you're so cool

Kollade lite smått på Allsången, men på tv4+ samtidigt gick "Anne på Grönkulla" så längesen jag såg det och åh så bra det var igen! "morden i Midsomer" ger ju den där sommarkänslan, undrar hur många somrar det har visats?

Alltså jag tror ingen förstår hur varmt det är i min lägenhet. Nu sitter jag, i enbart trosor, i mitt vardagsrum, med fönstrena öppna och en sådan bordsfläkt på högsta volym, men jag svettas fruktansvärt ändå. Har stängt dörren till sovrummet och öppnat fönstrena på vid gavel därinne, så kanske det blir lite svalare tills jag ska sova, vilket blir snart för jag är sjukt trött. Man blir så seg av att ligga i solen hela dagarna.

Nu är jag mest orolig för att det ska regna imorgon, det står så på Aftonbladets hemsida. Guuud va tråkigt, vad ska jag då hitta på? det är då pressen kommer, att jag borde städa och fixa här hemma, men det har jag ingen lust med. Jag vill bara sola nu ju. Sen hade vi tänkt dra till Debban Slussen imorrn kväll, men det vill jag inte heller om det regnar. Faan. Hoppas hoppas hoppas att det bara kommer en liten skvätt regn vid 18tiden typ, det är helt okej, om det nu måste regna något.

Handlade på ICA Maxi häromdagen. Jag har ett tag tänkt köpa vita leggings, såna tunna. På Ica fick jag 2 par för 69:-  vilket fynd va?! helt perfekt ju. Jag älskar ICA MAxi, kan gå runt därinne hur längesomhelst. Jag har köpt jättefina skor där tidigare, ska se om jag kan fixa en bild på dom sen.

Nu ska jag lyssna på mina låtar igen. Jeremih, Mariah Carey, Livvy Franc och Framing Hanley. De är de mest spelade i min iPod för tillfället. En cigg, cola och iPod på balkongen nu, kyla ner mig lite.

Medicinen får jag inte glömma innan jag somnar heller!

now I'm that bitch!

Nu är jag hemma efter en låååång underbar dag på stranden! Har badat, 3 gånger! Sen somnade jag visst på magen i solen...det svider lite på min rygg nu.

Nu ska jag duscha och tvätta håret, fixa lite mat och sen blir det tv-kväll. Allsången och Midsomer ju. Varje tisdag varje sommar.

Dagens musiktips: Livvi Franc feat. Pitbull - now I'm that bitch. Stööööööört bra låt!


Såhär ser hon tydligen ut, "nya" Rihanna, säger dom som vet...

Helt sanslöst bra låt.

I'm so 3008, you're so 2000 and late

Fy attans vilken skön dag jag har haft idag. Handlade först, åkte hem och gjorde iordning sallad och lite vattenmelon. Tog en solstol på cykelstyret hehe och cyklade till beachen. Grejen är ju att jag inte kan ligga på rygg, men sitta går bra, därför fick stolen följa med. Var där några timmar och hann såklart bränna axlar och nacke typ. Men nu har jag fått en solbränna, synd bara att jag inte blir brun överallt lika lätt som på ryggen och axlarna, men det kommer ju. Såg precis på vädret och tydligen ska det bli såhär tillochmed lördag! fy satan va skönt! Det enda jobbiga med det här vädret är att jag har det vidrigt varmt inne, men jag får stå ut...

Idag har jag lyssnat på Mariah Carey's nya låt hela dagen typ, "obsessed". Första gången jag hörde den gillade jag den inte speciellt, hon är ingen favorit direkt. Men nu kan jag inte leva utan att lyssna på den! Sjukt bra!
En annan stört bra låt nu är Jeremih - "birthday sex"

Ska snart gå och smörja in mig och sen försöka sova. Imorgon tänker jag dra ännu tidigare till stranden, och imorrn tänker jag äntligen bada! Just fan, kom på nu att jag köpte jordgubbar som står i kylen, det blir lite kvällsmat.

Nu närmar sig resan upp till mina föräldrars stuga. Ska även iväg en kväll och träffa en kompis som jag inte träffat på länge, ser fram emot att träffa honom igen. Vi brukar kunna fördriva tiden ganska lätt.

Later.

090629

Hade idag ställt klockan på 07,30, men vaknade nu kl 10. Jag ska cykla iväg och handla lite, sen hem och fixa lite sallad och sedan vidare till stranden om ryggen fortfarande är ok. Håller tummarna.
Avbokade iallafalll Bagheera's tid hos veterinären nyss, en sak mindre att göra på min lista.

Pratade med Titti igår, äntligen, vi har ringt om varandra ett tag nu. Fick höra lilla Buster prata samtidigt. Jag ska träffa dom nästa vecka, finally.

Det är sådan jävla bastu i min lägenhet så ni anar faan inte. Inatt har jag sovit med fönstret öppet och min fläkt som har blåst i mitt ansikte, men det funkade för jag har sovit hela natten, lite för länge tillochmed.

Jag älskar detta väder! Så nu måste jag skynda mig ut i solen så jag bygger på min bränna! Helt sinnessjukt, lyckades bränna mig i nacken igår, fast jag bara solade framsidan, hur faan är det möjligt? Well well...


Kanske en av världens bästa filmer, och en av världens tuffaste tjejer, Juno. Jag vill ha en sådan där telefon!

Press

Kom precis på att det är söndag idag. Har verkligen noll koll på dagarna nu, inte för att det egentligen spelar någon roll alls, har ju ingenting att passa liksom.

Jag låg ute och pressade på balkongen hela eftermiddagen till kl 19,00 idag, så skönt! Såg på nyheterna att det varit över 30 grader på flera ställen i Sverige idag, puh. Senast jag minns att det var det, var 1994. Den bästa sommaren. Vilka underbara minnen jag har från den sommaren. Öland och fotbolls-VM. Inte många somrar kommer slå den.

Resten av veckan ska bli ungefär lika sa dom på vädret idag, gud så underbart! Imorgon ska jag testa en ny grej. Ska ta en av mina stolar från balkongen, såna ihopfällbara stolar, och försöka hänga den på mitt cykelstyre och cykla till stranden, så kan jag sitta! Jag hoppas för mitt liv att jag har en bättre ryggdag imorgon.

Nu ska jag bara ta en dusch och fixa i ordning lite här, sen ska jag försöka sova, får nog sätta igång min fläkt inatt tror jag, annars kommer jag aldrig kunna sova. Jag hatar när det är varmt när jag ska sova. När jag bodde med mitt ex för hundra år sen i Uppsala, tvingade jag honom att sova med balkongdörren öppen mitt i vintern. Jag sover så mycket skönare när det är kallt, sover i princip inte alls när de är varmt. har gått runt i bikini hela dagen, nu klädde jag på mig lite och gick ner till kiorren innan dom stängde. kom in i lägenheten igen och höll på att svimma typ. Mina stackars älsklingar ligger utslagna på golvet hela dagarna och sover. Bagheera sover såklart även i handfatet och i badkaret, men jag skulle nog också gjort det om jag hade en massa päls. Hemska tanke.

Mina filmer kom iallafall i fredags, eller hälften. Har beställt andra säsongen av Mad Men, men den släpps den 18e Aug eller något sånt, så den kommer då. Sen beställde jag "Enchanted" ("Förtrollad" heter den på svenska), det är en Disney-film som jag absolut älskar! Den fanns inte i lager stod det på följesedeln så den kommer väl så fort dom får in den igen. Det jag fick var "Sex and the city" filmen, och en annan Tv-film som heter "Tipping the Velvet", se den, den är fantastisk.

Nu dags för duschen!

sunny sunday

Vaknade 08,00 imorse och kände smärtan igen. Faan! Jag hade såklart tänkt cykla iväg och lägga/sätta mig i solen idag igen, men det var ju bara att fetglömma. Visst, cykla dit och hem är inga problem, men jag kommer inte kunna sitta eller ligga där så varför åka? åh jag blir så less!! Nu väntar jag på att solen ska dyka upp på balkongen så får jag väl lida där i hettan idag.

Om ca en vecka åker jag till mamma och pappas stuga, dom kommer och hämtar mig och katterna nästa söndag eller måndag typ.
Innan jag åker har jag en massa saker jag måste fixa och handla:

1. Ringa sjukgymnast för tid.
2. Köpa fästingmedel till katterna och ge dom, 2-3 dagar innan vi åker.
3. Köpa massa saker på apoteket.
4. Helst köpa högtalare till min iPod som jag kan ta med mig.
5. Städa kattlådan.
6. Städa balkongen.
7. Tvätta, och innan det, åka till jobbet och hämta mina skitiga jobbkläder.
8. Handla kattmat och kattlåda som ska användas uppe hös mam och pap.
9. Gå på lägenhetsvisning på onsdag.
10. Träffa Ava.
11. Bli brun.
12. Slänga tidningar och glas.
13. Städa.
14. Sortera och sätta in papper in pärmar, de ligger för tillfället utspridda överallt här hemma...
15. Köpa ett gäng böcker på PocketShop. Iallafall Mariln Manson-boken och Mian Lodalens "dårens dotter"

Hektisk vecka framför mig alltså.

