlek.

Idag skulle min älskade Siroco fyllt 3 år...
Saknar i oändlighet.

three zero

fem-i-topp

fem saker jag önskar mig, när jag om lite drygt en månad fyller the big three zero

1. En iPod. På typ miljoner Gb. Är stört trött på att behöva radera låtar varje gång jag ska lägga in nya.
2. En Spa-weekend på Yasuragi. Jag gillar inte ens massage, men det där stället är fan ett paradis.
3. En resa till ett varmt ställe, i 2 veckor tack.
4. En mini-laptop. Helst en rosa.
5. Pengar. Så mycket som möjligt.

Helst alltihop.

Idag är jag så trött så jag vet inte vad jag heter. När jag vaknade imorse hade alarmet på min klockradio tjutit i en timme. En timme??!! ni vet hur högt såna där alarm låter. Jag måste vara helt sjuk i huvudet, hur kan man inte vakna av det liksom? har sedan levt i en dimma. Hoppas dimman lättat imorgon.

Hahah rubriken till förra inlägget, klockrent by the way, måste ju bara berätta varifrån det kommer. För er som inte redan kände igen det, för det stod om det i princip alla tidningar igår och idag. Föredetta Idol-deltagaren Johan Palm har tydligen en blogg, där har han uttalat dessa ord. Hahah jag dör! vilken kille va? "jag vill liksom ligga med mig själv" så sjukt klockrent så jag kommer tjata om det där för alltid. Måste tillägga att jag inte är ett fan av Johan Palm, har inte hört en enda låt av honom. Men spotta ur sig roliga lines kan han iallafall. Trots sin ringa ålder på 17 år.


2008. grillning. mums.

Nu tänker jag kolla på the Hills, och sen sova. Hoppas det inte börjar åska. Jag är livrädd nämligen.

Hej då

jag vill liksom ligga med mig själv

fem-i-topp

saker jag helst vill göra i sånt här underbart väder:

1. Sitta på en uteservering och bli full och vara ute tills det blir ljust
2. Ha picnic
3. Ligga på en strand och även bada, dock i lite varmare vatten...
4. Vara ute på en ö och bara vara
5. Grilla

Inta faan har jag lust att jobba iallafall.

Haft en snurrig dag på jobbet. Skakig dag, lugnt sagt.
Sen skulle jag och B. promenera till söder och äta glass, det gjorde vi också, men, när vi kom till Bondegatan så svängde vi in på den. Hittade en liten sexbutik, och sexfreaks som vi är så kunde vi ju inte bara gå förbi. Därinne fanns ju en massa roliga saker, eftersom jag nyligen beställt lite olika grejer...så blev det inga inköp för min del, men B. hittade nåt iallafall. Efter det promenerade vi upp till Renstiernas Gata och upp vid Sofia kyrka, genom vitabergsparken, ner och hamnade längst ner på Katarina Bangata, gick Ringvägen upp, vek av vid Östgötagatan, Upp till Katarina Bangata, kom ut på Götgatan vid Skrapan och där skildes vi åt. Jag fortsatte till Slussen där jag tog Tuben hem.
Helvete vad ont jag har i mina fötter. Dagen till ära hade jag tagit på mig mina nya sandaler, mmmm, fantastisk att gå på långpromenad i dom, NOT.

Nu mina vänner och fiender, ska jag sova. Lite pirr i magen har jag också, kan bli en spännande fredag, eller så blir den "bara" trevlig. Det visar sig.

Baj baj.

det här skulle jag inte heller ha något emot nu. Rhodos. fy satan va härligt.

Siroco

REGNBÅGSBRON

På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron.

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon dör,
så kommer det till Regnbågsbron.
Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner
så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken,
och våra vänner har det varmt och skönt.
Alla djur som har varit sjuka och gamla
blir återställda till hälsa och vigör;
de som varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen,
precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider.

Djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak;
de saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.
Alla springer och leker tillsammans,
men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva.
Han springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset,
hans ben bär honom fortare och fortare.
Han har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut
i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Lyckliga kyssar regnar över ditt ansikte,
dina händer smeker på nytt det älskade huvudet,
och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur
som så länge varit frånvarande från ditt liv
men aldrig från ditt hjärta.

Sen går ni över Regnbågsbron tillsammans...


mitt hjärta


i mitt hjärta för alltid

fem-i-topp

jag gråter när:

1. Jag tänker på min älskade Siroco. Jag saknar honom fruktansvärt mycket.
2. När jag ser djurprogram på tv, oavsett om det är lyckligt eller olyckligt.
3. När jag läser eller hör historier om djur som behandlats illa eller dött.
4. När jag ser youtube-klippet om christian the lion, fortfarande.
5. När jag får lyckorus, vid alla möjliga tillfällen.


