A b s t i n e n s

Fredagen var mycket trevlig.
Jag jobbade, sov och sen blev det en impulsfest i skrapan. Förväntade mig att bara få se B där, men istället var hela lägenheten full av killar. Och B förstås. Vi drack en del och sen blev det taxi in till stureplan, där sprack planerna lite så jag och B hamnade på grodan och drack en fantastisk Mojito. Satan va gott det är alltså. Innan våra Mojitos var slut blev vi bjudna på varsin caipirinha. Den steg rakt upp i huvudet på mig och hej och hå va snurrigt det blev. Vi tog en taxi upp till 54 på söder där vi träffade M och hans kompis. Drack ännu mer drinkar och jag var lite tråkig för jag inte ville dansa. Men jag dansar bara om det spelas R'n'B! Så jag hängde i baren och snackade igenom lite grejer med M. När lamporna tändes hamnade vi på Donken som var fullt av poliser. Sjukt full var jag och galet roligt hade vi. Hur kul man nu kan ha på Donken? men det hade jag iallafall.
Träffade Sara också, jag har för mig att vi bara stod och skrattade åt varandra typ. Sen blev det taxi hem med sällskap.
Lördagen spenderades i soffan, jag introducerade the L Word för M. Gick och köpte mat, sen hem och däckade i soffan. Såg på Boogie Nights på kvällen. Bra film det där.
 
Igår jobbade jag min första dag på mitt nya jobb. Ostrukturerat kan man kalla det.
Först hittade jag inte dit, sen kom jag inte in, sen fick vi vänta i någon timme innan vi började jobba. Från 8 till 19 jobbade jag! Hade räknat med en halvdag men så blev det icke. Ser fram emot att komma tillbaka dit på onsdag.
Imorgon är sista dagen efter 9 år på centralen. Så många har kommit till mig och sagt hur tråkigt det är att jag slutar.
Det bevisar ju bara en sak.
Fel fel fel.
Vilket misstag de gjort. Det är inte min förlust utan deras. 

Jaja, nu måste jag krypa i säng.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0