Igår åkte jag in till söder och jag och B. gick (vaggade) till Donken i Skanstull och käkade lite. Satt ute och åt och pratade om allt som händer, herregud... följde henne hem och gick mot slussen. Messade Anna och hon och Sara satt på Medis så jag mötte upp dom och hängde i en soffa ett tag till uteserveringen stängde, klockan tolv, varför stänger dom så tidigt?! Patrik dök också upp och vi drog vidare till Scandic Malmen, hängde i baren, diskuterade Milfar och andra världsdelar. Längesen jag träffade en sådan underhållande människa som Patrik. Det var en väldigt kul kväll, men jag hade sjuklig huvudvärk så jag gav upp vid 2 och promenerade en bit, tog sedan en taxi hem. Glömde visa mitt rabattkort när jag hoppade in och sen är det tydligen försent för rabatten, dåligt. Tycker taxi ska införa ensamtaxa, förut fanns det tjejtaxa, om man åkte ensam tjej så fick man billligare resa, men dom tog bort det pga någon jämställdhetsgrej om jag inte minns helt fel. Ensamtaxa, det vore väl en bra grej, eller?

Kanske ska ta sig en tupplur nu istället? frestande... är så sjukt uttråkad.

hörs senare

Lör 090627

Nu är det färdigsolat för idag. Shit vad seg man blir... hua.
Ska fixa lite här och sen åka in till stan, får se vad som händer exakt.

Kolla in kokobellot nedan. Haha han är inte riktigt frisk tror jag.

sol sol sol

Fy faan vad jag steker idag! Lyckades cykla till stranden utan större problem, men ligga gick inte, så jag satt och solade i några timmar.
Nu är jag hemma och steker på min balkong. Det är säkert 70 grader på balkongen, men jag har en liten vattenspruta som jag svalkar mig med. Nu jävlar ska jag ha den där solbrännan som jag hade för några år sen.
I sommar ska jag bli en pepparkaka, bara så ni vet.

Äntligen pratade jag med B. idag också, ska åka till henne en sväng sen ikväll.

Nu tillbaka till balkongen!

totally slutkörd

Röntgen gick ok. Var sen till jobbet och lämnade läkarintyget. Käkade lite och nu hemma, helt slut. Det behövs inte mycket för att ta slut på krafterna nu...

Jag tänker på B. idag och hoppas hon mår bra.


There's a train leaving town
If you hurry up I think you just might make it
Damn it I hope you make it














Conscience is a faint, unpleasant sound
You've worried enough but here`s your chance so take it
Damn it I hope you take it















A heart attack is sleeping in your chest.
Waiting until the timing's best.
So make a move while you're still breathing

Say so long to innocence from underneath the evidence
You taste like Heaven but God knows you`re built for sin
You're built for sin

There's a lie for every truth
If you take these pills I think you just might make it
Damn it I hope you make it

When you were mine
Was I for you just one cheap thrill just to help you make it?
Damn it I hope you didn't fake it

Hypocrisy has really aged you well
The white on your nose is your secret to tell
So you should speak while they're still listening

You can scream out loud
But your panic falls on deaf ears
This is where you brought yourself
And this is what you've always feared

There's a faceless crowd with no sympathy
So you can scream out loud
But there's no one listening

iväg till röntgen

Nu bär det av till Röntgen. Sen är det bara att vänta på provsvaren och resultatet från röntgen. Men igår och idag var ganska okej dagar ändå.

Usch jag drömmer konstiga drömmar nu, om folk jag tror jag litar på som visar sig göra mig hemska saker.
Skadad? litegrann kanske...

Hade en riktigt bra kväll igår. Lite dumt bara att jag kom i säng så sent, nu är jag astrött, men det var det värt.

Nu lyssnar jag på One Republic - come home, på repeat, så bra låt.


I get lost in the beauty
Of everything i see




R.I.P

En chock kan jag väl inte tycka att det känns som. Fruktansvärt tragiskt dock.
Michael Jackson - king of pop, är död.
Det står i tidningen nu att han fick hjärtstillestånd och låg i koma.

Michael Jackson är/var väl en sån artist som alla tycker om, de flesta iallafall.
Trots hans död kommer han leva kvar, för alltid, en av tidernas största artister.

Rest in Peace.


De här 2 skivorna är de jag kommer ihåg bäst, och mest. Billie Jean är an av de bästa låtarna som gjorts, i allmänhet tycker jag.

Btw

Förresten så blev jag sjukt nyfiken vem som skrev den anonyma kommentaren tidigare...  var inte anonym! :D

http://www.youtube.com/watch?v=nwdXnlvUe3I

Kolla in länken! Hon är visst en jävel på att sjunga, trodde minsann inte hon var bra, men tji fick jag.

tacky thursday

Jaha då fick jag min dödsdom.
Sjukskriven i ca 2 veckor.
Provtagning.
Röntgen.
Sjukgymnastik.
Mer Voltaren.

Det där med provtagning alltså, fy vad jag tycker det är obehagligt, det gör absolut inte ont, bara sjukt obehagligt. Så tårarna rann som vanligt när jag ska ta blodprov, och varje gång säger dom samma sak "men herregud du har ju tatueringar!" haha ja men det är en helt annan sak, det här handlar ju om sprutor och blod. Tatueringar gör inte ont, snarare en skön smärta, inte ens smärta. Nu har ju jag visserligen inte så stora tatueringar, dom har ju gått snabbt att göra, hade jag suttit i flera timmar så skulle jag nog tycka det gjorde ont.

Så nu ska jag röntgas, och jag måste få tag i en sjukgymnast också. Fast han trodde inte jag skulle kunna börja ännu, pga att jag har så pass ont fortfarande. Ska även åka in till jobbet med läkarintyget. Usch jag vill verkligen inte vara sjukskriven, det är så tråkigt... Framför allt eftersom jag har så ont så jag inte kan ut och göra något. Vill bara lägga mig på stranden, men det är totalt omöjligt, jag dör ju typ när jag ska ligga ner.

Men men, nu får jag försöka göra något positivt av detta iallafall. Så jävla typiskt också att den förbannade hårddisken pajade nu när jag är hemma sjuk, haha det är liksom inte sant. Jag hoppas det är slut på tråkigheter nu. Nu vänder det!
Jag är trots allt nöjd idag, idag är dessutom en ganska bra dag, har inte alls så ont som jag haft de senaste dagarna.

Måste diska lite nu, och sen laga mat och äta. Jag beställde lite filmer inatt, synd att dom inte hinner komma idag. Jag hoppas iallafall att dom kommer innan helgen. Om jag är okej imorrn så ska kanske jag och B. träffas på kvällen. Alkohol kan jag ju också glömma, så länge jag äter medicinen. Så nu blir det vita veckor framöver, hälsosamt värre. Jag saknar B! jättemycket, så vi borde försöka ses imorrn tycker jag. Så himla skoj att man "får" såna bra jobbkompisar, som man funkar ihop med privat också.

Slutbabblat nu.


Ett av mina favoritband, 30 seconds to mars. Jag kommer aldrig sluta ångra mig för att jag sålde biljetten jag hade till deras konsert... Apa.

Later babes

en sak till

Haha en sak till. Jag kan inte räkna heller.
Eftersom rubriken på det förra inlägget var "fem saker...." men jag räknade upp tio.

090625

5 saker ni inte vet om mig (eller ja, vissa vet säkert detta, men inte ni som inte känner mig)

1. Jag älskar ost. Skulle kunna leva på brie och getost.
2. Jag tycker inte om godis. Inget fan alls. Däremot chips och ostbågar, sånt gillar jag.
3. Jag har aldrig hållit på med någon sport.
4. Jag tycker inte om lekar och dylikt. Jag hatar det. Jag har dock blivit lite bättre på senare år.
5. Jag åker inte karuseller. Senast var barn-bergochdalbanan på Grönan i nian. Då trodde jag jag skulle dö. Aldrig åkt någon annan bergochdalbana.
6. Jag är sjukligt fascinerad av krokodiler och dinosaurier.
7. Jag klipper mig väldigt sällan, senast var i oktober. Färga håret har jag gjort en gång i mitt liv.
8. Jag borstar aldrig mitt hår.
9. Jag hatar när jag blir kallad gumman osv. Gillar inte när det ska gullas med mig.
10. Jag vill bli rik och jobba ideellt på katthem.

Sen finns det ju miljoner mer saker också, och en massa hemligheter...

finally

10.40 fick jag tid hos läkaren. Nu jävlar, mirakelpiller tack. Jag skriver igen när jag kommit hem därifrån och berättar hur det gick. Han kommer säkert slita och dra i mig, uh!..




With my foot on your neck
I finally have you
right where I want you


stuck in the middle with you

Vaknade för ca en halvtimme sen, har sovit sen klockan18.00 är lika trött fortfarande, till saken hör at jag sov tidigare på dagen också. Jag hoppas för guds skull att det är pga medicinen jag är så trött. annars bådar det inte specieltt gott...