Igår gjorde jag en impuls-grej. Var på pissdåligt humör först. Det dök sedan upp en inbjudan, helt oväntad sådan. Glamourprinsessan bjöd på Robinson/Galliano kväll. Jag kom dit ganska sent, efter strul med tunnelbanan. I hennes fantastiskt fina lägenhet befann sig 3 personer. En "gammal" kompis till henne och dennes kusin, och så självklart då lägenhetsägaren själv. Hon bjöd på kaka och bubbel och diverse olika Gallianodrinkar. Min favorit var nog ändå Galliano Hot Shotsen, dom är ju mums! Vi satt och diskuterade en del konstigheter som hände under kvällens gång, hittade på lite olika teorier om alltihop. Efter ett tag dök ännu en person upp, en Chefsjurist om jag inte minns helt fel. Fråga mig inte vad det innebär, är fruktansvärt dålig på alla begrepp och titlar inom Juristbranschen, hursomhelst, han var en väldigt rolig man, han körde några såna där "om du fick välja mellan att....eller ....för resten av ditt liv, vilket skulle du välja?" haha ett exempel var, om man fick välja mellan att vara odrägligt bakis för resten av sitt liv, eller att vara odrägligt full resten av sitt liv, vad skulle man välja? jag som blir så vidrigt bakis, valde såklart fyllan, fy, tanken på att vara bakis jämt är ju fruktansvärd. Vi spenderade kvällen med drinkar, skratt och prat, en himla skoj kväll! när klockan var vid halv3, gav vi upp. Jag gick till tunnelbanan och åkte till Odenplan och tog bussen därifrån. Det var så himla fint och skönt ute! hade helst velat promenera ett tag, men det vågar jag inte riktigt, ensam tjej mitt i natten, näe. Jag tog en taxi hem. Var hemma vid halv4 nån gång, kunde inte sova så låg vaken och läste ett tag, men till slut måste jag somnat.
Vaknade klockan 9 imorse och då blev jag förbannad, jag fattar inte varför jag ska vakna så tidigt när jag är bakis och ledig? tvingade mig själv att somna om. När jag vaknade nästa gång, var klockan alldeles för mycket, 13.45 närmare bestämt, vafan, finns det lixom ingen balans? klev upp och diskade världens största disk, och tog sedan cykeln och åkte till Ica. Sen hem och lagade god mat. Och nu sitter jag i soffan och tänker snart gå och sova igen.

Idag har  varit en jobbig dag. Jag har saknat Siroco extremt. Jag drömde om honom inatt. Min fina lilla älskade vän. Jag önskar allt vore en mardröm jag snart vaknade upp ur och att han fanns här med mig igen. Jag är uppriktigt sagt riktigt ledsen idag. vill ha honom här bredvid mig, han låg alltid nära mig. Vad jag än gjorde så var han med mig.


Ingen katt i världen kommer någonsin kunna mäta sig med Siroco.
Tårarna tar aldrig slut idag, Jag vill hålla honom i min famn igen...

naughty

http://www.youtube.com/watch?v=REo_PmL1nyE&feature=related

Vi som sett Lword och är hängivna Carmen-fans vet vad detta är för låt...
Hetast i världen är hon, Carmen de la Pica Morales. 
En liten bild på det kanske? ja.


Min fredagkväll blir hemma! hehe jag orkar inte gå ut...

fel fel fel

Haha jag är ju så förvirrad och dålig. Det är ju inte alls fredag 25 maj idag hehe. Det är ju 22a maj. Så rubriken på mitt förra inlägg är helt fel.

Jag gör absolut inget idag, och herregud så skönt det är. Enda problemet är att jag börjar bli ordentligt hungrig. Detta behöver ju inte vara ett problem, men jag har massa disk jag måste ta hand om innan jag kan laga mat, och det orkar jag inte. Dessutom har jag ingen mat hemma, åtminstone inget jag vill äta idag. Så jag har kommit på den ultimata lösningen, Jag ska gå och köpa Kebab. Mums.

Hittat massa roliga bloggar idag, en där det finns ett inlägg om miss Gay tävlingen på Pride förra året, och ojojoj vad jag skrattade gott åt det hihi. Förutom det inlägget var bloggen mycket rolig, shit jag fastnar i alla dessa bloggar...  hua.
Apropå det har jag nu fixat en länk här på min blogg till min kära vän B. alltså inte till henne bokstavligen, utan till hennes blogg...

Nu måste jag klä på mig och gå och köpa kebab, och kanske något på systemet, man vet ju aldrig. Fortfarande inte bestämt mig om ikväll.

Det är ju alltid roligare att läsa bloggar med lite bilder, gamla som nya, så jag letade fram en gammal goding:

Här är jag och min systerson i regnet. Vi var ute på landet och det började ösregna, så jag kom på den ultimata idén att ställa sig i regnet, min systerson var väldigt tveksam till min idé... detta är 2006, eller möjligtvis 2005.

fredagen den tjugofemte maj tjugohundranio

fem-i-topp

5 saker man kan göra en fredagkväll som denna.

1. Träffa B. och andra för att gå ut nånstans
2. Träffa spinningfreaket ( :P ) på söder
3. Köpa pizza och kolla på tv hemma
4. Dra med någon/några till klubb Cattis
5. Åka hem till någon och se film och hänga bara

Alla dessa alternativ är ju lockande på ett eller annat sätt. Frågan är ju bara vilket jag ska välja? hur ska jag bestämma mig? Hjälp.
Lyxproblem, jag vet.

FB-tönt

Tror ni jag gjorde någon av sakerna jag borde göra idag? nej, såklart jag inte gjorde. Jag tvättade, somnade sedan med en tidning i handen, vaknade av att B. ringde 2 timmar senare.
Mådde konstigt, yr och svimfärdig, som jag gjort nu någon vecka, tillochfrån, lite läskigt. Måste kolla upp det där. Hursomhelst så var jag tvungen att vila ännu mer, men sen tog jag mig i kragen och tog en långdusch, fixade iordning mig och åkte in och träffade B. i slussen. Vi gick till hederliga McD. tryckte i oss mat, och McFlurry till efterrätt, mums.
Satt och tittade ut över vackra vackra Stockholm och snackade om allt och inget. Sen började min yrsel komma tillbaka...så det var bara att dra hemåt. Nu ligger jag i soffan och undrar vad jag ska titta på. Heroes? jag tycker ju det är lite läskigt att se ensam hehe, så det kanske blir Gossip Girl istället. Underbar uppfinning det där med att streama på nätet. Finns ju i princip alla serier, lovely.