Mina katt-mentorer var här idag. Det är inga fel på Cosmos alls säger dom, han har ju tappat all päls och ser så liten ut därför, och dessutom bredvid min 5kilos "kattunge" på 6 månader, bredvid honom ser Cosmos rätt liten ut...  haha vad dom skrattade när dom såg Bagheera för första gången idag, som sagt, han ser inte direkt ut som en kattunge, Mutant-katten. Det var trevligt att ha dom här, dom hade varit så snälla och köpt med sig massa kattsand, eftersom jag inte riktigt kan bära det för tillfället...  jag bjöd på fika och vi pratade mest ryggvärk känns det som, fick en del tips om hur jag ska sitta och ligga, båda 2 är sjukpensionärer sedan ganska länge, och båda 2 har problem med ryggen så här satt vi och diskuterade det.
Cosmos blir så konstig när dom är här! Han blir jättesur! De enda gångerna han har fräst (förutom när Siroco och Bagheera kom hit) är när G varit här. Jag tycker så synd om henne! Allt hon vill är ju att gosa med honom, och han bara satt under klösträdet och var sur. Bagheera gick fram till honom och då fräste Cosmos, konstiga katt. Alltid annars när det kommer folk så är han oftast jätteintresserad och inte alls såhär, jag fattar inte. Bagheera däremot var överallt samtidigt, som vanligt hehe. Jaja, det viktigaste var att dom kollade Cosmos om jag behöver ta honom till en veterinär, men det var ju lugnt. Dom sa att jag måste ge katterna fästingmedel innan vi åker upp till stugan....undrar hur det kommer gå...

Nu ska jag gå och lägga mig igen. Imorrn bitti klockan 08,00 är det jag som ringer Vårdcentralen. Detta är inte hållbart längre. Något måste göras. Pronto.
Lyckades cykla ner till centrum, men trodde jag skulle ramla ihop när jag gått ca 40m därinne, och jag tänkte jobba på måndag? näe, just det. Det lär nog inte hända, om det inte sker ett mirakel, vilket jag hoppas på, för jag är sjukt less på att vara hemma, jag kommer ju ingenstans!!! Solen skiner och det är tropisk värme, men jag sitter fast inomhus. Kul. Verkligen. Suck.

natt natt

this is not what they said

Jaha då börjar jag väl om då. Jävla skit-tekniska prylar som inte ska klara av att åka i golvet en gång. jaja, det mesta är ju ersättningsbart, allt utom fotona vill säga. Vissa foton var det lika bra att dom försvann.. Man ska försöka se något positivt i allt!

Nu ska jag gå till affären, eller cykla, har inte bestämt mig än, vet inte om jag fixar gå hela vägen och sen hem igen. Måste köpa något gott att bjuda på, får besök om typ en timme. så nu måste jag skynda mig!!!

Nu blir det inte så mycket bilder på ett tag, jag har ju nästan inga kvar...

Den här filmen ska jag se idag

En av dom bästa! Perfekt för att bli på bra humör.

snälla låt mig vakna

Allt är borta. Allt av värde.
Musik.
Filmer.
Tv-serier.
Privata saker.
Foton.

Det värsta är alla foton.
Jag har svårt att andas. Känner mig lite smått svimfärdig.
Det känns som en av dom där mardrömmarna man har ibland, där man tänker att man ska vakna för det är så jobbigt, och så vaknar man, lättad för att det va en dröm.
Alla foton.

Min katt hade ner min hårddisk på golvet, och nu funkar den inte. I den fanns allt detta.

Nu börjar jag gråta. På riktigt.


utled

Ibland måste jag ge mig. Ibland är jag för envis för mitt eget bästa. Som nu, igår och idag. Var ju hemma från jobbet igår, men kände mig okej tyckte jag och ringde jobbet och sa glatt "jag kommer och jobbar imorrn". Jag vill ju inte vara hemma och sjukskriven, det blir ju inte bättre, jag måste röra på mig. Imorse då när jag vaknade när klockan ringde, tror ni det gick bra att komma upp? jag kan tala om att det gjorde det inte. Det var ungefär lika illa som i lördags morse. Men envis som jag är så kravlade jag mig upp, gick med stöd av väggarna ut på balkongen för att ta en cigg, då känner jag hur benen börjar vika sig, ljudet "försvinner" och det svartnar för ögonen, jag håller på att svimma! Fick panik och tog stapplande steg in och satte mig, kallsvettades som bara den och mådde bajs! I detta läge inser jag att jag kan faktiskt inte göra såhär, tvinga mig till att jobba och tro att det ska gå bra. Så det vara bara att ringa chefen och säga att jag inte kommer till jobbet idag, heller...  suck. Jag vill ju. Jag är så less på det här nu! jag vill bara att det ska gå över.

Fick iallafall umgås lite med snygga tjejen igår, välbehövligt.

Jaha vad ska jag göra nu då? hur mycket kan man göra hemma när man har asont i ryggen? skulle behöva städa men det kan jag ju glömma. Mitt besök imorrn får helt enkelt leva med att det ser ut som det gör. Jag har sovit, lagat mat, ätit, suttit vid datan, gått runt, varit på balkongen. Nu då? får väl rota bland gamla dagböcker eller något och roa mig med det...lyssna på gamla bland-band kanske? eller sova lite till.

Klockan 20,00 är det "Allsång på skansen" och direkt efter det, "Morden i midsomer". Äkta sommar-tv, det gillar jag. Om jag inte haft ont hade jag kunnat vara på allsången, undrar vilka artister det är idag? hoppas Håkan är med idag. Jag behöver lite Håkan, honom blir man glad av, jag behöver lite upppmuntran nu. Något. Vadsomhelst. Risken finns annars att jag kommer gå under snart.
Äh, såklart jag inte gör, jag går aldrig under. Har bara lite svackor ibland, och idag är en sådan dag.


Framing Hanley, nya favoriterna. Går på högvarv hos mig idag.


I ain't never seen an ass like hers

Alltså, jag bara älskar sånt här. Fy fan vilken bra cover.
Love it. Mina nya favoriter.

http://www.youtube.com/watch?v=vbUR0SRceD0&feature=fvw

Jag älskar den här låten! Med Lil Wayne också. Remixen med Kanye helst.
Knulla vilken bra låt, och texten, fantastisk...


090622

Thursday night, everything's fine
Except you've got that look in your eye
When I'm telling a story, and you find it boring
You're thinking of something to say

You'll go along with it, then drop it
And humiliate me in front of our friends
Then I'll use that voice that you find annoying
And say something like,
"Yeah, intelligent input, darling.
Why don't you just have another beer then?"

Then you'll call me a bitch
And everyone we're with will be embarrassed
And I won't give a shit

My fingertips are holding onto
The cracks in our foundation
And I know that I should let go, but I can't
And every time we fight I know it's not right
Every time that you're upset and I smile
I know I should forget, but I can't

You said I must eat so many lemons
‘Cause I am so bitter
I said, "I'd rather be with your friends, mate,
‘Cause they are much fitter."

Yes, it was childish
And you got aggressive
And I must admit that I was a bit scared
But it gives me thrills to wind you up

My fingertips are holding onto
The cracks in our foundation
And I know that I should let go, but I can't
And every time we fight I know it's not right
Every time that you're upset and I smile
I know I should forget, but I can't

Your face is pastey
‘Cause you've gone and got so wasted
What a surprise
Don't want to look at your face, 'cause it's making me sick

You've gone and got sick on my trainers
I only got these yesterday
Oh my gosh, I cannot be bothered with this

Well, I'll leave you there 'till the morning
And I purposely won't turn the heating on
And dear God, I hope I'm not stuck with this one

My fingertips are holding onto
The cracks in our foundation
And I know that I should let go, but I can't
And every time we fight I know it's not right
Every time that you're upset and I smile
I know I should forget, but I can't

And every time we fight I know it's not right
Every time that you're upset and I smile
I know I should forget, but I can't

And every time we fight I know it's not right
Every time that you're upset and I smile
I know I should forget, but I can't


Lågkonjunktur

Är det inte lite väl motsägelsefullt? Det är lågkonjunktur. Hela världen har problem med ekonomin, fabriker stänger ner, massor av folk förlorar sina jobb varje dag. Men, i fotbollsvärlden, där verkar det minsann inte vara några problem. där säljs och köps stjärnor så det står härliga till.
Cristiano Ronaldo säljs till Real Madrid för en miljard svenska kronor.
En miljard! Fattar ni hur mycket pengar det är?! Vidrigt om man tänker efter, här lider människor och blir arbetslösa varje minut typ, men näe, Real dom har utan problem en miljard att lägga på Ronaldo.
Inte bara det, dom köper även Kaká för ca 720 miljoner kronor.

Dom där Spanjackerna verkar inte ha drabbats alls av lågkonjunkturen. Det är tydligen dit man ska flytta, och börja spela fotboll, och dessutom byta kön antar jag. Jag gissar på att de kvinnliga fotbollsstjärnonrna inte ens skulle säljas för en halv mille. Ett par tusen kanske.


Det är nog fler än Real Madrid som är villiga att betala för den här killen, dock inte en miljard...

blajblajblaj... och så lite mera blaj

fem-i-topp (okej, tio då)

Tio fantastiska kärlekspar på film.

1. Joaquin Phoenix & Reese Witherspoon, som Johnny Cash och June Carter.
2. Carrie & Mr. Big, Sex and the City.
3. Baby & Johnny, Dirty Dancing.
4. Ralph de Bricassart & Meggie Cleary, Törnfåglarna.
5. Jack Foley & Karen Sisco, Out of Sight.
6. Emmeline & Richard, Den blå Lagunen.
7. Brian Flanagan & Jordan Mooney, Coctail.
8. Nikki Finn & Loudon Trott, Who's that Girl.
9. Aragorn & Arwen, Sagan om...
10. Sist, men inte minst, Alabama & Clarence, True Romance.

Alla dessa, är från mina favoritfilmer. "walk the line" är ju helt fantastisk, älskar den. Musiken och allt. Reese och Joaquin gör det så bra, dom hade inte kunnat hitta ett bättre par tror jag.
Carrie och Mr Big, vad ska jag säga, det mest romantiska kärleksparet nånsin, åh jag bara älskar dom och serien, och filmen också.
"Dirty Dancing", inte mycket att säga där heller, en klassiker, kommer alltid vara.
1987, skulle jag och min mamma gå på "mio min mio" på bio, vi gick in och satte oss i biosalongen, filmen börjar, men inte faan var det "mio min mio", utan det var"Dirty Dancing", vi hade gått in i fel salong. Mamma skyndade ut med mig, och vi hann se fantastiska "mio min mio" istället.
"Törnfåglarna"  är en tv-serie som min mamma såg när jag var liten, jag kollade på den och var helt besatt, för några år sedan köpte jag den på DVD och jag tycker fortfarande den är bra, min och mammas favorit!
"Out of sight" är en Steven Soderbergh film, från 1998, som jag gillar starkt. Han gör väldigt snygga filmer, även denna. Det är Steven som gjort "Ocean's" filmerna, även dom är sjukt snyggt gjorda tycker jag.
"Den blå lagunen" är ju också en gammal klassiker. Längesen jag såg den nu.
Sedan har vi "Coctail", jag älskar 80tals filmer, och då blir det automatiskt en himla massa Tom Cruise, han var ju gigantiskt poppis på 80talet. Åh va jag tyckte han var snygg! hehe. "Coctail" är en av favoriterna med honom, fast den bästa är "Risky business", riktigt bra, innehåller en klassisk scen där han har sex med Rebecca de Mornay i tunnelbanevagnen, hett värre.
"Who's that girl" är en film med Madonna från 1987 (som ni ser, jag älskar 80tals filmer, äger en hel del sådana) hon spelar en "farlig" tjej som träffar en kille som precis ska gifta sig, så händer grer och, ja.... se den.
"Sagan om-..." filmerna... först försökte jag läsa böckerna, det gick åt skogen, tyckte det var förbannat tråkigt språk och jag kom ingenvart. Sen försökte jag se den första filmen, men lyckades somna några gånger...sen, när jag väl tittade på dom, så blev jag fast.
"True Romance" är en Quentin Tarantino film, från 1993, den bästa av hans filmer enligt mig. Den är så cool. Den har ett av dom bästa filmsluten jag sett, och Alabama & Clarence, vilket par. Den måste ni se!!! NU! Den är inte sådär blodig och äcklig som hans filmer brukar kunna vara ibland. Den är grym helt enkelt, med fantastisk musik också, och dessutom är Christopher Walken med, han är ju hur bra som helst. Grym skådis.


Alabama & Clarence

Snowwhite goes whitetrash


Cool bild. En konstnär vid namn Dina Goldstein har gjort denna. En misslyckad Snövit med massa ungar osv. Snövit goes whitetrash. Gillart! som fan.

Den här är lite läskig tycker jag. Men snygg!! Obersee, Tyskland.


Är lite smått uttråkad så jag surfar runt efter snygga bilder och annat skoj.


Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon som Johnny Cash och June Carter. En av dom bästa filmerna jag sett. Ett av dom vackraste paren på film också tycker jag. Jag älskar deras duett Jackson, är sjukt imponerad av att dom kan sjunga så bra! det trodde jag väl inte...

Nu ska ni få se ascoola foton!!
För några år sen, det är säkert typ 6-7 år sen, så var jag, mamma och min syster inne i stan och gick runt, utanför Berns fanns det en utställning. Jag är inte speciellt intresserad av utställningar och liknande, även fast jag kan tycka det är skoj ibland, som omväxling, iallafall så var det en jädrans massa foton utomhus, flygfoton av olika saker i världen. En fotograf, Yann Arthus-Bertrand heter han (om jag stavar rätt...) har tagit en himla massa foton av häftiga delar i världen. Vissa kan man inte tro att det är vår jord som ser så häftig ut, men det är det!! Det finns en bok med alla dessa foton i, den vill jag ha, fattar inte varför jag inte köpt den än... ska faan beställa den nu, Pronto. Jag blev så fascinerad av fotona så jag gick runt där i flera timmar. Det blir ju en helt annan sak såhär, små bilder på datan, i verkligheten var dom ju stora! Så häftigt!Aja, kolla in dessa, ett litet axplock:

Träd i spegelblankt vatten.

Om jag inte misstar mig så är detta Flamingos. Har för mig det.

het dejt sökes

Jag måste bara, hon är ju så het! Kolla in henne!

Så jädrans snygg så man vet ju knappt var man ska ta vägen... 
Ser du ut som Kat Von D ungefär så hör av dig för en het dejt! hehe...

Söndag i sängen

Jahapp. 2 Voltaren senare och jag känner mig helt borta. Skulle kunna sova hela dagen. Smärtan är mycket bättre, men finns fortfarande kvar och jag kan inte gå "normalt". Men jag är nöjd ändå.
Vill bara  vara ledig och åka till mamma och pappas stuga och slöa, bara vara. Åh vad jag vill att de här 3 veckorna som är kvar ska gå fort. Det kommer dom göra också, det vet jag.

Min mormor ligger på sjukhus, igen, för 111e gången i år. Nu blev hon opererad för nåt ljumskbråck eller liknande. Hon var jättedålig igår när mamma och min syster var där. Bara låg och gjorde inget tydligen, hon vägrar äta. Hon har nog ställt in sig på att hon inte vill leva längre.
Min mormor har sjukdomen Kol, en effekt av rökning i hela hennes liv. Hon kan inte andas typ och får syrgas ett X antal gånger om dagen. Varför kan inte detta få mig att sluta röka kan man ju undra?
Vi får se hur det blir med mormor, hon har varit så dålig länge och åkt in och ut på sjukhus i några år nu.

Nu är mitt dilemma om jag tror att jag kan jobba imorgon? orkar jag? Medicinen slår ju ut mig totalt känns det som, smärtan klarar jag av på jobbet men tröttheten? hur effektiv kommer jag vara? måste fundera och ringa min chef. Snarast.

Lägger upp lite bilder på mina killar:







Jag har en fåtölj som jag inte sitter i så ofta, Cosmos har övertagit den, han ligger i princip alltid i den och sover. Nu när jag haft så ont så har jag suttit lite i den, soffan är så mjuk och fåtöljen är bättre. Igår satt jag i den, då kommer Cosmos, stirrar på mig och går runt mig och jamar. Till slut hoppar han upp i mitt knä och lägger sig! Det händer aldrig! Men han blir sur på mig när jag sitter i "hans" fåtölj haha, så då passar det minsann, att ligga i knä hehe. Iochförsig låg han där i kanske 10 minuter bara, varav 5 av dom hade han stortvätt. Han är så himla fin min Cosmos!! Ni ser på bilden här ovan att han ligger i mitt knä, över mina ben.
På onsdag kommer mina kattvänner hit och tittar på honom. Han är ju pigg som en lärka så jag tror inte han har FIP, men efter allt som hänt så vet jag inte.

Nu ska jag fixa lite mat, sen måste jag sova lite till, är som sagt helt slut.

Akuten på midsommardagen

Vaknade 0600 imorse och höll seriöst på att kissa på mig, käkade tacos igår och drack typ 10 L vatten så...  Men jag kom inte upp ur sängen!!! Det gjorde så förjävlaont så jag grät, försökte liksom rulla ur sängen, och samtidigt dra mig upp med hjälp av sidorna på sängen. Efter ca 10 min satt jag åtminstone på sängkanten. Reste mig sakta och fick hålla mig i sängen och ta babysteg, hela vägen till toan höll jag mig i dörrar och väggar och liknande. "gick" sedan och lade mig igen, på sidan, försökte sträcka ut benen helt, och lyckades väl somna till slut. Vaknade 0800 av att det ringde från jobbet, klantiga jag hade glömt fixa nyckel, men det löste sig på en gång. Somnade om igen och vaknade nästa gång vid 1045, med smärta, dock inte lika illa som vid sextiden. Tog väl ca 5 min att ta sig ur sängen denna gång. Gick upp och grät lite till, nu är jag så jävla less på det här! Ringde Vårdguiden och sedan akuten i Huddinge. Tryckte i mig en alvedon och satte mig på bussen till akuten där jag fick träffa en läkare och hon skrev ut Voltaren åt mig. Åkte vidare in till stan, hämtade medicinen och tog en sväng in på jobbet och jobbade bort lite till på måndag.
Åkte hem och har diskat, lagat mat och ätit. Fått höra att Voltaren kan man få jätteont i magen av, så nu är jag lite rädd för att ta en, men ska strax göra det, innan jag går och lägger mig, får väl bara ringa doktorn imorrn och be dom byta medicin om jag får ont.

Det värsta nu är att jag har sjukt höga förväntningar på dessa tabletter. Tror att jag ska ta en och kunna sova lätt som en plätt sen, så kommer det naturligtvis inte att bli tyvärr. Ser dock fram emot den dagen otroligt mycket. Nu har jag ännu värre ont igen, bara för jag suttit ner någon timme. Suck.