Dom här lediga dagarna ska jag nog spendera lugnt och stilla, känns som jag behöver det, hela det här med yrseln och svimattackerna kanske beror på stress? vet inte, men måste prova lite olika saker för att få bort det iallafall. För det är inte kul alls, jätteobehagligt rättare sagt.

Vilken Facebook-nörd jag blivit, nu ikväll har jag inte kunnat logga in, dom håller på och jobbar med något tydligen. Lyckades komma in, men då loggades jag ut typ på en gång...Grr. Det är tillfällen som dessa det märks hur töntig man blivit, sjukt irriterad är jag på att jag inte kommer in. Snacka om FB-tönt som sagt.

Imorgon får jag äntligen sooova! vänta bara, kommer säkert vakna typ halv åtta pigg som en lärka och inte kunna somna om. Sjukt irriterande. Enda gångerna jag kan sova ut när jag är ledig, är om jag sover hos någon annan, eller om någon sover hos mig, då kan jag sova läänge. Så jag funderar på att bjuda hit någon...  mysigt att sova med någon också ju. Inte för att jag är sådär klängig, eller tycker om att sova ihopslingrad med någon, det är för varmt och obekvämt. Men att ha någon bredvid sig, framför allt när man vaknar, det är härligt ibland.

Efter listan på låtar jag skrev igår, kom jag självklart på ännu fler som borde fåttt vara med. Så jag antar att jag gör en till sådan snart igen.

En annan sak jag ska göra nu när jag är ledig är, gosa, mysa och leka med mina underbara katter. Har så dåligt samvete tillochfrån för att jag jobbar, kommer hem, sitter vid datan, och sen går och lägger mig. Dom har fått på tok för lite uppmärksamhet på sista tiden. Det ska jag fixa till.
Nu ligger älskade Cosmos i min säng vid fotändan och sover, hans favoritplats. Bagheera har bråkat med mig, han ser  allt som rör sig på TV:n när jag kopplat datan dit nu, ligger i soffan och skriver, han ställer sig upp och jagar allt som rör sig, och jag skriker åt honom, skitarg blir jag. Nu har han äntligen tröttnat och gett upp, han har lagt sig på sin favoritplats i fönstret här i mitt vardagsrum. Mina gosiga lorvar, hehe jag har alla möjliga konstiga smeknamn på dom.

Mitt musiktips idag är nog Darin - runaway. Jag gillar den starkt.

Näh nu är det dags för nån film eller serie. Kommer nog somna visserligen.

natt natt

KK


Hon är ju förjävla snygg den där Kim Kardashian, ojojoj...

Sanslöst snygg verkligen

ledig

Fem-i-topp

Fem saker jag inte vill göra på min lediga dag:

1. Tvätta klockan 07,00
2. Damma/dammsuga/torka golv
3. Skura badkaret och hela badrummet
4. Rensa avlopp
5. Diska

Tråkigt för mig, för detta är vad jag måste göra idag, på min lediga dag. Blä. Tvätten är snart avklarad, bara 2 maskiner kvar. Det här med avloppen är något jag skjutit upp under lång tid, men snart är det ohållbart. DIskhon i köket, handfatet, badkaret och golvbrunnen i badrummet slutar snart "fungera" överhuvudtaget.
När man har katt, med tillhörande kattlåda, så blir det så att det hamnar kattsand på golvet, inte mycket men lite, och när det blir blött, så blir det liksom som leraktigt. Vilket innebär att jag måste spola ner hela badrummet, ha någon form av rengöringsmedel och sitta på golvet med en diskborste för att få bort det. Jag har ett badkar med "fötter" där samlas det gärna sån här form av smuts, då är diskborste det enda sättet att få rent där under. Hur mycket man än dammsuger upp kattsand så är det alltid något kvar ju.
Usch nu låter det verkligen som mitt badrum är täckt av lera, men så är det givetvis inte. Men som sagt, runt dessa badkarsfötter så måste det göras rent. Pronto.
Så detta är vad jag har att sysselsätta mig med idag. Nu är jag visserligen ledig i 4 dagar, så om jag inte skulle hinna det idag, så är det ju en dag imorgon också...
Borde åka och storhandla också.

Nu måste jag ner och slänga i den sista tvätten.

Hasta la vista, baby


Så dyker hon upp igen, denna mörka vackra skönhet. Tänk att ett sms kan påverka ens tankar så mycket. Konstigt.

hallelujah

Dagens tio-i-topp:

tio låtar jag aldrig tröttnar på

1. Röyksopp - what else is there
2. Unkle - lonely soul
3. Marilyn Manson - speed of pain
4. 30 seconds to mars - the kill
5. Massive Attack - safe from harm
6. Glasvegas - SAD light
7. the Charlatans - my beautiful friend
8. Radiohead - street spirit
9. Timbaland - way I are
10. Jeff Buckley - hallelujah (som jag för övrigt ska ha på min begravning)

Återigen, inte alls i denna ordning.

Har en hel drös låtar som också passar in i denna lista, men kan inte dra alla. Dessa är ett axplock.