Jaja, ett steg närmre en lösning är jag iallafall. Skönt.

Av någon anledning pirrar det i magen idag. Hmmm...

Håll tummarna för mig inatt!!!!

Natti.


trevlig midsommar

Förra helgen när det regnade konstant var jag bara hemma, inga pengar hade jag heller eftersom jag får lön den 15e varje månad, och det var ju i måndags. Så jag tyckte det var asskönt att bara va hemma och slappa, kollade på film, serier och läste. Levde i princip i min soffa hela helgen, vad annars kan man göra när det tokregnar?! och dessutom är luspank...

Det får jag betala för nu. Big time.

I början av 2006 fick jag problem med min rygg, eller det är svårt att beskriva exakt, nedre ryggen liksom. Var till läkare då och dom konstaterade Ischias. Fick remiss till sjukgymnastik och Alvedon Forte, och blev sjukskriven i en vecka eller två, kommer inte riktigt ihåg. Dom sa även att det viktigaste är att inte vara stilla, utan att röra på sig, ischias förvärras om man är stilla. Det gick i princip över, var hos sjukgymnast typ 4 gånger efter 3 månaders väntetid. Sedan dess har jag inte haft några större problem, lite tillochfrån bara, men aldrig såhär illa. Inte ens i närheten.
I måndags tog det mig 20 min att gå till tunnelbanan, det tar vanligtvis ca 7 min. Jag vaggade fram, för jag kunde/kan inte stödja på benet, det har varit värst på vänster sida, även om det i måndags var riktigt illa på båda sidor. Vaggade mig igenom en dag på jobbet, eftersom jag vet att det är bättre att gå och stå än att ligga hemma. Såg höggravid ut och folk frågade mig seriöst om jag var gravid. Under veckan sen har det blivit bättre, antagligen för att jag jobbat och rört på mig. Kvällarna och nätterna är olidliga. Jag kan omöjligt ligga på rygg, när jag lägger mig raklång på rygg så strålar det smärta i hela benet, foten och lite uppåt, så jag har fått sova på sidan. Magen funkar okej, det värsta har ju varit sen på nätterna, så fort jag rört mig har jag ju vaknat för det gör så satans ont. Morgnarna ska vi inte ens prata om. jag är så glad över min säng, den har en stålram med grejer som går upp på sidorna, hade jag inte haft det hade jag inte tagit mig ur sängen, jag får dra mig upp med hjälp av sängen, normalt? näe...

Så idag, ledig igen, regn ute, vad gör man? är hemma, och jag har försökt att inte hänga för mycket i min soffa, men vafan ska jag promenera runt lägenheten artontusen varv eller?
Provade mig på en cykeltur, vilket gick jättebra, men samma där, hur länge vill jag cykla i regnet? Så nu har jag sådär satansjävlaförbannatpissont igen. Faan. Nu är det ju midsommarhelg också, inte kan jag väl ringa akuten för det här?! jag kan ju (än så länge) även fast jag ser ut som jag är nittio år när jag går...  Måste ringa till VC på måndag morgon, men vad kan dom göra? jag kan ju inte vara sjukskriven, för då rör jag mig inte tillräckligt, det verkar ju gå mycket bättre när jag är på jobbet, visst, jag kan ju inte göra så mycket, men jag har ju annat att göra där än att lyfta tunga grejer och springa, så det funkar ju. A visst, ge mig smärtstillande, för problemet nu är ju att jag går helt mongo som sagt, iochmed det så belastar jag andra delar av kroppen så det blir helt fel, har ju värsta "träningsvärken" i överkroppen för jag gått så konstigt.
Det gör asont när jag nyser, hostar och skrattar också, framför allt när jag sitter ner, ligger jag ner så dör jag typ om jag nyser...
På kvällarna är jag så trött och jag som älskar att sova på rygg, jag har seriöst börjat gråta på kvällarna för jag inte kan ligga på något sätt utan att det gör bajsont. Testat att ligga på golvet, men det var om möjligt ännu värre, och att sitta och sova går ju inte så bra, så fort man somnar till så "ramlar" man ju ner och då gör det ont. Annars går det bra att sitta, då gör det inte ont, jo, om jag ska lägga upp benen på en pall eller nåt, då strålar smärtan också.

Japp. Så ligger det till. Jag hatar detta. Så imorrn tänker jag promenera. Jag måste ju.

Trevlig midsommar jag fick. Vet inte hur många midsomrar jag varit sjuk på något sätt. Spelar inte så jättestor roll, midsommar är som nyår, alldeles för höga förväntningar på en vanlig kväll. Men jag hade ju gjort planer som jag inte kunde genomföra.

Ge mig någon mirakel medicin nu så jag slipper detta. För i helvete.

Inatt ska jag drömma om den jag inte ska gifta mig med.
Gonatt.

somebody call 911!

Ischias

Ischias är ryggvärk som strålar från ryggens nedre del ut i ena benet och ibland ända ned i foten. Det finns också falsk ischias som bland annat kan bero på överbelastning av ryggen.

Ischiassmärta försvinner stegvis. Om du får svårt att kontrollera urin och avföring eller förlorar känsel i underlivet ska du söka vård akut.

Ischiassmärtor är vanligast vid diskbråck och beror då på att den utbuktande disken trycker mot nerver i ryggens nedre del.

Värk som strålar ut i ena benet kan också vara ett symtom vid annan ryggvärk, även om det är mer ovanligt.

Falsk ischias

Det finns även falsk ischias. Då är smärtorna lindrigare och inte lika tydliga som vid vanlig ischias. Falsk ischias kan bero på överbelastning eller fel belastning av ryggen, att benen är olika långa, gamla fot- eller knäskador eller fotproblem som nersjunken hålfot. Sjukdomar i rygg, bäckenleder eller höftleder kan ge falsk ischias men det är en ovanlig orsak.

Symtom

Ischias ger smärta som strålar ut från nedre delen av ryggen och fortsätter ut i benet, ibland ända ned i foten. Du kan delvis förlora känseln eller få kramp i det område som drabbas. Det gör mer ont vid hosta, nysning eller om du försöker böja ryggen.

Några få personer kan få svårt att kissa, ändtarmsmuskeln kan bli svag och du kan tappa känsel i underlivet. Det kan bero på att ett diskbråck har klämt av stora delar av ryggmärgskanalen. Om det händer ska du vända dig till sjukhusets akutmottagning eftersom du snabbt behöver få vård.

Falsk ischias

Falsk ischias ger ofta en lindrigare smärta som inte är lika tydlig som vid ischias. Det är väldigt sällan som smärtan fortsätter nedanför knät. Du får aldrig känselbortfall vid falsk ischias.



I will soon come visit you

Now you're gone, you're with angels
I will soon come visit you
and talk about, the time we had together
and our town is filled with tears

and now I sit by your side
but you can't hear me
you can always count on me

don't feel sad, you're with angels
I will soon come visit you
and talk about, the time we had together
now our town is filled with tears

so I sit by your side
although you're not with me
when I comfort you, when I come to you

and like always, right here by your side

det finns inga genvägar fram till det perfekta ljudet

Igår skulle jag då köpa nya hörlurar eftersom mina pajat... igen. Men det är mitt eget fel, det är bra kvalitet på dom där Sony lurarna faktiskt. Har bara inte varit så försiktig med dom tyvärr...
Gick till Åhlens City för jag vet att dom finns där för helt ok pris, när jag kommer till musikavdelningen och hyllan med lurar så ser jag mina drömlurar! Gröna Wesc, sjukt snygga! så hittar jag ännu fler, då finns det 2 varianter med 200:- skillnad. Det hänger ett gäng på en krok så jag frågar personalen om jag får sätta i iPoden och testa ljudet (jag är kräsen när det gäller det här med hörlurar) och dom säger ja. Sjukt bra ljud i dom, men jag frågar personalen vad skillnaden är mellan dom och dom dyrare, och dom säger att ljudet är liiite bättre i dom dyrare, frågar även om sladden ska vara så kort (den var väldigt kort tyckte jag) men då fick man med en längre, så efter alla frågor och testningar så bestämmer jag mig för dom gröna snygga!! betalar, går nöjt därifrån.

På tuben upp till söder sätter jag på mig dom och spelar som vanligt musik på högsta volym, det sitter en liten tjej bredvid mig som stirrar konstigt, men jag tänker typ: jaja, ungar, dom glor ju. Kliver av tuben, väntar på bussen och killen bredvid mig kollar konstigt på mig, vid det här laget tänker jag att det måste bero på min gångstil pga extrema ryggsmärtor (ska ta den historian snart också...) åker buss till Kära S, vi sitter och hänger i hennes soffa och A dyker oxå upp. Då ska jag visa dom hur bra ljud det är i mina nya snupersnygga lurar, kör igång iPoden och får en chock typ. Musiken hörs stört mycket ut! Alltså det låter sjukt högt! då fattar jag ju varför tjejen och alla glodde på mig så mycket haha.
Men fy faan va sur jag blir! mitt humör förstördes där, men brudarna fick mig på bättre humör, vi spenderade kvällen med att kolla gamla hits på Youtube. Sen halkade vi in på samtalsämnet "V" och om att det ska göras nyinspelning av det snart, så vi letade upp trailer och annan spännande info, i höst kommer det!!! Fantastiskt!!

Jaja, tillbaka till lurarna. Åker hem och börjar tänka på om jag har kvittot kvar från i höstas när jag köpte Sonylurarna, kommer hem och hittar kvittot och kommer då på den ultimata idén!

Idag pallrar jag mig då iväg till Åhlens med en påse i handen, i den ligger de Gröna Nya och mina trasiga Sony.
Kommer in på Åhlens och berättar om det idiotiska ljudet utåt på dom jag köpte dagen innan och killen testar dom och mycket riktigt, han blir typ chockad (eller så spelar han jävligt bra) och förstår att jag inte vill ha dom kvar så han ger mig pengarna tillbaka.
, haha, drar jag upp nästa historia, mina Sony's (snacka om dryg kund) och han testar dom och erbjuder mig ett par nya likadana. Det var ju inte det som var min ultimata idé, jag hade ju tänkt att jag skulle få ett sånt där tillgodokvitto så kunde jag lägga till dom pengarna och köpa den dyrare varianten, men tji fick jag. Så jag går ifrån Åhlens med mina 550:- tilllbaka och ett par sprillans nya Sony's. och en tung besvikelse, jag var ju så glad över mina snygga nya!!! nu blev det ju samma som jag haft de senaste 4 åren typ...

Kom till jobbet och beklagade mig lite, men, kom sedan på att jag kan ju försöka mig på att sälja dom här, då får jag ju mellanskillnaden betald i princip, jag har nämligen inte råd att köpa ett par för 800 den här månaden... efter mycket tjat och förklaringar,  till slut är det en tjej som kommer på att hennes kille vill nog ha dom, så hon ringer och katching! Han köper dom på fläcken!
Lyckliga jag skuttar nästan från jobbet (då ska ni veta hur jag gått igår och idag, inte bra kan jag säga...)  Den här gången styr jag mina vaggande steg mot We butiken istället, tänker att dom borde ha ett större utbud där. Alltså jag gillar egentligen inte såna där butiker, dom ska vara så jävla trendiga jämt och det stör mig...men jag kommer dit och det jobbar 2 killar som faktiskt (?) är jävligt trevliga. Och min tanke var ju ganska rätt, det hängde typ 20 olika lurar och jag fick lite smått panik istället... shit. Alla skitsnygga och hjälp vilka ska jag välja?? Hittar en hylla med satans snygga lurar, sätter i min iPod och testar ljudet och OMG, kärlek vid första ögonkastet. Då skulle jag ju "bara" bestämma vilken färg av 4 varianter. Pratar lite med killarna som jobbar där och berättar att jag köpt ett par av modellen "oboe" men lämnat tillbaka dom pga att ljudet är sjukt högt utåt, och dom svarar med att typ säga att dom vet om att det är så...?? jaja. Bestämmer mig iallafall och betalar, då berättar killarna att denna modell släpptes i fredags och är alltså helt purfärsk, och dom garanterar mig att jag inte kommer bli besviken.
Går alltså därifrån med ett par mycket dyrare lurar än vad jag tänkt mig ifrån början av denna röra, men vafan, jag fyller ju snart år, måste ju få köpa en 30års present till mig själv ju.
Så, med historien berättad, kommer nu bilder på alla inblandade...

Först ut, dom gröna, sjuukt snygga, men idiotiska... som jag köpte igår och returnerade idag. Som ni ser så är det liksom som "högtalare" på utsidan av dom typ... Weird grej.

Sen, den dyrare varianten jag i min hjärna tänkte köpa istället. Dom e ju stört snygga också.

Men så hittade jag då dom här helt fantastiska!


Fy satan vad nöjd och belåten jag är. Grattis mig i förskott helt enkelt!

Frågan är nu kanske, varför jag varit så sjukligt besatt av We lurar helt plötsligt? egentligen har jag aldrig gillat det märket. Aldrig haft en tröja eller nåt för det har inte varit intressant, men alltså jag är ju lite prylgalen ibland och nu hade jag ju fått in den här idén i min hjärna och då gick den inte att släppa. Vet att jag hade ångrat mig för alltid sen om jag inte köpt dom, det har jag lärt mig... Jag är väldigt envis också.

Så nu är jag lycklig och hoppas jag kommer kunna sova inatt utan att vakna av smärta...suck, nu är jag för trött för att berätta. Inatt vaknade jag typ 3 gånger i timmen för jag hade så ont.

Wish me luck. Natti.


love me or hate me

Åååhhh. Så mycket som jag skulle vilja skriva men som jag inte riktigt vill skriva såhär "offentligt". Kan bara säga att det handlar om, återigen, min känsla, liksom att jag hade rätt igen. Det får mig att må så bra så ni anar inte!  Jag visste det jag visste det, jag känner igen alla tecken vid det här laget.

Ojojoj... nu faller dom som dominobrickor, en efter en...  och det kommer alltid vara lika, aldrig kommer det förändras. Bara nya dominobrickor som rasar, den ena efter den andra.
Bara att hålla sig borta, så långt borta som möjligt, det är som en drog har jag insett. Kan inte vara lagom, antingen allt eller inget. Jag väljer inget, och att vända ryggen till, aldrig vända mig om. Jag gjorde det en gång för mycket.
Jag är en erfarenhet rikare i mitt liv. Visst hade jag önskat att jag sluppit detta bagage, men som sagt, nu är det som det är, och det får jag ta, acceptera.

Tragiskt det är med dom här människorna, som alltid letar efter trygghet. Det ständiga sökandet efter någon, som finns där, hela tiden. Efter ett tag inser denna människa, att personen den hittat, fyller inte tomrummet. Genast börjar sökandet om igen.
Såklart den inte fyller tomrummet, den enda som kan fylla det är en själv. man kan inte älska någon förrän man älskar sig själv, förrän man är 100% trygg i sig själv. Säker, när osäkerheten försvunnit, när man tagit tag i alla sina demoner som jagar en, dag ut och dag in. Rensat ryggsäcken på allt gammalt skräp som ligger i botten, man måste. Alternativet är att fortsätta leva otrygg. Ingen annan kan få dig att känna dig trygg, du måste själv vara det ända in i benmärgen.
Och när allt detta hänt, då blir det så mycket mer fantastiskt att älska. Det kan jag slå vad om, lätt.

Jag kan inte se någon annan förklaring på att detta beteende bottnar i osäkerhet och otrygghet. Men försök gärna motbevisa mig. Varför folk aldrig klarar av att vara ensamma? Rädsla för att vara ensam med sig själv. Med sina egna tankar, minnen, erfarenheter och upplevelser. Det måste bearbetas. Men inte genom att gömma sig bakom någon annan, det är bara en feg flykt. En lätt utväg. Ett utnyttjande. Ett svek, mot både sig själv och den trygga.

hmmm.... många tankar, funderingar och analyseringar nu.

Mer och mer kommer jag fram till att jag är en människa som vill ha svart eller vitt, allt eller inget. Oftast. Ibland kan detta vara en fördel, ibland en nackdel.

Nu försöker vi sova mina kära vänner och fiender.

summerpain eller nåt

Nu har jag hittat min sommarplåga detta år:

http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk&feature=PlayList&p=C248448F6091B47F&index=0&playnext=1

Rumba. Jag säger bara det.


Jag mötte Lassie

Häromdagen hittade jag en kvarglömd pärm på jobbet. Öppnade den och i denna pärm, hahah, så var det ett helt spelmanus till "Bruden som visste för lite" eller vad fasen den heter, showen med Pernilla Wahlgren bl.a som ska gå på Göta Lejon (tror jag). Iallafall, Det var som sagt hela manuset till den däri, så jag och B. tyckte det var väldigt underhållande och körde lite repliker typ hahah. Sen bläddrar jag vidare, hittar massa info om repetitioner osv. Massa info om folk som jobbar med produktionen, och massa info om skådespelarna! Martin Björk, Peter Magnusson och Pernilla Wahlgren som sagt. Tog in den på kontoret och tänkte att någon kommer väl och frågar efter den.
Så pratade jag med min mamma, då visar det sig att hon läser Pernilla Wahlgrens blogg, och där hade det stått samma morgon att hon skulle åka till Dalarna denna dag, så hon har väl antagligen varit inne och fikat hos oss och lagt den åt sidan och sen sprungit. Så jag letar upp Pernilla's nr i pärmen och ringer henne. Såhär gick det till ungefär:

-hallå?!  en stressad Pernilla svarar halvt skrikande och fnittrande
-hej, jag heter -----, ringer från ----- på centralen. Jag har hittat en pärm här som du har glömt.
-va?! ----- sa du?! men guuuuud vad klantig jag äär! men hur kunde du veta att det var min?!! ja just ja, mitt nummer står ju där på listan. Totalt hispig och fnittrig Pernilla.
-Ja precis, ditt nummer stod ju här. Tänkte vafan ska jag svara om hon frågar varför jag ringde just henne? säga sanningen att min mamma läste din blogg och vi listade ut att det var din??? haha

Sen så sa hon iallafall att hon skulle komma förbi och hämta den någon dag senare, och det gjorde hon.

Jag tycker hon hade kunnat erbjuda mig lite kompensation för att jag inte lämnade ut alla deras uppgifter, det stod adress, nummer och hela köret ju. Men inget fick jag. Dåligt värre.

Herregud vilken dag på jobbet. Allt ska såklart hända när min chef är på semester och jag är chef istället. Men det gick bra till slut såklart.