Nu till en annan sak.
Jag undrar, om det är åldern, eller mina åsikter, moral och dylikt som får mig att backa? Det skulle i princip kunna vara åldern, men jag tror faktiskt mer på det senare alternativet.
Jag är en sjukt envis människa som vet exakt vad jag tycker och inte tycker. Detta är ofta till en fördel, men kan ibland vara en nackdel tyvärr.
Känns bara som jag är så over it. Hela den här dramadramadramavärlden. Känns inte äkta på en fläck.
Jag tycker om människor som vet vad dom tycker, som vågar stå för det, som håller fast vid det. Visst får man ändra sig, absolut. Men inte i en handvändnig, bara för att alla andra gör si eller så. Näh. Sånt känns inte äkta. Alls.
Det finns någon syn på denna värld, mellan dom som lever i den, att den är så ovanlig, speciell och det ena med det andra. Helt galet. Totalt vridet. Det enda "speciella" är att folk bara tycker det är helt okej att bli tillsammans, flytta ihop, göra slut efter typ någon månad på sin höjd, vara osams i 5 dagar och snacka galet mycket skit, sen bli ihop med den man precis gjort slut med :dennes ex, och så umgås alla 3, och sen kanske tillochmed ha sex alla 3, sen flytta ihop med den nya, planera hela livet efter en vecka, och så går allt runt igen, om- och omigen, och detta anses helt okej.
Jag vet inte, men jag kanske är en av få som inte "håller med" om att detta är helt okej.

Nog är denna värld "speciell" allt. Men tyvärr inte på det sättet många vill tro. Tvärtom, den är fruktansvärt avskräckande, avtändande och ointressant.

Den är precis lika som världen var när man var 9 år.
Enda skillnaden är att då hade man inte sex. Hoppas jag att dom inte hade iallafall, men skulle inte bli förvånad om så vore.

Nu ni, har jag lååångledigt! Börjar inte jobba förrän på måndag. Helt jävla otroligt. Skönt.

sov gott nu då

jättebråttom?

Idag på Pizzan kom en kille/man och ställde sig i kön. Det var ca 6 personer framför honom, och typ 3 efter, ganska lång kö alltså. E står i kassan och jag springer runt och fixar lite åt henne, då ropar killen åt mig "ursäkta, jag har jättebråttom, kan du stoppa ner 2 slice i en påse åt mig lite snabbt" jag blir helt stum och ställd först,  men säger sen  "förlåt vad sa du?" han upprepar samma sak igen, jag får till slut ur mig "detta är centralen, klockan är 17.00, du får stå i kön, alla har lika bråttom som du" då säger han "har dom sagt det?" jag tittar på honom och går därifrån...  Folk alltså. Suck.

femitopp

Dagens fem-i-topp

5 mysiga ställen/platser/liknande

1. Öland. sommar. fantastiskt.
2. Gräsö. sommar. fantastiskt.
3. Stockholm. sommar. fantastiskt.
4. Långholmen. sommar. fantastiskt.
5. Öjaren. sommar. varmt och fantastiskt.

(inte nödvändigtvis i rätt ordning)


musiktipset idag:

Lenka - trouble is a friend

Helt jävla slut idag. Somnade på tuben från jobbet. Ska lägga mig och kolla nya the Hills och sen tänkte jag sova. Behöver min skönhetssömn, eller nåt.
Hoppas på att vakna tidigt och pigg imorgon, så kanske jag hinner med en morgonpromenad. Vore skönt som attan.

Fick panik häromdagen, trodde min iPod var trasig, men som tur var, så var det batteriet som muppade sig bara, för nu funkar den, och jag kan andas igen. Vad vore jag utan dig min kärlek...

näh, nu blire soffan.

bajsbajs

Sweet Sunday

Vaknade imorse av att mamma gjorde frukost, trevligt. Fixade och vi drog iväg vid 11, lämnade henne på centralen och gick till jobbet där det var stendött. Var där en timme cirka.
Åkte sen tilll Slussen och mötte S. vi köpte glass och promenerade längs vattnet mot Kungsan, svängde höger och gick ut till Skeppsholmen, så fint väder idag ju! Vi satte oss och väntade på en färja mot Djurgården, dom som kom först gick till Slussen och dit ville vi ju inte igen. Till slut kom färjan som tog oss åt rätt håll. Styrde vår kosa mot Blå Porten, för er som inte varit där, gå dit. Helt fantastiskt cafe/restaurang med massa uteplatser, underbar mat och andra godsaker. Dom har även alkohol för dom som vill ha det. Vi satt och njöt av maten, caesarsallad och strömming med dillpotatis, ja inte på samma tallrik då...
När vi var mätta och belåtna gick vi tllbaka till färjan och åkte med alla andra Stockholmare och turister till Slussen.

Där gick vi skilda vägar, jag promenerade vidare till Mariatorget, handlade lite på ICA, och satte mig på tuben hem. Då ser jag att mitt emot sitter idol-Kevin med sin flickvän(antar jag, annars var det nån annan flamma) dom hånglar och är gulligulliga, men snälla...alltså jag har svårt för det där gulligullet överhuvudtaget, offentligt. Menjaja...
Upptäckte tidigare på dagen att min älskade livskamrat iPoden inte gick att starta och fick smärre panik. Som tur var har jag idag inhandlat en ny bok, så sjukt bra! sån man inte kan släppa en sekund ens. Så resan gick snabbt ändå.

Kom hem, fixade och gosade lite med mina kärlekar, gav dom lite lyxmat och slog mig ner vid datan.
Och här sitter jag nu, men är sjukt trött så tänker bara betala räkningar och sen gå och lägga mig.

Glad att träffa Sara idag, alltid lika skoj, Hoppas på utgång i helgen, jag behöver det, en riktig fylla (ja, jag vet, jag är fjortis...) med underbara vänner. Hoppas på fint väder också!