Ska sova nu. Natti natt. En sak till bara.

fem-i-topp

fem maträtter jag vill äta NU. Jag är hungrig.

1. Tacos
2. MIn fantastiska kyckling-pasta med bl.a färsk spenat och vitlök i.
3. Kebab
4. Grillad kyckling, klyftpotatis och Tzatziki.
5. Lasagne. En smetig sådan. Mums.

Usch nu blev jag ju ännu hungrigare, Satan också.
5.





sommar 08

Snälla snälla snälla säg att det blir fint väder nästa helg. Den här helgen blev det ju inget solande, idag är det helt okej väder, men kallt. Jag vill ha sådär som förra helgen!

På tisdag kommer mina Katt-mentorer hit och hälsar på. 2 av dom, nuförtiden har jag ju 3 stycken. Dom kommer och ska titta på Cosmos lite. Jag tycker han har blivit så smal, och efter allt som hänt håller jag stenkoll på honom, så vi får se  vad dom säger, om jag borde åka med honom till veterinären eller inte. Inte bra att stressa honom med det om det inte behövs. Jag ska fortsätta väga honom och se om han fortsätter gå ner i vikt. Han har gått ner lite, visserligen är det kanske inte så konstigt, nu få han ju bråka och leka hela dagarna, vilket han inte gjorde på ganska länge med Siroco eftersom han var sjuk. Å andra sidan äter han "barnmat" nu, som innehåller mycket fett, så han borde inte gå ner ändå. Det kanske är mitt psyke som lurar mig, Bagheera är ju så stor, och Cosmos har alltid varit störst, nu är han inte det längre. Jag vet inte. Känns iallafall jättebra att dom kommer hit och hälsar på och kollar läget.

Längtar (faktiskt) till i sommar när jag ska åka upp till mina föräldrars stuga, i år tänker jag vara där längre än förra året. Pappa ska bygga en liten katt-hage eller vad man ska kalla det, så får Cosmos och Bagheera vara ute. Litar inte på koppel och selar, förra året så lyckades Siroco ta sig ur sin, den öpnnade sig helt. Som tur var så hann han inte sticka långt. Om han kunde ta sig ur selen, så kan jag ju bara gissa vad Bagheera kan, han väger ju faan det dubbla nästan, måste köpa en hundsele åt honom. Cosmos är så snäll och beskedlig så honom är det inga problem med.

här är lilla stugan

baksidan av stugan

tupplur

kärlekarna på inglasade verandan.

Älskade Siroco spanar på allt som rör sig

Cosmos på promenad, han är som en hund min älskling

Såhär såg det ut på tåget upp. Mina gullungar.

Måste boka en tid för öronmärkning på Bagheera innan vi åker upp bara. Faan, till båda förresten. Vi får se.

Nu ska jag diska och sen laga mat. Sen ska jag kolla på tennis, om jag inte somnar...

Natt mot Söndag

Kollade precis på Söndagsparty med Filip och Fredrik från förra söndagen. Kunde inte missa det, mina all-time favoriter var ju med; Killinggänget! Det finns inga andra som gjort så mycket roliga saker som dom.

fem-i-topp

De fem roligaste grejerna Killinggänget gjort:

1. NileCity 105,6. Sjukt rolig serie, med favoriterna "29e Maj", "Kuknästornet" och "Per Hagman".
2. Glenn Killing på Grand, Farbror Barbro och Katrin vid Luciafirandet. Hysteriskt roligt.
3. Torsk på Talinn. Ett mästerverk.
4. Fyra nyanser av brunt. Klockrent.
5. Percy Tårar, med Expressen Fredag inslagen.

Alltså det finns inget dom gjort som jag tycker är tråkigt. Och nu ska dom då till Dramaten. Gud vad jag vill se det.
Sen är ju Henrik Schyffert mitt livs kärlek också. När någon av dom dör, då kommer jag gråta ihjäl mig.

Tidigare visade Kanal 5 Magnus Betnér's "Ett tal till nationen" eller vad det heter. Han är också en av mina stora favoriter. Så rå, bitter och hård. SKämtar om allt.
Vi var på Norra Brunn för ungefär 2 år sedan med jobbet och såg bla honom då, det var bland det roligaste jag sett och hört. Då stod han och pratade om att han hoppades att hans dotter kommer bli en slampa. Idag drog han en grej om folk som tror dom vet allt bara för dom läst på universitet osv "och det vet du, 300poäng på universitetet-kulturvetar-dropout" Åh vad jag älskar den där killen. Jag låg här i min soffa och skrattade så jag fick ont i magen,

Tur man fick skratta lite, Sverige dom jävla mupparna förlorade ju mot Danmark ikväll. Faaan.
Hoppas Robin Söderling gör en sjuhelvetes-jävla-match imorrn.
Så nånting bra hände i sportvärlden i helgen iallafall.

Bruce Bruce Bruce...

Bruce, Bruce och åter Bruce. Vad är grejen?! Jag förstår verkligen inte. Han är bara tråkig och hans musik är om möjligt ännu tråkigare. Men alla (många iallafall) verkar tycka motsatsen. Får en känsla av att många tycker så bara för att. För att man ska tycka han är bra. Tre spelningar på raken, herregud. Jaja.

Somnade på soffan typ kl23 igår, missade halva "V" det är jag lite ledsen för idag. Men jag fick sova ut ordentligt, vaknade 11.30 idag, så skönt!

Fick sen ett ryck och rensade avloppen! Finally!
Nu är det bara det i köket kvar, och det drar jag mig lite ifrån att göra, jag är osäker på hur jag sätter ihop allt som det ska sitta igen. I badrummet var det inga problem, förutom att jag var rädd för att det skulle komma upp något äckligt djur ur golvbrunnen, pappa sa att det kan det inte "du bor ju på femte våningen, det är omöjligt!" men jag litar inte på det. Förra året satt jordens jättespindel i mitt badrum, var kom den ifrån då?! Hursomhelst så kom det inte upp något djur, inte ännu...   men usch vad mycket klegg det var, alltså jag tycker inte det är så äckligt så jag typ spyr. Visst, det är ju inte det trevligaste i världen, men jag gör det iallafall.
Till skillnad från att typ döda eller ens vara i närheten av en spindel. Brr.

Nu ska jag diska, sen cykla till IcaMaxi och sen hem och laga god mat.
Den här helgen spenderar jag i mitt älskade hem! Så skönt. Ska kolla på fotboll och massa serier och äta gott. Ibland blir jag en ensamvarg och njuter av att vara ensam och inte göra något alls. Hela den här veckan har varit galnare än galnast, så jag behöver verkligen detta nu. Självklart ska jag pussa på och gosa med mina killar också, det behöver dom, och jag.

nostalgitrippande

Herreguuud vilken dag!!! det tog aldrig slut på människor! lämnade mitt jobb 21,00 idag.... och ska vara tillbaka kl 9,00 imorrn bitti. Förväntar mig ett 12timmarspass imorrn.

Efter jobbet imorgon ska jag hem och kolla på gamla klassikern "V" som kör igång igen, Kl22,00 på 6an tror jag det var. Ser fram emot det. Tyckte hon var så snygg när jag var liten,eller både hon den blonda och den mörka, hette hon inte Diana? fick bara se serien hos min mormor och låtsasmorfar, måste ha varit typ 1985 eller nåt. Jaja, ska se det imorrn iallafall.

fem-i-topp

andra saker jag gärna skulle se igen på tv

1. Trolltider
2. Heartbreak high
3. Degrassi high
4. Toffelhjältarna
5. Solstollarna

Det finns en miljon andra saker jag också skulle vilja se igen, men såklart kommer jag inte på alla nu. Jag älskar såna där nostalgitrippar. Vare sig det gäller musik, tv, kläder eller leksaker eller något annat. Därför jag är så kär i mina My Little Ponies.

Den här bilden är tagen 1998, eller 1997, den skulle kanske kunna vara tagen tio år tidigare än det. Vi hade 80talsdag i Gymnasiet. Det är min rosa bandspelare, den står i mitt köksfönster idag. Fick den på min 10årsdag 1989, den fyller alltså 20 år i år, om ungefär exakt en månad idag. Den funkar helt fläckfritt fortfarande! 

Som sagt, nostalgi. Me likie.

Btw, vi är så sjukt snygga på bilden ovanför så jag tror knappt mina ögon. Jag, Anna, Ullis och Johanna. Jag i den cerisa skjortan. Killer-babes minst sagt.

hej då

en liten godnattsaga

Nu ska jag berätta en liten historia...

Annandag Påsk, ca 17tiden. Jag sitter inne på kontoret på jobbet. En av tjejerna i personalen kommer in och säger att någon tjej söker mig. Jag tänkte vem då? jag hade ingen intervju och väntade inget besök. Följde iallafall med T ut till kassan och såg en tjej stå där som jag aldrig träffat eller sett. Jag vet detta eftersom jag har ett sjukligt minne vad gäller namn, ansikten och även siffror men det är en annan historia...

Jag går fram till denna söta tjej som skiner upp och sträcker fram sin hand och säger "Hej, jag heter Anna, jag har hört så mycket bra saker om dig så jag tänkte komma in och säga hej"  (nu är ju detta ett tag sen, så exakt dessa följande ord kanske inte användes) Jag blev typ stum och tänkte vad fan är detta? sånt här händer ju inte. Väntade på att någon (?) skulle hoppa fram bakom pelaren och skrika att det var ett skämt, men icke. Jag frågade henne vem som sagt detta men till svar fick jag att det var en hemlighet. Försökte få ur henne lite info men hon vägrade säga nåt alls
"jag tänkte, om du tar mitt nummer så kan du ju höra av dig om du vill" sa hon. Så jag plockade fram penna och papper och skrev upp hennes nummer och hon sa att hon måste skynda till tåget och så gick hon, "trevligt att träffa dig!" med värsta leendet igen.

Shit jag var i chocktillstånd. Helt säker på att någon drev med mig.
Gick tillbaka in på kontoret, slog upp numret på Hitta och Eniro, och hittar det. Registrerat i Luleå på en Anna Brodin. Hmmm... Tanken hade slagit mig innan, men nu slog den mig väldigt hårt. Hur många känner jag i Luleå? En. Och en halv. Den ena är mitt ex och den halva är hennes ex, fast dom hävdar att dom inte var tillsammans på riktigt men bla bla...  Så, med denna info messar jag Anna och skriver typ "ditt nr är reggat i Luleå, den enda jag känner där är mitt psyko-ex, så sålänge du inte tänker berätta vem som sagt att jag är så bra och trevlig så tänker jag inte berätta något för dig"  därefter följde en del sms fram och tillbaka, där hon skrev att tjejen som berättat om mig är 25, bor i Göteborg, och har inte kommit ut än, så därför kan hon inte nämna hennes namn, och att jag känner denna tjej, fast inte så väl... min hjärna går vid det här läget på högvarv och tänker igenom dom jag känner, men det finns ingen sådan här tjej som passar in på beskrivningen.

Jag åker hem, loggar in på Facebook och söker upp den här Anna Brodin, med baktanken om vad jag kommer hitta, och vad hittar jag? jo, en tjej som pluggar i Luleå, har pojkvän, och är kompis med mitt ex...
Så jag skickar iväg "du har pojkvän, du bor i Luleå och du är vän med Aleks, vad är du ute efter?" får tillbaka något om att hon är förvirrad och inte vet riktigt "ojdå har jag ditt ex som vän? konstigt" (jag nämnde aldrig Aleks namn i messen, utan skrev "mitt ex" bara)
Vad jag nu glömde säga i början av detta inlägg, är att när jag skickade iväg det där om att hennes nr är reggat i Luleå och att den enda jag känner där är mitt psyko-ex, så skrev Anna typ "men jaha, stackars dig, det låter som hon gjorde dig illa, jag känner inte så många där uppe, så det är lite konstigt att jag bor i samma stad som henne nu, och inte känner henne"  typ som vilket sammanträffande?
Anywho, när jag skickat iväg det där om att hon har pojkvän, bor i Luleå osv.. och fått svar tillbaka, så skrev jag typ "så länge du inte tänker säga vem som "tipsat" om mig så kommer jag tro att detta är något vridet skämt av mitt ex, och tänker inte heller ha någon kontakt med dig"  det messet fick jag inget svar på. Har fortfarande inte, ca 3 månader senare hört något mer ifrån denna Anna...

För ett tag sen skrev jag ett mejl till Aleks och frågade "exakt vad var din plan med att skicka in din vän till mig på jobbet?" jag fick följande svar:

"ursäkta?
Jag skickade inte henne. Jag drev med henne när hon satt på tåget för hon skulle va på centralen ett tag mellan tågen. Så sa jag bara ja du kan ju gå o hälsa på på mitt gamla jobb o mitt ex.....
Och hon är förövrigt en väldigt blyg person och jag trodde absolut inte att de skulle leda till det..."

Alltså, lite smått creepy kan jag ju säga att jag tycker hon är, Kan också tillägga att jag vet att hon gjorde detta med flit och en baktanke. väl känner jag henne. Manipulerande människa som lyckas få en söt liten tjej till att hitta på massa lögner om någon 25åring i Gbg som inte kommit ut än, bara för att jag inte ska fatta vem det kom ifrån.
Brrr.... säger jag bara. Akta er.

Kan tillägga att namnet Anna Brodin är påhittat. Kan ju skona den stackarn.
Aleks skonar jag däremot inte för fem öre. Couldn't care less som det så fint heter,

Det var väl en mysig liten saga innan natten.

Sov gott mina vänner och fiender.

vad är det för dag idag?

jaha. Då var det tisdag igen, eller nu är det iochförsig onsdag fick jag nyss veta. Totalförvirrad när det gäller vilken dag det är, allt flyter ihop bara... kan bero på mina konstiga dygnsrytmer och aktiviteter dom senaste dagarna.

I fredags var jag hemma. Satt på msn och roade mig...

Lördagen kom, och som väntat var det strålande sol. B. dök upp med ingredienser till smarrismarrsallad, vi fixade och begav oss till Plajan. skönt var det! Vi låg på min stora filt och åt sjukt god picnic, drack massa vatten och även lite alkohol, läste och snackade en hel del. Om ex och sex, och även en hel del annat...

Vid 18tiden drog vi hem till mig och duschade, fixade i ordning oss och drack lite mer alkohol. Så tog vi tuben till Bondegatan, Där var det lite fest, med trevliga människor och vänner.
Hahah vi drog som vanligt historien om midsommaren 2001, det finns ingen historia som slår den. Så sanslöst rolig verkligen.
K berättade iochförsig en hel del väldigt roliga historier, skrattade så jag fick ont i magen. Den mest underhållande är definitivt följande...: En tjej följer med en kille hem en kväll, till hans lägenhet, dom har sex såklart och somnar. Tjejen vaknar upp, mitt i natten i ett trapphus, naken! och inser att hon gått i sömnen! och hon har ingen aning om vilken lägenhet hon varit i! hahahah detta är så kul!! det slutar med att hon kollar in i massa brevinkast och ser till slut sina skor, får ringa på dörrklockan och killen öppnar och fattar ingenting, där står bruden han tog med hem, naken, i trapphuset, och ringer på dörren tre timmar efter dom haft sex liksom. hahahahahaha jag dööör. Det roliga är att detta är sant, ingen sån påhittad historia. Men, jag var lite alkoholpåverkad, så det kan faktiskt vara så att det var en kille om vandrade runt naken, alltså att han följt med en tjej hem...kommer inte ihåg, men det har ju ingen betydelse såhär.

Efter att journalisten och min fd kombo lekt färdigt med en Grape och en Lime hehe, så skulle vi då gå ut, vilket jag egentligen inte hade nån lust med, vi hade ju så skoj! men jaja, drog till Debban Slussen, och vad väntade oss där?? jo en kö på typ 7 mil... suck. Vi tappade ju helt sugen, eftersom klockan också var typ 02,30. VI gav upp och jag och B. gick till Donken och tryckte i oss lite mat, sen skulle jag hem, blev erbjuden att spendera natten i Skrapan men ville vakna hemma för jag tänkte åka till stranden på morgonen, hursomhelst, det var så varmt och skönt ute, och jag var så full, så jag ville promenera. Det gjorde jag också, hela Hornsgatan, med min onda rygg. Roade mig med att smsa med hon mörka vackra tjejen. Kom hem vid 4 och ramlade bokstavligen i säng...

Vaknar, sur som fan, klockan 9, av sjuklig smärta i ryggen, eller typ svanken. jävla ont så jag vaknade av det, då är det illa... inser att jag kan omöjljigt cykla iväg till Plajan och lägga mig i den fantastiska solen som skiner, kommer inte komma upp från filten av mina smärtor. Satan vad arg jag blev, och tänkte, vad ska jag då göra? sitta och vara sur och kolla tv? näe. Tog en cigg, ett glas vatten och gick sen och sov igen. Vaknade 13,45, då känns ryggen lite bättre.
Så ringer den här underbart snygga tjejen och vi bestämmer att vi ska hänga lite innan jag ska till jobbet och inventera. Mötte henne i Slussen, vi köpte glass och satt i solen i Gamla Stan och slöade. Hon är så vacker så jag tappar typ andan när jag tittar på henne.
Var tvungen att sen gå och jobba, det gick smärtfritt och jag åkte därefter hem och sov.

Igår var det måndag och typ världens stressigaste dag på jobbet. Det som jag skulle göra på hela dagen, gorde jag på typ 2 timmar, för allt annat gick käpprätt...
Åkte till systemet, sen tuben hemåt. Gick och mötte upp henne några hus bort, vi gick hem till mig och satte oss på min balkong och drack, snackade och lyssnade på musik. En sväng ner till lokala blev det oxå, sen hem och såg "Wild Things" en av mina favoritfilmer, så snygg film! och bra dessutom. Fick sedan nattligt sällskap av henne, snyggaste tjejen i världen. Det gillar jag.

Idag var en seg dag. Men ändå inte. Mycket folk på jobbet. Löneförhöjning. Kebab. Ja typ så kan jag sammanfatta dagen.

Nu ska jag sova. Återkommer med typ 10 fem-i-topp listor imorgon, eftersom jag varit så dålig på sistone. Fy på mig.

Gonatt då.


Här är bild på K när hon berättar en annan historia. Snacka om inlevelse. Därför hon är så hysteriskt rolig.
Lite mer löst folk på bilden också, förutom K menar jag :)

RSS 2.0