Sov gott därute

mammahelg

Igår kom min mamma på besök. Idag har vi sprungit runt i Skärholmen hela dagen. Jag skulle köpa: sandaler, mascara och en present. Kom därifrån med: alldeles för dyra sandaler, trådlöst tangentbord (så jag nu kan sitta i soffan, eller ligga i soffan, och roa mig med datan, sen jag kopplat den till tvn...) mascara, present, trosor, 4 linnen och en massa servetter. Känns som det var nåt mer oxå men det har jag glömt nu. Jag är så värdelös är helt enkelt slutsatsen.
Vi handlade massa mat på ICA och åkte hem och lagade världens godaste, jag är fortfarande mätt...  sen blev det då Eurovisionfinalen. I skrivande stund vet jag inte hur det gått, men jag slutade titta när mamma gick och lade sig när Norge fick alla 12or. Suck...  vad var det för liten mupp egentligen? Det här var seriöst sista gången jag ser spektaklet.

Imorrn ska jag jobba lite. Inte så pepp på det alls faktiskt, men men.

Sjukt nöjd med sandalerna iallafall, så underbart sköna och snygga. Nöjd med alltihopa, trots att jag inte skulle köpa nåt alls typ.

Nu går mina tankar till Titti och Silver, som har legat inne på djursjukhuset hela veckan, men äntligen fått komma hem. Jag hoppas att han blir helt frisk snart igen, lilla sötingen.

Nu sova, man blir slut av att umgås med sina föräldrar.

Natt natt.

miercoles

Det finns en skillnad. En stoor skillnad på att snacka skit och på att berätta bara. Skillnaden är, snackar man skit, så gör man det bakom någons rygg, och vågar inte stå för det sedan när det kommer fram.
Jag snackar inte skit. Det jag säger, kan jag i princip säga rakt ut till den människan. De få människor jag nu snackar skit om.
Jag går heller inte runt och berättar för allt och alla, och pratar konstant om vad dessa gör eller har gjort mig.
Däremot, om någon frågar mig, eller drar upp personen i fråga, uttrycker jag mina åsikter, annars håller jag för det mesta käften om det. Inte faan orkar jag gå runt och slösa tid och energi på sånt hela tiden. Visst, precis efter någon gjort nåt idiotiskt eller sårat, då kan jag älta, det är mitt sätt att bearbeta skiten. Bättre ut med det på en gång, än att bara svälja massa skit man råkat ut för i hela sitt liv och bli en sjuk person som förstör allt i sin väg...
Man lär sig med tiden att läsa människor, se vilka som är äkta eller inte. Sen är det några som faller igenom filtret tyvärr. Men det tar inte så lång tid innan det märks på dom också. Då har man lärt sig något nytt, igen.
Det finns visst folk som verkar tro att jag inte pysslar med något annat än att försöka på alla möjliga sätt hela tiden att skrika ut till allt och alla i hela världen vilka idioter jag träffat/känt. Så är alltså icke fallet. Det är vad dom själva vill tro.

Jag säger det igen, här skriver jag istället för att skriva typ dagbok. Inte av någon annan anledning.

Nu ska jag dammsuga, fy satan vad tråååkigt! men måste verkligen. Helvete.

30årsfesten

Nu ska jag berätta om lördagens brakfest.

Den hölls på/i Hammarby Roddnåntings lokal tror jag det var, nedanför Gullmarsplan. Hur man tar sig till Gullmars vet jag ju väl, jag har ju trots allt bara bott söder om stan sen jag flyttade hit, så jag tog tvärbanan från Liljeholmen. Problemet sen var ju hur faan man tar sig liksom på sidan av spåren vid Gullmars? men det var ju lätt som en plätt.
Så jag gick och jag hade fått beskrivning om att jag skulle nerför en ganska brant backe, hahah!! omg fy fan vad glad jag är att jag inte har skor med skyhöga klackar, för satan vilken brant backe! fick liksom gå bakåtlutad med världens minsta steg hela vägen ner, tänkte: vilken tur att det inte är vinter, då hade man ju glidit nerför hela backen hehe.
Helt oväntat var jag en av de första som kommit, Annas föräldrar och Linda var där, och Anna & Sara då också förstås. Dom hade pyntat utanför med ballonger och lappar med frågor på, som en tipsrunda. Linda och jag stod och funderade på hur tävlingen skulle gå till, om man skulle bli ihopparad med någon eller hur det var upplagt.
Väl inne, hälsade på Annas föräldrar, så kul att träffa dom! Dom var ju typ som extraföräldrar under flera år då vi bara hängde i deras källare. Fick en drink, chips och så massa mingelpyssel. Dom hade gjort en Bingobricka, fast istället för siffror så stod det typ saker som "vill bli rymdturist"  "har pluggat i Lund" "har bestigit ett berg" osv, hur kul som helst.
Folk började droppa in och det kändes mer och mer som en reunion typ, många gamla vänner dök upp, både från Supsala och gaybay. Så många trevliga människor! Salig blandning på folk; lärare, gamla vänner, skolkamrater, kombos, släktingar, jobbarkompisar, journalister och nya vänner, helt fantastiskt.
På en vägg satt en lista med alla namn, med en siffra intill, och en ritning på borden med siffror, så det var bara att leta upp sitt namn och plats. Jag hamnade nog vid dom trevligaste och roligaste människorna tror jag, På min ena sida satt en kille som jobbat med Anna på Expressen, och på min andra sida satt Henrik, som jag känner/kände ganska väl, mitt emot mig hade jag en av mina gamla bästa vänner, vid oss satt också Patrik, Annas vän, eller Saras också för den delen, honom skrattade jag sjukt mycket åt och med under kvällen.
Vid våra platser låg ett litet häfte "vem är vem på festen?" I detta fantastiska häfte var det en beskrivining på några meningar om alla. Hysteriskt roligt! min beskrivining löd kräsen kattälskande pilf som samlar på My Little Pony i sitt rosa hem och som tagit sig ur sitt tvspels- och ostkroksmissbruk för att servera centralt, har både skolat sig och bott med nr1 och nr2   nr 1 och 2 var då Anna och Sara. Fanns så många fyndiga små beskrivningar däri, skrattade gott åt detta häfte.
Maten var god, plockmat, dricka till maten var rött vin, vitt vin, cider och öl. Middagen var sjukt trevlig.
Det hölls ju lite tal också, först Annas mamma. Sen en av mina gamla bästa vänner, som jag har bott med väldigt länge förut, vi bodde i kollektiv i Supsala, och under den tiden hände väldigt mycket saker, vi var ute och festade väldans massa, så många såna interna saker drogs upp, och många skratt blev det.
Även Saras fantastiskt roliga vänner som hon pluggat med höll ett roligt tal, typ som en lektion där pojkvännen till en av dom fick leka tavla hahah.
Det fanns vid borden även ett glas med en penna i, i olika färger vid varje bord, och ett litet frågeformulär med påståenden där man skulle säga vem av Anna och Sara det stämmer in på. Detta var alltså en lagtävling, vårt lag bestod av mig, Marcus, Henrik, Marit, Patrik och Anna (inte hon som hade festen utan min "gamla" bästa vän) Jag och Anna sitter ju iochmed tiden i Supsala inne med väldigt mycket info om födelsedagsbarnen, så detta gick ju som smort, och vi vann!! av typ 9 lag, sjukt nöjda, framför allt Anna, som för övrigt beskrevs som du inte vill förlora mot, men det är svårt att vinna då hon vet allt hon är en riktig tävlingsmänniska och en fruktansvärt dålig förlorare hehe. Hursomhelst så självklart vann vi ju, 2 flarror skumpa! Så helt plötsligt satt jag med ett glas vin, kaffe med "djungeldricka" i och ett glas med skumpa, snacka om blandning.
När alla ätit och druckit kaffe blev det dans, ja för dom som ville dansa, jag hängde mest utanför och rökte och drack med Richard och Petter tror jag, och massa andra också såklart. Sjukt trevligt! skrattade hysteriskt mycket åt alla knasiga människor. En kille, som är sambo med en annan av mina "gamla" vänner, ville byta sina jeans mot mina turkosa blanka leggings hahah! Stod sen och snackade med Marcus och gömde mig bakom honom från en äcklig läskig kille. Ja det fanns tyvärr en sån också, han stirrade på min urringning och mumlade nåt obegripligt, följde typ efter mig! så när jag trodde att han dragit och andades ut, då dök han upp igen! Återigen gömde jag mig bakom Marcus, min trevliga bordsherre. Kollade på klockan och den visade typ 05,00!! var faan tog tiden vägen??! Vid denna tid var vi några tappra festprissar kvar, men den där killen var så läskig då så jag smet med Marcus.
Pratade också med en tjej från gaybay som snart ska bli mamma, roligt att träffa henne igen, pratade också med Glamourprinsessan, ni vet hon som bloggar, Karolina. Hon påminde mig om när vi firade midsommar för 6 år sen uppe i skogen utanför Älvdalen, utan el eller vatten, sån där idyllisk midsommar, med hembränt hahah! Det var en av mina bästa midsomrar faktiskt. Så mysigt och roligt.

Summan av denna kväll, fy faan vilken rolig fest! en av dom roligaste kvällar nånsin! Så lyckat!
Tack älskade Anna och Sara för en underbar fest och kväll!

Nästan så jag känner att jag skulle vilja göra nåt sånt när jag fyller, det är ju inte långt kvar. 6e Juli, då går jag in i 30årsåldern, herregud. Jag känner mig som 21 typ.

Idag är jag ledig, sjukt skönt. Lyssnar på musik och tar det lugnt, och roar mig med Facebook.

Just in case you're wonderin'

YES! Äntligen! har jag fångat låten.
Jag kan hoppa upp och sätta mig på att detta kommer bli årets sommarhitplåga.
Riktig jävla partylåt och jag älskar den.


Kom ihåg vem som sa det först. Typ först iallafall.

Sen så älskar jag Lauren Conrad. the Hills också. Faktiskt.

Nu ska jag sova, är ledig imorgon, det ska bli skönt. Fortfarande lite sliten sen helgens brakfest, den ska jag berätta om sen, jag är alldeles för trött nu.

Kom nu ihåg vad jag sa, Kristinia DeBarge - goodbye, dagens musiktips. För er som gillar den här sortens musik, och för er andra, tråkigt för er.

Gonatt.

time goes

I was alone sitting on the steps outside your door
You weren't home and I've been through this too many times before
And we go on and on, round and round
It's like we can't break free

You're bringing me down
Now you got me on my knees
The first time around
You were so good to me
But now I'm out here in the cold
But just my own hands to hold
But where are you?... Where are you?

Time goes but slow
Makin' my way through the words you said
And I didn't know
You were only playin' with my head
But still we go on and on, round and round
It's Time that we break free

You're bringing me down
Now you got me on my knees
The first time around
You were so good to me
But now I'm out here in the cold
With just my own hands to hold

You built me in
You made me believe
That I was the only one
That you'd ever need
And now I'm sittin' here
And nobody cares but me

Stop bringing me down
Now you got me on my knees...
The first time around
You were so good to me...
But now I'm out here in the cold
With just my own hands to hold




detta är dagens musiktips;
Sara Haze - my own hands to hold

Känslor


my life in a coconut

Fan den här veckan har varit skön. Den har gått ganska fort, haft kul på jobbet, promenerat från hornstull till centralen varje dag.

Igår hade Street en stor beställning vid 18 tiden, vi körde teamwork och det gick galant! riktigt kul. Jobbade ett tag till efter det, bytte sen om och lite smink åkte på också. Så gick jag och B. till Oleary's och mötte upp några "kollegor" blev inte kvar längre än en halvtimme, vi mötte småländskan och åkte till Debban, trots blåsten. Fick ett bord och satt och snackade lite trams.
För er som inte varit på Debaser så har dom i ett hörn 2 stycken saker som ser ut som gigantiska kokosnötter typ, inuti är det dynor och kuddar, värsta mysiga. Dom där är sjukt eftertraktade att sitta i haha, och man har ju aldrig sån tur liksom. Men helt plötsligt igår så ser B. att personerna i den ena kokosnöten är på väg att gå, så hon tvingar småländskan att kasta sig dit och ta den! och hon hann! haha. Helt lyckliga blev vi, där satt vi och njöt av vår alkohol och utsikten över hela serveringen. Så öppnar sig himlen och det börjar regna, alla flydde in under taken, utom vi i kokosnötterna haha. Så visar det sig, att vi gjort ett riktigt klipp! Den andra kokosnöten har nämligen inget innerskydd som håller regnet borta, men det har vår! haha ännu lyckligare blev vi nu, och tänkte tanken att aldrig lämna denna underbara lilla grotta. Det regnade och regnade men där satt vi och diskuterade sex, killar, tjejer och semesterplaner, till slut avtog regnet och då passade vi på att smita och åka hemåt. Blev en sväng till Donken först såklart.

snygga B. och småländskan i kokosnöten

fantastiska Debaser, i ur och skur

Just ja, B. och jag fixade en överraskning åt en kille på jobbet igår, han har varit sjukskriven så vi beställde en tårta, vi ville ha en sån där tårta som är formad som en figur, vårt önskemål var Homer Simpson. Tyvärr blev det inte så, vi var lite kreativa istället, och såhär blev resultatet.

vi är bäst jag och B. kolla bara. Sjukt avancerat.

Killen blev väldigt nöjd och glad, tur det.

Dagens musiktips, 3 stycken.
Det första är, Dead by April - losing you, jag vet inte varför jag har sån sjuklig crush på såna här typ av låtar, men det har jag, jag älskar den, fortfarande. Nr2, Janet - heartache on the dancefloor, det är nåt 80taligt med den som gör att jag lyssnar på den typ miljoner gånger om dagen. Nr3, tyvärr har jag ännu inte hittat denna ännu, förutom på radio, myspace och youtube, Kristinia Debarge - goodbye. Om det här inte blir värsta sommarhiten, då ska jag fan sno hem en kokosnöt på tunnelbanan. It's a deal.


Promenad, promenad och åter promenad

Igår efter jobbet gick jag till Hornstull. Imorse hoppade jag av i Hornstull och gick Hornsgatan till slussen, längs med vattnet till Kungsträdgården, Hamngatan upp, och sen till Centralen.
B. övertalade sen mig att gå med henne till Slussen efter jobbet idag, så det gjorde jag, och när hon gick upp Götgatan, så fortsatte jag hela Hornsgatan till Hornstull. Satan vad stolt jag känner mig. Ska bara försöka se till att göra detta till en vana nu.
Framför allt på morgonen, det är så skönt att gå då!

Kom hem helt färdig, diskade stooor disk, lagade mat, satte mig ner i soffan för att äta och se Vänner, nä då blir det myrornas krig på tvn! Varenda kanal förutom 1an, 2an och 4an pajade. Inget internet heller. Så får jag mess av mamma där hon skriver att deras hemtelefon inte funkar, då är det ju nåt som hänt med Comhem.
Shit vad ställd man blir när det blir sådär! iallafall blir jag det, vad ska man hitta på liksom? var seriöst på väg att gå och lägga mig och sova.
Men nu funkar ju allt igen, skönt.

Men nu tänker jag gå och sova iallafall. Är helt slut och imorgon blir en lång dag, behöver sova ordentligt. Ska ta en Alvedon först, fortfarande ont i min nacke! Fast idag är det annorlunda, på ena sidan upp i huvudet liksom. Det gör faktiskt väldigt ont.

Ser fram emot helgens stora 30årsfest!! måste bara komma fram till vad jag ska ha på mig för något...



I'm on the corner waiting for a light to come on
That's when I know that you're alone
It's cold in the desert, water never sees the ground
Special unspoken without sound

Told me you love me, that I'd never die alone
Hand over your heart, let's go home
Everyone noticed, everyone has seen the signs
I've always been known to cross lines

I never ever cried when I was feeling down
I've always been scared of the sound
Jesus don't love me, no one ever carried my load
I'm too young to feel this old

Here's to you, here's to me
On to us, nobody knows
Nobody sees, nobody but me



godnatt.


I wont be the lonely one

how you are my hero
how you're never here though
remember times when you put me on your shoulders
how I wish it was forever you would hold us
right now I'm too young to know
how in the future it will affect me when you go
you could have had it all
you, me, and mum y`know
anything was possible

i wont be the lonely one
sitting on my own and sad
a fifty year old
reminiscing what i had

i wont be the lonely one
sitting on my own and sad

forget your dad, he's gone
forget your dad, he's gone

all I wanted was a kick-a-bout in the park
for you to race me home when it was nearly getting dark
how I could've been yours, and you'd be mine
it could've been me and you until the end of time
do what you want, when you want
be as fucking insincere as you can
what kind of way is that to treat your wife
to see your son on Saturdays
what way is that to live your life?

I wont be the lonely one
sitting on my own and sad
a fifty year old
reminiscing what I had

I wont be the lonely one
sitting on my own and sad

forget your dad, he's gone




också denna är helt fantastisk. jag ryser.


Monday

Ja då tar jag mig en välbehövlig promenad hemåt nu. Alltså inte ända hem. SÅ ambitiös är jag dessvärre inte. Fortfarande ont i nacken. Inte alls bra.

Hej nackspärr

Är ju tvungen att testa blogga fr Mobilen. Inatt har jag fan inte sovit mycket. Sån jävla nackspärr! Det blir en låång hektisk dag idag, mycket jobb. Wish me luck... Läste recension på glasvegas precis, "glasvegas stavas kärlek" åhh! Satan.

baby, baby, baby, why you?

Baby
why you not home yet
baby its getting late
i wish you would be home by now.
door bell rings
who could it be at this time
police on my left and right
my son's not coming home tonight

baby, they don't need to show
its over, i know
baby, they don't need to show
flowers and football tops, i know
baby, baby, baby, why you?

no sweeping exits
no hollywood endings
flowers and football tops
don't mean a thing.

my baby is six feet under
just another number
my daughter without her brother

baby, they don't need to show
its over, i know
baby, they don't need to show
flowers and football tops, i know

my baby is gone...

(you are my sunshine
my only sunshine
you make me happy
when skies are grey
i hope you noticed
how much i loved you
how could they take my sunshine away)



Stört bra låt. Verkligen helt stört. Att jag inte tröttnar? varenda låt på den där jävla skivan är ju asbra. Tack för det. Så slipper jag lyssna på en låt hela tiden bara.
Det vore himla jobbigt.


Bagheera & Cosmos

Glömde ju den här bilden...

mina killar, som ni ser är det inte mycket som skiljer i storlek nu...  hehe

Way Out West?

Nu har jag varit dålig på det här... men jaja.

Förra helgen blev det ju en himla skoj grillfest hos Caroline. Vi blev 12 stycken tjejer. Dom hade handlat och gjort grillspett, jättegod potatis och asgod tzatziki. Så skulle vi göra Strawberry Daquiri's, det gick jättebra, vi gjorde 10 stycken, och så 2 alkoholfria. Kelly skulle bära ut brickan i trädgården, i trappan så tappar hon drinkarna! hahah! vi hann rädda typ 7 stycken tror jag, Kelly fick ju drinkarna över sig stackarn...  dom var hursomhelst mycket goda, men lite för mycket alkohol, så jag blandade min med Bacardi Breezer Pineapple, den blev supergod! Vi åt och drack och hade skoj, det blev kallt så vi flyttade in till slut. Så skulle det spelas sällskapsspel, som jag hatar... men med alkohol i kroppen så tyckte jag det var okej, det var himla skoj. "Alias" ett spel där man är 2 och 2, så ska den ena förklara så många ord som möjligt utan att säga ordet, på tid. Vi var ganska duktiga jag och Sandra, och om jag inte minns helt fel, så kom vi på andra plats. Jag blev ganska så jättefull, det fanns ju vin och jag hade med mig dricka, så jag hann dricka en hel del. Vi hade skitkul, men när klockan blev typ tolv ville de flesta hem., men jag och 3 till drog in till söder och träffade lite folk, hamnade på Scandic Malmen till dom stängde. Sen kom jag på den ultimata idén, "ja, vi drar till ankan" hahah, klockan halv 2 typ, helt jävla onödigt, men jaja, vi åkte iaf dit och drack lite till. Jag var hemma 04,30 och var så full och trött så jag somnade på en gång (somnade i taxin också så chaffisen väckte mig)
I det stora hela var det en himla bra kväll! måste göras om!

våra fina Strawberry daquiri's

Elin, eller Biran som blev hennes nya smeknamn denna kväll

Den här helgen blev ganska lugn ändå. Ja, i fredags blev det lite fest. Igår var jag död och låg i min soffa och såg massa skit på TV. Och sov. Galet vad det är skönt att sova...

Idag är jag mest bitter och sur för att jag inte är på Cirkus och ser Glasvegas. Faan. Jag skulle så sjukt gärna vilja vara där men...  
Funderar på att köpa en biljett till Way Out West bara för att se dom. Eller det finns ju några fler jag kan tänka mig att se iochförsig, tex Band of Horses, Grizzly Bear och Antony and the Johnsons. Funderar verkligen på det, men 1400 spänn är rätt mycket pengar, precis efter Pride dessutom. jaja...ska tänka över detta ordentligt.

Idag vägde jag mina katter, herregud, Bagheera är ganska precis 4 månader, och han väger 4 kg!! Cosmos är 3,5 år och väger nästan 5 kg. Hehe, snart har han växt om Cosmos...  galningen. I veckan bet han sönder min mobilladdare, jobbmobilen dessutom, tvungen att köpa en ny. Som tur var satt laddaren inte i väggen när han bet sönder den, vågar inte ha några sladdar i längre...

min fiiina Bagheera

Nu ska jag försöka mig på att sova. Måste helst vara på jobbet typ 6 imorrn bitti...

Natt natt

RSS 2.0